Ne, ni serija 700 od nVidie nema puni DX11.1. Ista tehnologija kao serija 600, samo dorađeno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ni 10.1 nvidia nije podržavala od početka, ATi je to prije njih imao pa opet nikom ništa. Atievci su dobili sa 10.1 malo veći fps, ali su zato ovi iz nvidie to nadoknadili kroz par drivera. I na kraju ti sve opet dođe na isto.
Neće nVidia moć nikakvim driverima nadoknaditi to što garama fali dx11.1 hardver.
Za razliku od DX10.1 koj ise nikada pošteno koristio nije, DX11.1 će se itekako koristiti.
Neće nVidia moć nikakvim driverima nadoknaditi to što garama fali dx11.1 hardver.
Za razliku od DX10.1 koj ise nikada pošteno koristio nije, DX11.1 će se itekako koristiti.
vidit ćemo kad izađe igra i da li ima kakve koristi od dx11.1,oni mogu pričat šta god hoće
nvidia svejedno ima jako velik broj fanova i korisnika tako da...
kaj to znaci da ja na svojoj hd4850 necu moc igrat bf4?
Budeš mogao.
Alpha je podržavala DX10 tako da nevidim zašto mi puna igra nebi
Edit: Ahh prespor...
već vidim lateralusa i ostale stats fegete kako po cijele dane boostaju samo da budu prvi, lol, kako će to pokvarit ovu igru to nisu istine, sad e svi pazit na statse kao da su stvarno neko posebno mjerilo.
filadendronu, i ja tebe volim
već vidim lateralusa i ostale stats fegete kako po cijele dane boostaju samo da budu prvi, lol, kako će to pokvarit ovu igru to nisu istine, sad e svi pazit na statse kao da su stvarno neko posebno mjerilo.
filadendronu, i ja tebe volim
Pa e, bit će super, moći ćeš nam dati misije npr. zaredom 45 winova i onda ćemo se morati stalno swičati u pobjednički tim da te stignemo.
Bit će super, dođi i ti.
Ontopic: jel to sve od informacija za ovo ljeto? Kad će beta, kad će još reveala? kraj osmog, tamo deveti mjesec, moglo bi kapnuti šta?
Gdje ima povoljno za kupiti BF4 preorder, po mogućnosti premium?
1. bf4 nema premium
2. zar je tak teško prolistat zadnjih par stranica unazad?
3. nikad cuo za google?
http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-China-Rising-DLC-EA-Origin-Key.html
Ali nema još preiuma, ovo ti je base game + prvo dlc.
najbolje ti je priko meksickog proxya standard te dode 30€ a deluxe 40€
Pa e, bit će super, moći ćeš nam dati misije npr. zaredom 45 winova i onda ćemo se morati stalno swičati u pobjednički tim da te stignemo.
niste vi to sposobni ni sa switchanjem
Hardwareski dio 11.1 nije naročito bitan za gaming. Promjene u BF4 koliko sam imao prilike pročitati se odnose upravo na softwareski dio, koji je podržan na NV karticama 6 i 7 serije.
Vezano za ekskluzivnost i W8, neki od 11.1 feature-a su dostupni i na W7.

Učim se raditi u Gimpu...
Btw za one koji još ne znaju - beta BF4 počinje 24.09.13.
http://www.chip.de/news/Battlefield-4-DICE-Shooter-unterstuetzt-DirectX11.1_63320101.html?fbc=fb-fanpage-chip-main&utm_content=1374850667955009
Potaknut količinom palaca dolje napravio sam još 1 dogtag...
NJih bi jedino zadovoljio m16 filmic
Evo jedan "fensi"
Calm down bro!
Calm down bro!
To je bilo isprve al ovo mi je bolje, kao "ohladi" ;)
Hoće bit šta od one priče da se sve igra na jednoj ogromnoj mapi, a da su dijelovi mape Conquest, TDM, SQDM, Rush te da komader to sve nadzire?
Hoće bit šta od one priče da se sve igra na jednoj ogromnoj mapi, a da su dijelovi mape Conquest, TDM, SQDM, Rush te da komader to sve nadzire?
??? Prvi glas!
Imas kakav link?
??? Prvi glas!
Imas kakav link?
Na žalost link na kojem sam to neki dan na poslu čitao više nije aktivan ili ga ja jednostavno ne mogu pronaći.