Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.620.403
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ne bih to izjednačio, destrukcija je važan gameplay element.
I possess a skill to google.
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Frenkie priča o novim puškama... btw. AT-4 je potvrđen da se vraća u bf4

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 2 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Scrappy kaže...

Ja bi radije da se vrati carl gustav ali ok....

15 godina
Firefox72 kaže...
Scrappy kaže...

Carl guštav je naabbz :)

At4 je straha, ajme kako će bit yebenih killova s tim.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Firefox72 kaže...
Scrappy kaže...

Carl guštav je naabbz :)

At4 je straha, ajme kako će bit yebenih killova s tim.

15 godina
Battlefield 4

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Srce me boli što ga nije bilo u BF3

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Moj PC  
9 1 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Evo jedan dostojan novog Battleloga...

Battlelog404 Battlelog404
Twitter: @191x7
Moj PC  
19 0 hvala 3
15 godina
191x7 kaže...

Evo jedan dostojan novog Battleloga...

{#}

Ahaha kralju.

16 godina
moderator
Battlefield 4

Malo novih detalja...blog

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Malo novih dogtaga...

Commander Commander
Twitter: @191x7
Moj PC  
5 8 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Malo novih dogtaga...

nemoj molim te, više.,..

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
protjeran
pirat kaže...

Malo novih detalja...blog

neznam dali je itko primjetio ali na gore ss nema nikakvog filtriranja sto bu znacilo da ces rupu od metka viditi na cca 1km,mrdanje jedne travke..itd! odnosno mogucnost podesavanja AF filtera preko 16x sto do sad nije bilo moguce u 99% igara zbog prevelikog impakta na perfomanse! zivi bili pa vidili! nadam se barem opciji u samoj igri pa ko moze nek vrti{#}!

https://blogs.battlefield.com/wp-content/uploads/2013/08/Vehicles-Screen.png

||| Intel Core™ i7 inside |||
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ako netko nije vidio Battlefield 4 + China Rising DLC Key Pre-order - 44.99 EUR na g2play.net

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

Gamescon je od 21. - 25. 8., možda bace još koji gameplay ili nešto :)

Možda nova mapa, neki novi mod....:)

ugl stay tuned.

Moj PC  
4 6 hvala 0
15 godina
scarface797 kaže...

Evo ako netko nije vidio Battlefield 4 + China Rising DLC Key Pre-order - 44.99 EUR na g2play.net

to mi je jos nekako skupo jel ima igde jeftinije ?

15 godina
Battlefield 4

Ne razumijem čemu hate, podjelim informaciju i dam datum kad ćemo vidjeti još gameplaya, još će toga leakat i netko thumba.

Kakvi moroni, ali stvarno moroni svaka vam čast tko god da je thumbao.

Moj PC  
7 11 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Ne razumijem čemu hate, podjelim informaciju i dam datum kad ćemo vidjeti još gameplaya, još će toga leakat i netko thumba.

Ma niđe veze.  {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Ma niđe veze.  {#}

Inače me boli ona stvar za thumbanje, ali ovo je debilizam, i stvarno nema veze sa mozgom, ali neka, ako im je to sreća u životu tko sam ja da sudim.

16 godina
Battlefield 4

Što se zamaraš uopče tim thumbovima. LOL

To tak i onako ne utječe niti na zvijezdice niti išta drugo, tu su tek tolko.{#}

btw...kad vidim kolko ti je stalo do njih i meni dođe da ti lupim na svaki post po jedan. Tako i njima, vide da to izjeda pa onda tek namjerno lupaju{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 12:48 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 6 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

To tak i onako ne utječe niti na zvijezdice niti išta drugo, tu su tek tolko.{#}

btw...kad vidim koko ti je stalo do njih i meni dođe da ti lupim na svaki post po jedan{#}

Ne, nisi me shvatio. Boli me ona stvar za njih inače, i pišem gluposti često i neka me se thumba.

Ali kad napišem informaciju koja stoji, koju sam čuo od čovjeka koji ide na gamescon, ne razumijme čemu taj hate. Mislim neka rokaju, ali ono, šta se imaš ne slagat sa tim, ma lol

vruće je živčan sam kavu popio nisam :(

pardon za off, može delete to sve lol :)

13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

btw...kad vidim koko ti je stalo do njih i meni dođe da ti lupim na svaki post po jedan{#}

Ne, nisi me shvatio. Boli me ona stvar za njih inače, i pišem gluposti često i neka me se thumba.

Ali kad napišem informaciju koja stoji, koju sam čuo od čovjeka koji ide na gamescon, ne razumijme čemu taj hate. Mislim neka rokaju, ali ono, šta se imaš ne slagat sa tim, ma lol

vruće je živčan sam kavu popio nisam :(

pardon za off, može delete to sve lol :)

netko je hebeno uporan s td ocigledno ga hebe to sto nema td-ova na svom fejsu pa se dosao tu izivljavati!{#}{#}...LP ak na ovo stavi td onda cemo znati da je i gay...

stisni im 3 tu u ass:-) ak si frajer stisni im 3 tu u ass:-) ak si frajer

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 12:57 (Stjepanj).
15 godina
psihoroba kaže...
scarface797 kaže...

to mi je jos nekako skupo jel ima igde jeftinije ?

http://www.go2arena.com/battlefield-4-china-rising-dlc-ea-origin-cd-key-eu-preorder.html

37 eura

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
15 godina
Battlefield 4

breakdown onog battlelog trailera

(hejteri rasturite me){#}

Moj PC  
4 7 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Fila jesi kupio kompjuter ?

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Izgleda da sam upravo kupio BF4:

Go2Arena

Battlefield 4+ China Rising DLC EA ORIGIN CD-KEY EU Preorder
Thank you for pre-ordering Battlefield 4+ China Rising DLC. Please be informed that your order will be sent no later than thedate of release to each of our customer

S potpuno novim PayPal accountom koji jos nisam ni verificirao {#}

Koja sve sranja mogu ocekivati? {#}

EDIT:

Ok, izgleda da PayPal uopce nije registrirao kupnju :)

Na Go2Arena stranici pise Payment Pending

A na PayPal stranici pise da nemam neizvrsenih ni izvrsenih placanja {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 19:06 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ljudi jedan prijedlog za one koji žive (ako) u Austriji ili će možda ići u nju tijekom ovog mjeseca.Jedan moj frend iz Austrije mi je rekao da u dućanu Media Markt ima BF4 sa China Rising dlc-om za samo 20 eura.Prvo mu normalno nisam vjerovao.Rekao mi je da je kupio i dobio neki key kojega je upisao u originu i sad mu piše na Battlelog profilu da je preorderao BF4 kao da je preorderao sa origina.Niska cijena je zato jer oni imaju neki vrlo čudan sistem.Svi preorderi su 10 ili 20 eura zato jer se nezna hoće li igra biti dobra ili ne pa tako dok igra izađe i bude li dobra oni povise cijenu na recimo 40 ili 50 eura.Isti slučaj im je bio i sa CoH 2.Preorder je bio 10 eura a sad je igra 50.Evo ako slučajno idete u Austriju ili imate nekoga tamo recite mu i neka vam kupi jer to traje još nekih mjesec dana a vrlo je dobra ponuda.

Evo i slike da vidite da je preorder pravi Evo i slike da vidite da je preorder pravi
O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
8 0 hvala 9
12 godina

Kvragu,a ja nedavno uzo za 50€.

{#}

Dream team.
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Izgleda da sam upravo kupio BF4:

Go2Arena

Battlefield 4+ China Rising DLC EA ORIGIN CD-KEY EU Preorder
Thank you for pre-ordering Battlefield 4+ China Rising DLC. Please be informed that your order will be sent no later than thedate of release to each of our customer

S potpuno novim PayPal accountom koji jos nisam ni verificirao {#}

Koja sve sranja mogu ocekivati? {#}

EDIT:

Ok, izgleda da PayPal uopce nije registrirao kupnju :)

Na Go2Arena stranici pise Payment Pending

A na PayPal stranici pise da nemam neizvrsenih ni izvrsenih placanja {#}

Tako je i kod mene, što me je zabrinulo.Pa sam ih kontaktirao na livechat i agent mi je rekao da će key poslati dan-dva prije release igre, kao što rade i sa svim ostalim pre-orderima a do tada stoji pending u košarici.

14 godina
Bruno_K!ng kaže...

Evo ljudi jedan prijedlog za one koji žive (ako) u Austriji ili će možda ići u nju tijekom ovog mjeseca.Jedan moj frend iz Austrije mi je rekao da u dućanu Media Markt ima BF4 sa China Rising dlc-om za samo 20 eura.Prvo mu normalno nisam vjerovao.Rekao mi je da je kupio i dobio neki key kojega je upisao u originu i sad mu piše na Battlelog profilu da je preorderao BF4 kao da je preorderao sa origina.Niska cijena je zato jer oni imaju neki vrlo čudan sistem.Svi preorderi su 10 ili 20 eura zato jer se nezna hoće li igra biti dobra ili ne pa tako dok igra izađe i bude li dobra oni povise cijenu na recimo 40 ili 50 eura.Isti slučaj im je bio i sa CoH 2.Preorder je bio 10 eura a sad je igra 50.Evo ako slučajno idete u Austriju ili imate nekoga tamo recite mu i neka vam kupi jer to traje još nekih mjesec dana a vrlo je dobra ponuda.

Znaci samo Media Markt ducani?

Nadam se da nije patka neka.

Hvala na info!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice