Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.114
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

To to je bil neprijateljski vojnik.

Da, neprijateljski vojnik je bio zelen i blicao plavo da je pokupio bombu. Bit će da su mi se pro color tweakeri poremetili.

Da!

Pa s ovim novim patchem je recon dobio mogucnost da na 30 sec bude oznacen kao tvoj vojnik!!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

To to je bil neprijateljski vojnik.

Misliš, petokolonaš?

Sve su to KOSovci i Manolić zakuhali!!!! {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
17 godina
Battlefield 4

Mala rezolucija, vojniku kockasta guzica {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
wiz4rd kaže...

Mala rezolucija, digitronu kockasta guzica {#}

Kako mislis?!?!?!?!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni je počela crashat igra stalno a radilo je ok dok nisu patchevi došli..Smrzne se i ona klasična "stopped working" se pojavi. I to uvijek kad mi najbolje ide {#}

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

zanimljiva recenzija na hardocp, 

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znaci nakon 11 dana sa novim update radi igrica oleee ne zasteka vise na loading

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Hrca1981 kaže...

Ja isto igram na toj rezi od pocetka i na toj rezi sam imao dropove do 8fpsa...spelac bio kod mene krizo se rukama i nogama kako lose radi...nakon pacha se stabiliziralo i konacno mi radi fluidno!

Ne postoji "HD ready rezolucija". U tom je kvaka.

Kada kupujes tv. Prodaj se u hd rdy( 1280+720) ili u full hd(1920+1080). Eto. Igram u hd rdy rezi.

15 godina
zdenko1991 kaže...

Kada kupujes tv. Prodaj se u hd rdy( 1280+720) ili u full hd(1920+1080). Eto. Igram u hd rdy rezi.

"HD Ready" term usually refers to any display that is capable of accepting and displaying a high-definition signal at either 720p, 1080i or 1080p.I 

i dalje ne kužiš što razliku između  HD i HD Ready?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 15:45 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesu li vam se performanse izvođenja sta popravile nakon treceg patcha?. Meni je i prije bilo ok, ali danas sam probao sa ultra postavkama i 4xMSAA i sve je radilo odlicno{#}. FPS se nije spustao ispod 33, s time da sam prosjecno imao oko 38fps-a, ali glavna stvar je da mi vise uopce nema frame dropova{#}. Iako 38fps-a zvuci malo, ja sam odusevljen, jer se cini kao da imam 60fps-a, posto vise nema fps dropova. Nemogu vjerovat da drugi imaju toliko problema sa izvođenjem igre, a ja sa HD7850 igram na ultra bez problema haha

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

"HD Ready" term usually refers to any display that is capable of accepting and displaying a high-definition signal at either 720p, 1080i or 1080p.I 

Je pojam da. Ja ti kazem ako uzimas tv. HD rdy je za mene 720 p. Full hd je 1080p. Jos ne razumijes?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 16:06 (zdenko1991).
15 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Je pojam da. Ja ti kazem ako uzimas tv. HD rdy je za mene 720 p. Full hd je 1080p. Jos ne razumijes?

Jep, zdenko jedini ti razumiješ. bacaš pojmove o kojima pojma nemaš.

Uživaj u HD ready rezoluciji. {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Meni sada skida novi update.
Igrao sam danas i nije bilo updaetova
robimarko@gmail.com
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 VS Call of Duty Ghosts - Inside Gaming Daily

0 2 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4
Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11)

Various crash fixes
Some dual core performance fixes
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
pirat kaže...
Updates in Beta Patch #3 for PC (Oct 11)

Various crash fixes
Some dual core performance fixes

Čovječe tri peča samo za betu. zamisli full igru, svaka tri dana novi peč, skinu recoil vrate recoil..stalno će nam biti zanimljivo :)

{#}

16 godina
moderator
Battlefield 4
Bitno da su oni riješili da zbog balansa dvije puške netrebamo skidati 4gb.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Jep, zdenko jedini ti razumiješ. bacaš pojmove o kojima pojma nemaš.

Uživaj u HD ready rezoluciji. {#}

Daj skines neku recenicu sa wikipedie i sve znas. Omfg.

15 godina
pirat kaže...
Bitno da su oni riješili da zbog balansa dvije puške netrebamo skidati 4gb.

Da, to je bitno, da ne bude prije svakog dlca 4gb pa dlc 4gb.

Sad skinuo taj mini peč i clockao proc na 4ghz (i5 4670k) imao average 95 fps na mješovitim postavkama (optmizirane kako ih volim zvati)

ne znam jel clockanje ili peč, ali superrrrr

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Game disconnected: you were kicked from the game. zna neko kaki je ovo shit stalno me kika

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tireN1337 kaže...

Game disconnected: you were kicked from the game. zna neko kaki je ovo shit stalno me kika

Jesi napravio update igre, i po potrebi Punkbustera?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
Battlefield 4

Fak, propustio sam raspravu o antraksovom očinstvu, sad ste opet offtopic -.-

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

imam srece ko govno vitamina.. drugima proradio bf4 a meni se i dalje freeza na loading screenu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Xpider kaže...
Konacno i ja ovo probo, confa pod moj pc, glatko sve ide na 1080p sa automatskim postavkama koje su sve na maximum skoro

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/388597634314120704/660729262/

moja 3 ili 4 mapa :D

koliko fps je tebi to glatko na 6950 i phenomom?

Nisam mjerio fps na BF4 nisacim da znam tacne cifre, ali mi je glatko sve sto nema velike fps dropove i sto ide iznad 40fps.a

13 godina
protjeran
Battlefield 4

pa zar jedino meni fps sa 60 padne na 1 kod tocke D (kad se igra conquest, u onom trgovackom centru sa staklenim krovom)

yebote fps popi*di cim se okrenem prema toj zastavi ako sam u blizini, a kad sam pored te zastave nema teorije da nekog ubijem posto imam slide show.. cim se maknem od tog mjesta imam normalnih 60fps (sve na low)

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

pa zar jedino meni fps sa 60 padne na 1 kod tocke D (kad se igra conquest, u onom trgovackom centru sa staklenim krovom)

yebote fps popi*di cim se okrenem prema toj zastavi ako sam u blizini, a kad sam pored te zastave nema teorije da nekog ubijem posto imam slide show.. cim se maknem od tog mjesta imam normalnih 60fps (sve na low)

{#}

Bit ce da ti i grafu zaboli glava od kampera gore pa joj je muka gurat dalje {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Meni se ovaj patch ne sviđa jer sada kada su kao još fixali crasheve ja imam crasheve prvi puta od instalacije
robimarko@gmail.com
17 godina
Battlefield 4

Gadan bug u beti - igriva samo do 15og. Tko bi htio još koji dan?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064763777237632/

Twitter: @191x7
Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovo još nisam vidio da netko želi ... :) "ELEVATOR MUSIC!!!"

:D

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ranko091 kaže...

ovo još nisam vidio da netko želi ... :) "ELEVATOR MUSIC!!!"

:D

E toooooo

Vidim ja nesto fali..i ogledalo da friz namjestim

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice