Fascinira me kako neki ne kuže što sam prije htio reći. Za neke sam znao da neće razumijeti jer slabije kopčaju ali antraks za kojeg sa držao da je pametan čovjek da ne razumije neke stvari, e to nisam očekivao, da će biti tolko nerazuma iako uvije dosta vajna.
Netrebate znati što je netcode, niti kako radi da bi mogli igrati, ali zašto zatjevate nešto što očitno nije tako lako napraviti. Jel vi mislite da oni stvarno ne žele to napraviti samo zato jer im se neda ili zato jer je to poprilično komplicirano? Vi samo tupite svoje i zahtjevate, kao da je to najlakša stvar na svijetu. Pa nije ovo kao kad poštelavaju recoil na puškama i povećaju malo broj i eto veći trzaj. Ko mala djeca kojoj ne možeš objasniti zašto im ne možeš kupiti neku stvar.
Obečali su bolji kod? Kad su to obečali? Čak su ga i promijenili, više se ne pada iza zida, ali sad vas mući opet nešto drugo.
Inaće, da se razumijemo. Ja nemam ove probleme kao neki sa tim netkodom ali nema ni većina onih s kojima igram. Možda zato što nismo dovoljno pro pa ne analiziramo svaku smrt i kill, ali nikad to nisam primjetio tokom igre.
Mogao bi još toga napisati, ali bojim se da nitko nebi pročitao jer i ovaj post je toliko velik da će ga većina preskočiti.