Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.288
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Na 32 slotnim serverima je nešto bolje. Čak zna povuči i do 45 fps-a {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

S cim mjerite?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

S cim mjerite?

Fraps uredno radi. 

Meni se sada crashala igra. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

S cim mjerite?

Fraps

17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

S cim mjerite?

S ovim... il nisi mislio na takvo mjerenje?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina
Battlefield 4

Da barem nisu stavili onu obavijest koja ti govori kako si najlošiji u squadu. Hladan tuš :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Sa 4 gb rama radi dobro popne se ram negde 3,4 gb sa chromom, originom, s tim da bez otvorenih prozora imam 1,2.

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Meni ide na 40+ fps i na full hd rezoluciji. Na istim postavkama bf3 je bio na 60+ fps. Ipak je ovo beta. Bit ce bolje...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
NoBru85 kaže...

Meni ide na 40+ fps i na full hd rezoluciji. Na istim postavkama bf3 je bio na 60+ fps. Ipak je ovo beta. Bit ce bolje...

Koji Win?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Overlord07 kaže...

ponovno upali origin i pretraživač tak je meni proradilo

Ne pomaže.

kad ugasim origin i idem ga pokrenut dobijem "online login is currently unavailable" i sta sad?kad se i ulogiram neda mi da odem u online mod

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
13 godina

Win 8

13 godina
Battlefield 4

Al bez obzira na rezoluciju izgleda mi pomalo mutno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Gamer15 kaže...

kad ugasim origin i idem ga pokrenut dobijem "online login is currently unavailable" i sta sad?kad se i ulogiram neda mi da odem u online mod

Ja se mogu loginati na origin,al kad se pokušavam spojiti na server dobijem ovo "Game could not login to EA Online (1)."

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kcer jedva da se naucila hodati, al bitno da zna gdje je tipka Power na PC-u!!!!

OMG!

Eh.. govorim ti iz (bolnog) iskustva:

Reset tipku iskopčaj na matičnoj ploči

Power tipku u OS-u podesi da ne reagira osim ako je držiš 4 sekunde (također ako ima nešto slično onda i u BIOS-u; dvaput je sigurnije)

{#}

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
17 godina
Battlefield 4

Za prikaz fps u igri imate komadu "perfoverlay.drawfps 1" i radi.

Na mojoj kanti, što god stavio od detalja, cirka 30 fps, varira od recimo 20 pa do 40.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
NoBru85 kaže...

Al bez obzira na rezoluciju izgleda mi pomalo mutno. 

Meni je pak sve nekako pre sivo. Možda mi se čini jer nisam bio predugo u igri al... xD

14 godina
neaktivan
pirat kaže...
Gamer15 kaže...

Ja se mogu loginati na origin,al kad se pokušavam spojiti na server dobijem ovo "Game could not login to EA Online (1)."

ovo sam dobio sad kad sam probo restartat,al kad se probam spojit na neki server,stalno joining server i tak stoji

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
16 godina
moderator
Battlefield 4

Kuky je izgubio živce i nabio ih...link

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kod mene sve radi čak i bolje od očekivanja. Na full hd, high postavke imam stabilno između 40 i 50 fpsa (mjerim s action mirilisom)

2 put mi se igra crashala, dobijem samo battlefield 4 has stopped working.

Primjetila sam kad preko battleloga idem na join na nekog od frendova, a taj je u punom squadu, ne mogu ući u neki drugi squad nego kao da čeka da se u tom squadu oslobodi mjesto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 11:54 (LudaVjestica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zura kaže...

Aaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kcer jedva da se naucila hodati, al bitno da zna gdje je tipka Power na PC-u!!!!

OMG!

Eh.. govorim ti iz (bolnog) iskustva:

Reset tipku iskopčaj na matičnoj ploči

Power tipku u OS-u podesi da ne reagira osim ako je držiš 4 sekunde (također ako ima nešto slično onda i u BIOS-u; dvaput je sigurnije)

{#}

Hvala!

Cekam da zaspi i citam kak vi igrate :/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
LudaVjestica kaže...

Kod mene sve radi čak i bolje od očekivanja. Na full hd, high postavke imam stabilno između 40 i 50 fpsa (mjerim s action mirilisom)

Primjetila sam kad preko battleloga idem na join na nekog od frendova, a taj je u punom squadu, ne mogu ući u neki drugi squad nego kao da čeka da se u tom squadu oslobodi mjesto.

Koji WIN? 

13 godina
neaktivan
drahic kaže...
LudaVjestica kaže...

Koji WIN? 

Osmica.

14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

560ti ratrura radeone 7970 itd :D ...ako imaš tu grafu pod profilom.... ajde svi kupite slabije grafe...prejaku su vam ko i moja... još 2h i pičim doma s posla da probam na svojoj kanti kak to bude išlo

14 godina
Battlefield 4

Hm.. Mirilis je original? Trial?

Ako nije,pls,javi mi info od kuda na PM. 
Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Btw, jel se nekome čini da miš ima zanimljivo ponašanje? Dakle, ako polako mičem miša, sensitivity mi je malen (dobro za ciljanje itd), ali ako ga naglo pomaknem dobije na brzini za okrete i sl. Znači u igri je akceleracija? Jer je u Windowsima isključena...

Eh da, što je to s tabletima i battlelogom?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel itko imao problema da mu kod "loading level" zapne? :/

0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Btw, jel se nekome čini da miš ima zanimljivo ponašanje? Dakle, ako polako mičem miša, sensitivity mi je malen (dobro za ciljanje itd), ali ako ga naglo pomaknem dobije na brzini za okrete i sl. Znači u igri je akceleracija? Jer je u Windowsima isključena...

Eh da, što je to s tabletima i battlelogom?

Nemoj me j da nema opciju za ugasit to smece? Da to je akceleracija. Pogledaj mozda opciju za direct mouse input.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 12:12 (steelman).
14 godina
Battlefield 4

Evo.... uspio sam se domoći tenka :)))))))))

Koliko je bolji osjećaj voziti tenk ovdje... bas se osjeti njegova masivnost + zvukovi oružja = {#}{#}

I ako netko oće pogledati evo i report.

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
pavao89 kaže...

jel itko imao problema da mu kod "loading level" zapne? :/

ja , dode mi da zapalim komp i ekran i sve cijelo jutro pokusavam popravit to

17 godina
Sale_ds kaže...

Moja konfa...sve na low...nula bodova..

Jeb** kako to, jer nece ni da krene ili je nizak fps sa 7850 ??

BF3: [G] Pamark
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice