- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
China Rising nije prvi dlc. Prvi dlc je Second Strike, dlc s 4 mape poznate iz BF3.
Si siguran?
Da nije to samo eksluzivno za konzole prvi secodn strike a china onda za pc, prvi..barem koliko sam ja ubra.
Ili na konzolama odmah dolazi secodn ass.
Second assault dolazi prvo na Xbox One, nakon puštanja igre u pogon (19.11.). Ne piše točno kad je to "odmah poslije". Isto tako ne piše kada će se moći zaigrati na PC-u i ostalim konzolama.
China Rising dolazi krajem godine, vjerojatno oko sredine prosinca (bio je neki leak info). (ako se prisjetimo BF3 i prvog DLC-a Back to Karkand koji je došao 13.12. i sadržavao je 4 remake mape).
Meni se čini da je malo čudno da će pustiti 2 DLCa već ove godine, ali nikad se ne zna.
Uglavnom je najavljivano da će svi DLC-evi izaći 2 tjedna (ako se ne varam, sad tu kalkulacije Premium Early Access bla bla bla) prije na Xbox 360/Xbox One nego na drugim platformama (hmm, u BF3 je bilo tjedan dana prije na PS3).
Tko zna, možda Second Assault daju badava svima (ili bar onima koji su imali BF3 (Premium))... Znam, neka nastavim sanjati.
EDIT: BTW, sjetio se, bio sam zaželio .50 cal u BF3 kada sam vidio ovo (pa eto, na mala vrata došo u BF4):
BTW, igram Modern Warfare 3 Single Player, nikada prije ga završio, kad ono prvo oružje M4A1, sa duplim scope-om, i XM25...
BTW, igram Modern Warfare 3
Preload je 28-og.
tek???
Ovako meni pokazuje za preload:October 28,11:00 am
Kod mene još uvijek stoji Not yet released :(
Preload je 28-og.
tek???
Kaj,nemas optiku pa te peče malo,ha?
Ovako meni pokazuje za preload:October 28,11:00 am
Hmmm valjda za mene i još neke smrtnike piše samo ovako.
I ja sam među tim smrtnicima.
Preload je 28-og.
Time played 28 hours? To znači da ostaju iz bete podatci?!
Origin nema veze sa Battlelogom.
Meni na Originu stoji cca 400h igre a na Blogu imam 900cca.
Ma to je najbolje uopce ne gledati. Battlelog-battlefeed-origin usklađeno pun gas. Kupio sam Premium prije mjesec dana, sad se nicim izazvan pojavio na battlefeedu. A u originu mi stoji vec mjesec dana.Lol
Time played 28 hours? To znači da ostaju iz bete podatci?!
mislim da je više puta rečeno da će se statistika brisati. To što Origin broji sate, mislim da nema veze s pravom in-game statistikom.
Meni je samo važno da mi ostane amblem, da nemoram ponovo trošiti sat-dva i na to.
Prenosim link od kolege calinjosa.
Tko prvi dobiva igru i kako otključati
Dakle za sve nestrpljive.
A mene samo zanima, ok, otključat i onda na kojimm serverima igrat? Hoće Europski bit aktivni od 29.10 ili od 1.11.?
Nebuim išao na super pingać servere
Kako kupiti bf4 i/ili bf4 premium preko mexica bez proxy-a sa paypal (sigurna kupnja, ja sam si kupio i radi sve)
BF4 vanilla:499 Mexican Peso=214.13 Croatian Kuna
Premium :399 Mexican Peso =171.22 Croatian Kuna
Sve zajedno (BF4 vanilla+premium)
898 Mexican pesos = 385.34 Croatian kunas BF4+Premium
---
kupovina cijelo vrijeme bez proxy=sigurna kupovina, samo preko headera zavarate da ste kao u Mexicu ili gdje vec. Samo staviti neku meksicku adresu za billing i to je to
Dakle:
1.trebate ekstenziju za firefox zvanu modify headers https://addons.mozilla.org/.../firefox/addon/modify-headers/
2.instalirati i pokrenuti ju
3. select action->add-> True-Client-IP 131.178.0.0
drugi parametar X-Forwarded-For 131.178.0.0 4.
pazite da vam je poreknut modify headers (lijevo gore tipka start i da su vam enablani pojedini modifieri (zeleni krug pored unosta) 5. otici na origin preko google i to je to, kupiti preko paypal (potvrdjeno radi)
(slika dolje)
Comment zanemarite, to mi je za posao nesto, IP koji sam vam dao je meksicki, a dobije se odavde http://www.ip2location.com/free/visitor-blocker
Potvrdjeno kupljeno sa paypal, pojavilo mi se u origin klijentu itd... (slika 2 sa origin - my history sa web-a)
sretno iliti Buena suerte mis amigos! Viva Mexico :D :D
Potvrdjeno kupljeno sa paypal, pojavilo mi se u origin klijentu itd...
sretno!
LOL neko ko je dao TD se ne slaže s ovim
Vjerojatno zna bolje.
Hvala Cala stručnjače stari
jel ova kupovina igra s ostalim karticama tipa american ili samo paypal ??
Koliko se sjećam, kaže Amex, Visa, MC. Samo ponekad zna izbaciti FRAUD error. Preko Paypala nisam vidio da se ikome pojavio taj error. Sretno!
Vezano za ostale nacine placanje/kartice:
sa karticama sam navodno procitao negdje da se billing adresa stavi negdje u mexico (neki hotel npr) jer u suportnom stavi neki porez od 10$.
Ali to nije provjereno, tako sam samo procitao.
Kako kupiti bf4 i/ili bf4 premium preko mexica bez proxy-a sa paypal (sigurna kupnja, ja sam si kupio i radi sve)
BF4 vanilla:499 Mexican Peso=214.13 Croatian Kuna
Premium :399 Mexican Peso =171.22 Croatian Kuna
Sve zajedno (BF4 vanilla+premium)
898 Mexican pesos = 385.34 Croatian kunas BF4+Premium
---
kupovina cijelo vrijeme bez proxy=sigurna kupovina, samo preko headera zavarate da ste kao u Mexicu ili gdje vec. Samo staviti neku meksicku adresu za billing i to je to
Dakle:
1.trebate ekstenziju za firefox zvanu modify headers https://addons.mozilla.org/.../firefox/addon/modify-headers/
2.instalirati i pokrenuti ju
3. select action->add-> True-Client-IP 131.178.0.0
drugi parametar X-Forwarded-For 131.178.0.0 4.
pazite da vam je poreknut modify headers (lijevo gore tipka start i da su vam enablani pojedini modifieri (zeleni krug pored unosta) 5. otici na origin preko google i to je to, kupiti preko paypal (potvrdjeno radi)
(slika dolje)
Comment zanemarite, to mi je za posao nesto, IP koji sam vam dao je meksicki, a dobije se odavde http://www.ip2location.com/free/visitor-blocker
Potvrdjeno kupljeno sa paypal, pojavilo mi se u origin klijentu itd... (slika 2 sa origin - my history sa web-a)
sretno iliti Buena suerte mis amigos! Viva Mexico :D :D
Ekipa meni je ova cijena i dalje link
A ovo su postavke link
Dali bi netko bio tako dobar pa mi uzeo premium samo pa mu ja odma posaljem novce, ili mu uplatim pa mi uzme?
Ne radi ti meksicki proxy ili VPN, ako si ih uopce podesavao. Probaj s drugim proxiem.
@Svrzic
Gore u lijevom kutu na Options trebaš stisnut "Start" i onda če ti radit.
I krivu si IP adresu upisao na drugom parametru, treba biti samo "131.178.0.0", a ne "131.178.0.0 4".
@Svrzic
Gore u lijevom kutu na Options trebaš stisnut "Start" i onda če ti radit.
I krivu si IP adresu upisao na drugom parametru, treba biti samo "131.178.0.0", a ne "131.178.0.0 4".
Ovako? link
Nece :/
smijem imati chrome instalirani zajedno sa mozillom
ili moram deinstalirat chrome??
smijem imati chrome instalirani zajedno sa mozillom
ili moram deinstalirat chrome??
naravno,na lijevo si baci chrome a na desno firefoxa sa proxyem.
Dobro decki, sad kad vidim da ste nasli rijesenje da kupujete preko mexica razmisljam da otkazem na g2playu premium edition sto sam kupio. Ali prije toga moram pitati jeli postoji kakva opasnost da mi banaju acc ili tako nesto? Jer imam preko 20 igara na originu, pa me malo strah. Hvala u naprijed.
Dobro decki, sad kad vidim da ste nasli rijesenje da kupujete preko mexica razmisljam da otkazem na g2playu premium edition sto sam kupio. Ali prije toga moram pitati jeli postoji kakva opasnost da mi banaju acc ili tako nesto? Jer imam preko 20 igara na originu, pa me malo strah. Hvala u naprijed.
Naravno da da.
Al se jos nikome nije dogodilo.
Tema za takva pitanja: