Preorder za China Rising for free vrijedi tamo do 1.11? jer mislih ga oko 7.-8.-9. listopada upiknut, pa da ne zakasnim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Preorder za China Rising for free vrijedi tamo do 1.11? jer mislih ga oko 7.-8.-9. listopada upiknut, pa da ne zakasnim?
do 28.10. poslije je igra u prometu i vse nema preordera ;)
Jer netko zna zasto nemam bf 4 beta u libary ? :S imam bf 3 premium http://prntscr.com/1tep9y
do 28.10. poslije je igra u prometu i vse nema preordera ;)
Da, znaci sve je kako sam i mislio. Nadam se da ce se skoknut do Brazila ;) i da ce to solidno na mojoj Lightningici radit u HD ready rezi.
Jer netko zna zasto nemam bf 4 beta u libary ? :S imam bf 3 premium http://prntscr.com/1tep9y
Kontaktiraj support i sve riješiš
I da vas pitam nisam gledao komntare dali je netko pitao : Windows 8.1 preview ili windows 7 za battlefield 4 ? :) , sto vi koristite ?
I da vas pitam nisam gledao komntare dali je netko pitao : Windows 8.1 preview ili windows 7 za battlefield 4 ? :) , sto vi koristite ?
Zašto preview?
Tko želi igrati betu bitno da ima 64 bitni os.
Windows 8 ili pričekaš Windows 8.1 full (koji je dostupan na MSDN odnosno Dreamspark u RTM izdanju).
Inače, 8 original = free update na 8.1.
Trenutno sam na selu pa samo imam skinut preview windows 8.1 64bit :P , a cuo sam da preporucaju windows 8
Ili ako je moguce nekako da obrisem taj windows 8.1 sa diska pa da stavim obican ?
Već mi se sere od svih tih gameplay-a kolko sam ih pogledao. Oću zaigrat :P
Već mi se sere od svih tih gameplay-a kolko sam ih pogledao. Oću zaigrat :P
You and me, you and me...
Ali što ćeš kada nismo Youtuberi.
I'm ready too
Koja ti je to grafička?

I'm ready too
Koja ti je to grafička?
Imaš pod Moj PC.
Ali ajd, MSI GTX 760 OC Ed.
Cool!
Al opet vijest "DICE has confimed..." baz ikakvog linka.
Cool!
Al opet vijest "DICE has confimed..." baz ikakvog linka.
Netko je prije stavio sliku di piše da je preload 28.9. a i 64 bit je valjda jer svimakraj bete piše 64bita...
prema tome...valjda je legit
Nemoj brinut kolegić, i meni jutros nije bilo pod ekspanzijama, sada je.. kako god bilo, cijelo vrijeme ti je pod odvojeno, kao zasebni naslov.
A i na ovoj fotki se vidi da ti je to neka vrsta extra sadržaja...puno je drukčijih verzija Origina koej kruže u jedno vrijeme, osobno najbolja iskustva imam sa beta izdanjima, nekako se najćešće održavaju i rade ko beba.
Kako Origin, tako i Steam.
Jel se zna otprilike koliko ce beta imati GB?
Alpha je imala nešto manje od 4GB, ali nije imala puno tekstura i općenito nije imala dosta stvari, tako da bih očekivao nekih 5-6GB
Alpha je imala nešto manje od 4GB, ali nije imala puno tekstura i općenito nije imala dosta stvari, tako da bih očekivao nekih 5-6GB
Sumnjam, barem duplo (10-12) ako ce igra u konacnici imat 30-ak GB.
SP je vjerojatno 5-6 GB od tih 30
Nemoj brinut kolegić, i meni jutros nije bilo pod ekspanzijama, sada je.. kako god bilo, cijelo vrijeme ti je pod odvojeno, kao zasebni naslov.
A i na ovoj fotki se vidi da ti je to neka vrsta extra sadržaja...puno je drukčijih verzija Origina koej kruže u jedno vrijeme, osobno najbolja iskustva imam sa beta izdanjima, nekako se najćešće održavaju i rade ko beba.
Kako Origin, tako i Steam.
Hvala :) , glavno da sam si sada bubnio windows 8 i full sam :)
Sumnjam, barem duplo (10-12) ako ce igra u konacnici imat 30-ak GB.
SP je vjerojatno 5-6 GB od tih 30
Kako su onda Alphu nagurali u 4.39GB, a sigurno su od tada i optimizirali dosta toga, ne vjerujem da baš fali 7GB da bi igra bila potpuna. Za usporedbu Crysis 3 beta je samo 3.3GB sa svime, a koliko sam čitao BF3 je bio 3.5GB
Beta uredno može bit i manja od alfe. Alfa ima još puno, puno nepročišćenog koda pa je velika sama po sebi.
Teško da će bit 10GB.
Beta uredno može bit i manja od alfe. Alfa ima još puno, puno nepročišćenog koda pa je velika sama po sebi.
Teško da će bit 10GB.
Tocno.
A sto ako nas iznenade pa ce unutra biti i ona mapa s otocima?
Kao sto je u BF3 beti bio Caspian uz Metro.
Teško da će bit 10GB.
Tocno.
A sto ako nas iznenade pa ce unutra biti i ona mapa s otocima?
Kao sto je u BF3 beti bio Caspian uz Metro.
To se čeka i traži :)
Momcovima CoD-erima trebalo 3 dana da dođu na originalnu ideju.
Natpisi identični, "dočaravanje" prijelaza sa strelicama na istu šablonu...najs ;)
To ti je tak kad im ista reklamna agencija radi reklamu