Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.549
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

aha ti bi volio da te ne mogu skinuti u helikopteru.

trebali bi ukinuti laser targeting da možeš ko čovjek pawnati. lol

to te i pogađa, reconov laser targeting, RPG sam ne može pratiti nijednu metu.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

trebali su barem ubaciti da PLD svijetli kao sofllam u bf3...

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ja ti se lijepo zahvalim a ti još sereš

oprosti al nisam srao nego sam samo napomeno {#}

17 godina
Battlefield 4
Moj PC  
1 12 hvala 0
13 godina
sharxtreme kaže...

Da takvi hebivjetri kao ti pogotovo.

tko zna gađat skinut ce heli i bez reconovog loka i samo tako treba bit. smeta me to sto se 50+ godina starom rpg-u daje takva mogućnost da se uz pomoć lokanja skine helij iz 1 šusa.

kombinacija reconovog loka i javelina kao u bf3 je fer kombinacija, ali ovo ti daje mogučnost da tamanis sve živo na mapi od pjesadije do lokanih vozila, što je stvarno previše.

16 godina

Naporan si

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Djecaci izvinjavam se na pitanju, nisam u skorije vrijeme pratio forum.....gdje najpovoljnije kupiti igru, koje se sve opcije nude? Hvala unaprijed, ne zamjerite na prezvakanom pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
infeqt0r kaže...

Djecaci izvinjavam se na pitanju, nisam u skorije vrijeme pratio forum.....gdje najpovoljnije kupiti igru, koje se sve opcije nude? Hvala unaprijed, ne zamjerite na prezvakanom pitanju.

Imas temu o kupovini BF4.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam cak da se ostavi prateci rpg. Trazi uigranost i najmanje dva igraca, ali ga treba nerfati produzenjem izmedju lokova i dodati zvuk lokanja, stingere i igle isto iz temelja promjeniti ili izbaciti potpuno. Iako su cetri komada potreba za kill vec prvi zamrzava rotor, kojem trebaju 4sec za obnovu sa gyrom, dok stingeru sa reloadom iduci lock je nesto manje od 4sec. Jednostavno se let vise ne isplati. A ovi sto te gadjaju mogu jednom rukom mlatiti burek a sa drugom pucat. Attack heli je usporen, nerfan, i jos je priljepio metu na guzicu. Ova je mapa jos odlicna jer imas mjesta za sakriti koliko se to moze, kad dodju otvorenije mape to ce biti uzas.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Moj novi emblem{#},sad sam pro!{#}.

Moj PC  
27 3 hvala 1
12 godina
Doca15 kaže...

pro

prirodo retardirana osoba?

{#}

Bez uvrede,sala.{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Moj novi emblem{#},sad sam pro!{#}.

Ahaha prva liga.Mene tip ubio s milijardu metara sniperom i na kill cam imao slicicu ku rca,ej kako sam se osjecao haha ubio me u pojam

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
Hanter kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Hanter kaže...

U device manageru se vidjelo da windowsi nisu prepoznali priključeni hardver, dvd drive nije radio itd..Sedmica bi sama skinula sve potrebne drivere dok ovdje update ništa nije pronalazio..

kupi orginal. ili se obrati onom pametnom fixu. puna su mu usta bete i windowsa 8 + ko zna cega .usto je jos i vidovit pa zna da ce finalna verzija radit bolje.ili dava guze nekom iz dice-a

O čemu ti dječače ?

Da sam normalan, poludio bi
14 godina
neaktivan
Hanter kaže...

U device manageru se vidjelo da windowsi nisu prepoznali priključeni hardver, dvd drive nije radio itd..Sedmica bi sama skinula sve potrebne drivere dok ovdje update ništa nije pronalazio..

Bas win 8 skine sam sve drivere,to su genericki driveri i radi sve.Ja naravno stavim od svoje maticne,npr intel s intelove stranice itd.Ugl moguce da kad si instalirao da si ugasio da sam nadje drivere jer te to pita dok instaliras.Evo za slusalice sam stavio od win 7 drivere i radi samo sam stavio ompatibility mode na win 8 i to je to

16 godina
neaktivan

Nisam, baš sam odabrao da sam nađe sve ali nije ništa našao. Ako finalna verzija ne bude donijela poboljšanja onda ću mozgat kako dalje, ali nadam se da neće bit potrebno {#} Ali dosta o tome, odosmo u offtopic.

Da sam normalan, poludio bi
14 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Nisam, baš sam odabrao da sam nađe sve ali nije ništa našao. Ako finalna verzija ne bude donijela poboljšanja onda ću mozgat kako dalje, ali nadam se da neće bit potrebno {#} Ali dosta o tome, odosmo u offtopic.

Stvarno me cudi jer je meni nakon 10ak min stavio sve drivere i nije falilo nista,poslje sam ponovo instalirao winse i to iskljucio pa stavio svoje.Ok necemo vise o tome,pozz

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ova igra bez 2 čovjeka u squadu koja znaš nema nikakvog smisla. Možeš pisat u chat Šta i koliko želiš nitko te ne hebe ni 2% Da mogu bit toliko retardirani to nisu istine. Fuj

Moj PC  
6 0 hvala 2
12 godina
Battlefield 4

igra mi se više ne želi otvorit u fullscreenu, zašto?

nemam teamviewer upaljen

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
letece_prase kaže...
sharxtreme kaže...

Da takvi hebivjetri kao ti pogotovo.

tko zna gađat skinut ce heli i bez reconovog loka i samo tako treba bit. smeta me to sto se 50+ godina starom rpg-u daje takva mogućnost da se uz pomoć lokanja skine helij iz 1 šusa.

kombinacija reconovog loka i javelina kao u bf3 je fer kombinacija, ali ovo ti daje mogučnost da tamanis sve živo na mapi od pjesadije do lokanih vozila, što je stvarno previše.

ja i ne gađam RPGom. ja označim laserom negdje s visoka dok padajuća prasad eksplodira okolo. :D

14 godina
neaktivan
b00 kaže...

igra mi se više ne želi otvorit u fullscreenu, zašto?

nemam teamviewer upaljen

alt+ enter (mislim da je to za fs)

12 godina
Battlefield 4

nakon ovih par patcheva igra radi ko bf3, bez ikakvih problema

eto nisam trebo to napisat

o čovječe šta nemože ovaj forum ko i svi ostali imat za stavljanje slike, ovo je živa filozofija {#}

http://img706.imageshack.us/img706/2144/b7vl.png

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 17:45 (b00).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
b00 kaže...

...

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 17:43 (psihoroba).
12 godina
ARazer kaže...

Ova igra bez 2 čovjeka u squadu koja znaš nema nikakvog smisla. Možeš pisat u chat Šta i koliko želiš nitko te ne hebe ni 2% Da mogu bit toliko retardirani to nisu istine. Fuj

To su ti djeca iz cod-a koja neznaju nit citat jos. Prica se da su masovno poceli igrat bf.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tko god da su treba im zabranit spajanje na internet općenito a kamoli igranje online. Toliko živaca ne izgubim tjedno na poslu koliko u 1 sat igranja bf-a

Moj PC  
3 2 hvala 0
16 godina
b00 kaže...

eto nisam trebo to napisat

o čovječe šta nemože ovaj forum ko i svi ostali imat za stavljanje slike, ovo je živa filozofija {#}

http://img706.imageshack.us/img706/2144/b7vl.png

Restartaj komp ili se probaj rejoinat kad se to desi

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

hahah :D

Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
ARazer kaže...

dobro došao na planetu Zemlju {#}

-i wanna tell you my secret now

okay

-i see dumb people

in your dreams? or you're awake? dumb people like in your school or out on the streets?

-Walking around like regular people

-They only see what they wanna see

-They dont know they're dumb

how often do you see them?

-all the time, they're everywhere

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 18:36 (b00).
16 godina

Ovo će cijeniti svaki iole ozbiljni makroaš :P

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
17 godina
Battlefield 4

Evo malčice mog gameplaya, jedna runda Dominationa...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Samo da nas xXxiće pohvalim da smo po prvi put uspijeli napraviti spawn rape u BF4 {#}

{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
7 3 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice