Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
Doca15 kaže...
Pa na konkvestu lol:)

hm...postoji samo attack i transport... a scouta ja vidio nisam, morat ću bolje istražiti očito :)

I btwe. ne znam koji rac je sa beta v2 driverima od atija...pa radilo mi sve ok na beta v1, idem v2 stavit pri loadu igre balck screen baci i ugasi mi komp lol?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 16:37 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Na 32 slotnom serveru 28-32 fps, ne zelim ni isprobavat kako je na 64 slotnim. Sve low i skoro pa neigrivo, malo klokam graficku, ali bez puno uspjeha. No kako mi se bf3 vrti na oko 45 fps naucit cu se ovdje i na manje.
Treba krenut u nabavku novog stroja, a nisam siguran kako ce gtx 780m pokretat bf4 da iskesiram 2k eurica za g 750. Pametni savjeti dobrodosli!
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
lisnjic kaže...

realno igra je zivo smece toliko zahtjevan za isti graficki dizajn kao na bettlefeild 3 ja neprimejtim ma abs neku razliku da bude ovoliko zahtjeva a ovoliko malo daje

smece od igre

da,da najbolje da igra nevalja zato što ti imaš lošu karticu :) {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

djeco draga, kao prvo BETA

kao drugo, upgredujte comp ili igrajte warcraft, minecraft, solitaire...

vozio bi 300km.h po autoputu, a sjeo u fichu.. jest bas

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
4 15 hvala 0
13 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

djeco draga, kao prvo BETA

kao drugo, upgredujte comp ili igrajte warcraft, minecraft, solitaire...

vozio bi 300km.h po autoputu, a sjeo u fichu.. jest bas

Dobro frajeru pogle mi komp, nebi da igram na dual coreu sa 2 gb pa da čudno radi. O čemu ti.

Pa kazem da mi je alpha bolje radila, barem je bilo igrivo.

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

UVIJEK ali UVIJKEK je isto sa betama, koliko beta treba da vidite pa daznate da je daleko od optimizovane verzije, kad izadje finalna verzija igre proci ce jos nekoliko pat cehva i dok dodju novi drajveri za sve graficke..

ako ocekujete savrseno gaming iskustvo onda cekajte mejsec dva tri 5 pa onda uzmite igru pa igrajte :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo odigro par matcheva, igra je cist ok za Betu, stavio sam ultra, radi na 40-60FPSa, jedino sta me zivcira je sto igra radi super i onda samo, odjednom padne na 2-3FPSa i za sekundu se vrati nazad, al to ce valjda fixat, uglavnom ja sam zadovoljan :D

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 17:19 (AsAsiN).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Pokri se po ušima i šuti,ti govoris nesto o grafici i gameplayu a igras bf3 dva mjeseca il tri,a sta si ocekivao sa q9550 i gtx470 sve na ultra:)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Scout je na malom konkvestu a attack i transport je na velikom konkvestu fila.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Meni OK radi na GTX460 768MB, većinom sve na low i dobijem 40-45FPS na 2048x1152 bez osjetnih dropova. Nije savršeno, no dovoljno da izdržim betu, a onda ću uzet 7950

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Uglavnom - PB je uključen i hitbox je savršen. Taj su dio super riješili.

Inače, frejm dropovi su samo na nekim dijelovima mape, dakle imaju veze s greškama u mapi, a to je ipak beza...

Zašto onda na battlelogu piše na svakom serveru PB OFF

edit: i fairfight off

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 17:04 (crozoki).
12 godina
Battlefield 4

Igra je zasada odlična! Puna mapa 64 igrača 60+ fps i samo jednom sam doživio značajniji frame drop...
Za sve ove koji plaču da je igra sra*e: Ovo je beta i samo jedna mapa... kupite si novi komp...

Jedino mi je bzvz što je ekipa stalno na krovovima nebodera, igraju ko recon, kampiraju liftove, snajpaju ekipu i jedva čekaju bacit se sa zgrade, otvorit padobran i pobacat c4... (lame)

Moj PC  
2 6 hvala 0
14 godina
BareVL kaže...

Igra je zasada odlična! Puna mapa 64 igrača 60+ fps i samo jednom sam doživio značajniji frame drop...
Za sve ove koji plaču da je igra sra*e: Ovo je beta i samo jedna mapa... kupite si novi komp...

Jedino mi je bzvz što je ekipa stalno na krovovima nebodera, igraju ko recon, kampiraju liftove, snajpaju ekipu i jedva čekaju bacit se sa zgrade, otvorit padobran i pobacat c4... (lame)

Na kojim ti postavkama igraš kad imaš 60+ fps?

Blago budalama.
15 godina
BareVL kaže...

60+? Solidno. Ja mislim sad za koji dan upiknut 7870, pošto sutra svoju šaljem novom vlasniku {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
13 godina
Battlefield 4

Kod mene radi solidno - konfa pod moj pc.

-32 igrača

-zadnji oficijalni driveri

-između 30-60 fps tu i tamo zašteka na sekund ali igrivo

-1080p high postavke

za sad sam zadovoljan {#}

I usput jel neko osjetio boost kod novih beta drivera ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...
Scout je na malom konkvestu a attack i transport je na velikom konkvestu fila.

moj bed nisam igrao mali conq :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

skinuo zadnje drivere, i naravno opet klasika kao i sa BF3 i sa ostalim igrama na Originu

"Battlefield 4 Has stopped working" - nece uopce ni da pokrene...

Nisi jedini....Zna netko u čemu je problme?

12 godina

1900x1080 mesh quality high ostalo low ili off... ne treba ti nista bolje i ovako je grafika pre pre dobra :)
Proc i grafa su stock! nista oc-ano...
Probao sad rundu domination sa recon-om... A šta reći nego da je snajpanje skoro ko u BFBC2 :D

A zvuk.... strava...

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zvuk je odličan da bolji nemože bit i pravo osvježenje ovaj pomorski dio...gliser {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Od vozila sam probao tenk i oduševljen sam.

Conquest large i uvjek izbije fight između par tenkova na onom mostu... Samo je problem pucat preko one ograde jer mi se par puta dogodilo da pogodim u nju a morao je pucat preko. Mala greškica na mapi :) nadam se da će ju ispravit...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Jbt već se sat vremena zezam s tim sranjetom. Neće mi dalje od loading screena, svaki put mi se sruši. :(

Jel skonto tko do čega može biti?

BF Nick: Xtream_Switch
16 godina
moderator
Switch kaže...

Jbt već se sat vremena zezam s tim sranjetom. Neće mi dalje od loading screena, svaki put mi se sruši. :(

Jel ti ovo napiše: Game could not login to EA Online (1) ?

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4

Pa kud su me već nasamarili {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
Switch kaže...

Nije to. Dođemi do loading level, upali se loading screen i onda taman kad treba ući u igru sruši se i izbaci Battlefield 4 Beta has stopped working...Pas mater!

BF Nick: Xtream_Switch
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma meni je neigrivo

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Switch kaže...
pirat kaže...
Switch kaže...

Nije to. Dođemi do loading level, upali se loading screen i onda taman kad treba ući u igru sruši se i izbaci Battlefield 4 Beta has stopped working...Pas mater!

ista stvar i kod mene....:-((

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma meni je neigrivo

Također

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
lisnjic kaže...

realno igra je zivo smece toliko zahtjevan za isti graficki dizajn kao na bettlefeild 3 ja neprimejtim ma abs neku razliku da bude ovoliko zahtjeva a ovoliko malo daje

smece od igre

da,da najbolje da igra nevalja zato što ti imaš lošu karticu :) {#}

ako je GTX 470 losa kartica onda sta je za tebe dobro de mi reci sve zivo na njoj vrtim na ultra sma ovaj bettlefeild 4 nece  znaci do igre je normalno

lisnjic
13 godina
Battlefield 4

afterburner mi ne radi u beti, cime da mjerim fpse?

*

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AsAsiN kaže...

Evo odigro par matcheva, igra je cist ok za Betu, stavio sam ultra, radi na 40-60FPSa, jedino sta me zivcira je sto igra radi super i onda samo, odjednom padne na 2-3FPSa i za sekundu se vrati nazad, al to ce valjda fixat, uglavnom ja sam zadovoljan :D

takos e i kod mene desava isto vrti 30 fps i padne odjednom na 1 ili 2 ili 3 mislim to je do igre losa igra

lisnjic
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice