Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.628.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
ramzocro-HCR kaže...
Jesam ja jedini kojem je vraceno tih 200 i nes kuna, a kupio sam prek meksickog proxia?

S foruma, mislim da da.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Scrappy kaže...
ceco22 kaže...

Sta ste vi stvarno uzeli premium ili ? http://imageshack.us/photo/my-images/23/nldv.jpg/ 

isuse, kad vidim koliko ekipe imaš na čekanju na friend listi, osjećam se posebno kaj nisam među njima {#}

imam preko 300 zahtjeva XD

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
ramzocro-HCR kaže...
Jesam ja jedini kojem je vraceno tih 200 i nes kuna, a kupio sam prek meksickog proxia?

S foruma, mislim da da.

Ici cu sutra provjerit na banku odlud je dosla ta uplata, jer mi nije jasno zas bi se tak nes desilo a igra je jos u originu.. Ak su oni vratili lovu, prakticki cu bf4 premium dzabe platit(jer cu ga kupit s tom lovom). Ovo s TD-ima postaje suludo...
George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dode mi sad da odem na live support i ponistim preorder i uzmem ga ovdje za samo 43 funte.  http://www.game.co.uk/en/battlefield-4-with-premium-expansion-pack-216993?pageSize=20&searchTerm=battlefield%204

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 10:18 (kach).

1 1 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
ramzocro-HCR kaže...

S foruma, mislim da da.

Pa nije zar nisu prije 10 stranica ljudi rekli da je i njima vratilo. Pa čak i onima koji su kupili normalno?

Evo vam i temu s bettloga o tome: LINK

14 godina
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Pa nije zar nisu prije 10 stranica ljudi rekli da je i njima vratilo. Pa čak i onima koji su kupili normalno?

Nisu rekli da im je vratilo, nego da im nije skinulo iznos s kartice. Iznos koji je uplaćen direktno preko kartice (a ne paypala) bi se navodno trebao skinuti s kartice par dana prije izlaska igre.

Uglavnom, biti će "napeto" sve do izlaska igre za nas mehikance {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znaci ovo je premum + battlefield 4? Napravit cu onda preorder na game.co.uk.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 10:41 (kach).

0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Evo vam i temu s bettloga o tome: LINK

Nekoliko ljudi je reklo da znaju ljude kojima su vratili, i dosta njih je reklo da im nisu uzeli novce.

A ramzocro i mozda jos jedna osoba su rekli da su im novci vraceni.

13 godina
neaktivan
Granzon kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisu rekli da im je vratilo, nego da im nije skinulo iznos s kartice. Iznos koji je uplaćen direktno preko kartice (a ne paypala) bi se navodno trebao skinuti s kartice par dana prije izlaska igre.

Uglavnom, biti će "napeto" sve do izlaska igre za nas mehikance {#}

Ja sam uzeo preko Brazila, i uredno mi je skinulo 248kn i onda nakon 4-5 dana mi vratilo lovu na karticu.

13 godina
Battlefield 4

Ja sam u čudu što se tiče te teme vraćanje love.. Jer sam ovo pročitao na bf forumu:"You preordered it, not purchased. BIG difference. It is illegal to charge you until the product ships."

I šta sad? Trest se dok ne izađe igrica? Ili uvijek imat na računu tih dvjestotinjak kuna, možda nestanu kad izađe igrica. {#} 

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain

0 0 hvala 0
13 godina

OMG, nebrem vjerovati :D

Osim ako je ovo "premium" kako su na pocetku zvali Digital Deluxe verziju.

Nesto kao "premium expansion pack" se zvalo, ali su ocito kasnije preimenovali, jer su zbunjivali ljude koji su znali sto je Premium iz BF3.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 12:21 (CyberDemonVZ).
14 godina
Nije već ti piše premium expansion dlc,tako je na početku i na originu pisalo dok nisu revealali ime dlc-a
robimarko@gmail.com
13 godina
robimarko kaže...
Nije već ti piše premium expansion dlc,tako je na početku i na originu pisalo dok nisu revealali ime dlc-a

Ispravi me ak griješim, ovo je znači isti shit ko što smo mi uzeli s mexica? 

14 godina
Da isti drek samo što košta dosta više i dobiješ box
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Znaci ovo je premum + battlefield 4? Napravit cu onda preorder na game.co.uk.

Sumanjam da ti je to BF4 + premium. Pogledaj pod product detail, spominje se samo China Rising DLC.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Napravio sam preorder with box + premium. 38 gbp sa shippingom ispadne na game.co.uk. I odobrili su mi refund sa origina.

Platio sam znaci 333kn umjesto 620 kn i jos dobim orginal kutiju. Di ces bolje:D

4 4 hvala 0
15 godina
Battlefield 4
Ček,šta već su stavili bf4 premium edition?ne treba kupovati odvojeno?
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
kach kaže...

Napravio sam preorder with box + premium. 38 gbp sa shippingom ispadne na game.co.uk. I odobrili su mi refund sa origina.

Platio sam znaci 333kn umjesto 620 kn i jos dobim orginal kutiju. Di ces bolje:D

Finger up, neke igre volim imat i box tako je s vecinom battlefielda, samo jos moram provjerit betu kako ce radit, ako bude radilo normalno narucujem preko njih.

(Imam dobro iskustvo s njima, samo steta sto vise ne skidaju porez)

13 godina
Battlefield 4

Da si jednostavno uzeo preko mexica platio bi 220kn a ne 330kn,a isto ti je,i to ti nije premium nego samo igra+china rising.

Moj PC  
6 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
ramzocro-HCR kaže...

Ja sam u čudu što se tiče te teme vraćanje love.. Jer sam ovo pročitao na bf forumu:"You preordered it, not purchased. BIG difference. It is illegal to charge you until the product ships."

I šta sad? Trest se dok ne izađe igrica? Ili uvijek imat na računu tih dvjestotinjak kuna, možda nestanu kad izađe igrica. {#} 

Origin je i sam napisao da ne uzimaju novce za preorder nego tek kad igra izlazi onda uzmu s računa ako plaćaš karticom a za ostale servisa tipa paypal to nemora biti tako oni sami određuju da li će ti odmah uzet s računa ili će ostaviti

When you pre-order a game, we do run a quick authorization check, but the money is not physically removed from your account until the game ships, whether that be physically or digitally.

Let me clarify that if you pay through PayPal, they are a separate service and will charge you for the entire pre-order balance at purchase, not when shipped.

Link : http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/8847289.page

13 godina

Hoće li se ta verzija sa cddiski moći igrati i kod nas u europi

Naravno, samo će igra biti na ruski i moraš čekati da korisnici uploudaju english language fileove, ista situacija kao i BF3.

Majke mi
13 godina
Battlefield 4
Na go2areni vam je bf4 + cr 280kn... Nema bete jedino, ali dosta povoljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Napravio sam preorder with box + premium. 38 gbp sa shippingom ispadne na game.co.uk.

To nije igra + premium.

To je igra + china rising.

Nesporazum dolazi zbog toga što je vrhunski EA marketing to izdanje nazvao "premium expansion pack" prije nego je China Rising ime bilo poznato.

Ne postoji u jednoj kutiji igra sa Premiumom, nit će je vjerojatno biti barem nekoliko mjeseci nakon izlaska.

14 godina
Bolje naručite s thehuta gdje je cijena 35 funti sa dostavom i isto uz igru ide i china rising
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Posalo sam im mail da ih pitam detalje, mogu refund napravit tak da nije neki problem,ali nigdje ne pise da dobis samo china rising.Dajete link da vidim jer fakat ne vidim. Imaju i tu ponudu sa china rising i ona je "skuplja".

http://www.game.co.uk/en/battlefield-4-with-premium-expansion-pack-216110?pageSize=20&searchTerm=battlefield%204 With Premium

http://www.game.co.uk/en/battlefield-4-game-exclusive-deluxe-edition-227305?pageSize=20&searchTerm=battlefield%204 Delux verzija

http://www.game.co.uk/en/battlefield-4-with-premium-expansion-pack-216993?pageSize=20&searchTerm=battlefield%204 With Premium samo download bez kutije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 13:12 (kach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Posalo sam im mail da ih pitam detalje, mogu refund napravit tak da nije neki problem,ali nigdje ne pise da dobis samo china rising.Dajete link da vidim jer fakat ne vidim. Imaju i tu ponudu sa china rising i ona je "skuplja"

Pa valjda ti je jasno da neće bit jeftinija verzija sa cijelim Premiumom nego samo s China Risingom?

Piše ti u opisu:

Fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland in four massive maps, using all-new vehicles and high-tech military equipment in the premium expansion pack, China Rising.

Dakle samo China Rising smatraju "premium expansion packom".

Ova skuplja ti je deluxe edition s onim beskorisnim extra battlepackovima i bogatijim pakiranjem.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma dobro sam nek dode kutija,kasnije cu uzet premium prek meksika. 

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

I što sad na kraju? Je li siguran taj Meksiko?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ad smo vec kod kopiranja

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice