- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Carl guštav je naabbz :)
At4 je straha, ajme kako će bit yebenih killova s tim.
Evo jedan dostojan novog Battleloga...
Ahaha kralju.
Malo novih dogtaga...
nemoj molim te, više.,..
Malo novih detalja...blog
neznam dali je itko primjetio ali na gore ss nema nikakvog filtriranja sto bu znacilo da ces rupu od metka viditi na cca 1km,mrdanje jedne travke..itd! odnosno mogucnost podesavanja AF filtera preko 16x sto do sad nije bilo moguce u 99% igara zbog prevelikog impakta na perfomanse! zivi bili pa vidili! nadam se barem opciji u samoj igri pa ko moze nek vrti!
https://blogs.battlefield.com/wp-content/uploads/2013/08/Vehicles-Screen.png
Evo ako netko nije vidio Battlefield 4 + China Rising DLC Key Pre-order - 44.99 EUR na g2play.net
Gamescon je od 21. - 25. 8., možda bace još koji gameplay ili nešto :)
Možda nova mapa, neki novi mod....:)
ugl stay tuned.
Evo ako netko nije vidio Battlefield 4 + China Rising DLC Key Pre-order - 44.99 EUR na g2play.net
to mi je jos nekako skupo jel ima igde jeftinije ?
Ne razumijem čemu hate, podjelim informaciju i dam datum kad ćemo vidjeti još gameplaya, još će toga leakat i netko thumba.
Kakvi moroni, ali stvarno moroni svaka vam čast tko god da je thumbao.
Ne razumijem čemu hate, podjelim informaciju i dam datum kad ćemo vidjeti još gameplaya, još će toga leakat i netko thumba.
Ma niđe veze.
Ma niđe veze.
Inače me boli ona stvar za thumbanje, ali ovo je debilizam, i stvarno nema veze sa mozgom, ali neka, ako im je to sreća u životu tko sam ja da sudim.
Što se zamaraš uopče tim thumbovima. LOL
To tak i onako ne utječe niti na zvijezdice niti išta drugo, tu su tek tolko.
btw...kad vidim kolko ti je stalo do njih i meni dođe da ti lupim na svaki post po jedan. Tako i njima, vide da to izjeda pa onda tek namjerno lupaju
btw...kad vidim koko ti je stalo do njih i meni dođe da ti lupim na svaki post po jedan
Ne, nisi me shvatio. Boli me ona stvar za njih inače, i pišem gluposti često i neka me se thumba.
Ali kad napišem informaciju koja stoji, koju sam čuo od čovjeka koji ide na gamescon, ne razumijme čemu taj hate. Mislim neka rokaju, ali ono, šta se imaš ne slagat sa tim, ma lol
vruće je živčan sam kavu popio nisam :(
pardon za off, može delete to sve lol :)
btw...kad vidim koko ti je stalo do njih i meni dođe da ti lupim na svaki post po jedan
Ne, nisi me shvatio. Boli me ona stvar za njih inače, i pišem gluposti često i neka me se thumba.
Ali kad napišem informaciju koja stoji, koju sam čuo od čovjeka koji ide na gamescon, ne razumijme čemu taj hate. Mislim neka rokaju, ali ono, šta se imaš ne slagat sa tim, ma lol
vruće je živčan sam kavu popio nisam :(
pardon za off, može delete to sve lol :)
netko je hebeno uporan s td ocigledno ga hebe to sto nema td-ova na svom fejsu pa se dosao tu izivljavati!...LP ak na ovo stavi td onda cemo znati da je i gay...
to mi je jos nekako skupo jel ima igde jeftinije ?
http://www.go2arena.com/battlefield-4-china-rising-dlc-ea-origin-cd-key-eu-preorder.html
37 eura
Fila jesi kupio kompjuter ?
Izgleda da sam upravo kupio BF4:
Go2Arena
Battlefield 4+ China Rising DLC EA ORIGIN CD-KEY EU Preorder
Thank you for pre-ordering Battlefield 4+ China Rising DLC. Please be informed that your order will be sent no later than thedate of release to each of our customer
S potpuno novim PayPal accountom koji jos nisam ni verificirao
Koja sve sranja mogu ocekivati?
EDIT:
Ok, izgleda da PayPal uopce nije registrirao kupnju :)
Na Go2Arena stranici pise Payment Pending
A na PayPal stranici pise da nemam neizvrsenih ni izvrsenih placanja
Evo ljudi jedan prijedlog za one koji žive (ako) u Austriji ili će možda ići u nju tijekom ovog mjeseca.Jedan moj frend iz Austrije mi je rekao da u dućanu Media Markt ima BF4 sa China Rising dlc-om za samo 20 eura.Prvo mu normalno nisam vjerovao.Rekao mi je da je kupio i dobio neki key kojega je upisao u originu i sad mu piše na Battlelog profilu da je preorderao BF4 kao da je preorderao sa origina.Niska cijena je zato jer oni imaju neki vrlo čudan sistem.Svi preorderi su 10 ili 20 eura zato jer se nezna hoće li igra biti dobra ili ne pa tako dok igra izađe i bude li dobra oni povise cijenu na recimo 40 ili 50 eura.Isti slučaj im je bio i sa CoH 2.Preorder je bio 10 eura a sad je igra 50.Evo ako slučajno idete u Austriju ili imate nekoga tamo recite mu i neka vam kupi jer to traje još nekih mjesec dana a vrlo je dobra ponuda.
Kvragu,a ja nedavno uzo za 50€.
Izgleda da sam upravo kupio BF4:
Go2Arena
Battlefield 4+ China Rising DLC EA ORIGIN CD-KEY EU Preorder
Thank you for pre-ordering Battlefield 4+ China Rising DLC. Please be informed that your order will be sent no later than thedate of release to each of our customer
S potpuno novim PayPal accountom koji jos nisam ni verificirao
Koja sve sranja mogu ocekivati?
EDIT:
Ok, izgleda da PayPal uopce nije registrirao kupnju :)
Na Go2Arena stranici pise Payment Pending
A na PayPal stranici pise da nemam neizvrsenih ni izvrsenih placanja
Tako je i kod mene, što me je zabrinulo.Pa sam ih kontaktirao na livechat i agent mi je rekao da će key poslati dan-dva prije release igre, kao što rade i sa svim ostalim pre-orderima a do tada stoji pending u košarici.
Evo ljudi jedan prijedlog za one koji žive (ako) u Austriji ili će možda ići u nju tijekom ovog mjeseca.Jedan moj frend iz Austrije mi je rekao da u dućanu Media Markt ima BF4 sa China Rising dlc-om za samo 20 eura.Prvo mu normalno nisam vjerovao.Rekao mi je da je kupio i dobio neki key kojega je upisao u originu i sad mu piše na Battlelog profilu da je preorderao BF4 kao da je preorderao sa origina.Niska cijena je zato jer oni imaju neki vrlo čudan sistem.Svi preorderi su 10 ili 20 eura zato jer se nezna hoće li igra biti dobra ili ne pa tako dok igra izađe i bude li dobra oni povise cijenu na recimo 40 ili 50 eura.Isti slučaj im je bio i sa CoH 2.Preorder je bio 10 eura a sad je igra 50.Evo ako slučajno idete u Austriju ili imate nekoga tamo recite mu i neka vam kupi jer to traje još nekih mjesec dana a vrlo je dobra ponuda.
Znaci samo Media Markt ducani?
Nadam se da nije patka neka.
Hvala na info!