Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.639.005
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Preorder za China Rising for free vrijedi tamo do 1.11? jer mislih ga oko 7.-8.-9. listopada upiknut, pa da ne zakasnim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
xyan kaže...

Preorder za China Rising for free vrijedi tamo do 1.11? jer mislih ga oko 7.-8.-9. listopada upiknut, pa da ne zakasnim?

do 28.10. poslije je igra u prometu i vse nema preordera ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jer netko zna zasto nemam bf 4 beta u libary ? :S imam bf 3 premium http://prntscr.com/1tep9y

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
xyan kaže...

do 28.10. poslije je igra u prometu i vse nema preordera ;)

Da, znaci sve je kako sam i mislio. Nadam se da ce se skoknut do Brazila ;) i da ce to solidno na mojoj Lightningici radit u HD ready rezi.

14 godina
tireN1337 kaže...

Jer netko zna zasto nemam bf 4 beta u libary ? :S imam bf 3 premium http://prntscr.com/1tep9y

Kontaktiraj support i sve riješiš

robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

I da vas pitam nisam gledao komntare dali je netko pitao : Windows 8.1 preview ili windows 7 za battlefield 4 ? :) , sto vi koristite ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
tireN1337 kaže...

I da vas pitam nisam gledao komntare dali je netko pitao : Windows 8.1 preview ili windows 7 za battlefield 4 ? :) , sto vi koristite ?

Zašto preview?

Tko želi igrati betu bitno da ima 64 bitni os.

سمندری ڈاکو
17 godina
tireN1337 kaže...

Windows 8 ili pričekaš Windows 8.1 full (koji je dostupan na MSDN odnosno Dreamspark u RTM izdanju).

Inače, 8 original = free update na 8.1.

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan

Trenutno sam na selu pa samo imam skinut preview windows 8.1 64bit :P , a cuo sam da preporucaju windows 8

12 godina
neaktivan

Ili ako je moguce nekako da obrisem taj windows 8.1 sa diska pa da stavim obican ?

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo vam skoro 4 sata BF4 gameplaya na Paracel Storm mapi.

Titanium

3 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Već mi se sere od svih tih gameplay-a kolko sam ih pogledao. Oću zaigrat :P

Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:23 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Već mi se sere od svih tih gameplay-a kolko sam ih pogledao. Oću zaigrat :P

You and me, you and me... 

Ali što ćeš kada nismo Youtuberi. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
sudy_freak kaže...

I'm ready too {#}

Koja ti je to grafička?
[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 22:04 (fila2208).
Moj PC  
14 1 hvala 8
14 godina
red_bull kaže...
sudy_freak kaže...

I'm ready too {#}

Koja ti je to grafička?

Imaš pod Moj PC.
Ali ajd, MSI GTX 760 OC Ed. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
fila2208 kaže...

Cool!

Al opet vijest "DICE has confimed..." baz ikakvog linka. {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Cool!

Al opet vijest "DICE has confimed..." baz ikakvog linka. {#}

Netko je prije stavio sliku di piše da je preload 28.9. a i 64 bit je valjda jer svimakraj bete piše 64bita...

prema tome...valjda je legit

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
tireN1337 kaže...

Nemoj brinut kolegić, i meni jutros nije bilo pod ekspanzijama, sada je.. kako god bilo, cijelo vrijeme ti je pod odvojeno, kao zasebni naslov.

A i na ovoj fotki se vidi da ti je to neka vrsta extra sadržaja...puno je drukčijih verzija Origina koej kruže u jedno vrijeme, osobno najbolja iskustva imam sa beta izdanjima, nekako se najćešće održavaju i rade ko beba.

Kako Origin, tako i Steam.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
15 godina
Battlefield 4

Jel se zna otprilike koliko ce beta imati GB?

0 0 hvala 0
16 godina
BlackEagle kaže...

Alpha je imala nešto manje od 4GB, ali nije imala puno tekstura i općenito nije imala dosta stvari, tako da bih očekivao nekih 5-6GB

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
power_user kaže...
BlackEagle kaže...

Alpha je imala nešto manje od 4GB, ali nije imala puno tekstura i općenito nije imala dosta stvari, tako da bih očekivao nekih 5-6GB

Sumnjam, barem duplo (10-12) ako ce igra u konacnici imat 30-ak GB.

SP je vjerojatno 5-6 GB od tih 30

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 23:01 (Mitch).
12 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...
tireN1337 kaže...

Nemoj brinut kolegić, i meni jutros nije bilo pod ekspanzijama, sada je.. kako god bilo, cijelo vrijeme ti je pod odvojeno, kao zasebni naslov.

A i na ovoj fotki se vidi da ti je to neka vrsta extra sadržaja...puno je drukčijih verzija Origina koej kruže u jedno vrijeme, osobno najbolja iskustva imam sa beta izdanjima, nekako se najćešće održavaju i rade ko beba.

Kako Origin, tako i Steam.

Hvala :) , glavno da sam si sada bubnio windows 8 i full sam :)

16 godina
Mitch kaže...
power_user kaže...
BlackEagle kaže...

Sumnjam, barem duplo (10-12) ako ce igra u konacnici imat 30-ak GB.

SP je vjerojatno 5-6 GB od tih 30

Kako su onda Alphu nagurali u 4.39GB, a sigurno su od tada i optimizirali dosta toga, ne vjerujem da baš fali 7GB da bi igra bila potpuna. Za usporedbu Crysis 3 beta je samo 3.3GB sa svime, a koliko sam čitao BF3 je bio 3.5GB

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 23:15 (power_user).
16 godina
Sve ovisi što će bit dostupno u beti.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Beta uredno može bit i manja od alfe. Alfa ima još puno, puno nepročišćenog koda pa je velika sama po sebi.

Teško da će bit 10GB.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

3 0 hvala 2
13 godina
Danny_HR kaže...

Beta uredno može bit i manja od alfe. Alfa ima još puno, puno nepročišćenog koda pa je velika sama po sebi.

Teško da će bit 10GB.

Tocno.

A sto ako nas iznenade pa ce unutra biti i ona mapa s otocima? {#}

Kao sto je u BF3 beti bio Caspian uz Metro.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

Teško da će bit 10GB.

Tocno.

A sto ako nas iznenade pa ce unutra biti i ona mapa s otocima? {#}

Kao sto je u BF3 beti bio Caspian uz Metro.

To se čeka i traži :)

16 godina

Momcovima CoD-erima trebalo 3 dana da dođu na originalnu ideju.

Natpisi identični, "dočaravanje" prijelaza sa strelicama na istu šablonu...najs ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
17 godina
mrxa1 kaže...

Momcovima CoD-erima trebalo 3 dana da dođu na originalnu ideju.

Natpisi identični, "dočaravanje" prijelaza sa strelicama na istu šablonu...najs ;)

To ti je tak kad im ista reklamna agencija radi reklamu {#}

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice