Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.242
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Neznam jel bilo. Snimka jučerašnjeg streama za one kao ja što nisu gledali.

od 12 minuta:

Od 9 minuta:

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jack-ov 12min gameplay

Strippin-ov 11min gameplay

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
6 0 hvala 8
13 godina
Battlefield 4

jackv gameplay je po meni super...pokazao je neka oruzja, kako ce brod biti OP {#}  i kakav je zapravo koncept ovog novog modea...sve u svemu: mi lajk it.... {#}

ali ova kineska assault puška koju je koristio mi se čini tako loša...puno pleše i nekako "slaba"...to je samo prvi dojam po ovom gameplayu...dok je onaj sniper koji je pokupio mrak...već vidim da će dosta ljudi na njega nahrliti...

hvala vrući na videima.... {#}

My BF3 Battlelog: Xtream_MasterCh, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Novi killcam izgleda super.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Pretpostavljam da su Jack i Strippin znali da igraju u istom squadu!

BTW, Lateralus, jesi vidio da je cockpit u Z-11W sada puno bolji? Eh, i Bravo 5 je dvaput skinuo Jacka RPG-om, jednom kad je bio u chopperu i jednom pješke {#}

Također se slažem da ovaj mod izgleda OK, štoviše kao dorađeni CTF (ovo s dvije zastave što sad imamo je glupavo - jerbo ili dijeliš batine na njihov spawn ili ih primaš u svojem u 90% slučajeva).

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 12:12 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Heat, hvala na videima! I bas sam sad na mobu :/

Jesu oruzja jos uvijek slaba ko na E3, ili je ono bilo da se cim dulje napucavaju i sad su pojacana?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...

BTW, Lateralus, jesi vidio da je cockpit u Z-11W sada puno bolji? Eh, i Bravo 5 je dvaput skinuo Jacka RPG-om, jednom kad je bio u chopperu i jednom pješke {#}

Također se slažem da ovaj mod izgleda OK, štoviše kao dorađeni CTF (ovo s dvije zastave što sad imamo je glupavo - jerbo ili dijeliš batine na njihov spawn ili ih primaš u svojem u 90% slučajeva).

meh... sto mu vrijedi kad ima rep duzine 8m. AH-6J FTW!
btw. puno vise bi me veselilo da stave rocket pods kao opciju {#}

Battlelog: LateralusX
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koji je to mod - "Enemy has the bomb", "We have the bomb"??? COD je imao nesto slicno ili isto?

waffen

0 0 hvala 0
17 godina
NapalmDeath kaže...

Koji je to mod - "Enemy has the bomb", "We have the bomb"??? COD je imao nesto slicno ili isto?

Mod se zove "Obliteration" i novina je u BF serijalu.

Svaka strana ima po 3 lokacije koje treba braniti/raznijeti.

Na slučajnom mjestu se na mapi pojavi bomba i onda se oba tima bore da dođu do nje i odnesu na jedan od protivničkih 3 MCOM-a, te pričekaju da eksplodira (jer se može, kao i u rushu armat/disarmat).

Meni djeluje jako dinamično.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Jesu oruzja jos uvijek slaba ko na E3, ili je ono bilo da se cim dulje napucavaju i sad su pojacana?

a otprilike su ista kao i u BF3, neka izmjenjena, npr. acwr vise nije toliko jak, malo jaci recoil ima

drago mi je kaj su rpg-u vratili staru slavu i daje baš pravi dmg kakav i treba, a ne u bf3 pogodis pokraj lika 2 put i on idalje ziv.....

@Master, ja isto mislim da ce brodovi biti dosta jaki, al i to je dobro jer da ih oslabe nebi ih nitko koristio

jetovi {#}

Edit: i jeste primjetili koliko su scout heliji puno puno okretniji... odlično

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:12 (Scrappy).
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Mod se zove "Obliteration" i novina je u BF serijalu.

Svaka strana ima po 3 lokacije koje treba braniti/raznijeti.

Na slučajnom mjestu se na mapi pojavi bomba i onda se oba tima bore da dođu do nje i odnesu na jedan od protivničkih 3 MCOM-a, te pričekaju da eksplodira (jer se može, kao i u rushu armat/disarmat).

Meni djeluje jako dinamično.

COD Sabotage:"We got the Bomb" - hm, da.

Samo se nadam da ce biti HC servera za BF4, jer mi se ovo ne svidja. Vuce mi na lagano kopiranje.

waffen
14 godina
NapalmDeath kaže...

u CoD-u  se zove demolition.

17 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
NapalmDeath kaže...

u CoD-u  se zove demolition.

Kvotao sam text jer me prisjetilo na nesto sto sam vec igrao. A po onome sto je napisano mod bi bio kopija Sabotagea - "that is somewhat similar to Search and Destroy. Unlike S&D though, the bomb is neutral, there is only one round, players can respawn (except in Sudden Death), and both teams are simultaneously trying to destroy the opposing team's base."

waffen
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 13:41 (NapalmDeath).
13 godina
NapalmDeath kaže...

COD Sabotage:"We got the Bomb" - hm, da.

Samo se nadam da ce biti HC servera za BF4, jer mi se ovo ne svidja. Vuce mi na lagano kopiranje.

Sto se mene tice, slobodno kopiraju najbolje stvari iz Cod-a, Cs-a i Bf3 i naprave igru bolje od sve ove tri.

14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
CyberDemonVZ kaže...

a otprilike su ista kao i u BF3, neka izmjenjena, npr. acwr vise nije toliko jak, malo jaci recoil ima

drago mi je kaj su rpg-u vratili staru slavu i daje baš pravi dmg kakav i treba, a ne u bf3 pogodis pokraj lika 2 put i on idalje ziv.....

@Master, ja isto mislim da ce brodovi biti dosta jaki, al i to je dobro jer da ih oslabe nebi ih nitko koristio

jetovi {#}

Edit: i jeste primjetili koliko su scout heliji puno puno okretniji... odlično

heat ne znam jel se sjecas, ali kad di mi ti spotao sa onim novim soflampom mom rpg nije pobjegao ni jedan heli. Uglavnom heli ce imati previse toga sto ga moze unistiti. Od snajpera, aa gun na brodu, aa mobile, igla, prateci rpg , at4 itd itd. Izgleda da ce opet prosjecni jet piloti silovat ostatak igraca, da ne govorim kad ulete shinox i sl. Jedna stvar bi bila odlicna , kad bi uz levolution i svo to dinamicno vrijeme dozvolili adminima da na broj ponudjeni vozila u igri dozvole odabir. Npr. na rush mapama umjesto amtraca da ubacimo humvie ili nesto trece. Tako da bi svaki server mogao imati unikatne postavke i mape, ali to necemo viditi nikad

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
Battlefield 4

Novi levolution video

Zamislite Rush na mapi nakon što se zaletiš brodom u branu i poplaviš sve :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:27 (Mitch).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

heat ne znam jel se sjecas, ali kad di mi ti spotao sa onim novim soflampom mom rpg nije pobjegao ni jedan heli. Uglavnom heli ce imati previse toga sto ga moze unistiti. Od snajpera, aa gun na brodu, aa mobile, igla, prateci rpg , at4 itd itd. Izgleda da ce opet prosjecni jet piloti silovat ostatak igraca, da ne govorim kad ulete shinox i sl. Jedna stvar bi bila odlicna , kad bi uz levolution i svo to dinamicno vrijeme dozvolili adminima da na broj ponudjeni vozila u igri dozvole odabir. Npr. na rush mapama umjesto amtraca da ubacimo humvie ili nesto trece. Tako da bi svaki server mogao imati unikatne postavke i mape, ali to necemo viditi nikad

da... sa skoro svime se moglo lockati i svaki rpg je bio pogodak ako meta nije izbacila smoke, i to ce biti veliki problem, ne samo ground unitima, vec i jetovima i helijima, i ovako bivaju konstantno lockani...

a ovo drugo... nebi volio dati tolika prava adminima, jer za razliku od tebe, večina admina drugih servera su obična g0vna od osoba i koriste prava samo u svoju korist

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 16:13 (Scrappy).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne kužim ovo što se tiče BF4 premiuma dla kad prednaručiš već u paketu dobiš premium il moraš posebno kupovat jer pod bf 4 sekcije ak ose scrolla malo dolje pise bf 4 premium i svi moji frendovi koji su preorderali bf 4 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moraš preorderat posebno igru i premium
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
robimarko kaže...

nekak sma si tak i mislio ipak je to EA

13 godina
robimarko kaže...

Hebeno je to sta premium kosta 50$ a igra 70$... bolje uzeti sada onako sa CR.om pa kasnije uzeti premium posto nece tako brzo ostali DLC.ovi.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

U međuvremenu COD :

{#}

----------Jesse,we need to cook 8)
Moj PC  
26 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Lars je na Microsoftovom eventu otkrio novi  Q-5 Fantan jet. Za one koji ste igrali BF2 znat čete da je bio u Armored Fury.

Potvrdio je isto da če moči bacat J-Dam bombe.

http://tech.uk.msn.com/features/the-best-of-gamescom-live

Oko 142:22:00

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 18:44 (Firefox72).
Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Lars je na Microsoftovom eventu potvrdio Q-5 Fantan jet. Za one koji ste igrali BF2 znat čete da je bio u Armored Fury.

super, njega će vjerojatno staviti pod Ground Attack Jets, dok ce pod obicnim jetovima bit J-20, F22 i Su-50

12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Firefox72 kaže...

Lars je na Microsoftovom eventu potvrdio Q-5 Fantan jet. Za one koji ste igrali BF2 znat čete da je bio u Armored Fury.

super, njega će vjerojatno staviti pod Ground Attack Jets, dok ce pod obicnim jetovima bit J-20, F22 i Su-50

Da spomenuo je da je to Ground Attack jet sličan američkom A-10.

14 godina
Battlefield 4

Cyber,trebam pomoc.

Ovako- Master je isao uzet  meni Bf4  preko proxya sa svojom karticom ali mu izbacuje-autorizathion payment failed.

Neznam zasto se to dogada? Pokusavao je sa gasenjem proxya u trenu kad klikne za kupnju itd... Ma mislim skoro sve i nema sanse nikako.

Dali je zbog toga jer istu karticu koristi ili ?

Koji tocno podaci se mjenjaju na originu/EA-u prije nego ispunis ono za payment?

Hvala

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ja sam ti tek sad dobio karticu tako da jos nisam sveznajuci :)

Ni jednu postavku nisam mjenjao, sve mi je ostalo kako je bilo.

Koliko vidim, ne prihvacanje kartice se moze dogoditi jer:

kartica nije podrzana ili nesto ne stima s njom, ili

trenutno nesto ne stima kod nji, pa bi trebalo kasnije ponovo probati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Jel imas vremena doc na Gamers platoon?

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Sto se mene tice, slobodno kopiraju najbolje stvari iz Cod-a, Cs-a i Bf3 i naprave igru bolje od sve ove tri.

Pozitivno razmisljanje korisnika, nemam nista protiv, ali koji puta se onda nadjes razocaran. Nije prava adresa ali kritika je koji puta dobro dosla, ovisi dal je onaj kom je upucena zeli prihvatit. Inace, kopiranje znaci samo jedno - pomanjkanje ideja. To nece bit dobro za daljnji rad ovog tima (BF4 dev ili sta vec).

waffen
13 godina
Battlefield 4

Bit ce ideja, kad nestane stvari za raditi naci ce se nove. Eto ova igra s bombom je meni genijalna, kako je netko napiso dinamicnosti ne bude manjkalo, pogotovo sada kad ces moci dosta toga i srusiti i unistit.

Moj PC  
1 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice