majke mi mile zlo mi je vise od jednih te istih vide-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Misliš da meni nije? Ali šta čemo kad nam nedaju drugo. Treba pričekat Gamescome
Jest primijetili da su u samo 2-3 videa od svih gore navedenih imali 2 scope-a na pušci? Mislio sam da će to biti jedan od udarnih feature-a. Jeste vi koji ste igrali alphu isprobavali duple scope-ove?
A recoil na novoj M16 (CZ-805, ako se ne varam) izgleda sasvim pristojan (tj. ima ga).
Naravno, spectator mode i možda neki igrač koji ni ne pokušava kontrirati recoil sigurno imaju utjecaj na taj "izgled".
A recoil na novoj M16 (CZ-805, ako se ne varam) izgleda sasvim pristojan (tj. ima ga).
Možda m16 bude imao još manji recoil...
neloša opcija jer nekad ne želim da me dižu, pogotovo u hodnicima a ja na sredini istog...ili si želim promjenit opremu, uzet onu čakiju i tako ;)
to ima i u bf3,samo drzis E kad te oce dic.I spawnas se normalno di oces.
Ajd molim te javi koliko ce ti skinut sa kartice. Hvala
Sad mi je stigao ispis iz banke i zadnji datum je 07.08. a ja sam kupio 08.08.
Ici cu osobno do njih pa javim. Makar, Vjestica je potvrdila da je bilo 221 kn.
to ima i u bf3,samo drzis E kad te oce dic.I spawnas se normalno di oces.
Pa da ali u BF3 si več živ pa dok reagiraš te več netko skine pogotovo ako si usred vatrene linije. Ovdje izgleda da si još mrtav pa onda možeš izabrat.
Ide nova mapa i mod na GamesConu. Više mi Šangaja na vrh glave ;)
Ide nova mapa i mod na GamesConu. Više mi Šangaja na vrh glave ;)
Haleluja!
Misliš da meni nije? Ali šta čemo kad nam nedaju drugo. Treba pričekat Gamescome
pa dobro ali nemoras stalno spamati sa jednim te istim videima koji su vidjeli vec i vrabci na grani
http://battlefield.tumblr.com/post/58099500826/battle-fact-support-evolution
The XM25 Airburst launcher and a redesigned, remote-controlled Mortar will allow Support players to give indirect fire support while staying with the squad.
Nadam se da ce bit prikazan jet ovaj put. Strasno me zanima kako ce to izgledat.
Nadam se da ce bit prikazan jet ovaj put. Strasno me zanima kako ce to izgledat.
JAo ja bi najrađe da ih nema... Uopće! buše me od početka vremena(bf3)
Onda sada imas priliku naucit u BF4 od pocetka jer su rekli da nece imat puno veze jet iz Bf3 sa Bf4
Onda sada imas priliku naucit u BF4 od pocetka jer su rekli da nece imat puno veze jet iz Bf3 sa Bf4
source?
Neznam stari moj,toliko je filmica bilo pod zadnje da nemam blage veze.
JAo ja bi najrađe da ih nema... Uopće! buše me od početka vremena(bf3)
Čvrsto sam odlučio da u BF4 postajem heli whore
A ja cu isprobat tenkove!!
A ja cu isprobat tenkove!!
Mudra odluka! Bilo bi glupo tjerati stalno jedno te isto, da ti ne dosadi...
Ekipa ce imat puno vise posla oko tenkova. Prvo ide critical hit,pa disabled i onda je gotov.
Ekipa ce imat puno vise posla oko tenkova. Prvo ide critical hit,pa disabled i onda je gotov.
Poznavajuci ekipu, opet ce biti whinera, pa ce ga bufat pa nerfat...
Al se svaki put sjetim one recenice iz intervjua da ce u BF4 updatei biti server-side, tj. na dan ce moci izdati nekoliko patcheva, a ne da se za jedan ceka mjesecima!
Nadam se da je ovo istina, a ne jos jedan reklamni trik :)

po čemu neće imat puno veze,atack heli je isti kao i u bf3 zar ne? na koji bi onda način mogao drugačije vozit jet
Pa i nije bas 100%. Vjeruj mi da je drugaciji. Barem ono sta smo probali Heat i ja u alphi kad smo igrali sa njime.
Za jet neznam. I mene zanima i zato sam i napisao da jedva cekam vidjet.
Poznavajuci ekipu, opet ce biti whinera, pa ce ga bufat pa nerfat...
Al se svaki put sjetim one recenice iz intervjua da ce u BF4 updatei biti server-side, tj. na dan ce moci izdati nekoliko patcheva, a ne da se za jedan ceka mjesecima!
Nadam se da je ovo istina, a ne jos jedan reklamni trik :)
Inače, isto su govorili i za BF3.
po čemu neće imat puno veze,atack heli je isti kao i u bf3 zar ne? na koji bi onda način mogao drugačije vozit jet
Mogli bi izbaciti izvanzemaljske karakteristike, tipa da avion ne može ići sporije od helikoptera, da ne može lebdjeti na mjestu i sl. Puno bi se postiglo da povećaju minimalnu brzinu. Avioni bi onda puno teže terorizirali mete na zemlji.
Pa i nije bas 100%. Vjeruj mi da je drugaciji. Barem ono sta smo probali Heat i ja u alphi kad smo igrali sa njime.
Za jet neznam. I mene zanima i zato sam i napisao da jedva cekam vidjet.
pa gledao sam video,netko je spomenuo da je lagano upravljat isto kao i u bf3
Je.Donekle. Ali gunner nije toliko vise isti,niti hitmarci,niti pogadanje,niti osjecaj koliko je udaljen neprijatelj od tebe.
Drugacije je. Uostalom,vidjet ces i sam u beti.
Je.Donekle. Ali gunner nije toliko vise isti,niti hitmarci,niti pogadanje,niti osjecaj koliko je udaljen neprijatelj od tebe.
Drugacije je. Uostalom,vidjet ces i sam u beti.
Možda zbog proporcija i veličine mape?