Koga zanima dobio nakon upita mail s Zavvi s sljedećom porukom :
Your order from zavvi has been despatched and will be with you shortly!
Please retain this email as your proof of purchase.
Sad treba vidjeti koliko treba da se BF4 box dokotura do RH.
Koga zanima dobio nakon upita mail s Zavvi s sljedećom porukom :
Your order from zavvi has been despatched and will be with you shortly!
Please retain this email as your proof of purchase.
Sad treba vidjeti koliko treba da se BF4 box dokotura do RH.
Je imas Cybera iz Vz. On voli pomoci ljudima pa mu se javi!
ok budem mu se javio fala ti ovo nikako da se skida -.-
meni igra crasha nakon mjenjanja svake mape, do čega je to,ima li još tko takvih problema.
Evo i ja nisam mogao vise cekati, pa sam poslao mail g2playu i rekao please posaljite mi odmah kljuc molim jer "imam sporu vezu" pa da mogu preloadati. I odmah mi poslali kljuceve i za bf4 i premium.
Recite mi samo može li se igra koristiti za prepoznavanje/detekciju/prikaz bottlenecka grafičke od strane procesora kao što se BF3 mogao. To mi je vrlo važno. Hvala.
Recite mi samo može li se igra koristiti za prepoznavanje/detekciju/prikaz bottlenecka grafičke od strane procesora kao što se BF3 mogao. To mi je vrlo važno. Hvala.
Isto kao i BF3 i BF4 beta:
PerfOverlay.DrawFps 1
PerfOverlay.Enable 1
PerfOverlay.DrawGraph 1
Isto kao i BF3 i BF4 beta:
PerfOverlay.DrawFps 1
PerfOverlay.Enable 1
PerfOverlay.DrawGraph 1
Ne, ne mislim na to. Mislim na praćenje zauzeća grafičke dok se igra, pokazuje li veći bottleneck nego BF3 u sličnoj situaciji (server s 64 igrača).
Ekipa moze one upute da igram bf4 iako jos nije u EU dostupan, jer nemogu naci
Ne, ne mislim na to. Mislim na praćenje zauzeća grafičke dok se igra, pokazuje li veći bottleneck nego BF3 u sličnoj situaciji (server s 64 igrača).
Ne znam sto su napravili s optimizacijom, ali ima situacija na velikim serverima gdje mi je proc na oko 40%!!
A grafa zakucana na 99%.
U BF3 je proc uvijek bio oko 60-70%.
Mozda samo anomalija, pogresan trenutak kad sam pogledao... malo igraca zivo na mapi.. il tak nesto...
Ekipa moze one upute da igram bf4 iako jos nije u EU dostupan, jer nemogu naci
Ugasi Origin, ugasi battlelog.
Snimi VPN:
Pokreni Origin i BF4
Ugasi VPN
igraj
Momci (i curo), odnosno vi manijaci koji ste se ilegalno prebacivali preko granica, preplivali Rio Grande,
vratili se s poslovnih putovanja te ste trenutno na terenu u Koreji, ili ste nedavno pozvani natrag
u firmu iz daleke nam Azije....
kratko pitanje odnosno anketa;
znatiželjan sam kakva vam je igra jer čekam svoj key, pa dok napravim DL... a beta mi se
gadila toliko da sam je nakon 6 sati igre obrisao no ipak je to BF.
Doli odgovorite s obzirom na to kako vam je igra 'sjela' na prvu, znate na što mislim.
Znam da ima još hrrrrpa toga za otkrit/igrat/patchat/whineat (tu neće nikad ni bit kraja) ali čisto onako za na prvu.
28 | Iznad očekivanja, odlična |
---|---|
10 | Zbunjujuće dobra |
7 | Sasvim ok za sad, može bolje |
2 | Ispod očekivanja |
2 | Na Bojnom sam Polju u Ozeblini |
Zna li netko zasto mi ne dolazi onaj glupi sigurnosni kod na mail, a pise da je poslano..ovaj origin je stvarno glup program,jer sam jos pred tjedan dana maknuo taj sigurnosni kod i sad odjednom opet trazi..
edit: rijeseno stigne ali dosta kasni..
btw. se da sta bacit mp preko proxya?
stavio skidat javim reze sutra i in game fotke all max out iz SP-a i MP-a(cpu-usage)
Ekipa ima netko pomoc za ovo?
Dobio i ja isti error, nemam pojma zakaj, imam najnovije nv drivere. Baš sam se divio kak je igra stabilna i kak nemam nikakvih problema kad me snašao ovaj error i izbacio me van.
Ekipa ima netko pomoc za ovo?
Dobio i ja isti error, nemam pojma zakaj, imam najnovije nv drivere. Baš sam se divio kak je igra stabilna i kak nemam nikakvih problema kad me snašao ovaj error i izbacio me van.
Ma mene to stalno hice van, ili ako alt tabam, ili samo od sebe.
stavi update
Evo kratke upute za pokreniti igru ko se ne želi zezat sa čudnim VPN klijentima :) (preduvjet je naravno da ste odradili pre-load)
Upravo testirano na Win 7.
1. Ugasiti Origin i Battlelog u browseru.
2. Start izbornik i počnite kucati VPN, Odaberite "Set up a virtual private network (VPN) connection".
U izborniku koji se pojavi u prvom polju treba upisati: us.justfreevpn.com
Ostalo ostaviti default. Klikniti "next". Upisati Username: justfreevpn i password: 1753
Pričekati da se uspostavi VPN veza.
3. Pokreniti Origin.
Primjetiti ćete da vam je BF4 sad omogućen. (nemojte još pokretati igru)
4. Desni klik na ikonu mreže u task baru i podignite "Network and sharing center", kliknite na Conect or disconnect (na desnoj strani od View your active networks) i disconnectajte se sa VPNa.
5. Kliknite u Originu da pokrene BF4, otvorit će se Battlelog (obavezno pričekajte da se VPN ugasi jer će vam se inače javiti poruka da morate aktivirati igru upisivanjem ključa ili je pokrenuti sa accounta koji ju je kupio).
i to je to. Odaberite odgovarajući server i uživajte.
Kada se naguštate i ugasite komp, prije ponovnog pokretanja Origina treba proći sličnu proceduru. Ali ovaj put vam je VPN ostao spremljen u postavkama i samo kliknete na Network and Sharing center, Connect or disconnect i kod VPN veze kliknete na connect. Na prozoru koji se otvori samo kliknete da se poveže na VPN. Pokrenite Origin i dalje pod 4. gore.
Možda stavim i slike, ali vrlo je jednostavno i ne zahtjeva nikakav dodatni SW osim onog što dolazi u windowsima.
EDIT (Dodano par slika)
stavi update
update ? igra je updatana ...nema nikakav novu update.
ili mislis na Windowse ?
Hmmm.... pitanje - ti 'emblemi' koje spominjete, te sheme s bubamarama, ovim - onim..
da li je to nekakav custom made sistem spraypainta kao u recimo Half Life 1?
Daj nek mi neko objasni, ne gugla mi se a zanima me
Jel ima netko problema sa zvukom dok je u tenku..? Gubi se na momente,jel to bug ili je samo meni?
Hmmm.... pitanje - ti 'emblemi' koje spominjete, te sheme s bubamarama, ovim - onim..
da li je to nekakav custom made sistem spraypainta kao u recimo Half Life 1?
Daj nek mi neko objasni, ne gugla mi se a zanima me
A ništa specijalno. U battlelogu ideš desno na ikonu vojnika i na CASTOMIZE - EMBLEM. Ograničen si sa 40 layera (sličica, figura nazovi kako hoćeš) i pusti mašti na volju. Nije neki izbor sa čim možeš raditi ali uz malo isprobavanja da se nešto napraviti
Jel ima netko problema sa zvukom dok je u tenku..? Gubi se na momente,jel to bug ili je samo meni?
Svima. Bug.
evo nakon dodatnih par sati testiranja, nadam se da sam pronasao problem. Naime, kada koristim attachement "Underslung raid" igra mi se crusha nakon 4-5 min ! testirano na Scar H i M416.
Nadam se da je to uzrok, ali sutra cu jos 100% znat. Ako netko ima volje da proba testirat ovo... ne znam dal je bug ili nesto do mene.. pozz