Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.059
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo updato origin i više ne delaaa .....

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
zdenko1991 kaže...
ARazer kaže...

Ima netko od vas ovakav problem? nema niti menua niti prikaza suigrača ni protivnika niti ničeg {#}

Ko da ti treba.

pa treba mu :) mapa ipak puno pomaže

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
Munky_Funky kaže...

evo updato origin i više ne delaaa .....

Da,izgleda su su nešto drmali sa beta verzijom.

Ja sam ju isto imao jer do sad nikad nije bilo frke sa njom, tj. ona je jedino uvijek štimala :)

Uninstaliraj i instaliraj u novu mapu, nešto dodaj u ime na kraju.

A prije tog u ovoj Origin mapi u kojoj je bilo do sad pobiši što se da, manje više samo ostane onaj update.exe nešto fajla.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Meni nakon ovog petcha zakucano na 60 fpsa a igra laga, a ona žuta crta od cpua na grafu mi stalno ravna. Lipo su ga patchali, prije mi radilo solidno.

MEni isto kak je i bilo prije patcha...u qurcu {#}

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina

Pozz ekipa,evo ovako ja imam jedan problem..skinuo sam Battlefield 4 beta i pokrenem ga i počne mi loadati mapu i nakon pola minute me izbaci iz igrice i piše mi direct x error....

instalirao sam najnovije drivere i ništa se nije promjenilo...čak sam i direct x ponovo instalirao ali nije pomoglo...

http://steamsignature.com/img/profile/76561198029829922.png
15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

zašto ne...zašto bi netko išao npr. sada na sedmicu čistu umjesto sedmicu sa service packom...set zakrpa i patcheva, fixeva i dodataka koji vrijede da se stavi najnovija verzija osmice.

Curi sam prije pola godine stavio običnu osmicu...preloše je radila i zgadila mi se.

Neki dan stavio 8.1. i ne vjerujem što je brža i bolja sada da sam se zapalio da je sutra i sebi stavim.

Mislim samo ti stavi običnu osmicu dapače, ali ono...čemu.

Na windowsu 8 sam već 1g.

S onim postom sam mislio na windows 8 i 8.1,al nmwz.

Pa semdicu sam samo spomenuo radi usporedbe.

8.1. je nafrizirana osmica sa svim zakrapama i hotfixevima...zašto bi onda pobogu stavio stariju verziju?

Zaš ne upgradeaš?

P.s. znam da se neki boje aktivacije....u pm mogu lako pomoći kratkim uputama i youtube tutorialom

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 23:32 (fila2208).
15 godina
Battlefield 4

unapred isprika ako je bilo pitanje : 

znaci napravljen update driver,pb, novi su windows 8.1 ... i nemogu se prijavit ni na jedan server bude looding screen i samo izbaci jel jos sta treba napravit??? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Corona rastura i u cetvorki {#}

Nego, spas u zadnji cas!

{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 1 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego, spas u zadnji cas!

{#}

E to je taj bf moment!! :)

predobro!

Sad igrali i ja u brodiću a astra kraj mene fino hover, nisko leti...elise dižu vodu u zrak blago, on rejpa c, ja ga pokrivam...stvarno onako lijepi bf moment

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo kako radi win 7 ili 8

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
Blade Runner31 kaže...

zasto je to tako?

hoće li se to popraviti na win7?

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Blade Runner31 kaže...

zasto je to tako?

A stari moj neznam ti ja to,tako je sada a sta ce bit boo.A win 8 je preporucen za Bf4 a sad sta ce sa sedmicom poduzet pitaj boga(Dice) {#}

13 godina
Battlefield 4

Nemam zasad neki mobitel, pa tako da se ispricavam na kvaliteti slike.

Ugl.. Dobio projektor.. zanimljivo je iz fotelje igrat bf.. {#} 

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !

17 0 hvala 2
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Blade Runner31 kaže...

zasto je to tako?

Najavljen je patch.... bumo vidli..

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Najavljen je patch.... bumo vidli..

Kill Frenzy prijatelj je postao ovo na face tako da mozda poprave kako pise http://www.dsogaming.com/news/battlefield-4-next-openbeta-patch-will-offer-cpu-optimizations-win8-dx11-1-still-best-option/

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 1:28 (Blade Runner31).
17 godina
Battlefield 4

Domination - ne može se srušit levolutin zgradu - wtf? Hoću da to uvedu!

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065214438634191/

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nego, spas u zadnji cas!

{#}

Bome rastura. Zavrsava runda i lik pocinje kenjati kako su svi lame jer kempaju gore na zgradi. kad sam  ga ja onako gentlemenski podsjetio da:

Je usrani citer kojeg su uhvatili i osudili, a u zatvoru mu odrezali e-kitu i da bolje da suti. Odma mir.{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Blade Runner31 kaže...

zasto je to tako?

Koliko sam ja shvatio, u Win 8 je bolje iskorišteno 8 jezgri procesora (HT u intela i "neznam kako se zove" u AMDa) i zato bolje radi. A mislim da će do izlaska srediti stvar pa da će fino raditi i na win 7.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Soldier977 kaže...
Kill Frenzy kaže...
Blade Runner31 kaže...

zasto je to tako?

Koliko sam ja shvatio, u Win 8 je bolje iskorišteno 8 jezgri procesora (HT u intela i "neznam kako se zove" u AMDa) i zato bolje radi. A mislim da će do izlaska srediti stvar pa da će fino raditi i na win 7.

Ne, u Win8 se sav load koji se može prebaci na GPU, tako da je procesor manje opterećen - zato i sa mojim starim Phenomom radi bolje pod Win8, nego pod Win7 - a to da bolje iskorištava više jezgri pod Win8, to je samo dodatni plus.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
Battlefield 4

I jedan totalni offtopic, za nove korisnike Windowsa 8.

Ako trazite gdje podesavati settingse cijelog kompa, samo dodjite u sam kut dolje lijevo (tamo gdje je start) i kliknete s DESNOM tipkom.

Otvori se izbornik s jako puno podesenja.

Moj PC  
5 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

znaci ak sad kupim novu konfu onda je win 8.1 must have?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ajde, ako je tko doživio ovaj bug, neka doda svoje mišljenje:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955065670101451897/

Kako stvari stoje, za nove igre, pogotovo tko će igrati BF4, Win 8.1 je "The Way To Go"!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovo mi je cura rekla jučer kad je nakon eto tjedan dana bete htjela (napokon) vidjet koju ja to igru non stop igram, neki novi batlfild:

"pa ovo izgleda predobro i prerealno, bolje mi je 100 puta nego bf3!"

{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Evo preneseno s jednog foruma oko nekih beta drivera i šta je čovjek iz kompanije odgovorio:

"Betas are tricky to do because even with full disclosure, you are messing with software that is not ready for a public release (hence Beta). If something were to happen to a customer's system (this is purely an example) where the registry gets corrupted and results in data loss, it would be a very messy situation. This is why many companies actually don't do betas until they're sure its 99% ready for gold release. It also involves resources (tracking reported issues, providing direct feedback to the product team, etc.) that could make things even more complicated compared to in-house beta testing. 

If any of you has ever worked with directly with customers, then you'll know the lesson of don't assume anything that someone is incapable of doing."

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo je meni cura rekla jučer kad sam nakon puta sjeo igrat BF4 betu umjesto da se raspakiram: "...".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
red_bull kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nego, spas u zadnji cas!

{#}

Bome rastura. Zavrsava runda i lik pocinje kenjati kako su svi lame jer kempaju gore na zgradi. kad sam  ga ja onako gentlemenski podsjetio da:

Je usrani citer kojeg su uhvatili i osudili, a u zatvoru mu odrezali e-kitu i da bolje da suti. Odma mir.{#}

Bome kempa se strava,gledao sam jedan nas klan preko spektarora nebi imenovao ali brate mili 2 runde za redom nisu sisli sa krova!strasno
13 godina
Battlefield 4

Kolko medalja ste uspjeli skupiti do sad?

Ja tek 4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja volim krovove. !!!!

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ovo mi je cura rekla jučer kad je nakon eto tjedan dana bete htjela (napokon) vidjet koju ja to igru non stop igram, neki novi batlfild:

"pa ovo izgleda predobro i prerealno, bolje mi je 100 puta nego bf3!"

{#}

Kažem ja treba slušati žene.Ljepota je u očima objektivnog promatrača sa strane .Vidjeti će se u konačnoj igri  da je igra ljepša i bolja od Bf 3. Navika je gadna stvar takvi smo mi ljudi.Svi bi neke promjene a kada se nešto promijeni svi se bune zbog tih promijena.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Kolko medalja ste uspjeli skupiti do sad?

Ja tek 4.

8 različitih.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/awards/199586046/pc/

"Radim" i na assignmentsima, da li heal više ne priznaje?

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/assignments/199586046/pc/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice