Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.628.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam da li bi bilo pametno da sad kupim premium primjerice u africi ili brazilu kada sam kupio bf4 u meksiku il bi bilo bolje oboje u istoj zemlji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield 4
Iv4n0u5 kaže...

Neznam da li bi bilo pametno da sad kupim premium primjerice u africi ili brazilu kada sam kupio bf4 u meksiku il bi bilo bolje oboje u istoj zemlji ?

Ja sam bf3 imao ruski sa indijskim premiumom, dakle, nije bitno :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
O Jay kaže...

Hmm, i Magnum dobiva laser.

Također, od 3 pokušaja nožanja, 2 puta je dobio counter. Je'l trenutno ipak malo prejak counter? I da, znam da su ga DICE-ovci uveli da sebe što više zaštite.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
13 godina
protjeran
TomoR kaže...
O Jay kaže...

Već ga je imao.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
TomoR kaže...
O Jay kaže...

Također, od 3 pokušaja nožanja, 2 puta je dobio counter. Je'l trenutno ipak malo prejak counter? I da, znam da su ga DICE-ovci uveli da sebe što više zaštite.

Vjerovatno ono panično stiskanje F kad se nađeš prsa o prsa pa onda svi counter idu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Vjerovatno ono panično stiskanje F kad se nađeš prsa o prsa pa onda svi counter idu.

Upravo to je i meni palo na pamet. Klikcu F i onda "ulovi" bas kad se ispise Counter knife.

Mozda ce nesto napraviti i u vezi toga. Npr, da u 2-3 sekunde nemozes dvaput kliknut F.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
NiramX kaže...
TomoR kaže...
O Jay kaže...

Već ga je imao.

U BF3 jedino su developeri imali pristup Magnumu s laserom. Tako da "već ga je imao" možeš mačku objesiti za rep.

I BTW, kada je lik ispod 50% Health-a i u BF3 sve češće uspijem napraviti counter knife. Eto, jučer opet jedan.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel se zna kada beta izlazi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...

1.10 premium i moh, 4.10. open

15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Battlefield 4 beta facts

Date: October 1 – October 15

Duration: 2 weeks

Map: Siege of Shanghai

Game mode: Conquest

Platforms: PC, PS3, Xbox 360

edit: kasnim :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 11:37 (fila2208).
17 godina
Battlefield 4

Insider info - counter knife će bolje raditi na mehaničkim tipkovnicama nego na membranskim.

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
O Jay kaže...

u alphi je bilo prelako napravit kontru. Pogotovo ako imas jos i tipku za to na misu. Mislim da sam 90% slucaja odbio napad. Za to nikako ne smije biti ista uvijek, nego nesto slicno zadnjoj CO-OP mapi BF 3. Kad bi jednom bilo E, pa onda iduci put space, pa y itd. pa da trebas zasluziti kontru. Ovako je to prelako.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Insider info - counter knife će bolje raditi na mehaničkim tipkovnicama nego na membranskim.

hahahaha {#}

16 godina
Battlefield 4

Zar ne lovi  counter knife samo kad te netko pokušava knifeati od naprijed? Ako nije, tako bi trebalo biti.

EDIT:

191x7 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo, i anderz el se malo bori sa kontrolama u Z-11W. Nije da je imao pravi otpor:

Ali svejedno, da se malo vidi gameplay i mapa Paracel Storm iz zraka. On je inače PTFO igrač, ali po meni je djelovao dosta zbunjeno, tipa nije znao kud bi. Recimo, mogao je pokupiti i odvesti do bomb site-a lika koji je nosio bombu.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
Rupy kaže...

Master i ja smo uzeli preko Brazila (mi vise volimo Brazil/ke), s time da sam ja odmah uzeo i Premium.

Uglavnom, Standard Edition + China Rising je 99,90BRL-a (30,5€). Premium je isto 99,90BRL-a (30.5€).

Daj mi reci kad si ti uzeo taj brazilski bf4 Premium? Ja sam ga htio kupit jučer i gledao sam i na meksičkom i južnoafričkom i brazilskom Originu i niti jedan od njih nema opciju kupnje bf4 premiuma. Ili ja ne znam kako naći taj premium na originovom webu ili ga fakat nema. Na europskom uredno stoji. Niti na jednom od ova tri ga nisam našao jučer.

17 godina
Battlefield 4

BTW, ako se tko hoće uključiti u raspravu, nakon puno razmišljanja smatram da su fast vehicle serveri loši po pitanju da budu ranked (jer pogotovo na njima jedan team dominira debelo), pa sam zato pisao @Battlefield-u, sa molbom da razmisle o tome da Fast spawn vehicle serveri ne budu ranked u BF4. Znam da ih neki jako volite, ali ozbiljno razmislite o tome što sam, eto maloprije, napisao:

https://twitter.com/Battlefield/status/370824265828163584

Moj PC  
13 41 hvala 0
14 godina
kach kaže...

Napravio sam preorder with box + premium. 38 gbp sa shippingom ispadne na game.co.uk. I odobrili su mi refund sa origina.

Platio sam znaci 333kn umjesto 620 kn i jos dobim orginal kutiju. Di ces bolje:D

{#} Jel se ti šališ ili kaj?  PA naravno da to nije Premium nego samo China rising dlc. Sve jasno piše i zašto bi pobogu netko stavio tako nisku cijenu za bf4 + Premium i još box verzija?? 

16 godina
t00mob kaže...

Daj mi reci kad si ti uzeo taj brazilski bf4 Premium? Ja sam ga htio kupit jučer i gledao sam i na meksičkom i južnoafričkom i brazilskom Originu i niti jedan od njih nema opciju kupnje bf4 premiuma. Ili ja ne znam kako naći taj premium na originovom webu ili ga fakat nema. Na europskom uredno stoji. Niti na jednom od ova tri ga nisam našao jučer.

Kupio sam prije 5 dana. U Search upises "Battlefield 4 Premium", dok si na store.origin. Ili nakon sto odaberes BF4 za kupnju, udes u kosaricu i kliknes na "Adicionar" i Premium ti se automatski doda. Tako je barem bilo kod mene.

Sorry za fotke, slikao sam mobom cijeli ekran zbog nekih drugih razloga...

EDIT: nove fotke

Slika1, Slika2

http://imgur.com/a/gQSx8#0
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:57 (Rupy).
16 godina
TomoR kaže...

BTW, ako se tko hoće uključiti u raspravu, nakon puno razmišljanja smatram da su fast vehicle serveri loši po pitanju da budu ranked (jer pogotovo na njima jedan team dominira debelo), pa sam zato pisao @Battlefield-u, sa molbom da razmisle o tome da Fast spawn vehicle serveri ne budu ranked u BF4. Znam da ih neki jako volite, ali ozbiljno razmislite o tome što sam, eto maloprije, napisao:

Tak ne igram na njima pa me baš briga što drugi rade. Opčenito je narušen balans fast respawnom vozila. Neznam zašto se i ti opterečuješ time, ako ti na paše server odeš na neki drugi. A ako to i je boostanje, pa koga briga, ne boostaju se na tebi.

EDIT:

Jel se meni čini ili se u BF4 na zastave spawnaš u zraku kao i na spawn beacon u BF3?

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:52 (Jack Sparrow).
13 godina
Jack Sparrow kaže...
TomoR kaže...

Tak ne igram na njima pa me baš briga što drugi rade. Opčenito je narušen balans fast respawnom vozila. Neznam zašto se i ti opterečuješ time, ako ti na paše server odeš na neki drugi. A ako to i je boostanje, pa koga briga, ne boostaju se na tebi.

EDIT:

Jel se meni čini ili se u BF4 na zastave spawnaš u zraku kao i na spawn beacon u BF3?

Kuky je njubara i inače se ne slažem s njim, ali ovaj put je u pravu.

Tko je platio server neka drlja brate na njemu i s njim što i kako hoće.

Kome se to ne sviđa, hvala Bogu ima severa kol'ko oš'.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fast respawn je za homiće! Al neka ga. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

10 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Veću glupost odavno nisam pročitao. Tebi se ne sviđaju fast spawn serveri i idemo ih sad izbaciti iz igre.{#} Ne sviđaju ti se, odi na servere koji nemaju fast respawn. 

Danny_HR kaže...

Fast respawn je za homiće! Al neka ga. 

Ma najbolje da izbace sva vozila i da bude samo desetak verzija metroa sa m16 i m320 only.

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

apsolutno podrzavam!
fast vehicle spawn serveri su dno. ne postoji nizi oblik gameplaya, cak je i Metro CQ 64p iznad

vidim da si dobio mnogo TD, pretpostavljam od silnih vehicle strucnjaka iz BF3 {#}

Jack Sparrow kaže...

ali najcesce jedino takvi serveri imaju igrace, pogotovo ako se radi o nekim DLC mapama, pa nemas izbora i moras igrati tamo
balans ne postoji, to je neka vrsta TDM-a s vozilima

Skilledžija kaže...
Tko je platio server neka drlja brate na njemu i s njim što i kako hoće.
Kome se to ne sviđa, hvala Bogu ima severa kol'ko oš'.

bas i nema, odnosno uglavnom su prazni

i onda ti server lista izgleda ovako:

gdje igrati CQ large na DLC mapama? gdje igrati CQ large na DLC mapama?
Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 13:22 (Lateralus).
15 godina
Battlefield 4

Ne znam jel bilo...

pregled oružja i dodaataka...4 vrste supressora i hrpa raznih gripova, kao i red dotova, ludnica.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
TomoR kaže...

apsolutno podrzavam!
fast vehicle spawn serveri su dno. ne postoji nizi oblik gameplaya, cak je i Metro CQ 64p iznad

vidim da si dobio mnogo TD, pretpostavljam od silnih vehicle strucnjaka iz BF3 {#}

evo ja sam dao prvi TD samo zato jer imate fix ideje, više neznate kaj bi sami sa sobom pa nakon 2000+ sati izmišljavate toplu vodu.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo ja sam dao prvi TD samo zato jer imate fix ideje, više neznate kaj bi sami sa sobom pa nakon 2000+ sati izmišljavate toplu vodu.

Dakle ti si famozni djeljitelj thumb downova {#}

16 godina
Lateralus kaže...
bla bla{#}

Ako su dno dna, zašto ih ne ignoriraš? Jel te netko tjera na njih? To je isto kao oni što kenjaju po BF3, a imaju preko 1000sati i još uvijek ga dnevno igraju po 3-4 sata. Pa što igraš ako ti je tolko govno igra? Igri igraj tetris onda.

Pa možda da iz filtera makneš noobs only ili noobs welcome moža bi našlo nešto drugo{#}. Šalu na stranu.

Ima ih mnogo bez toga, lako ih je naći, probaj samo par puta refreshati i naći češ sigurno nešto bez toga. Vi ste prvi koji imaju problema s tim....hmmm sumnjivo.

Evo cecin server nema fast resapwn a nikad vas ne viđam tamo.{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Dakle ti si famozni djeljitelj thumb downova {#}

evo ovo mi je prvi nakon mjesec dana {#}

13 godina
Lateralus kaže...
bas i nema, odnosno uglavnom su prazni

i onda ti server lista izgleda ovako:

Ne volimo ni mi (ja kao klan leader i moji podanici) servere sa fast vehicle spawnom.

Uglavnom tražimo one sa normalnim spawnom i igramo na istima.

Ako takvih nema onda idemo na Siene jer sam ja u biti infantry igrač, a moji podanici nemaju pravo glasa tako da i oni igraju infantry.

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice