Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.361
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

.

Fx8350 je vrtio alfu na e3 i to bez problema, postoji li mogućnost da će ovaj bf isto tako raditi bolje i na amd procovima?

Neznam za sta je Bf3 optimiziran ali meni je pad fpsa i ostali problemi koje su decki znali prijavit nepoznanica,imam intela i bf radi na njemu odlicno a kako ce Bf4 neznam ali siguran sam da problema necu imat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

.

Fx8350 je vrtio alfu na e3 i to bez problema, postoji li mogućnost da će ovaj bf isto tako raditi bolje i na amd procovima?

Neznam za sta je Bf3 optimiziran ali meni je pad fpsa i ostali problemi koje su decki znali prijavit nepoznanica,imam intela i bf radi na njemu odlicno a kako ce Bf4 neznam ali siguran sam da problema necu imat

Znam blade, bf3 je druga priča sad već i nećemo u to, mene zanima budućnost i to kako su na e3 vrtili na fx-ima, vjerovatno radi onog ugovora sa amd, ali opet me zanima kako se ponaša, ali za to ćžu morati pričekati betu kao što je netko rekao-

Ugl. nebitno, nećemo u off.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

.

Znam blade, bf3 je druga priča sad već i nećemo u to, mene zanima budućnost i to kako su na e3 vrtili na fx-ima, vjerovatno radi onog ugovora sa amd, ali opet me zanima kako se ponaša, ali za to ćžu morati pričekati betu kao što je netko rekao-

Ugl. nebitno, nećemo u off.

To ti opet ništa ne znači. Meni je u beti na starom procu super vrtilo na low,kad je izašla igra štekalo je ko ludo. Možda je i to sve dio marketinga oko bete tako da igru kupe igrači i sa slabijim kompom...

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

To ti opet ništa ne znači. Meni je u beti na starom procu super vrtilo na low,kad je izašla igra štekalo je ko ludo. Možda je i to sve dio marketinga oko bete tako da igru kupe igrači i sa slabijim kompom...

Cuj mislim da tenutno iz ove alphe ne mozemo nista zakljucit kad fali tekstura i jos dosta toga.Zas kako to ide kroz 10 drivera ce se optimizirat za sve,vidjet cemo {#}

15 godina
Battlefield 4

Jucer prvi put u ovih 6 dana testiranja zavrsio rundu od pocetka do kraja i to dva puta za redom {#},sad jel su ovi iz DICE-a otisli na vikend ili su popravili kaj sa serverima {#}

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
Andi_zg kaže...

Jucer prvi put u ovih 6 dana testiranja zavrsio rundu od pocetka do kraja i to dva puta za redom {#},sad jel su ovi iz DICE-a otisli na vikend ili su popravili kaj sa serverima {#}

Cekaj, a prijasnjih 6 dana?? Igra se rusila, ili sto?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
Andi_zg kaže...

Cekaj, a prijasnjih 6 dana?? Igra se rusila, ili sto?

Sta je tu cudno? Rusi se i bf3 dan danas {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam igrao dan vremena cisto od 18:00-00:00. Bez ijednog pucanja. Jos sam i snimao. Jel ima twitch TV ili takvo nesto di mogu strimat, ali Bda snimka ne ostaje ?

BTW. Nema vise bad lucka ili samoubojstva Sad je samo killed in action. XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Igra zalaga i onda smrzne (poruka game disconnecting),par puta sam pokusao odmah uc na isti server ali nije pronalazio isti ,pa valjda onda nije samo kod mene bio problem nek se cijeli server srusio,vidim i na alpha forumu da se jako puno javlja sa istim problemom,snimam i mozda ako jos nekog bude zanimalo postavim kad prode NDA

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Također ista situacija kod mene. Meni se to nije ceso događalo, ali u pocetku mi se znalo dogodit (da se cijeli server od 64 igraca samo ugasi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vec se radi na dodatnom skill DLC-u{#}, dok dode beta, bit ce vec haos kao i u trici {#}, ali barem ce bit zabavno spectat iz prvog lica{#}

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 12:58 (berto).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Piše da Medal of Honor Warfighter Limited Edition owners get guaranteed Beta Access to Battlefield 4!, ja imam MoH:Warfighter LE, kako se prijaviti za alphu da dobijem ključ?

www.mmo-balkan.com/forum
17 godina
berto kaže...

Vec se radi na dodatnom skill DLC-u{#}, dok dode beta, bit ce vec haos kao i u trici {#}, ali barem ce bit zabavno spectat iz prvog lica{#}

Hmm, interesantne ti to ljude pratiš na twitteru...

16 godina
moderator
DeathBringer12 kaže...

Piše da Medal of Honor Warfighter Limited Edition owners get guaranteed Beta Access to Battlefield 4!, ja imam MoH:Warfighter LE, kako se prijaviti za alphu da dobijem ključ?

Zato što imaš MOH:LE imaš garantiran ulaz u betu,nema ti to veze s ovom alphom.

Za alphu se nemožeš prijaviti.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 13:49 (pirat).
15 godina
berto kaže...

a lol Haruhi opet sranja radi.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
berto kaže...

Hmm, interesantne ti to ljude pratiš na twitteru...

pa kako bi drugacije dobio obavjest kad ide ban wave?!?{#}

salu na stranu, niti nemam twitter account{#}, guglo sam dali netko prodaje account sa bf4 alphom pa naletio na to...{#}

15 godina
berto kaže...

pa kako bi drugacije dobio obavjest kad ide ban wave?!?{#}

salu na stranu, niti nemam twitter account{#}, guglo sam dali netko prodaje account sa bf4 alphom pa naletio na to...{#}

i onda je svizac zamotao čokoladu u omot...e moj maus čiterčino stara.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
@ fila: sta si se sa semperom poceo druzit?! On inace voli spominjat te svizce, jazavce i slicne zivotinjice xD
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
berto kaže...
@ fila: sta si se sa semperom poceo druzit?! On inace voli spominjat te svizce, jazavce i slicne zivotinjice xD

čak štoviše on mi je poslao pm da ti to napišem

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

Hmmm... Sumnjam u to, nisi nista napisao o stanju u drzavi :P btw. Di je on u zadnje vrijeme ne pratim vjesti, a bas me zanima stanje u lijepoj nasoj :D
15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...
berto kaže...

Hmmm... Sumnjam u to, nisi nista napisao o stanju u drzavi :P btw. Di je on u zadnje vrijeme ne pratim vjesti, a bas me zanima stanje u lijepoj nasoj :D

ae a radi na brodu ae a voza turiste po korčuli i tako to znaš ae da smo mi jadnici koji smo na forumu a on je car on voza turiste ae

15 godina
Battlefield 4

evo jedne zanimljive rasprave...jel bf4 nova igra ili je samo ušminkani bf3. Ako vam se da gledati...30min

free tip. pustiti u pozadini dok nešto radite, ionako je bitna priča, gameplay se ponavlja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 15:50 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bemti je ovaj novi snajp OP heli rusis sa njim XD

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
pirat kaže...
DeathBringer12 kaže...

Koja je onda kvaka? Kako neki od forumaša mogu pristupit odnosno igrat alphu?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
15 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
pirat kaže...
DeathBringer12 kaže...

Prati malo temu.

Bio je random giveaway alfe, neki su dobili neki ne.

Išlo je po veličini penisa, očito te preskočilo, kao i mene, valjda treba imat više od 20cm :(

15 godina
fila2208 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
pirat kaže...
DeathBringer12 kaže...

Prati malo temu.

Bio je random giveaway alfe, neki su dobili neki ne.

Išlo je po veličini penisa, očito te preskočilo, kao i mene, valjda treba imat više od 20cm :(

Baš šteta. Odo ga navlačit da poraste još taj 1 cm, pa možda kasnije dobim key za aplhu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 22:48 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Baš šteta. Odo ga navlačit da poraste još taj 1 cm, pa možda kasnije dobim key za aplhu.

Fali ti 0 {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 0:03 (Blade Runner31).
15 godina
Blade Runner31 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Fali ti 0

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 0:05 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Aleskander Grondal(Battlefield 4 producer) kaže da će destrukcija u BF4 biti nešto slično kao u BC2.

Battlefield 4 producer Aleskander Grondal said:

“I think Bad Company had a better level of destruction than Battlefield 3 and we are the first to admit that. Battlefield 3 didn’t necessarily deliver what we wanted it to be on the destruction level so we’re upping that.”

To je po meni ok,jer su destrukciju u BF3 unazadili u odnosu na BC2.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
17 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Smece od igre, Daikatana rulez!

Moj PC  
1 7 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice