Vi što ste uzeli Battlefield 4 s China Risingom a niste kupili Premium, hoćete li kupiti prvi DLC (Second Strike) kada izađe za 15-20 dana?
Gdje si našao službenu informaciju o tome da Second assault izlazi prije China Risinga i da to ide za 15-20 dana? Tražila sam baš to neki dan, ali nigdje nisam mogla naći nešto što mi nije izgledalo kao nagađanje. Pitala sam na live supportu i rekli su da za sada ne mogu reći ni kojim redom će izaći dlci niti datume. Ja se nadam da neće tako brzo izbaciti niti jedan dlc jer mislim da komotno mogu pustit bar mjesec dva do toga. Ako stvarno ide second assault prvi onda je to malo šupski s obzirom da su neki ljudi vjerojatno kalkulirali da će moći odgoditi kupnju premiuma ako uzmu kombinaciju s china risingom.
Vjerovatno radi onog meča usa vs. eu na xbox one.
Ali mislim da je to samo za taj poseban meč metro onaj novi iz dlca, a kina rising je prvi dlc.
Ali moja nagađanja.
iskreno, kupio sam igru ali me nezanima previse kada nemogu igrati duye od 5 min, bolje igram bf3 a sto se mene tice bf4 nemoraju nikada ni popraviti jer me nimalo neprivlaci.