Na 32 slotnim serverima je nešto bolje. Čak zna povuči i do 45 fps-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S cim mjerite?

S cim mjerite?
Fraps uredno radi.
Meni se sada crashala igra.
S cim mjerite?
Fraps
Da barem nisu stavili onu obavijest koja ti govori kako si najlošiji u squadu. Hladan tuš :)
Sa 4 gb rama radi dobro popne se ram negde 3,4 gb sa chromom, originom, s tim da bez otvorenih prozora imam 1,2.
Meni ide na 40+ fps i na full hd rezoluciji. Na istim postavkama bf3 je bio na 60+ fps. Ipak je ovo beta. Bit ce bolje...
Meni ide na 40+ fps i na full hd rezoluciji. Na istim postavkama bf3 je bio na 60+ fps. Ipak je ovo beta. Bit ce bolje...
Koji Win?
ponovno upali origin i pretraživač tak je meni proradilo
Ne pomaže.
kad ugasim origin i idem ga pokrenut dobijem "online login is currently unavailable" i sta sad?kad se i ulogiram neda mi da odem u online mod
Win 8
Al bez obzira na rezoluciju izgleda mi pomalo mutno.
kad ugasim origin i idem ga pokrenut dobijem "online login is currently unavailable" i sta sad?kad se i ulogiram neda mi da odem u online mod
Ja se mogu loginati na origin,al kad se pokušavam spojiti na server dobijem ovo "Game could not login to EA Online (1)."
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!
Kcer jedva da se naucila hodati, al bitno da zna gdje je tipka Power na PC-u!!!!
OMG!
Eh.. govorim ti iz (bolnog) iskustva:
Reset tipku iskopčaj na matičnoj ploči
Power tipku u OS-u podesi da ne reagira osim ako je držiš 4 sekunde (također ako ima nešto slično onda i u BIOS-u; dvaput je sigurnije)
Za prikaz fps u igri imate komadu "perfoverlay.drawfps 1" i radi.
Na mojoj kanti, što god stavio od detalja, cirka 30 fps, varira od recimo 20 pa do 40.
Al bez obzira na rezoluciju izgleda mi pomalo mutno.
Meni je pak sve nekako pre sivo. Možda mi se čini jer nisam bio predugo u igri al... xD
Ja se mogu loginati na origin,al kad se pokušavam spojiti na server dobijem ovo "Game could not login to EA Online (1)."
ovo sam dobio sad kad sam probo restartat,al kad se probam spojit na neki server,stalno joining server i tak stoji
Kod mene sve radi čak i bolje od očekivanja. Na full hd, high postavke imam stabilno između 40 i 50 fpsa (mjerim s action mirilisom)
2 put mi se igra crashala, dobijem samo battlefield 4 has stopped working.
Primjetila sam kad preko battleloga idem na join na nekog od frendova, a taj je u punom squadu, ne mogu ući u neki drugi squad nego kao da čeka da se u tom squadu oslobodi mjesto.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa!
Kcer jedva da se naucila hodati, al bitno da zna gdje je tipka Power na PC-u!!!!
OMG!
Eh.. govorim ti iz (bolnog) iskustva:
Reset tipku iskopčaj na matičnoj ploči
Power tipku u OS-u podesi da ne reagira osim ako je držiš 4 sekunde (također ako ima nešto slično onda i u BIOS-u; dvaput je sigurnije)
Hvala!
Cekam da zaspi i citam kak vi igrate :/

Kod mene sve radi čak i bolje od očekivanja. Na full hd, high postavke imam stabilno između 40 i 50 fpsa (mjerim s action mirilisom)
Primjetila sam kad preko battleloga idem na join na nekog od frendova, a taj je u punom squadu, ne mogu ući u neki drugi squad nego kao da čeka da se u tom squadu oslobodi mjesto.
Koji WIN?
Koji WIN?
Osmica.
560ti ratrura radeone 7970 itd :D ...ako imaš tu grafu pod profilom.... ajde svi kupite slabije grafe...prejaku su vam ko i moja... još 2h i pičim doma s posla da probam na svojoj kanti kak to bude išlo
Hm.. Mirilis je original? Trial?
Ako nije,pls,javi mi info od kuda na PM.
Hvala
Btw, jel se nekome čini da miš ima zanimljivo ponašanje? Dakle, ako polako mičem miša, sensitivity mi je malen (dobro za ciljanje itd), ali ako ga naglo pomaknem dobije na brzini za okrete i sl. Znači u igri je akceleracija? Jer je u Windowsima isključena...
Eh da, što je to s tabletima i battlelogom?
jel itko imao problema da mu kod "loading level" zapne? :/
Btw, jel se nekome čini da miš ima zanimljivo ponašanje? Dakle, ako polako mičem miša, sensitivity mi je malen (dobro za ciljanje itd), ali ako ga naglo pomaknem dobije na brzini za okrete i sl. Znači u igri je akceleracija? Jer je u Windowsima isključena...
Eh da, što je to s tabletima i battlelogom?
Nemoj me j da nema opciju za ugasit to smece? Da to je akceleracija. Pogledaj mozda opciju za direct mouse input.
jel itko imao problema da mu kod "loading level" zapne? :/
ja , dode mi da zapalim komp i ekran i sve cijelo jutro pokusavam popravit to
Moja konfa...sve na low...nula bodova..
Jeb** kako to, jer nece ni da krene ili je nizak fps sa 7850 ??