Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
goodie kaže...

Kod mene to ide na win 7 sp1

Stavi Win 8 64 (8.1 po mogućnosti) - ići će ti mnogo bolje.

goodie kaže...

svima koji imaju problema sa igrom (a svi imaju)

Odakle ti to? Nemaju svi problema.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda da če SP imati više završetaka.

http://mp1st.com/2013/10/04/battlefield-4-achievementstrophies-reveal-multiple-single-player-endings-includes-five-multiplayer/

*Neki bi ih mogli smatrat kao spoilere tako da pogledajte na lastnu odgovornost {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 11:58 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 4

odjednom mi je pocelo nakon 3 minute sta igram nonstop izbacivat ovaj error i tako svaki server?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Znaci ovako, skinuo sam igru i kad ju pokrenem mi se pojavi black screen i pise loading, u pozadini normalno cujem zvukove. Tako stoji 2-3 minute i nakon toga se igra crasha. Kolko sam skužio moram instalirati sva ažuriranja za windows i onda bi igra trebala radit normalno?

Više i od jela i od pića volim društvo brkatih mladića.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
goodie kaže...

goodie kaže...

hocu li sa win 8 imati bolje preformanse, i hocu li moci igrati sve igre? imam jos fifu 14,fm13 i tako, da se nebi zezno :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

odigrao jedan meč

igra katastrofalno radi sve na low kao da igram slideshow to je nedopustivo

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

POZ! Jucer sam proveo bar 2 sata pokušavajući naći rješenje mojeg problema. Skinem betu i sve to ljepo i instaliram...Driver nove skinuo i punkbuster (nekad mi se neki error 0111 javi al ok), upejtao windowse.... i kad hocu joinata server sve ljepo i pise loading level jedno vrijeme i udjem u igru i vidim loading screen kako se ljepo vrti i najedanput stane (freeze)...MOZE MI NEKO POMOC PLS?

conf: AMD PHENOM II x2 3.30 GHz

Sapphire (amd) Radeon HD 6670 1GB GDDDR5

4 GB RAM DDDR3

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 12:10 (M1cKey).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

odjednom mi je pocelo nakon 3 minute sta igram nonstop izbacivat ovaj error i tako svaki server?

napravi si memory downclock kod graifčke i radit će normlano.

njuska11 kaže...

odigrao jedan meč

a nisi možda razmislio da je razlog i tome šta si kupio tu grafičku 2010, jel ipak je ovo kraj 2013 god.

13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...
ProTeinZ kaže...

njuska11 kaže...

odigrao jedan meč

a nisi možda razmislio da je razlog i tome šta si kupio tu grafičku 2010, jel ipak je ovo kraj 2013 god.

ali low stari moj sve na low

14 godina
MaxonUniversal kaže...
ProTeinZ kaže...

kako se to radi :O

15 godina
njuska11 kaže...

ali low stari moj sve na low

Dada, doktori su potvrdili da igraš igru na low, oči ti se tope rapidnom brzinom i osljepiš. Dakle nemojte ni slučajno igru kao bf, stavljati na low, jer kud ne vidiš kud pucaš tud ti je sve odvratno kao i wolf 3d.

Dakle morate staviti na ultra, sve, blur i hbao, sve full pa makar išlo na 10fps, jer sve ispod 10 je ipak neigirivo.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
odjavljen
strbi kaže...
Tonči kaže...
goodie kaže...

goodie kaže...

hocu li sa win 8 imati bolje preformanse, i hocu li moci igrati sve igre? imam jos fifu 14,fm13 i tako, da se nebi zezno :D

Na Windowsima 8 (64 bitne obavezno) sve radi jednako ili brže.

njuska11 kaže...

odigrao jedan meč

Šališ se, zar ne?

Imaš CPU star 7 godina...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ude mi na prazan server, ali gdje ima ljudi stalno loada ili freeza, popodne cu probati sa win8 pošto imam originale, pa vam javim :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

prvi put udjem  u igru i mapa mi komplet onako siva.kao u alfi što je znalo bit.reko ok to je beta.kad udjem sad ponovo a ono sve normalno {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Čak nisam u tenku koliko sam mislio da budem. {#}

Al obicno dugo prezivim jer mi je cesto gunner br.1 Engineer i Repair-man u HR{#}

Granzon aka Pijana Carapa {#}

EDIT:

Ljudovi s dva monitora, jeste probali na jednom imati fullscreen mapu?

Kak to ide? Dobro izgleda?

Da, tenkovi su malo..... od papira ajmo to tako reći. Ono što mene tjera van iz tenka je činjenica da kao gunner nemam sto radit........ osim popravljati naravno {#}

Moje bi pitanje bilo zašto je strojnica na tenku slabija od recimo ak5c??????? Ok je meni što ima veliki spread metaka kada se puca, ali ubiti čovjeka možeš jedino ako ispucas sve metke ili ako ga nekim slučajem pogodiš u bulja.

Osobno se nadam da će malo pojačati tu poziciju  te naravno biti će pitanje kako će tenk biti jak kada bude imao reactive ili kako se god zvao taj upgrade u četvorci, ali sa ovim zasada ja nisam zadovoljan.

Toliko forsiranje timskog igranja  a onda u tenk stave gunnera koji jedino moze suppresati ekipu i onda gibaj vanka u dupe na malo fizikalnog rada :D

Puno je bolje to bilo izvedeno u trojci, ali ovo je beta pa..... živi bili pa vidjeli finalni proizvod.

Inače, ja sam oduševljen ovim voipom u igri.... samo alt i javljaj di je problem, di je neprijatelj, te naravno di je tenk, zaista dobra ideja pogotovo ako ti vojnici u skvadu govore istim/sličnim jezikom {#}

Ps. pozdrav kršnim momcima iz [G] klana, te mućkim neprijateljima mausu i duracellu, te ostalima koje sam zaboravio (khmm prošlo je 2 ujutro kada smo igrali tak da.....) na sinoćnoj igri, bilo je super zabavno i napeto :D

Battlelog: [G] pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 12:28 (Granzon).
15 godina
Battlefield 4

Nema smisla danas više probavati,nemogu ući ni na jedan server,parazan/pun i čak ako uđem smrzne se na loading ekranu.

najdalje što sam došao je do ekrana kada piše saving... i smrzne se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ovo mi se čak više svidja nego bf3.

Nekako mi je zasad bolje sjelo.

Igra mi se sruši nakon svake partije{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel normlano da satresem u lika citav smajser on ni da reaguje, okrene odvali dva metka i prc?

prvih 10 puta mioslim se ok promasujem ga trese se i sl... e kad sa 4 metra tresem u njega sve a on uliftu  i ja pdnem poslije jednog ondas tvarno. jesma li ja normalan ili sta?

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Sad odigro jednu rundu domination, i od 8 igrača 6 ih je na krovu :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 12:39 (FileFicho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
njuska11 kaže...

odigrao jedan meč

Overclockaj sve koliko god možeš i stavi Win8.

Imam istu grafičku sa još manje memorije i nešto jači CPU(grafa na 850/2100 i CPU na 4GHz), a igra se vrti u igrivih 40ak FPS na low-med@2048x1152

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
mirkoj kaže...

jel normlano da satresem u lika citav smajser on ni da reaguje, okrene odvali dva metka i prc?

prvih 10 puta mioslim se ok promasujem ga trese se i sl... e kad sa 4 metra tresem u njega sve a on uliftu  i ja pdnem poslije jednog ondas tvarno. jesma li ja normalan ili sta?

Da, to sam i ja primjetio...

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Skinuo betu jučer. Isprva usporeno sve i samo 15 fps, al nakon novih drivera za grafu i stavljanje priority na low, imam preko 30 fps na 1920 rezi i low detalji. Drugo nisam ni isprobao, al vjerujem da se može malo protegnut.
Sve u svemu, mislim da BF4 spaja elemente od Bad Company 2 i Battlefield 3, tako da mi se ovo čini najbolje balansirani BF do sad, jako sam zadovoljan. Hitreg je super, jedino je moj aim loš. ;D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...
janiq kaže...
psihoroba kaže...

jedna reč UZAS -.-' 

znaci sve mi je na ultra postavkama a grafika katasrofa :S 
jel tako i vamo ili ??? 

I meni je tako. Užas. Prebacio sam se na CS:GO, i uživam.

maxis kaže...
BFBeast kaže...
psihoroba kaže...

jedna reč UZAS -.-' 

znaci sve mi je na ultra postavkama a grafika katasrofa :S 
jel tako i vamo ili ??? 

cekaj jel ti igras igru zbog grafike ili je igras zbog zabave zato sot ti je zanbimljiva. niakda necu razumjeti ove graficke ovisnike.

Po meni sve mora biti u kompletu prva je igrivost jasno ali grafika je također bitna kao i zvučna kulisa i ostale  "sitnice" da nije tako svi bi igrali samo TETRIS.

^^

pa id igraj onda maria ;)

15 godina
dr34mshake kaže...

Skinuo betu jučer. Isprva usporeno sve i samo 15 fps, al nakon novih drivera za grafu i stavljanje priority na low, imam preko 30 fps na 1920 rezi i low detalji. Drugo nisam ni isprobao, al vjerujem da se može malo protegnut.
Sve u svemu, mislim da BF4 spaja elemente od Bad Company 2 i Battlefield 3, tako da mi se ovo čini najbolje balansirani BF do sad, jako sam zadovoljan. Hitreg je super, jedino je moj aim loš. ;D 

{#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni puno bolje odgovara nego Battlefield 3. :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali mogu napraviti upgrade sa Win 7 na Win 8 ili bi baš morao instalirati clean install?

Neda mi se opet sve na novo {#}

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
15 godina
neaktivan

Jel zna netko kako rijesit pucanje igre, samo bijela slika, zaledi i izbaci van.

Sory sto pitam all neda mi se listat 50 stranica unazad da nadjem.

15 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Dali mogu napraviti upgrade sa Win 7 na Win 8 ili bi baš morao instalirati clean install?

Moras sve na novo. 

16 godina
Battlefield 4

Ne kuzim iskreno zašto toliko bolje radi na Win 8 ? OFF: moze tko staviti linkve za skinut sa Microsoft stranice za win 8 ne mogu nikako naci na mobu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mabencic kaže...

Ide upgrade.

Al ti se mozda prebace problemi sa sedmice na osmicu {#}

http://windows.microsoft.com/hr-hr/windows-8/upgrade-to-windows-8#section_6

Napravi prvo Backup Win 7, pa ak ne stima lako vratis.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.10.2013 13:23 (CyberDemonVZ).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice