Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.321
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
11 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ste na win 8 ili 7?

ja sam prelaskom na win 8 izgubio dropove i igra je puno fludinija.

Definitivno, potvrđeno, igra je mnogo fluidnija na 8 & 8.1 , u to nema nikakvih sumnji. Mislio sam da je kroz posljednje zakrpe i 7-ca doživjela isti preporod ? Očito da ne?

BF3/4'nick ErFatih26
11 godina
neaktivan
kach kaže...

Presao sam na 8,igra bolje radi tj. ima vise fpsa ali mi i dalje dropa.  Nadam se da ce 8.1 update koj uskoro izlazi popravit stvar.

<----660Ti

Po koji put FPS drop doista ne možeš da izbjegneš, treba doista dočekati finalnu verziju, tada ćemo moći i znati više poduzeti po pitanju određenih FINIH postavki.

BF3/4'nick ErFatih26
15 godina
ernadone kaže...
fila2208 kaže...

Ste na win 8 ili 7?

ja sam prelaskom na win 8 izgubio dropove i igra je puno fludinija.

Definitivno, potvrđeno, igra je mnogo fluidnija na 8 & 8.1 , u to nema nikakvih sumnji. Mislio sam da je kroz posljednje zakrpe i 7-ca doživjela isti preporod ? Očito da ne?

Možda je malo, malo su ''zamazali oči'', ali očito win 8 ima veliku prednost tu, zato je i preporučen kao OS za final game.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

umjesto da se oni prilagode nama. poprave i fixaju jbenu igru ja moram kemijat i jbat ili stavljat win 8 za taj njihov polu proizvod? ili waynat o aiboterima u b3 oko kojih se malo kada nesto poduzimalo i zbog kojih debila sam ne jednom rage quitao.. nema sanse.nabijem im ja b4 u njihove supke.

xfact
Moj PC  
4 8 hvala 0
12 godina
protjeran
ernadone kaže...

Mnogo dobar, svaka čast BFBeast ! 

cak je i odobren od BUG TV-a ali bugovi samo trpaju TD{#}

15 godina
=xfact= kaže...

umjesto da se oni prilagode nama. poprave i fixaju jbenu igru ja moram kemijat i jbat ili stavljat win 8 za taj njihov polu proizvod? ili waynat o aiboterima u b3 oko kojih se malo kada nesto poduzimalo i zbog kojih debila sam ne jednom rage quitao.. nema sanse.nabijem im ja b4 u njihove supke.

Koje balkansko razmišljanje.

Najbolje bi bilo da anprave igru za windows xp, da nemamo brige više. Da radi na računalima starim 10 god, ali da ima bolju grafiku od b3 naravno i da sve bude bolje od bf3.

Beta je stari build koji će se izmjeniti, a zašto rade za win 8, zato jer je najmodernija platforma i podržava neke instrukcije procesora koje win 7 ne može.

Ne vidim razloga za plakanje. WIN8.1  sa shell8, vraća start iz sedmice i preskače metro pri bootanju, tako da ni ne znaš da si na windows 8.

Ugl. pričekaj finalnu igru pa od nekog posudi i vidi kako ti radi, pa prosudi dal vrijedi ić na osmicu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa vise mi je pun k drkanja da nesto sto masno naplacuju proradi. ili radi kako spada. moje novceke nebu vidjeli osim ako se stanje drasticno ne popravi u finalnoj.u sto sumnjam..

sto je to drukcije u win 8 da win 7 to nemoze? jedino mozda misrosoftiovo guranje ovcama kojima nesto ne treba.. isto ko crysis i famozni dx10 koji je cudom samo radio na novoj visti. {#}

i dodao 3 nove sjene u igri.. 

nekazem nista protiv win 8

dapace koristim i 7 i 8cu.. lol

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 12:53 (=xfact=).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

I dalje frame dropa... idem isprobat sve drivere.

0 0 hvala 0
15 godina
=xfact= kaže...

sto je to drukcije u win 8 da win 7 to nemoze? 

Nisam dovoljno stručan da idem u detalje, ali dovoljna mi je razlika fluidnosti izvođenja igre koja je očita.

11 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
zdenko1991 kaže...

Kada kupujes tv. Prodaj se u hd rdy( 1280+720) ili u full hd(1920+1080). Eto. Igram u hd rdy rezi.

1280x720...ovaj x je zato što su to pomnoženo 921600 piksela tj. skoro milijun tj  skoro Megapixel (taman na rubu).

A 1366x768 je Megapixel rezolucija.

Tako isto sa svim drugim, pikseli po širini se množe sa onima po visini. Ali i to nije bitno.

HD Ready nije naziv rezolucije, to je HD 720p rezolucija. Kao što Full HD (1920x1080) nije Full jer postoji veća rezolucija (4k, ultra hd,...).

To je HD 1080p a svi ju zovu Full HD jer je marketinški zgodnije. Kao i HD Ready jer zvuči loše i jer će većina ljudi dat više para da imaju taj svevišnji "Full".

Par proizvođača je počelo tv-e označavat sa (HD TV 1080p) i nigdje ne piše da je to Full HD jer to i nije, puno su veće rezolucije i one koje su "punije" ;)

A evo i popis i nazivi rezolucija pa da ne bude nedoumica.

A iz ovog svega je posve jasno da recimo nije bitno imat fotić od 15mpix da bi slika na telki, monitoru i sličnom bila čistija. jer tih 15 milijuna piksela ne može prikazati na ekranu od maksimalno 2 mpix.

Bitniji je senzor na fotiću, kvaliteta leće i slično.

Sorry na OT al eto, imao sam potrebu...a i u neku ruku je vezano uz temu ;)

720p upscaled to 1080 = 1080i HD rady & 1080p bez scaliranja naravno je FULL HD

BF4 rezolucija je 900p (skala 100% po početnim postavkama) upscaled to 1080 = 1080i - tu imamo pritužbe na to da BF4 nekako ne izgleda oštro i detaljno, no ukoliko podignemo

BF4 na skalu rezolucije 200% onda imamo FULL HD 1080p , no , mislim da samo 2x GTX 690 može da sve to vrti bez problema. Ukoliko griješim neka me neko ispravi.

BF3/4'nick ErFatih26
11 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
=xfact= kaže...

Nisam dovoljno stručan da idem u detalje, ali dovoljna mi je razlika fluidnosti izvođenja igre koja je očita.

U sklopu windows 8 & 8.1 DX 11.1 na efikasniji način koristiti snagu većine procesora. To je nova suradnja Microsofta i EA, već dugo Microsoft traži partnera za guranje DX11.1 igračima, u prevodu da gura WIN 8 kao OS no1, očito je da su u samoj finish ravnini.

Na 7-ci igra ide u mod DX11 koji se već naziva klasičnim te koji ne radi na toj PROC optimizaciji.

Toliko o tome, znači sve igre koje će biti DX 11.1 i koje su već u istom bolje će da iskoriste radnu snagu procesora u okviru WIN 8. Prelazak vam je neizbježan.

BF3/4'nick ErFatih26
11 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
ernadone kaže...

Mnogo dobar, svaka čast BFBeast ! 

cak je i odobren od BUG TV-a ali bugovi samo trpaju TD{#}

Boli te briga, tebi i dalje ostaje tvoj skill :)

BF3/4'nick ErFatih26
16 godina
moderator
Battlefield 4
@ernadone
Koristi višestroko citiranje i krati citate.

Pogledaj ovu temu ako neznaš:
http://www.bug.hr/forum/topic/upute-koristenje-foruma/mali-vodic-kroz-forumske-opcije/28603.aspx
سمندری ڈاکو
Moj PC  
6 6 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zahvaljujem na uputi. Novi sam, tako da mi je upozorenje kao kec na desetku :)

Poz

BF3/4'nick ErFatih26
16 godina
ernadone kaže...
fila2208 kaže...
=xfact= kaže...

U sklopu windows 8 & 8.1 DX 11.1 na efikasniji način koristiti snagu većine procesora. To je nova suradnja Microsofta i EA, već dugo Microsoft traži partnera za guranje DX11.1 igračima, u prevodu da gura WIN 8 kao OS no1, očito je da su u samoj finish ravnini.

Na 7-ci igra ide u mod DX11 koji se već naziva klasičnim te koji ne radi na toj PROC optimizaciji.

Toliko o tome, znači sve igre koje će biti DX 11.1 i koje su već u istom bolje će da iskoriste radnu snagu procesora u okviru WIN 8. Prelazak vam je neizbježan.

To znaju i oni u DICE-u...morati će popraviti i stanje  na win 7....ima puno ljudi koji ga koriste....a ako to ne naprave onda neka ljudi pređu na win 8...još je rano za to jer vidjeti će se kada izađe igra.

Ja osobno igram betu na win 7...napravio sam reinstall windoza i na čiste windoze ide puno glađe.

Treba pripaziti na antivirus koji isključim kada igram.

A frame dropova na nekim serverima i nema.....mislim da to ovisi i o samom serveru i njegovim postavkama.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 13:29 (goodie).
12 godina
protjeran
BFBeast kaže...

evo i neki moj uradak za bf4!

evo malo gemplaya sa 870-om, samo sto ovaj nije bio na bug tv-u.{#} kao gore navedeni. strucno odobren od bug ekipe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 13:52 (BFBeast).
15 godina
neaktivan

Da se razumijemo meni beta radi ocajno, svakih par minuta fps drop na 2, ali ovo vrijeme izmedju dok sasvim normalno radi je prakticki savrseno ispolirana igra (mala ironija ali ajde :D )

Vjerujem da ce do finalnog izlaska to sve biti okej, ako ne jebiga, ovo malo pristaša koje su imali nakon debakla s ME3 ce nestati, tuzno ali surov je ovo svijet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Nisu valovi, ja kad plivam u vodi dobijem boost FPS-a

Iskreno, beta mi radi sad sasvim pristojno (na Win8), tako da svaka čast na optimiziranju iste (to nisu radili za BF3 betu koliko se sjećam).

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BFBeast kaže...

Di uvijek nades tu neku muziku da moram muteat

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Battlefield 4

kod mene sve super radi

win 8 , sli 670 i 331.40

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BFBeast kaže...

Pogledao prvih 20 sekundi i ugasio jer nisam mogao gledat vise koliko me zivcira prebacivanje puska/pistolj. {#}

14 godina
neaktivan
fix kaže...
=xfact= kaže...

Molim vas slijedeci put suzdrzite se od ovakvih debilnih komentara, i da bog da vam se komp zapalio pri mjenjanju drajvera, bogova i OSa zbog bete.

Prijatno.

mislim da je jos gluplje biti nezreli fanbojcic. lp

xfact
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 14:42 (=xfact=).
Moj PC  
2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovaj zadnji video sve nesto gledam pa jel se meni cini ili ovaj nisan sam skace na mete?

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne bi pisao da nisam kompetentan dati i stajati iza svog komentara. Inace sam prekaljeni CoD-ovac, još od UO, kojem je BO2 uništio sve snove a pri pogledu na gameplay Ghostsa mi krene suza. Dakle ovo mi je prvi BF, kao i prva BF beta.

15 godina
mirkoj kaže...

ovaj zadnji video sve nesto gledam pa jel se meni cini ili ovaj nisan sam skace na mete?

Ne, upravlja ga ruka.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisan puske je na jednom mjestu a mali crosshair skace na drugo i pomjera se

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

nisan puske je na jednom mjestu a mali crosshair skace na drugo i pomjera se

ovo ti je aimbot...

12 godina
protjeran
Mitch kaže...
BFBeast kaže...

Di uvijek nades tu neku muziku da moram muteat

pjesma se zove shotgun i trebala mi je tas pjesma da video ima nekog smisla uz muziku. da si pogledao film sa muzikom onda bi znao zasto ta pjesma.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 15:52 (BFBeast).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ništa meni nije jasno kod ove bete...Igra je super i to, ali performanse su očajne. Prije mi je cpu bio zakucan do kraja a sad je grafa na 100% stalno {#}Instalirao bi osmicu ali nema drivera za moju matičnu, nemreš bolivijat.

Ali hajd, vjerujem da će bit bolje sve kad izađe kompletna igra, ali ako ne...bačene pare u vjetar {#}

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

pjesma se zove shotgun i trebala mi je tas pjesma da video ima nekog smisla uz muziku. da si pogledao film sa muzikom onda bi znao zasto ta pjesma.

Meni isto muzika grozno kvari taj video, ne mogu to slušat nikako i to je prvenstveni razlog za TD, a i sam video je pomalo monoton jer je stalno isto, a dosta dugo traje. Po meni ovakav tip videa - jedna mapa, jedan mode, pa čak i jedno oružje ne bi smio nikako bit preko 2 minute jer ne može biti zanimljivo duže.  Samo mi nije jasno kako uspiješ s pištoljem bez da nišaniš pogodit lika koji stoji 10 metara dalje... meni to uglavnom ni izbliza ne prođe, ali ja općenito dosta loše baratam pištoljima.

Što se tiče rezolucije, meni je BF4 katastrofa na ijednoj nižoj rezoluciji od nativne (kod mene full hd, tj. da budem precizna 1920*1080). Bf3 sam stalno igrala na nižoj rezoluciji  jer mi nije nešto lošije izgledalo, ali ovo nema šanse. Probala sam spustit na neke niže rezolucije, ali mi katastrofa izgleda. Uostalom sad mi se ionako jako rijetko događa da padne ispod 60fps tako da mi zapravo super radi na full hdu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice