Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.612.116
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Fascinira me kako neki ne kuže što sam prije htio reći. Za neke sam znao da neće razumijeti jer slabije kopčaju ali antraks za kojeg sa držao da je pametan čovjek da ne razumije neke stvari, e to nisam očekivao, da će biti tolko nerazuma iako uvije dosta vajna.

Netrebate znati što je netcode, niti kako radi da bi mogli igrati, ali zašto zatjevate nešto što očitno nije tako lako napraviti. Jel vi mislite da oni stvarno ne žele to napraviti samo zato jer im se neda ili zato jer je to poprilično komplicirano? Vi samo tupite svoje i zahtjevate, kao da je to najlakša stvar na svijetu. Pa nije ovo kao kad poštelavaju recoil na puškama i povećaju malo broj i eto veći trzaj. Ko mala djeca kojoj ne možeš objasniti zašto im ne možeš kupiti neku stvar.

Obečali su bolji kod? Kad su to obečali? Čak su ga i promijenili, više se ne pada iza zida, ali sad vas mući opet nešto drugo.

Inaće, da se razumijemo. Ja nemam ove probleme kao neki sa tim netkodom ali nema ni većina onih s kojima igram. Možda zato što nismo dovoljno pro pa ne analiziramo svaku smrt i kill, ali nikad to nisam primjetio tokom igre.

Mogao bi još toga napisati, ali bojim se da nitko nebi pročitao jer i ovaj post je toliko velik da će ga većina preskočiti.

Moj PC  
14 9 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

mapa golmud railway mi se nikako nije svidjala u početku ali sad mi je hebena.ona fora sa lokomotivom je hebena :D

neznam jel to bilo u bf3 pošto nisam baš igrao ali ovo sa minicijom u tenkovima mi je odlično.napokon malo taktiziranja.jedino me smeta što shel teka pada ipak malo previše

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

sad mi se 5 puta igra smrzla...

jel jos nekome? inace super radi odtkad su server patchani pred par dana

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
GrimReaperKC kaže...

jel jos nekome?

Ljudini i antraksu {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Pdrška za mantle je od početka prisutna, sad se vjerojatno polira. Ne možeš cijeli engine naknadno prebaciti na drugi api tek tako. Zapravo, nek me ljudina ispravi ako sam u krivu.

Hvala, to sam pretpostavio, pogotovo jer (mislim) da je Mantle Api na next gen konzolama.

Samo mi je bilo cudno da su ga tek sad poceli spominjat i da ce izaci za mjesec- dva...

I jos k tome, nema ni jednoj patcha (osim onog day one) a pretpostavljam da su rjesili bar jedan od problema koji muci BF4.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
Battlefield 4

hit detection je bolji što se toga tiče ali se i meni puno više igra ruši od kad je ovaj update jučer bio.

danas sigurno 7-8 rušenja dok je prije to bilo jako rijetko. dogodi se "something went wrong","exe stopped working" ili jednostavno diskonekcija sa servera

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vidis, meni je hit detection koma :/
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina
Kill Frenzy kaže...

mapa golmud railway mi se nikako nije svidjala u početku ali sad mi je hebena.ona fora sa lokomotivom je hebena :D

neznam jel to bilo u bf3 pošto nisam baš igrao ali ovo sa minicijom u tenkovima mi je odlično.napokon malo taktiziranja.jedino me smeta što shel teka pada ipak malo previše

Tenk ima tri razlicite glavne municije, i svaka ima drugaciji pad, pa malo isprobavaj.

Bolje ti je imati tenkovsku granatu s malim padom i manjim damageom s kojom ces uvijek pogadjat, nego jaku granatu s kojom promasis u 50% slucajeva.

GrimReaperKC kaže...

jel jos nekome? inace super radi odtkad su server patchani pred par dana

Sve radi savrseno i onda kad hocu napravit benchmark, onda crkne {#}

Nadam se da nije vezano uz FRAPS, nego je slucajnost.

P.S. Jucer sam snimio novi BIOS kojem je jedina stavka pod Changes:Improves system stability.

Nije pomoglo kod BF4 {#}

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kill Frenzy kaže...

Tenk ima tri razlicite glavne municije, i svaka ima drugaciji pad, pa malo isprobavaj.

Bolje ti je imati tenkovsku granatu s malim padom i manjim damageom s kojom ces uvijek pogadjat, nego jaku granatu s kojom promasis u 50% slucajeva.

ove druge se moraju otključat pretpostavljam ejr ih ja sada nemam

12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Origin: Titanium_HR

0 0 hvala 1
13 godina
Kill Frenzy kaže...

Da. Jos malo mucenja pa ces otkljucat :)

HE ima najveci pad, Sabot namjanji i najvecu brzinu.

Ako mozes, napravi isto ko u BF3, da ne izbacuje kad sam idle.

Pomoci puniti mogu, al igrat ne mogu :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 15:31 (CyberDemonVZ).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Kill Frenzy kaže...

Koju ti koristiš?

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Koju ti koristiš?

Jos ni sam ne znam {#} Mjenjam svaku rundu i ne mogu naci najdrazu :)

A sporedno oruzje, za razliku od BF3, samo LMG ili HMG.

Ova sva navodjena su jako ogranicena brojem, a svatko ima IR smoke.

15 godina
Battlefield 4

jel koristi itko war sound?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
Danny_HR kaže...
Famozni netkod o kojem svi pričaju bio je gori u BF3, a još gori u BF2, dakle napredak je očit i problemi koje forsiraju uvaženi jubitaši nisu toliko uočljivi koliko se glasno protiv njih negoduje jer je to sad šik. 

Sad je problem što je metak 3 centimetra oc cijevi kad se ispuca, a prije (u BF3) je bio problem što ti se protivnik prikazao sekundu nakon što izađe iza zaklona. Sad toga nema ili je znatno manje uočljivo, ali ne, to nije dosta pa treba konstantno kenjat po svemu bez ikakvog razmišljanja.

Ajmo se svi skupa sa foruma uhvatit za ruke i piljeći u sunce pjevat hare rama, hare hare rama....

Forum služi da bi se raspravljalo!

Zato prihvati Ljudinu i mene kao nužno zlo jer da nema takvih poput nas onda forum ne bi imao smisla.

Zar ne?

Netcode su obećali popraviti, a nisu.

To je činjenica.

Ne zanima me kako je bilo prije.

Zar bi trebao biti sretan zbog nekih minornih pomaka?

Zamisli sebe u školi.... obećaš mami peticu iz matematike i na prvom kontrolnom dobiješ 1.

Mama, naravno, popiydi i ljuti se na tebe.

Ti joj ponovno obećaš da ćeš dobiti peticu i ispraviti tu jedinicu i da ništa ne brine.

Dobiješ -2 - ispravio si jedinicu, ali pitanje je kako se tvoja mama osjeća?

Pa to ovisi... 

Ako je bio postar, onda se ne osjeca lose... Nevinašce

***** Maxxy *****
17 godina
neaktivan
Maxxy kaže...

Pa to ovisi... 

Ako je bio postar, onda se ne osjeca lose... Nevinašce

Preferira dimnjačare.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
Battlefield 4
Konacno netko tko cijeni moju struku. :)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

koji je ovo djavo ??? 

ZNaci svaku drugu me partiju izbaci zbog ovoga... 

pobriso sve u vezi directx u " my games " i isao repair al opet isto se javlja

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 15:52 (psihoroba).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
14 godina

Meni malo bude žao samog sebe, vidim od vas što imam na Originu svi igrate BF4, a ja još uvijek pičim po vanilla BF3. Neka toga još malo, kad pojeftini BF4 i kad ga poprave dođem i ja. Inače, šta se to događa s hit registration? Pa u beti je bilo odlično barem što se toga tiče, puno bolje nego u BF3. 

Jel moguće da su tolki fuckup napravili i da je sve pokidano i nedovršeno? Možda stvarno igra bude najbolja na PS4, valjd će ju do tad ispeglat.

Blago budalama.
17 godina
odjavljen
psihoroba kaže...

koji je ovo djavo ??? 

Ja sam sličnu grešku imao jednom nakon malo žešćeg clocka na grafi...

Freak Show Inc.
17 godina
Jack Sparrow kaže...
Konacno netko tko cijeni moju struku. :)

Postar ili dimnjacar? 

***** Maxxy *****
16 godina
Battlefield 4
Dimnjacar. Ali salim se lol.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

..., dajte malo pozitive u život...

Pozitivan stav, nemoj biti minus :)

fila2208 kaže...
Zamisli sebe u školi.... obećaš mami peticu iz matematike i na prvom kontrolnom dobiješ 1.

Mama, naravno, popiydi i ljuti se na tebe.

Ti joj ponovno obećaš da ćeš dobiti peticu i ispraviti tu jedinicu i da ništa ne brine.

S vremenom te prestane mlatiti, kupi ti i iphone kad dobiješ 2 i svi sretni i zadovoljni.

ne znam kako bi mama reagirala, ali tata bi reagirao tako da bi visio na balkonu dok ti se guli koža. iPhone bi služio eventualno za streaming :)

btw. jel ovaj novi R7 patch nešto popravio na stabilnosti, ne stignem prije večeri probati.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
15 godina
Friday kaže...
psihoroba kaže...

koji je ovo djavo ??? 

Ja sam sličnu grešku imao jednom nakon malo žešćeg clocka na grafi...

klokno jesam al nista previse temp ne ide preko 65C ....
gigabyte 7950 

15 godina
buljo781 kaže...

Meni malo bude žao samog sebe, vidim od vas što imam na Originu svi igrate BF4, a ja još uvijek pičim po vanilla BF3. Neka toga još malo, kad pojeftini BF4 i kad ga poprave dođem i ja. Inače, šta se to događa s hit registration? Pa u beti je bilo odlično barem što se toga tiče, puno bolje nego u BF3. 

Jel moguće da su tolki fuckup napravili i da je sve pokidano i nedovršeno? Možda stvarno igra bude najbolja na PS4, valjd će ju do tad ispeglat.

Nisu, igra je u suštini fantastična i pruža puno zabave, samo lokalni hejteri ispucavaju višak energije spamanjem po froumima i plakanjem kako samo njima ne radi kad imaju negativan kdr, ali nekad ti digne tlak neki sumnjiv i čudan kill ili crash servera, ali to je rjeđe nego češće.

Ako imaš 250kn trk do meksika/brazila.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 16:03 (fila2208).
17 godina
odjavljen
psihoroba kaže...

gigabyte 7950 

Temperatura ne mora biti indikativna pogotovo ako imaš dobar hladnjak. Probaj malo spustiti takt ili dodati još malo soka - možda ju to stabilizira.

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Inace sam njubara,pa neznam kolko je ovo dobro, al zaista mi se cinilo dalekoooo {#}

Longest Headshot 395.65

Ako netko igra s reconom ili snajpa nek baci svoj longest {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
psihoroba kaže...

gigabyte 7950 

Temperatura ne mora biti indikativna pogotovo ako imaš dobar hladnjak. Probaj malo spustiti takt ili dodati još malo soka - možda ju to stabilizira.

:( Dodao sam malo soka na karticu i sad mi se ne pali komp. Da li sam pogriješio što sam koristio Juicy od naranče?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
16 godina
neaktivan
Nekako mislim da ovdje na forumu ne smijem "baciti svoj longest" ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice