Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.632.299
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
LudaVjestica kaže...
CoKsA kaže...

S mojom konfiguracijom je koma,laga uzasno..Meni se gadi da bi covjek svake 2-3 godine trebao uložit 5-6 tisuća kuna u novi PC

Ja imam komp star preko 2 godine, i tada je plaćen upravo između 5 i 6 tisuća kuna i igra mi radi sasvim solidno na njemu i mislim da neću nikakav upgrade zasad radit (razmišljam samo o grafičkoj, ali ustvari i nije nešto potrebno jer i sad radi dosta ok, a vjerujem da će s novim driverima to samo na bolje ići)

Stvar je u tom da ja imam i mali monitor,rezolucija 1280x1024.. mislim ovo je samo beta al stvarno mi je nizak FPS a zelim igrat bar na medium jer je na low nakaradna slika,ogromna je razlika. Možda da piknem jos 2 gige rama?Što ti misliš? Onda bi bilo 3x po 2GB

Battlelog:cro1911
15 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
maxis kaže...
maxis kaže...

Ma možeš bar nas ostale poštedjeti tvoga  "nezadovoljstva" s igrom.Jasno ti je da si ovisnik o battlefieldu jer da nisi rekao bi svoje a ne stalno ispočetka trla baba....Svaka normalna osoba bi otišla raditi nešto ugodnije a ne bi stalno plakala na forumu,pa nisu ti ljudi koje stalno napadaš radili igru.Prava adresa je Švedska pa se njima žali kad te čuju mislim da će odgoditi igru dok ne naprave sve po tvojim željama,daj se malo skuliraj...

Ovo se odnosi na BFBeasta !

a ti mozes prestati sliniti na igru kao da si malo dijete.

Molim nešto konstruktivno a ne te dječje fore ja ne slinim jer nisam očekivao brda i doline pa nisam razočarankao ti. Kao da su ti uzeli uzeli najdražu igračku !

12 godina
protjeran
maxis kaže...
BFBeast kaže...
maxis kaže...
maxis kaže...

Ma možeš bar nas ostale poštedjeti tvoga  "nezadovoljstva" s igrom.Jasno ti je da si ovisnik o battlefieldu jer da nisi rekao bi svoje a ne stalno ispočetka trla baba....Svaka normalna osoba bi otišla raditi nešto ugodnije a ne bi stalno plakala na forumu,pa nisu ti ljudi koje stalno napadaš radili igru.Prava adresa je Švedska pa se njima žali kad te čuju mislim da će odgoditi igru dok ne naprave sve po tvojim željama,daj se malo skuliraj...

Ovo se odnosi na BFBeasta !

a ti mozes prestati sliniti na igru kao da si malo dijete.

Molim nešto konstruktivno a ne te dječje fore ja ne slinim jer nisam očekivao brda i doline pa nisam razočarankao ti. Kao da su ti uzeli uzeli najdražu igračku !

ma ne neslinis, sta se boji kritizirati boze mili. nece ti ovi iz dice-a nista ako ih kritiziras. jel ti tako sve u zivotu super i nista nekritiziras nego predes preko svega i kazes biti ce bolje. valjda imam pravo reci sta je hebeno nevalja u igri i sta su bugovi. a ti to ocito nemozes prihvatiti nego mislis da ce biti super.

16 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Support mi je ok i definitivno je potreban squadu koji će htjet igrat timski. Onaj prvi machine gun U nešto mi je skroz ok.

Support ima odličnu upotrebljivst s drugom puškom koju otključaš, U-100. Iznimno opak s 200 metaka.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina
neaktivan

Ma nije stvar u tome nego mi to nije na vrhu prioriteta ako bude super odlično fino ću se zabaviti a  ako ne neće svijet propasti.Biće dobrih igara i dalje ali daj shvati da si mi već dosadio s tim žalopojkama a mi ti tu sigurno ne možemo pomoći.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
LudaVjestica kaže...

Support mi je ok i definitivno je potreban squadu koji će htjet igrat timski. Onaj prvi machine gun U nešto mi je skroz ok.

Support ima odličnu upotrebljivst s drugom puškom koju otključaš, U-100. Iznimno opak s 200 metaka.

koliko pametujes dali si ti uopce igrao ovu igru??? U-100 sa 200 metaka??? jesi li se mozda opet malo igrao programera pa preuredio puskice malo{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 17:26 (berto).
17 godina
CoKsA kaže...

Stvar je u tom da ja imam i mali monitor,rezolucija 1280x1024.. mislim ovo je samo beta al stvarno mi je nizak FPS a zelim igrat bar na medium jer je na low nakaradna slika,ogromna je razlika. Možda da piknem jos 2 gige rama?Što ti misliš? Onda bi bilo 3x po 2GB

2GB RAM, WIndows 8, možda SSD.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

BTW na kojim postavkama igrate? Dali derete maksimalno visoko koliko možete radi užitka i grafike ili sto manje radi vidljivosti i preglednosti? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
berto kaže...
Tonči kaže...
LudaVjestica kaže...

Support ima odličnu upotrebljivst s drugom puškom koju otključaš, nakon U-100. Iznimno opak s 200 metaka.

koliko pametujes dali si ti uopce igrao ovu igru??? U-100 sa 200 metaka??? jesi li se mozda opet malo igrao programera pa preuredio puskice malo{#}

Opet se praviš pametan, nemoj da ti ostane...

15 godina
Battlefield 4
Danas sam prčkao sa colorblindom,uglavnom još gore mi je sa bilo kojim predloženim setupom.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stavio SP1 na windowse 7, apdejtao drivere grafičke s najnovijima i dosta sporo to radi...25-30 fps-a s velikim padovima...vratio na nvidia 320.49 drivere, ništa previše bolje...i to kad igram domination. pokrenuo jučer conquest s 64 igrača i uopće se nije moglo igrat...

znam da nije neki PC, al da baš tak slabo radi...ne znam. i to kao da mi se pokvarilo otkad je open beta a ne exclusive, a sumnjam da to ima veze...

uglavnom, nadam se da bi s novom grafičkom hd7870 to moglo osjetno bolje radit...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
berto kaže...
Tonči kaže...
LudaVjestica kaže...

Support ima odličnu upotrebljivst s drugom puškom koju otključaš, nakon U-100. Iznimno opak s 200 metaka.

Opet se praviš pametan, nemoj da ti ostane...

ajde barem ti editiranje ide{#}{#}

btw. i5 750@4ghz + 4gb ram + gtx660

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg

14399,   203300,  52,  96, 70.826

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 17:51 (berto).
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

TomoR kaže...
Kad će tenk opet imati reactive, bit će valjda ko i u BF3, trebat će 3 C4 da se uništi tenk (probaj nać tenk bez reactive u BF3, isto su mu 2 C4 dosta za uništiti ga).

U BF3 kod tenka sa armorom ponekad treba vise od 3 komada C4 da ga se raznese, ovisno o mjestu postavljanja! Pitaj Nexa {#}

Nikad više od 3, ako ih sve staviš na istu stranu, nikad. Ako ih staviš na svaki reactive po jedan, e onda ti treba još 2 dodatna pa ćeš ih i 5 potrošiti.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
TomoR kaže...
Nikad više od 3, ako ih sve staviš na istu stranu, nikad. Ako ih staviš na svaki reactive po jedan, e onda ti treba još 2 dodatna pa ćeš ih i 5 potrošiti.

A to je. Hvala!

Svako malo mi se netko buni u chatu da kako mu nisu bila dosta 3 komada C4 {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Probao danas, instalira san nove drivere jer je igra tako rekla i opet je neigrivo. Imam 8 fps-a.

Grafička je 6670hd, 8gb rama i quad core.

U čemu je problem?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 18:04 (Winchester01).

0 0 hvala 0
13 godina
Winchester01 kaže...

Probao danas, instalira san nove drivere jer je igra tako rekla i opet je neigrivo. Imam 8 fps-a.

Grafička je 6670hd, 8gb rama i quad core.

U čemu je problem?

Ne znam.

16 godina
odjavljen
berto kaže...
ajde barem ti editiranje ide{#}{#}

Pa, očito je da nedostaje "nakon", jer u suprotnome rečenica nema smisla: "... s drugom puškom koju otključaš..." nikako ne može biti U, nego samo Type-88. {#}

17 godina
neaktivan
Igrao sam sada 2 sata i mogu vam reč da mi ginjenje iza zaklona prestavlija največi problem ovi iz dicea ni nakon 3 godine neznaju ispravit obićne probleme kao šta je ovaj drugim rjećima lijudina je u pravu a vi šta se valite da vam igrica radi vi neznate i niste sakupili dovoljno iskustva u borbi i neznate procjenit šta je dobro a šta nie i u krivom ste a on je u pravu zato ga više nemojte prozivat za ne znanje jer on je pravi ćovijek koji se razumje u betrfild i pucanje i mehaniku
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
Danny_HR kaže...
Igrao sam sada 2 sata i mogu vam reč da mi ginjenje iza zaklona prestavlija največi problem ovi iz dicea ni nakon 3 godine neznaju ispravit obićne probleme kao šta je ovaj drugim rjećima lijudina je u pravu a vi šta se valite da vam igrica radi vi neznate i niste sakupili dovoljno iskustva u borbi i neznate procjenit šta je dobro a šta nie i u krivom ste a on je u pravu zato ga više nemojte prozivat za ne znanje jer on je pravi ćovijek koji se razumje u betrfild i pucanje i mehaniku

Ja ne ginem iza zaklona (Network Smoothing 0), ali me svejedno ubijaju oni koje ne vidim iza njihovih zaklona. Mora da imaju 6-o čulo.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

13 godina
Battlefield 4

Danny, netko ti je probio sifru od Foruma.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 18:12 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
16 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Igrao sam sada 2 sata i mogu vam reč da mi ginjenje iza zaklona prestavlija največi problem

Al ovo je stvarno postalo zeznuto . Da vidiš urnebesa kad Ljudina i njegovi pro borci skuže da je to Airburst :))))

{#}

17 godina
Battlefield 4

Žešća "kvasina" :)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mene samo iritira sta izgleda kao da je portana. Na ostalo sam se navikao. Nekak je slika razduzena i tesko je vidjet u daljinu. Ko da je za tv. nezz

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

...nezz

To.

16 godina
Battlefield 4

Kolko prepiranja, a igra je tek u beti. Što će biti tek kad izađe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

{#}

Idem probat sve stavit na ultra tj  sve na max.i tako odvrnem i fov na 120(do kraja) i nekako mi čudno.igra kao da dobije neku dubinu prilikom trčanja.jel to nek bug ili feature :D

s tim da sve na ultra radi bolje nego na high{#} ustvari radi isti na oko 30 fps ali nema nikakvog laga

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Šta se tiče grafike mislim da je ona po default 720p a sve više od toga je upscale. Možda su za potrebe bete tako dali jer ruku na srce u full hd ta beta izgleda kao ružni meksički brat (kojeg je narko kartel dilao američkim nigerima kao k*rvu) od BF3.

5 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

ako vam je fov na defalutu tj 60 čini se kako vojnik trči kao puž...kad ga nafilate na 120 kao da leti po mapi.{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Danny_HR kaže...

Tako je a ne oni iz dice lover stranke fanbyo koju vodi onaj fila oni samo ništa ne znaju njima je igra supekul jer nema recoila pa čovječe božiji ja igram i pas mi sjedi na tipkovnicama i ja opet budem prvi evo gle skrinshot jedan di me već nazvali čiterom ljudi moj oni ništa ne vide ali deni ti si progledao bravo napokon sad samo da objasnim tončiju fili i onima da prestanu pričati i da slušaju mene, napokon bili su sljepi sad videju.

(koliko god se trudio spustit na tu razinu pisanja i izražavanja, yebemu ne mogu :( )

Ontopic

Xbox ove godine dobiva unaprijed dlcove a SA dolazi već sa xbox one,  ako sbox one izalzi tamo već krajem 11.mj.ne znam dal možemo očekivat SA za PC bar u 12.mj...

a CHina rising neam onda blage jel dolazi odmah ili je čekamo 3 mjeseca?

Nram dume, jel to za xbox, ili za PC....

Battlefield 4 will be getting a total of 5 DLC packs. The next expansion after Second Assault will be China Rising, which will include four new maps remade from the older games in the series, such as BF2.

Timed exclusivity is nothing new on consoles. With BF3, Sony and EA struck a deal to provide all BF3 DLC two weeks earlier on the PlayStation 3. Second Assault will be free to owners of Premium, otherwise it’s expected to retail at $15 like previous expansion packs.

RedRocco kaže...

Šta se tiče grafike mislim da je ona po default 720p a sve više od toga je upscale. Možda su za potrebe bete tako dali jer ruku na srce u full hd ta beta izgleda kao ružni meksički brat (kojeg je narko kartel dilao američkim nigerima kao k*rvu) od BF3.

Mislim da je 900p upscaled, jer su tako nešto pričali za konzole da će upscaleat samo 900 na 1080p i to prodat po 1080p jer nove konzole ne mogu vrtiti na 1080p bez obzira na novi hardver.
Nek me netko ispravi ako griješim,
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 19:33 (fila2208).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice