Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
BFBeast kaže...
Mitch kaže...
BFBeast kaže...

evo i neki moj uradak za bf4!

Di uvijek nades tu neku muziku da moram muteat

pjesma se zove shotgun i trebala mi je tas pjesma da video ima nekog smisla uz muziku. da si pogledao film sa muzikom onda bi znao zasto ta pjesma.

Jako lijepo ukomponiran i slozen video! i dobar aim!

15 godina
fix kaže...

Da se razumijemo meni beta radi ocajno, svakih par minuta fps drop na 2, ali ovo vrijeme izmedju dok sasvim normalno radi je prakticki savrseno ispolirana igra

ista stvar i kod mene.svako toliko fps padne na 1,2 i onda ide sasvim ok

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
=xfact= kaže...

umjesto da se oni prilagode nama. poprave i fixaju jbenu igru ja moram kemijat i jbat ili stavljat win 8 za taj njihov polu proizvod? ili waynat o aiboterima u b3 oko kojih se malo kada nesto poduzimalo i zbog kojih debila sam ne jednom rage quitao.. nema sanse.nabijem im ja b4 u njihove supke.

Koje balkansko razmišljanje.

Najbolje bi bilo da anprave igru za windows xp, da nemamo brige više. Da radi na računalima starim 10 god, ali da ima bolju grafiku od b3 naravno i da sve bude bolje od bf3.

Beta je stari build koji će se izmjeniti, a zašto rade za win 8, zato jer je najmodernija platforma i podržava neke instrukcije procesora koje win 7 ne može.

Ne vidim razloga za plakanje. WIN8.1  sa shell8, vraća start iz sedmice i preskače metro pri bootanju, tako da ni ne znaš da si na windows 8.

Ugl. pričekaj finalnu igru pa od nekog posudi i vidi kako ti radi, pa prosudi dal vrijedi ić na osmicu.

Ček šta ti misliš da svi imaju novca za 8.1? (pod uvjetom da će gore quotani koristit original win). Rade igru koja grafički nije ništa bolja od BF3 a "slučajno" zahtjeva bolji hardware i nove windowse.  

P.S. Nabijem ih na onu stvar.
P.P.S edit: "Slučajno" se igra poklapa sa izlaskom nove generacije grafičkih kartica.... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 18:04 (Bombilakus).
12 godina
protjeran
drahic kaže...
BFBeast kaže...

evo i neki moj uradak za bf4!

Pogledao prvih 20 sekundi i ugasio jer nisam mogao gledat vise koliko me zivcira prebacivanje puska/pistolj. {#}

Pa ti si strasqn decko. Jel ti zao sto nisu nerfali switchanje oruzja. Bas mi te zao sto igras ko penzioner i vjerojatno vrtis na kotacu da dodes do necega.

O tome ti ja govorim da su dali prenost njubaramq kao ti da stignu razmiwliti koju tipku da stisnu.

17 godina
Hanter kaže...

Instalirao bi osmicu ali nema drivera za moju matičnu, nemreš bolivijat.

Glupost. Drivera ima. Zapravo, na osmici rade i driveri od sedmice. No to ti nije bitno jer ti postoje driveri za matičnu kao i za ostale komponente.

To što ih Asus nije stavio na svoj sajt (jer je ploča EOL) ne znači da ih nema. I onako je drivere uvijek bolje stavljati od proizvođača (dakle drivere od proizvođača čipseta, proizvođača grafičkog čipa, proizvođača mrežnog čipa, zvučnog čipa itd).

Twitter: @191x7
13 godina
Bombilakus kaže...

Ček šta ti misliš da svi imaju novca za 8.1? (pod uvjetom da će gore quotani koristit original win). Rade igru koja grafički nije ništa bolja od BF3 a "slučajno" zahtjeva bolji hardware i nove windowse.  

P.P.S edit: "Slučajno" se igra poklapa sa izlaskom nove generacije grafičkih kartica.... 

Prijatelju, socijala u kapitalizmu ima smisla ko i qurac na suhom.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Bombilakus kaže...

Znaš kako je marija antoaneta govorila, neka jedu kolače...tako i sad, nemaš novca, igraj na windowsu 7 i gotovo.

ja ne razumijem šta je vama, kao što rekoh najbolje da naprave igru deset puta bolju grafiku (jer vam je očito samo to bitno) i da radi na svim računalima, i da radi na xp-u jer očito su za njega svi imali novca.

Tehnologija ide naprijed i naravno da će bit u korak sa njom kad rade igru. Da poklopilo se, jer je amd partner i ea i amd trljaju ruke jer ljudi kupuju amd hardware za igru, i kupujuigru.

Ne znam gdje neki od vas žive? Pod kamenom? Kapitalizam prijatelju. Tko ima vrijedi, tko nema, tko ga yebe, da prostiš na izrazu.

A sad počni štediti...:)

I btw. to vi što igrate na low plačete kako igra grafičlki nije uzanpredovala...pogledajte malo galerije korisnika koji igraju na ultra na 1080p, pa pogledajte malo te detalje po šangaju...pričate gluposti da to nisu istine.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 18:57 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bombilakus kaže...

Znaš kako se prije govorilo, neka jedu kolače...tako i sad, nemaš novca, igraj na windowsu 7 i gotovo.

ja ne razumijem šta je vama, kao što rekoh najbolje da naprave igru deset puta bolju grafiku (jer vam je očito samo to bitno) i da radi na svim računalima, i da radi na xp-u jer očito su za njega svi imali novca.

Tehnologija ide naprijed i naravno da će bit u korak sa njom kad rade igru. Da poklopilo se, jer je amd partner i ea i amd trljaju ruke jer ljudi kupuju amd hardware za igru, i kupujuigru.

Ne znam gdje neki od vas žive? Pod kamenom? Kapitalizam prijatelju. Tko ima vrijedi, tko nema, tko ga yebe, da prostiš na izrazu.

A sad počni štediti...:)

Dragi prijatelju, ja sam Win8.1 i imam tu sreću da u ovoj banana državi imam koliko toliko siguran priljev novca pa mogu sebi priuštiti 8.1 ali postoji mnogo ljudi koji ne mogu. Dapače nemam ja ništa da oni guraju to na 8.1 windowse i da iskoriste novi directx ali stvar je u tome da igra grafički nije ništa više ponudila od trojke a zahtjeva više hardwarea. Kontaš šta hoću reći. Praktički te tjeraju da kupiš hardware jer su sponzorirani od tog lobija i to je nažalost takvo jer je došlo doba kapitalizma gdje je samo bitno ubrat lovu pod svaki cijenu. 

15 godina
Bombilakus kaže...

Dragi prijatelju, ja sam Win8.1 i imam tu sreću da u ovoj banana državi imam koliko toliko siguran priljev novca pa mogu sebi priuštiti 8.1 ali postoji mnogo ljudi koji ne mogu. Dapače nemam ja ništa da oni guraju to na 8.1 windowse i da iskoriste novi directx ali stvar je u tome da igra grafički nije ništa više ponudila od trojke a zahtjeva više hardwarea. Kontaš šta hoću reći. Praktički te tjeraju da kupiš hardware jer su sponzorirani od tog lobija i to je nažalost takvo jer je došlo doba kapitalizma gdje je samo bitno ubrat lovu pod svaki cijenu. 

Plačeš nad nečime nad čime ne vrijedi plakati. I sam veliš kapitalizam. Što prije to prihvatimo i nosimo se sa time bit će nam bolje.

Ajde have fun!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Bombilakus kaže...

Plačeš nad nečime nad čime ne vrijedi plakati. I sam veliš kapitalizam. Što prije to prihvatimo i nosimo se sa time bit će nam bolje.

Ajde have fun!

Ma ne plačem nego mi je malo krivo :)

13 godina
jameshook kaže...
Evo da ostavim battlelog username: ppero196
Ova random ekipa po serverima mi polako ide na živce. Vrlo malo igraju timski.

evo ako netko želi može i mene dodat...danas kad žena i djeca odu spavat da se konačno i ja malo posvetim bf4...

ps aktivan sam i u bf3 i moh-u...

origin id: Zavixxxa_HR

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moram priznati da je DICE ovu betu ispolirao do kraja. sa najnovijim patchom imam zakucani v-sync na ultra, 1080p/2xMSAA/FXAA High/FoV 95%.

fluidno kao vruć putar. 

čak sam i probao skaliranje rezolucije na 200%(4K render) oko 30 FPSa. mračno su ovo utegnuli za jednu betu.

kad bi se samo sjetili popraviti granate i općenito colateral damage od eksplozija bilo bi super.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Hanter kaže...

Ništa meni nije jasno kod ove bete...Igra je super i to, ali performanse su očajne. Prije mi je cpu bio zakucan do kraja a sad je grafa na 100% stalno {#}Instalirao bi osmicu ali nema drivera za moju matičnu, nemreš bolivijat.

Ali hajd, vjerujem da će bit bolje sve kad izađe kompletna igra, ali ako ne...bačene pare u vjetar {#}

Haha, a ti bi da ti igre koriste samo 10% graficke? :)

Pa mora grafa biti na 100%, to je i poanta optimizacije!

Znaci da su decki odradili odlican posao s patchevima.

E sad da znamo sto znaci "ocajne performanse" :) mozda bi i mogli dalje pomoci :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

grafa i treba biti na 100% usage (osim ako je riječ o v-syncu, tad ide koliko joj treba).

to znači da CPU bottleneck ne postoji.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Znao sam da DICE može sve popraviti,ma bit će sve sređeno do pune verzije. Rasturat će ova igra {#}

BF3: Hrci_CRO
Moj PC  
9 2 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

zašto u tenku shell ide toliko ispod nišana čak i na blizinu?nakon par metara mu je pad pola metra ako ne i metar.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jeste dobili kakav novi update? meni kaze buraz da mu je downlodo sad neki update od 50 i nest mb.. a meni kaze da je full updated

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
SuperDox kaže...

jeste dobili kakav novi update? meni kaze buraz da mu je downlodo sad neki update od 50 i nest mb.. a meni kaze da je full updated

Nema nikakav update danas.

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
SuperDox kaže...

Jučer su bila dva, pa ti je buraz možda tek sad povukao ovaj drugi update od jučer.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jos jedan dokaz da stingeri nisu potrebni u ovoj igri :P

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
19 2 hvala 8
13 godina
neaktivan

SHOW! :D

14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

uffffff...daj stavi upozorenje ispod linka za video... OŠTEČUJE SLUH ... hebemu skoro sam bacio slušalice i sve :D

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
pirat kaže...
SuperDox kaže...

Jučer su bila dva, pa ti je buraz možda tek sad povukao ovaj drugi update od jučer.

onda sam vjerojatno tek sad povuko drugi {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ma gdje ćeš ga pogodit s tim... ŠTA SI REKO!?... krv iz desnog uha {#}

Svaka čast na pogotku nevertheless :D

Something witty.
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Svi ste vi bobovi, ceco je car. Bravo  ceco

3 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ako sam dobro vidio pogodio ga je Marky, a ne Ceco

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
protjeran
TomoR kaže...

Ako sam dobro vidio pogodio ga je Marky, a ne Ceco

A to je onaj ludak sa stolice, ma tamo u 53 su svi zakon a ceco je bas legenda uvjek ie htio ponuditi svoju pomoc.

A ti marky svaka cast, samo naprijed.

I moloim vas ko Boga da shvqtite da je ovo sugava igra I nemojte se svadati i prepirati zbog nje. Cuvajte snagu za potrebnije stvari. Ovdje smo svi isti i svi volimo battlefield. Trebamo napraviti neki slozni hrvatski comunity a ne se podrugivati jedni drugima, i prepucavati medu klanovima i Neka privatna prepucavanja podrzavati.

znam da ce uvjek postojati hejteri ali zelim da se ti isti zaputaju u svojoj glavi dali su oni normalni ako se zbog jedne igre zahebavaju sa gluspotima.

toliko od mene.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 0:20 (BFBeast).
15 godina
Battlefield 4
Tru dat.bušimo se svi međusobno ali sa ljubavlju...no homo.
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Jel itko zna jel ima kakav plan za Bug server?
Posto je Bug community poprilicno jak na bf3 podrucju,a evo,okupljamo se i u bf4 temi....

64 slotni,svaka 2 tjedna vote za mape & modove,redoviti izvjestaji o rundama,...

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Tko će nakon bete ovako?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice