aha ti bi volio da te ne mogu skinuti u helikopteru.
trebali bi ukinuti laser targeting da možeš ko čovjek pawnati. lol
to te i pogađa, reconov laser targeting, RPG sam ne može pratiti nijednu metu.
trebali su barem ubaciti da PLD svijetli kao sofllam u bf3...
ja ti se lijepo zahvalim a ti još sereš
oprosti al nisam srao nego sam samo napomeno
Otkriven ogroman propust u beti...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064763777237632/last/
Da takvi hebivjetri kao ti pogotovo.
tko zna gađat skinut ce heli i bez reconovog loka i samo tako treba bit. smeta me to sto se 50+ godina starom rpg-u daje takva mogućnost da se uz pomoć lokanja skine helij iz 1 šusa.
kombinacija reconovog loka i javelina kao u bf3 je fer kombinacija, ali ovo ti daje mogučnost da tamanis sve živo na mapi od pjesadije do lokanih vozila, što je stvarno previše.
Otkriven ogroman propust u beti...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064763777237632/last/
Naporan si
Djecaci izvinjavam se na pitanju, nisam u skorije vrijeme pratio forum.....gdje najpovoljnije kupiti igru, koje se sve opcije nude? Hvala unaprijed, ne zamjerite na prezvakanom pitanju.
Djecaci izvinjavam se na pitanju, nisam u skorije vrijeme pratio forum.....gdje najpovoljnije kupiti igru, koje se sve opcije nude? Hvala unaprijed, ne zamjerite na prezvakanom pitanju.
Imas temu o kupovini BF4.
Ja sam cak da se ostavi prateci rpg. Trazi uigranost i najmanje dva igraca, ali ga treba nerfati produzenjem izmedju lokova i dodati zvuk lokanja, stingere i igle isto iz temelja promjeniti ili izbaciti potpuno. Iako su cetri komada potreba za kill vec prvi zamrzava rotor, kojem trebaju 4sec za obnovu sa gyrom, dok stingeru sa reloadom iduci lock je nesto manje od 4sec. Jednostavno se let vise ne isplati. A ovi sto te gadjaju mogu jednom rukom mlatiti burek a sa drugom pucat. Attack heli je usporen, nerfan, i jos je priljepio metu na guzicu. Ova je mapa jos odlicna jer imas mjesta za sakriti koliko se to moze, kad dodju otvorenije mape to ce biti uzas.
pro
prirodo retardirana osoba?
Bez uvrede,sala.
Moj novi emblem,sad sam pro!
.
Ahaha prva liga.Mene tip ubio s milijardu metara sniperom i na kill cam imao slicicu ku rca,ej kako sam se osjecao haha ubio me u pojam
U device manageru se vidjelo da windowsi nisu prepoznali priključeni hardver, dvd drive nije radio itd..Sedmica bi sama skinula sve potrebne drivere dok ovdje update ništa nije pronalazio..
kupi orginal. ili se obrati onom pametnom fixu. puna su mu usta bete i windowsa 8 + ko zna cega .usto je jos i vidovit pa zna da ce finalna verzija radit bolje.ili dava guze nekom iz dice-a
O čemu ti dječače ?
U device manageru se vidjelo da windowsi nisu prepoznali priključeni hardver, dvd drive nije radio itd..Sedmica bi sama skinula sve potrebne drivere dok ovdje update ništa nije pronalazio..
Bas win 8 skine sam sve drivere,to su genericki driveri i radi sve.Ja naravno stavim od svoje maticne,npr intel s intelove stranice itd.Ugl moguce da kad si instalirao da si ugasio da sam nadje drivere jer te to pita dok instaliras.Evo za slusalice sam stavio od win 7 drivere i radi samo sam stavio ompatibility mode na win 8 i to je to
Nisam, baš sam odabrao da sam nađe sve ali nije ništa našao. Ako finalna verzija ne bude donijela poboljšanja onda ću mozgat kako dalje, ali nadam se da neće bit potrebno Ali dosta o tome, odosmo u offtopic.
Nisam, baš sam odabrao da sam nađe sve ali nije ništa našao. Ako finalna verzija ne bude donijela poboljšanja onda ću mozgat kako dalje, ali nadam se da neće bit potrebno Ali dosta o tome, odosmo u offtopic.
Stvarno me cudi jer je meni nakon 10ak min stavio sve drivere i nije falilo nista,poslje sam ponovo instalirao winse i to iskljucio pa stavio svoje.Ok necemo vise o tome,pozz
Ova igra bez 2 čovjeka u squadu koja znaš nema nikakvog smisla. Možeš pisat u chat Šta i koliko želiš nitko te ne hebe ni 2% Da mogu bit toliko retardirani to nisu istine. Fuj
igra mi se više ne želi otvorit u fullscreenu, zašto?
nemam teamviewer upaljen
Da takvi hebivjetri kao ti pogotovo.
tko zna gađat skinut ce heli i bez reconovog loka i samo tako treba bit. smeta me to sto se 50+ godina starom rpg-u daje takva mogućnost da se uz pomoć lokanja skine helij iz 1 šusa.
kombinacija reconovog loka i javelina kao u bf3 je fer kombinacija, ali ovo ti daje mogučnost da tamanis sve živo na mapi od pjesadije do lokanih vozila, što je stvarno previše.
ja i ne gađam RPGom. ja označim laserom negdje s visoka dok padajuća prasad eksplodira okolo. :D
igra mi se više ne želi otvorit u fullscreenu, zašto?
nemam teamviewer upaljen
alt+ enter (mislim da je to za fs)
nakon ovih par patcheva igra radi ko bf3, bez ikakvih problema
eto nisam trebo to napisat
o čovječe šta nemože ovaj forum ko i svi ostali imat za stavljanje slike, ovo je živa filozofija
...
Ova igra bez 2 čovjeka u squadu koja znaš nema nikakvog smisla. Možeš pisat u chat Šta i koliko želiš nitko te ne hebe ni 2% Da mogu bit toliko retardirani to nisu istine. Fuj
To su ti djeca iz cod-a koja neznaju nit citat jos. Prica se da su masovno poceli igrat bf.
Tko god da su treba im zabranit spajanje na internet općenito a kamoli igranje online. Toliko živaca ne izgubim tjedno na poslu koliko u 1 sat igranja bf-a
eto nisam trebo to napisat
o čovječe šta nemože ovaj forum ko i svi ostali imat za stavljanje slike, ovo je živa filozofija
Restartaj komp ili se probaj rejoinat kad se to desi
dobro došao na planetu Zemlju
-i wanna tell you my secret now
okay
-i see dumb people
in your dreams? or you're awake? dumb people like in your school or out on the streets?
-Walking around like regular people
-They only see what they wanna see
-They dont know they're dumb
how often do you see them?
-all the time, they're everywhere
Samo da nas xXxiće pohvalim da smo po prvi put uspijeli napraviti spawn rape u BF4