ne znam sta su radili , ali meni beta nakon update-a leti na 70 fps na auto postavkama. znaci skoro kao bf 3
.
ne znam sta su radili , ali meni beta nakon update-a leti na 70 fps na auto postavkama. znaci skoro kao bf 3
.
Ovo mi se svidja!!
Mislim, usporedjujuci s BF3 :)
U samo tjedan dana DVA updatea, a svaki po samo 50-tak megabajta!
I to za betu. Ak tak nastave u pravoj igri.. sve bugove ce popravit prvi mjesec
P.S. Naravno da nece... al su se za sad bas pokazali....
Igrali malo sinoć Obliteration. Mogu reći samo Dice.
Odličan mod, dinamičan i zanimljiv. Pola ekipe još pogubljeno, ali skužit će kad tad poantu igre.
Toliko mogućnosti i kombinacija, namamiti neprijatelja bombom pred svoju bazu pa se prebacit helijem ili tako nešto....zbilja zanimljivo i definitvno ću igrati to više nego rush.
U rushu ima previše kampera i c4 fegeta tako da mi je ovo čisto guštanje. Na Šangaju je ok, ali vjerujem da će biti super mapa koje će još bolje pasati u taj mod.
opa evo nam novog patcha
Updates in Beta Patch #2 for PC (Oct 10)
- Two fixes for the long/permanent loading times
- Various improvements in performance for users running quad core or six core CPU's
- Fixed a crash that happened for some dual core CPU users after loading
- Fixed a crash relating to DirectX10 graphics cards
- Various stability fixes
- Various crash fixes
opa evo nam novog patcha
Updates in Beta Patch #2 for PC (Oct 10)
- Two fixes for the long/permanent loading times
- Various improvements in performance for users running quad core or six core CPU's
- Fixed a crash that happened for some dual core CPU users after loading
- Fixed a crash relating to DirectX10 graphics cards
- Various stability fixes
- Various crash fixes
Da čini se malo bolje. Već se nazire da bi finalna igra mogla biti ispolirana u manirima BF3.
BTW na kojim postavkama igrate? Ja sam stavio sve high osim lightning i igra mi radi u 50FPS bez dropova.
Kod mene je patch jako popravio stanje:
Full hd, Win 7
i5 750, hd7850 1 GB, 8 GB RAM
Stavio sam sad na high prije bilo na medium i moro sam stavljati CPU prioritet na Low,sad su popravili CPU usage
fps mi rijetko pada ispod 35, kad sam u heliju onda padne, vrti se izmedu 40-50 vecinom sto je meni dosta, i vise nema Frame dropova, nijedan, dobro jos nisam gledo neboder dok se rusi.
Jutros me doceka patch,sad mi na 1080p,sve ultra postavke samo msaa na x2 i igra je vecinom lockanih 60fps osim naravno frejm dropa u najkaoticnijim situacijama,cista uzivancija za igrat :) Inace povecanjem supersamplinga na 200 najvisi zabiljezeni VRAM usage mi je bio 3094 MB i to jos nije bilo u kaoticnim situacijama znaci ide to i vise....
Inace povecanjem supersamplinga na 200 najvisi zabiljezeni VRAM usage mi je bio 3094 MB i to jos nije bilo u kaoticnim situacijama znaci ide to i vise....
Bas sam se pitao kad ce doci igre koje ce koristiti vise od 2BG graf. memorije...
Izgleda da su vec tu
Haha, tak se traze glitchevi
Upravo sam Cecu s helicem navodio u lift
FYI, ne stane.
I bas mi je fora kak izgleda da igra ne daje zvukove squad chata, nego onaj odvojen program u sklopu ad-ona za browser.
Kad je BF4 smanjen u taskbar, nema vise zvukova iz igre, al i dalje cujes glasove
Kod mene je patch jako popravio stanje:
Full hd, Win 7
i5 750, hd7850 1 GB, 8 GB RAM
Stavio sam sad na high prije bilo na medium i moro sam stavljati CPU prioritet na Low,sad su popravili CPU usage
fps mi rijetko pada ispod 35, kad sam u heliju onda padne, vrti se izmedu 40-50 vecinom sto je meni dosta, i vise nema Frame dropova, nijedan, dobro jos nisam gledo neboder dok se rusi.
Zakon, imamo skoro pa identičnu konfiguraciju. Nadam se da će i kod mene rezultirati poboljšanjem.
Znači popravili su stanje, ponovo ću probat s novim beta driverima.
Čisto sumnjam da će me igra privuć kao što je BF3 ali eto dat ću joj šansu.
Drago mi je da su neki dobili fps boost, ali ja sa novim updateom samo pogoršanje, padanje fps i do 45 pri nekim situacijama mi je užas :(
niš idem eksperimentirat.
Ajde, napokon su popravili stanje jer je ono bilo užas bar na mojoj konfi. Sad mi je prosjek 40+ fpsa na ultra i glatko ide. Sad mogu pošteno zaigrat. :)
Sad za ispriku nek nam produže betu par dana.
Kad je BF4 smanjen u taskbar, nema vise zvukova iz igre, al i dalje cujes glasove
Ja bih se zabrinuo da čujem glasove. Just sayin'
Ajde, napokon su popravili stanje jer je ono bilo užas bar na mojoj konfi. Sad mi je prosjek 40+ fpsa na ultra i glatko ide. Sad mogu pošteno zaigrat. :)
Si probao na low dobiti +60?
40 ti je igrivo i glatko??
Pa možda bi i imao veći fps da imam jači proc, ali da, neću ti lagat, ovo je preporod na 40+ fpsa, nego prije drugog update-a kad sam imao jadnih 20-30 fpsa. Idem sad probat na low ili samo isključit msaa, pa javim dal ima poboljšanja sa fps, tj čarobnih 60+...
Pa možda bi i imao veći fps da imam jači proc, ali da, neću ti lagat, ovo je preporod na 40+ fpsa, nego prije drugog update-a kad sam imao jadnih 20-30 fpsa. Idem sad probat na low ili samo isključit msaa, pa javim dal ima poboljšanja sa fps, tj čarobnih 60+...
Ne radi se o čaroliji nego o fluidnom gameplayu. Ako je tebi 40 glatko samo ti rokaj
Ne radi se o čaroliji nego o fluidnom gameplayu. Ako je tebi 40 glatko samo ti rokaj
je da, glatko je
Pokleknuo sam i prebacio se na win8...Igra radi sad predobro,mogu je na ultra vrtit bez problema. Jos sam da ovaj 8.1 izade i to bu onda to. Nemrem vjerovat kak su dobro betu optimizirali za osmicu. Sjecam se da Beta bf3 nije ovak dobro radila.
Dosta mi je više Šangaja za cijeli život
Ispriku ? Pa meni covjece boziju za excslusive beta zasteka do dan danas na loading screenu :S
Ispriku ? Pa meni covjece boziju za excslusive beta zasteka do dan danas na loading screenu :S
onda za tebe free dvosmjernu kartu do Šangaja da ga malo razgledaš
Bar ti sad po Šangaju neće tribat vodič s kišobranom ;).
Zaposlili su nove ljude? Ili gonice robova?
Ovo je cista suprotnost od BF3.
Il je ovo samo za Betu, da se poveca prodaja, pa onda s igrom sto bude - bude?
kad dođe full verzija nitko ovu mapu više neće igrat :D
Pa kad vrtite na win 8 i imate puno bolje procesore, kaj ja tu mogu...Čak mi i lošije radi igra na low nego na ultra, al i dalje ne kužim imate 60+ na low i grafa vam zakucana na 100%? Šalite se...
ajde neka mi netko objasni kako se spawnaju vozila? vrmenski kao u bf3, ili je sad nekako drugačije. jer za heli je u bf3 trebalo točno 1:30 minutu, a sad nemam pojma kad će doć i kad dođe stisnem da se spawnam i spawna me dolje na podu kod tenka... !?
Zaposlili su nove ljude? Ili gonice robova?
Ovo je cista suprotnost od BF3.
Il je ovo samo za Betu, da se poveca prodaja, pa onda s igrom sto bude - bude?
Ne već su možda skontali način u kojemu netrebaju promijeniti par tisuća fileaova radi recoila i da patch bude 3-4 gb
Stvarno se kose sa BF3 patch politikom