Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Evo ja isao probati i pise mi da kosta 649$. Moze li mi netko objasnit proceduru? Da ne trazim sada po temi ako ima.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
acarnoje kaže...

Evo ja isao probati i pise mi da kosta 649$. Moze li mi netko objasnit proceduru? Da ne trazim sada po temi ako ima.

Baš smo lijeni nešto.. Klik.

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Uzeo prijatelj sa meksičkog, imao BF4 u originu par sati i onda je dobio mail da će mu novac biti vraćen u najbržem roku ili da će moći kupit nešto po toj vrijednosti, a igru su maknuli sa accounta

nek mu vrate pare i neka opet kupi... beskonačna petlja... problem? {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
acarnoje kaže...

to su ti pesosi a ne dolari,neka njihova finta da možda odustaneš

16 godina
M4X kaže...
acarnoje kaže...

to su ti pesosi a ne dolari,neka njihova finta da možda odustaneš

LOL, nije finta, nego simbol za pesose je $, isti kao i za dolare
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pesosi i dolari imaju istu oznaku, ne mora vas to zabrinjavat.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Scrappy kaže...
Mitch kaže...

Uzeo prijatelj sa meksičkog, imao BF4 u originu par sati i onda je dobio mail da će mu novac biti vraćen u najbržem roku ili da će moći kupit nešto po toj vrijednosti, a igru su maknuli sa accounta

nek mu vrate pare i neka opet kupi... beskonačna petlja... problem? {#}

Tocno to!

Ako je ovo gore stvarno istina onda smo sigurni!

Znaci da kome je prosao dan od kupnje da se vise ne mora brinuti!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 4

Vidim da ima ljudi koji su ga preskocili :)

Tutorial za kupovinu preko Meksika

Cijena: oko 220kn.

(Kod nas oko 450kn.)

Dodan i popravljen tekst (hvala Mad Tom).

Do sad je javljen samo jedan slucaj da se dogodio problem prilikom kupovine, i to da je u roku od nekoliko sati maknut BF4 s Origina i ponudjen je povrat novaca - informacija je za sad neprovjerena.

Ako je ovo najveci problem, onda je ovo sigurno najjeftinija (i najsigurnija) kupovina BF4.

P.S. Jos mi nitko nije javio dal su se snimili podaci o kartici na online Origin ako je ona "kucica" ugasena prilikom unosa podataka.

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vidim da ima ljudi koji su ga preskocili :)

Tutorial za kupovinu preko Meksika

Cijena: oko 220kn.

(Kod nas oko 450kn.)

Dodan i popravljen tekst (hvala Mad Tom).

Do sad je javljen samo jedan slucaj da se dogodio problem prilikom kupovine, i to da je u roku od nekoliko sati maknut BF4 s Origina i ponudjen je povrat novaca - informacija je za sad neprovjerena.

Ako je ovo najveci problem, onda je ovo sigurno najjeftinija (i najsigurnija) kupovina BF4.

P.S. Jos mi nitko nije javio dal su se snimili podaci o kartici na online Origin ako je ona "kucica" ugasena prilikom unosa podataka.

220 kn za digital deluxe ili ovaj obični sa DLC-om?

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
16 godina
moderator
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Obični,dd je mislim @m4x platio 290kn

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel mi moze neko objasnit samo razliku između standarda i DD-a tj. dali se isplati uzeti dd?

Pošto ne igram bf3 ovaj vehicle shortcut kolko vidim mi ne znaci nista,pa me zanima samo sto znace ovi battlepacksi?mogu li se kasnije kroz igru otkljucati?

0 0 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Koliko sam ja vidio, snimi se broj kartice, do kada vrijedi kartica ali se ne snima security code tako da opasnosti od zloupotrebe nema :)

Tražio sam od origin supportda već dva puta da mi maknu sve podatke o karticama što nažalost još uvijek nisu napravili..... mora da je ovo spremljeno baš u EA-u jer mi kažu da trebaju poslati zahtjev senior partnerima koji onda miču podatke :(

Ali ne mogu oni biti toliko mutavi koliko ja mogu biti naporan {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Meni su se isto snimili podaci o kartici, a nisam imala kvačicu gore. I isto kao i tebi, pri kupnji BF4 na drugom accountu nije nudilo odabir jezika.

Kolega iz klana je imao problem pri kupnji, odnosno nije uopće uspio kupiti. Kartica mu nikako nije prolazila, a sigurno nije problem da nema novca ili slično jer je probao s više kartica. Sve kartice su od Zabe. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem? Jel' netko kupovao s njihovom karticom?

13 godina
LudaVjestica kaže...

Meni su se isto snimili podaci o kartici, a nisam imala kvačicu gore. I isto kao i tebi, pri kupnji BF4 na drugom accountu nije nudilo odabir jezika.

Kolega iz klana je imao problem pri kupnji, odnosno nije uopće uspio kupiti. Kartica mu nikako nije prolazila, a sigurno nije problem da nema novca ili slično jer je probao s više kartica. Sve kartice su od Zabe. Zna li netko u čemu bi mogao biti problem? Jel' netko kupovao s njihovom karticom?

Hvala na informaciji!

Nek proba drugi Proxy.

I nek  proba nakon nekog vremena ponovo.

Ako ni onda ne prolazi, na zalost ne bi znao. Vjerojatno je vezano uz karticu jer svima s "ispravnim" karticama prolazi.

12 godina

Ja sam peglao poklon karticu od Zabe(ona Moll verzija),Origin,Steam,g2play,prije 2-3tjedna,bez problema.

Dream team.
14 godina
LudaVjestica kaže...

Meni moja iz zagrebačke isto nije prolazila (devizna) a za tekući mi je maestro i nema securiy code pa ni ne može............. ali nema veze,  Cyber mi je zato uskočio u pomoć  :DDDDDDDD

Evo sad sam napokon pričao s Indijcem koji zna normalno engleski pa mi je pojasnio da podatke briše njihov glavni kadar (vjerojatno EA) i to u roku od 5-7 radnih rada, tako da ako koga zanima dovoljno je preko supporta poslati zahtjev i pričekati mail koji dolazi kada se podatci izbrišu.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
Zin8 kaže...

Jel mi moze neko objasnit samo razliku između standarda i DD-a tj. dali se isplati uzeti dd?

Pošto ne igram bf3 ovaj vehicle shortcut kolko vidim mi ne znaci nista,pa me zanima samo sto znace ovi battlepacksi?mogu li se kasnije kroz igru otkljucati?

BF4 beta (vec ga imas ako imas Premuim), vehice shortuct, gold Battlepacks (ne zna se to je to, al vjerojatno dogtagovi, boje na uniformi i slicne fore...)

http://www.pcgamesn.com/battlefield/battlefield-4-s-digital-deluxe-edition-comes-three-gold-battlepacks-so-what-are-they

EDIT: Meni Digital Deluxe izgleda ko izvlacenje love iz novcanika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 13:57 (CyberDemonVZ).
15 godina
pirat kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Obični,dd je mislim @m4x platio 290kn

Dobro znači isplati se uzet DD jer je obična verzija na go2areana 280 kn.

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Sad sam u maloj nedoumici. Uzeo bi DD cisto zbog bete,a i mozda ti battlepacksi ispadnu kao nesto kul :D

Ajde glasajte samo vi koji ste preorderali

22 Kupio sam standard edišn
9 Kupio sam digital deluxe edišn

2 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ako će mi kojim slučajem igra biti na Španjolskom barem ću nakon pola godine igranja moći gledati sapunice bez titlova.{#}  Jedini je problem što su sve popularnije turske sapunice, ako nastave s tim onda BF5 sigurno kupujem kod njih{#}

Moj PC  
10 1 hvala 3
12 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Sad sam u maloj nedoumici. Uzeo bi DD cisto zbog bete,a i mozda ti battlepacksi ispadnu kao nesto kul :D

Ajde glasajte samo vi koji ste preorderali

Te battlepackes češ ionako polje moči otključati kroz levelanje.

16 godina

evo odgovorilo iz GMC-a. cudno, rade i nedjeljom ;)

apdejtali su cijene, sad je 349 iako jos nista oko DLC-a.posebno su bili sretni nazivom "tuljani" koji du dobili na forumu haha

na mobu sam pa nemrem puknut link, al siguran sam da cete se snaci...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
12 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

evo odgovorilo iz GMC-a. cudno, rade i nedjeljom ;)

apdejtali su cijene, sad je 349 iako jos nista oko DLC-a.posebno su bili sretni nazivom "tuljani" koji du dobili na forumu haha

na mobu sam pa nemrem puknut link, al siguran sam da cete se snaci...

Evo da ti pomognem:

http://www.gmc.hr/battlefield-4-pc.aspx

Pa support more radit kad hoče ako je na domu :)

Edit: Evo jedan novi clip koji pokazuje MBT Law u akciji. Mislim da to do sada nismo vidjeli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 14:57 (Firefox72).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

@Vještica

Ti si uzimala preko kartice, Visa Electron žiro? pliz mi reci da si u Erste banci? {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

@Vještica

Ti si uzimala preko kartice, Visa Electron žiro? pliz mi reci da si u Erste banci? {#}

Točno tako :)

15 godina
Battlefield 4
Ja isto sa visa electron uzeo,kartica je bila linkana za origin i nisam mijenjao adrese i country.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Jucer uzeo BF4 sa visa elektron poklon kartica AvenueMol zagrebacke  banke sve uredno proslo, sto se tice spanjolskog jezika - uzeo sam i simcity prije par mjeseci prek meksickog proxy-a igra je na engleskom {#}

Moj PC  
9 0 hvala 9
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

a kake sam ja srece...meni visa electron od zabe ..nece pa nece..ima para svi podaci korason tocni... al na kraju seanse...veli "autorización del pago falló".. astalavista  :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Andi_zg kaže...

Jucer uzeo BF4 sa visa elektron poklon kartica AvenueMol zagrebacke  banke sve uredno proslo, sto se tice spanjolskog jezika - uzeo sam i simcity prije par mjeseci prek meksickog proxy-a igra je na engleskom {#}

pa meni se pojavio izbornik sa jezicima prilikom kupnje za bf4,neznam koji su sve bili,stavio normalno english

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znam da vam je več svima dosta Siege Of Shangaia ali evo par novih videa.

Na kraju je pokazan jedan clip sa MBT LAW u akciji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 9:09 (Firefox72).
Moj PC  
5 6 hvala 4
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice