Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.613.272
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...

evo pogledajte sta covjek kaze za igru i ove zatucane bf fanboyeve. bez uvrede i ja volim ovu igru ali nisa toliko zatucan da pored zdravih ociju nevidim sta neradi. bf comunuty je spao na ljude koji uzivaju u broken igri. pa ja vam zelim svu srecu i da ce se svi pametni igraci povuci iz bf comutija pa si vi gustajte i u bf5 kada ostanete sami sa jos vecim popuporizvodom. 

To je takav lik kao što si i ti. I meni je njegovo mišljenje o igri potpuno nebitno..

Danas se svaka pica može nazvati mjerodavnim pametnjakovićem napraviti "recenziju" i stavit ju na youtube..

Boldano:

To znači da ti ostaješ?

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:37 (red_bull).
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Prvo oružje u inženjerskoj klasi mi je ACWR, a mod koji najviše igram je veliki konkvač.

Zaključke donesite sami :P

Stiže MMF?

Freak Show Inc.
15 godina
Skilledžija kaže...

Prvo oružje u inženjerskoj klasi mi je ACWR, a mod koji najviše igram je veliki konkvač.

Nisi izašao iz vozila ima tjedan dana, a acr ti služi samo da ga koristiš ko pomoć prilikom izlaska iz vozila a kasnije kao štaka.

jedini zaključak koji ima smisla,hvala.

Evo vam video od xfaggota o fps gainu

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:42 (fila2208).
17 godina
Danny_HR kaže...

Zašto bi ga lijepio na tenk?

Da bi mogao biti shosho i tako se smijati:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...

Nisi izašao iz vozila ima tjedan dana, a acr ti služi samo da ga koristiš ko pomoć prilikom izlaska iz vozila a kasnije kao štaka.

jedini zaključak koji ima smisla,hvala.

Evo vam video od xfaggota o fps gainu

nisi daleko od istine ;P

kad se napucavam i trčkaram po mapi koristim snajper

kad se vozim ACWR, al nisam baš non-stop u vozilima - nemoj tako :P

da skratimo, ACWR je od oružja koja sam probao u samom vrhu, ako ne i najbolje

nisam probao štošta tako da možda ima i boljih?

bumo vidli

[19xx] 4ntraks
16 godina
BFBeast kaže...

evo pogledajte sta covjek kaze za igru i ove zatucane bf fanboyeve. bez uvrede i ja volim ovu igru ali nisa toliko zatucan da pored zdravih ociju nevidim sta neradi. bf comunuty je spao na ljude koji uzivaju u broken igri. pa ja vam zelim svu srecu i da ce se svi pametni igraci povuci iz bf comutija pa si vi gustajte i u bf5 kada ostanete sami sa jos vecim popuporizvodom. 

I kakve veze to ima sa ACWR, recoilom i onome što smo sad raspravljali. Pa liku smeta taj famozni netcode za kojeg ni nezna kako radi kao i večina nas.

Ono što je najbolje što je i tonči rekao. Svi samo govore netcode ovo, netcode ono. A zapravo nitko nezna kako se programira ili kako radi. Očito svi misle da upišeš 2 broja i eto, popravio si netcode.

Najgore je što vam likovi kao ovaj pune glavu s tim netcodeom, optikama i svim tim govnima, za koje nemaju pojma. Njima je bitno da snime video i nešto seru kako bi dobili nekoliko pogleda i zaradili. Još sad vide da ljudi vajnaju za to i onda moraju biti u toku kako bi bili zanimljiviji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 12:48 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Imam problema sa grafikom u igri. Sve su mi neke kockice i šarenilo? Do čega bi moglo biti?

we are looking for marijuana

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Aeed kaže...

Imam problema sa grafikom u igri. Sve su mi neke kockice i šarenilo? Do čega bi moglo biti?

Dioptrija?

Šalim se {#}, da nije neki bijesni OC?

Freak Show Inc.
14 godina
Jack Sparrow kaže...
BFBeast kaže...

Ono što je najbolje što je i tonči rekao. Svi samo govore netcode ovo, netcode ono. A zapravo nitko nezna kako se programira ili kako radi. Očito svi misle da upišeš 2 broja i eto, popravio si netcode.

Najgore je što vam likovi kao ovaj pune glavu s tim netcodeom, optikama i svim tim govnima, za koje nemaju pojma. Njima je bitno da snime video i nešto seru kako bi dobili nekoliko pogleda i zaradili. Još sad vide da ljudi vajnaju za to i onda moraju biti u toku kako bi bili zanimljiviji.

Problem nastaje kad ti igra postane više od igre. Jbg i meni nije radilo pa sam igrao do prvog restarta i bye...nakon toga sam kupio COD novi i odigrao 2 runde...sad opet igram BF4 (koji i dalje šteka) i nekako sam  opet happy.

Btw za ekipu koja ima framedrop problem...smanjite rezoluciju. Evo meni igra (kad radi) solidno  radi na 1680x1050 ali mi nakon nekog vremena (nekad 10 min...nekad 1 sat) padne framerate skoro do nule i onda mora ići restart. Smanjio sam na 1024x768 i sad igra radi...i btw još uvijek bolje izgleda od COD-a :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

jel itko živ probao slam..ne vidim razlog da to uopće pokušam upotrijebiti negdje...

Dobar je Slam. Stavljaš ga na zid i reagira na detekciju pokreta a ne kad tenk stane na njega. Tak da lakše može proć neotkriven.

Dobar je, ali mi je nejasno što se može i za tenk ljepit, zaljepim ga i onda ga ne stignem dić sa rpgom ili rexom jer me tenk skuži.

Možda je pro item, a ja nisam prozor.

pirat kaže...
BFBeast kaže...

Tko je taj idiot,i zašto bi on meni morao govoriti što je dobro a što loše u ovoj igri?

Ljudina misli da nam svima netko drugi kroji mišljenja i govori što je dobro i loše pa mi vjerujemo kao on.

de fila stvarno si g*(krenuo sam tinesto pisati alinecu da dobijem crveni) lijepo sam ti napisao da mi se neda to sve snimati i objasnjavati pa samo prosljedujem dokazne materijale sa ljudima sa kojima se slazem.

i ovdje nitko nespominje balance oruzja ili fps dropove, nego nemogu se pomiriti sa time da naprave korak unazad sa netcodom naspram bf3 i gotovo. ove greske oko ispadanja i fps ce popraviti kroz neka 2 tjedna.

sta mislis kako da ljudi ovu igraju kompetetive sa ovakvim netcodom? 

koliko ja znam nesto sto je pokvareno nebi smjelo ici u prodaju. sto se tice robe i hrane moraju proci neke testove da bi dospjeli na trziste.

i mene sada zanima jel nebi trebale i igre proci neki test da mogu izaci na trziste, gdje je tu zastita potrosaca. znaci svaka budala moze nesto zbrljati nesto napraviti pokupiti novce i boli ga kita kako igra radi.

pa mi smo u 21. st umjesto da napreduju sa tim netcodom oni sve vise i vise nazaduju. pa ti meni reci da je ovo noramlno.

joj jednom ponavljam nezanima ne nikakav balance ni nista zanima me samo jedna stvar sto je najvaznije za online pucacinu a to je netcode. 

pa sta ja mogu ocekivati u bf5 da ce netcode biti jos gori jer ce destrukcija biti jos bolja pa ce netko reci da je to zbog destrukcije jer je to sve skupa tesko izracunati zbog padanja metka i dr. i bla bla.

stari moj to tako neide i nemoze. mora postojati neka zastita potrosaca i za gaming  jer oni zaraduju goto kao i filmska industrija ako ne i vise. 

ja da mogu dobiti novce koje sam dobio za igru istog trena i potpisao.

pa ti sada meni reci da baljezgam gluposti. kada ces pobogu svatiti da je sto realnije realije stanje na serveru nesto najbitnije za fps i bez toga ta igra gubi svaku svoju car!

@kuky

jedna stvar, uopce me nezanima kako on radi ili bilo sta drugo, u ovome trenutku samo znam da on neradi kako treba i to mi je jedino bitno. kako sve ostale igre funkcioniraju sasvim normalno, i tamo kada me netko ubije ubije me zato jer je bolji i nikada nepsujem a ovdje skinem sve svetce sa neba u pola sata igre jer vecinom crkavas na neobjasnjiv nacin. malo sam sinoc snimao i krenuo editirati pa si misim kojeg ja vraga ovo radim idem bolje spavati, jer ce opet nekispecijalci reci pa to ti je tu sve normalno. tako da sam odustao i oso leci jer sam se morao dici ujutro u 6.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 13:05 (BFBeast).
15 godina
Battlefield 4

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 9 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ajde ljudina zaviri u taj netcode od igra i onda nam objasni kako bi ti to riješio. Kakav netcode bi napisao?

Naravno da neznaš kako radi. I zato nemoj pričati jer vjerovatno nije tako jednostavno kako ti misliš, vjerovatno te zato i ne zanima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 13:05 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 9 hvala 0
12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ajde ljudina zaviri u taj netcode od igra i onda nam objasni kako bi ti to riješio. Kakav netcode bi napisao?

editirao sam gore post pogledaj sta sam ti odgovorio

16 godina
BFBeast kaže...

editirao sam gore post pogledaj sta sam ti odgovorio

No, pa zašto onda pričaš nešto o čemu neznaš? Očito nije tako jednostavno, zato te i ne zanima. Misliš da oni nebi htjeli najbolji mogući kod za igru?

11 godina
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

Zašto bi ga lijepio na tenk?

Da bi mogao biti shosho i tako se smijati:

A moze i na avion, ali vlastiti. Nelosa finta.

16 godina
moderator
Battlefield 4
Kad ti netko proda pokvarenu hranu nije isto kao kad kupiš igru s par bugova koje će riješiti prvim patchom.

Patchem nečeš riješiti trovanje hranom.

Ma šalim se,sve je to isto.Kao i onaj antraksom mercedes s blokadom na 4000 okretaja.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 3 hvala 1
15 godina
pirat kaže...
Kad ti netko proda pokvarenu hranu nije isto kao kad kupiš igru s par bugova koje će riješiti prvim patchom.

Ma šalim se,sve je to isto.Kao i onaj antraksom mercedes s blokadom na 4000 okretaja.

Da, ali ako kupiš hranu i gađaš se snjom ona ima doabr netcode i hitreg od prvog dana, a bf4 nema., razmisli malo, sjeti se competitive scene, domination grindanja....razmisli o njima i njihovim potrebama.{#}

12 godina
protjeran
pirat kaže...

upravu si nije isto, ali je zato bitno da zarade vise para nego prehranbena industrija, e to ja zovem dobar biznis, zaradujes pare a nitko nad tobom nevrsi kontrolu a kamlo sta drugo. stvarno smo jadni u pm.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

kuky pa dobro ti je napisao ljudina....

šta bi nas trebalo zanimat kako je napisan netcode, ne temelju čega on radi ili još bolje da dajem svoje "ideje" kako ga poboljšat? LOL

nama je glavno da on radi i da je točan , šta u ovom slučaju nije i ti možeš sad pisat šta god želiš ali je tako kako je.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
11 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

j

BFBeast kaže...

....

pa mi smo u 21. st umjesto da napreduju sa tim netcodom oni sve vise i vise nazaduju. pa ti meni reci da je ovo noramlno.

joj jednom ponavljam nezanima ne nikakav balance ni nista zanima me samo jedna stvar sto je najvaznije za online pucacinu a to je netcode. 

...

Ništa stari, ponovno udri po 1942 pa se rugaj nama što igramo igru s nazadnim netcodom. ;)

P.S.

Ako su mene ubili tako, nije vrag da ja nisam nikoga.

Something went wrong!
15 godina
Battlefield 4

igjica je dobja samo puno kempjeja i malo skvad igja e.

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
pirat kaže...

Pa "mesarke" nisu nikad išle preko 4000...a još ih ima na cesti {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Naravno da neznaš kako radi. I zato nemoj pričati jer vjerovatno nije tako jednostavno kako ti misliš, vjerovatno te zato i ne zanima.

Ovdje moram stati na stranu Ljudine (koji btw u zadnje vrijeme govori istinu, samo pretjeruje pa ga pljujete).

Znači mi se moramo pokriti ušima i trpjeti neigrivost zbog rušenja dvije zgrade i jednog broda?

Moramo igrati k'o njubovi i da nas ubijaju njubovi samo zato jer nitko ne zna što je to netcode odnosno kako je on napravljen?

Pa dali smo pare za nešto i hoćemo u tome uživati u potpunosti, a ne djelomično.

U igri, igrao ti casual ili competitive je najbitnija igrivost - odnosno da nema stvari koje te sputavaju u pobjedi.

Destrukcija, sunce, voda i ostale điđe su samo +, ali ne i razlog zbog kojeg bi ono prvo (igrivost) bilo zapostavljeno.

BF4 je trenutno zapostavio igrivost na uštrb ljepote i atrakcije.

To nije dobro.

DICE ti je k'o iz one pjesme Zabranjenog pušenje... igraju za raju, a zanemaruju taktiku.

To bi im se lako moglo obiti o glavu.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Battlefield 4

Sve i jedan bf je imao loš hitreg i netcode, šta već.

Bc2 je bio užas, bf3 je bio loš, bf4 su obećavali popraviti i nisu i tako će biti i dalje.

Svaki bf će te kupiti i plakati, nije mi jasno kako se ne pomirite sa time ili prestanate igrati tu igru i bok.

Da, hitreg mi je loš, i da crasha mi se i da naživciram se, ali da ću sad to ići snimati i nekom dokazivati nešto? čemu kad smo svi u istim govnima.

Moj PC  
1 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ovdje moram stati na stranu Ljudine (koji btw u zadnje vrijeme govori istinu, samo pretjeruje pa ga pljujete).

I ja se slazem s njim sto se tice toga samo znamo vec sve to pa je dosadno citat isto,jedino se mozemo nadat da ce popravit ako se uopce da popravit

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 13:20 (Blade Runner31).
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Aeed kaže...

Dioptrija?

Šalim se {#}, da nije neki bijesni OC?

Hahaha. Riješio sam problem, samo update nove drajvere. :)

we are looking for marijuana
17 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...

jedino se mozemo nadat da ce popravit ako se uopce da popravit

Ljudina?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

ajme majko kakvi izrazi u igri kompetatiivitvinotivi.

I sto je najgore to se ponavlja.Ajd za nas seljake sto smo kupili igru da se igramo malo  pojednostavite rječnik.

E sad samo pitanje jel taj net kod nevalja zato sto vas vise ubijaju ili zato sto vi manje ubijate.

Znaci sad nevalja net kod jer sad i nekompetotvtiviniti  mogu nekog ubiti.

"Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar !"
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Blade Runner31 kaže...

jedino se mozemo nadat da ce popravit ako se uopce da popravit

Ljudina?

Da

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
toshak kaže...

ajme majko kakvi izrazi u igri kompetatiivitvinotivi.

I sto je najgore to se ponavlja.Ajd za nas seljake sto smo kupili igru da se igramo malo  pojednostavite rječnik.

E sad samo pitanje jel taj net kod nevalja zato sto vas vise ubijaju ili zato sto vi manje ubijate.

Znaci sad nevalja net kod jer sad i nekompetotvtiviniti  mogu nekog ubiti.

Nenene sad ima manje recoila pa ljudina jadan mora igrat sa najtežom puškom da mu bude jednako kao i nekome tko igra acr koji je sad m16a3 po riječima nekih igrača sa prozor scene.

Dakle recoil i netcode zajedno stvaraju probelme.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice