Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.611.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Zura kaže...
Friday kaže...
psihoroba kaže...

klokno jesam al nista previse temp ne ide preko 65C ....
gigabyte 7950 

Temperatura ne mora biti indikativna pogotovo ako imaš dobar hladnjak. Probaj malo spustiti takt ili dodati još malo soka - možda ju to stabilizira.

:( Dodao sam malo soka na karticu i sad mi se ne pali komp. Da li sam pogriješio što sam koristio Juicy od naranče?

Da, taj ima malo previše elektrolita, trebao si onaj od jabuke uzeti.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
protjeran
Battlefield 4
samo da napisem ovim pametnjakovicima sto stalno ispituju jel ti znas kako radi i kako poboljsati netcode.

neznam i nezanima me. znam samo da je gori nego u bf3 sto je nedopustivo

po toj vasoj tvrdnji ispadne da ovu igru smiju igrati samo programeri

ili mi ti oces reci ako neznam napraviti auto da ga nesmijem voziti jer kako cu znati ga servisirati i voziti ako ga neznam napraviti.

@kuky
nemoj me terati da kada dodem kuci da ti izrezem iz svoja 2vide padanje iza zida od sinocnje partije. a ako se nevaram ti si rekao da se vise nepada.

pa dajte ljudi nemojte biti naivni. ako u 8 god nisu uspjeli napraviti nece ni u 1tj. nisam se nesto previse ni nadao ali sam se razocarao jer je jos gori nego u bf3.

isto kao sto vlasnik auta zna da mu nesto sa autom nevalja tako i svaki igrac koji ima iskustva u igri moze raspoznati da nesto nevalja.

8 6 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Kak bi igra radila na Radeonu HD 5770, i5 760 @2.80 i 4GB RAM...Neću skidati pirata jer MP zahtijevniji od SP-a. Ako neko ima sličnu konfu bio bih mu zahvalan kad bi mi javio.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
buljo781 kaže...

Meni malo bude žao samog sebe, vidim od vas što imam na Originu svi igrate BF4, a ja još uvijek pičim po vanilla BF3. Neka toga još malo, kad pojeftini BF4 i kad ga poprave dođem i ja. Inače, šta se to događa s hit registration? Pa u beti je bilo odlično barem što se toga tiče, puno bolje nego u BF3. 

Jel moguće da su tolki fuckup napravili i da je sve pokidano i nedovršeno? Možda stvarno igra bude najbolja na PS4, valjd će ju do tad ispeglat.

Nisu, igra je u suštini fantastična i pruža puno zabave, samo lokalni hejteri ispucavaju višak energije spamanjem po froumima i plakanjem kako samo njima ne radi kad imaju negativan kdr, ali nekad ti digne tlak neki sumnjiv i čudan kill ili crash servera, ali to je rjeđe nego češće.

Ako imaš 250kn trk do meksika/brazila.

Daj prestani glumiti fana kad nisi niti igra u trnutacnom stanju valja. Toliki si fan da si kupio u meksiku, dok sam ja za razliku  od tebe kupio preko origina, reko da nagradim dice. I onda jmjesto uzivanja tjedan dana neshvatljivih rusenja, resetiranja kompova, bijesnih reg situacija i do dan danaa neaipravljenih client crasheva. Molim te suti jer da si fan platio bi cijenu koju ta igra zasluzuje. Ja sam mislio da ce vrijedit 600kn, a na kraju mi se place od gluposti u ovoj igri. O nevidljivim neunistivim texturama necu ni pricat.  Znaci trenutacno je igra sljam i za svojih 600kn tesko zaradenih si uzimam za pravo to reci. Tijedan dana nisam odigrao normalnu partiju. Nema to veze sa kdom jer ja imam odlican kd za sebe tako da me briga za to. Ovakavu nedovrsenu verziju nisu smijeli ubacit. I da fanu, i meni bi bila super da sam dao 300 za igru i premium, stvarno si fan za plakat.

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

osim microstutteringa, u igri apsolutno ne vidim nikakve probleme. ovih zadnjih dana, baš tamanim ljude, i redovno sam prvi. i to još mijenjam oružja ko čarape i uvijek sve isto.

jedino bih volio da imam optiku doma, pa da ubijam one švabe dosadne sa ping 2... baš su zlo... :D

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
ranko091 kaže...

osim microstutteringa, u igri apsolutno ne vidim nikakve probleme. ovih zadnjih dana, baš tamanim ljude, i redovno sam prvi. i to još mijenjam oružja ko čarape i uvijek sve isto.

Mislim da Carape rijetko mjenjaju oruzja

fila2208 kaže...
buljo781 kaže...

Stamparska greska il je poskupilo?

Bilo je ispod 220 kn.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 16:32 (CyberDemonVZ).
15 godina
zdenko1991 kaže...

Daj prestani glumiti fana kad nisi niti igra u trnutacnom stanju valja. Toliki si fan da si kupio u meksiku, dok sam ja za razliku  od tebe kupio preko origina, reko da nagradim dice. I onda jmjesto uzivanja tjedan dana neshvatljivih rusenja, resetiranja kompova, bijesnih reg situacija i do dan danaa neaipravljenih client crasheva. Molim te suti jer da si fan platio bi cijenu koju ta igra zasluzuje. Ja sam mislio da ce vrijedit 600kn, a na kraju mi se place od gluposti u ovoj igri. O nevidljivim neunistivim texturama necu ni pricat.  Znaci trenutacno je igra sljam i za svojih 600kn tesko zaradenih si uzimam za pravo to reci. Tijedan dana nisam odigrao normalnu partiju. Nema to veze sa kdom jer ja imam odlican kd za sebe tako da me briga za to. Ovakavu nedovrsenu verziju nisu smijeli ubacit. I da fanu, i meni bi bila super da sam dao 300 za igru i premium, stvarno si fan za plakat.

tko je rekao da sam ja fan? nikad to nisam rekao, igram igru i sviđa mi se, a to što me tvoj boy mudina proziva fanboyem to je vaš problem.

Ja sam dao z aigru koliko sam mogao i super da je uletilo ovo po 250kn

Ti si samo ogorčen jer si dao pola mjesečne plaće na igru a sad te opet skidaju lowbobovi koji prvi put igraju bf4.

{#}

CyberDemonVZ kaže...
ranko091 kaže...

Mislim da Carape rijetko mjenjaju oruzja

fila2208 kaže...
buljo781 kaže...

Bilo je ispod 220 kn.

Brazil je skuplji pa sam napisao 250kn.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 16:35 (fila2208).
16 godina
Battlefield 4

Brate ja dosad nisam vidija niti jedan levolution event, ili mi se dogodi iza leđa ili uopće nebude, nikako potrefit.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RePlaY kaže...

Brate ja dosad nisam vidija niti jedan levolution event, ili mi se dogodi iza leđa ili uopće nebude, nikako potrefit.

Pokreni ga sam, sretno!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
RePlaY kaže...

To bi moglo znacit da si dobar timski igrac i ne bauljas okolo i gledas zidove i tornjeve. Il jos bolje, da ih ti rusis {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

kako onaj dajc sa haubicom rastura.:)

{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
RePlaY kaže...

To bi moglo znacit da si dobar timski igrac i ne bauljas okolo i gledas zidove i tornjeve. Il jos bolje, da ih ti rusis {#}

A možda čuči u podrumu kod B zastave na Shangai mapi pa ni ne može viditi. :)

Kako prepoznati korištenje save pozicije na top ljestvici SP kampanje? pitam se pitam..

hmm.. tek sad vidim da mi ne prikazuje avatara na ljestvici.. a u profilu sve ok.. eto još jedan bug.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
fila2208 kaže...
RePlaY kaže...

Pokreni ga sam, sretno!

Ma znam za to ali nisam htio gledat, rekoh aj nek me iznenadi, ka ono čorak.

16 godina
Battlefield 4

A šta da kažem hrvatska nadmoč!{#}{#}

StariGadCRO @battlefield
Moj PC  
5 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Na ovome threadu prije možeš saznati ko kome kreše mater nego neke konstruktivne stvari u svezi Battlefielda. O tugo moja :(

Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super64 kaže...
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

Zašto bi ga lijepio na tenk?

Da bi mogao biti shosho i tako se smijati:

A moze i na avion, ali vlastiti. Nelosa finta.

Ahahah a ja jos sinoc vozam se na paracelu sa onim bumbarom od helija i gledam neki konjo non stop sa jetom pokusava se zabit u mene :D  Ne losa fora {#}

15 godina
neaktivan

Modovi daj preimenujte ovu temu u plac i jad, jer se nista drugo nemoze ni vidjet tu.

14 godina
Bombilakus kaže...

Na ovome threadu prije možeš saznati ko kome kreše mater nego neke konstruktivne stvari u svezi Battlefielda. O tugo moja :(

Ma nije ovdje tako loše :D

Testirao sam malo G36C nekidan i mogu reći da je jako dobra na blizinu ali na medium/long udaljenostima gubi drastično efikasnost.

Zapravo od svih oružja koja su bila i u Bf3 ova mi se baš čini identičnom :D

Naravno nekima je to dobra stvar a nekima loša. Meni je puška ok, ali zasad mi je primarna AKU-12.

Btw, ugodno sam iznenađen LMG-ovima, m249 je jako precizan ako se bursta (hvala Kuky na savegamu :D) i može se poskidati hrpa protivnika čak i na daljim udaljenostima bez upotrebe bipoda{#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:21 (Granzon).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ok nema vise placa. Svidaju mi se novi "feature" i levolution eventi. Kao naprimjer ako stojis blizu zida prilikom opaljenja rpga, isto rezultira suicidom. Odusevljen sam, to mi je oduvijek bila zelja. Reko kad pucam zgradu bolje da fulam zgradu i raznesem sebe nego da ubijem neprijatelja. Fenomenalno!

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Da. Jos malo mucenja pa ces otkljucat :)

HE ima najveci pad, Sabot namjanji i najvecu brzinu.

Koju ti koristiš?

Jos ni sam ne znam {#} Mjenjam svaku rundu i ne mogu naci najdrazu :)

A sporedno oruzje, za razliku od BF3, samo LMG ili HMG.

Ova sva navodjena su jako ogranicena brojem, a svatko ima IR smoke.

Ja sam do sad koristio HE, danas sam se tek sjetio probat sabot iako sam ga odavno otključao. Sviđa mi se zbog brzine i malog pada, al nisam pratio dal radi manji damage od HE, vjerovatno da?

I malo mi je čudno kaj se armour ne prikazuje ko u trojki, na onoj "ikonici" dolje. Inaće sam se okretao tako da me na bočne strane gađaju pošto je tamo bio armour, ali tu toga nema jer ak im dam da me pogode u gusjenice, ode tenkić {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:29 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
buljo781 kaže...

Meni malo bude žao samog sebe, vidim od vas što imam na Originu svi igrate BF4, a ja još uvijek pičim po vanilla BF3. Neka toga još malo, kad pojeftini BF4 i kad ga poprave dođem i ja. Inače, šta se to događa s hit registration? Pa u beti je bilo odlično barem što se toga tiče, puno bolje nego u BF3. 

Jel moguće da su tolki fuckup napravili i da je sve pokidano i nedovršeno? Možda stvarno igra bude najbolja na PS4, valjd će ju do tad ispeglat.

Nisu, igra je u suštini fantastična i pruža puno zabave, samo lokalni hejteri ispucavaju višak energije spamanjem po froumima i plakanjem kako samo njima ne radi kad imaju negativan kdr, ali nekad ti digne tlak neki sumnjiv i čudan kill ili crash servera, ali to je rjeđe nego češće.

Znaci mi budale sto smo prosli duplo jeftinije?  Sto bi ja DICE-u davao koji kur** 110 eura?? Da ih nagradim za sta? Oni stavljaju i lupaju cijene koje im prdnu na pamet, i ja sad trebam dat 110 eura a normalana placa u HR oko 350 eura???(Pa to je trecina place!!!I jos ktome ja nezaposlen da jos bolje bude!!)

A tamo negdje u njemackoj placa 1000 eura. I sad ja trebam izdvojit iste pare ko otaj njemac sto ima 3 put vecu placu kao ja?! Mi hrvati smo stvarno ovce...

Iz godine u godinu napucavaju te cijene od igrica,s kojim opravdanjem?? Sta je poskupila nafta i prirodni resursi pa oni moraju dici cijenu da kompenziraju.. (Jer nafta i ostali prirodni resursi imaju velike veze sa stvaranjem igrica)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:29 (ReaperCRO711).
13 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Ma nije ovdje tako loše :D

Testirao sam malo G36C nekidan i mogu reći da je jako dobra na blizinu ali na medium/long udaljenostima gubi drastično efikasnost.

Zapravo od svih oružja koja su bila i u Bf3 ova mi se baš čini identičnom :D

Naravno nekima je to dobra stvar a nekima loša. Meni je puška ok, ali zasad mi je primarna AKU-12.

Btw, ugodno sam iznenađen LMG-ovima, m249 je jako precizan ako se bursta (hvala Kuky na savegamu :D) i može se poskidati hrpa protivnika čak i na daljim udaljenostima bez upotrebe bipoda{#}

M249 je super LMG i mene je ugodno iznenadio jer sam čitao dosta kukanja na temu LMG-a u BF4 kad ono solidna puška. 
SAR je zabavna puška a carabine ne mogu komentirati jer sam ih tek krenuo otključavati :) 

15 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Pa ti moči. :D

Interested in all thing Android, also freelance programmer!
16 godina
jameshook kaže...
Butcher kaže...

Pa ti moči. :D

Rokaš 7-0 na privat serveru rokneš jedno 3 puta admina i dobiješ acchivment! heh

StariGadCRO @battlefield
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovaj za cijenu. Pa znam prijatelju pa to i kazem. Ja sam dao te pare jer jesam fan, ali zato su oni meni dali finu k.....u. Ja sam ocekivao fenomen napredak a dobim nezz. Mislim mape su super ali ih uniste debusi na krovovima. Kretanje je cak i ok ali ga unisti lag, rubber bandind i bjesomucni hitreg. Mislim nebi se ja zalio, da je to bolje od bfa3, ali naprosto nije. U bf3 je hitreg, ajmo rec los(meni ok) ali ovdje je smijesno. Recimo projektili. Na vasem ekranu rpg pogodi helic i super sve. Na ekranu helica prvo pogodak pa projektil dolazi. Isprobano od lvlcapa. Pa mislim sta je to? U bf3 je bio delay ali ovo je strava. Juce ispalim sarzer povucem se reloadam, bacim medic i lik umre. Ja u chat lol, a lik meni only in battlefield. Ja reko lol. Dobro kazu neki danas novi patch pa cemo vidjet, ali poanta je da makar vrate reg na bf3 razinu bilo bi super. Ovak kak ne je malo smijesno. Ja koji ginem i ovaj kaj me ubija igramo druge igre :D. Mislim nadam se da ce to ispravit ako ne ic cu dalje, ali do toga vajn do ubera.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:46 (zdenko1991).
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo Caspian Border, malo su napravili razmještaj na mapi ali izgleda odlično

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 17:52 (-zip-).
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma od kada portaju igre sa konzola na pc ,a da su ajmo ih nazvat "malo jači naslovi", te igre ne valjaju Q.

pa pogledajte q3, ut,cs, cod 2, cod 4.... s tim igrama nikad problema po tom pitanju.

fascinantno.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4
Carapa krivo ti se cini. G36C u bf4 ima 650 rate of fire, dok u bf3 750. Neznam zasto su to mjenjali ako puska i u RL ima 750.

Nema na cemu i meni je pila(m249 saw) dobra, ali jedva cekam mg4 jer s njim i lmg-evima sam i presao veci dio kampanje. ;)
Nadam se da je jednako mg4 jednako dobar i u mp.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma od kada portaju igre sa konzola na pc ,a da su ajmo ih nazvat "malo jači naslovi", te igre ne valjaju Q.

pa pogledajte q3, ut,cs, cod 2, cod 4.... s tim igrama nikad problema po tom pitanju.

fascinantno.

Uspoređivati fiziku i veličinu mapa tih igara sa BF4 je gotovo disparatno.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan

Bilo je ispod 220 kn.

Ja prekjučer platio 389 kn piše na kartici 898,00MXN- 51,77EUR premium :D

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Danijel_os_cro][img]http://g.bf3stats.com/pc/H4pfi0Bs/Danijel_os_cro.png[/img][/url]
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice