Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.077
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ste ubrali šta pokušavaju sa spawn protectionom.

Da traje dok ne digneš pušku, te ajmo reć 2 sek, kad se spawnaš nemaš pušku ali nemogu te ni ubiti, kad se puška digne možeš počet pucat ali si i ranjiv.

Po meni bolje nego 30 metaka u nekog i onda se on okrene i jednim metkom me ubije.

Zanimljivo.

Spawnprotection samo za spawn u bazi/na zastavi, za spawn na squadmateu keine protektion bitte, no protection, zero. To ti je u opisu radnog mjesta, jbga moraš malo i riskirati. :)
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

malo vipera.

PAINT??????

OMG OMG OMG OMG OMG OMG

http://images.wikia.com/uncyclopedia/images/a/a9/Jizz-in-my-pants.gif

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
AmDCluB kaže...
Lateralus kaže...

https://twitter.com/Darkness429/status/345305007979122688

The sprint in #BF4 will be going back to the old ways of #BF2 and #BF2142, it's not unlimited anymore. But, it will be "enough"

ovo nije 100% jos

ovo je cista glupost. to cu prvi dignuti bunu, opet se ide na ruku sporijim igracima kao i sa revajvanjem sto moras puniti.

Pa onda je za tebe COD, UT ili Quake franšiza

BF je u originalu BF1942, BF2 "sporija igra", jer BF općenito je igra za vozilima i pješadijom, a ne napucavanje u Metro kao igre koje sam već spomenio.

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
protjeran
LuX_CRO kaže...
AmDCluB kaže...
Lateralus kaže...

https://twitter.com/Darkness429/status/345305007979122688

The sprint in #BF4 will be going back to the old ways of #BF2 and #BF2142, it's not unlimited anymore. But, it will be "enough"

ovo nije 100% jos

ovo je cista glupost. to cu prvi dignuti bunu, opet se ide na ruku sporijim igracima kao i sa revajvanjem sto moras puniti.

Pa onda je za tebe COD, UT ili Quake franšiza

BF je u originalu BF1942, BF2 "sporija igra", jer BF općenito je igra za vozilima i pješadijom, a ne napucavanje u Metro kao igre koje sam već spomenio.

da ali totalna glupost je da ukinu unlimited sprint jer bf kao igra ima velike mape i bio bi poptpuni promasaj kada bi to napravili. i opet moram reci da idu na ruku sporijim igracima koji trce pet metara  pa stanu da izvide situaciju ili kamperima koji ni neznaju zatipku shift. a igrac koji je zeljan borbe voli brzo igrati njemu cemo ograniciti trcanje da malo promjeni stil igre. pa jel to ima ikakve logike?

16 godina
AmDCluB kaže...
LuX_CRO kaže...
AmDCluB kaže...

da ali totalna glupost je da ukinu unlimited sprint jer bf kao igra ima velike mape i bio bi poptpuni promasaj kada bi to napravili. i opet moram reci da idu na ruku sporijim igracima koji trce pet metara  pa stanu da izvide situaciju ili kamperima koji ni neznaju zatipku shift. a igrac koji je zeljan borbe voli brzo igrati njemu cemo ograniciti trcanje da malo promjeni stil igre. pa jel to ima ikakve logike?

Sprint je dobro ograničen, i treba biti malo realniji kolko tolko u BF igri može biti jer ovo je arkadna-simulacija (pola-pola), valjda će se sad ljudi naučit da treba svoje ratne kolege pokupiti sa vozilom a ne uzeti vozila i sam se odvesti u vječna lovišta.

A igrač koji je željan borbe (brze) neće igrati Conquest ili CQ Large, već će igrati Metro ili tak nešt (TDM, Rush,....) gdje full sprint nije toliko bitan jer su točke dosta blizu jedna drugoj

Gle ja kad se nažigam ko svinja ja volim lagano igrati onako seek & destroy (dođeš s guza tenku, priljepiš par C4 i hop Milunka ko je sljedeći).

Ali ovo je moje mišljenje.

[M|C] LuX_CROATIA
12 godina
protjeran
Battlefield 4

dobro ali nemoraju drugi koji vole non stop trcati ispastati zbog ovih koji vole opreznije igrati igru. ostave unlimited i sretni i jedni i drugi. mene takve sitnice kod igre smetaju da jenajrade nebi ni igrao ako budeo tako.

kao sto nisam bc2 mogao igrati jer kada si trcao i drzao tipku shift nisi moga skretati savojnikom na tikpovnici sa strelicama nego si mogao samo sa misem, dok nakraju nisam odustao od igre jer mi nepase takav stil igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 10:11 (AmDCluB).
Moj PC  
3 6 hvala 0
16 godina
AmDCluB kaže...

dobro ali nemoraju drugi koji vole non stop trcati ispastati zbog ovih koji vole opreznije igrati igru. ostave unlimited i sretni i jedni i drugi. mene takve sitnice kod igre smetaju da jenajrade nebi ni igrao ako budeo tako.

kao sto nisam bc2 mogao igrati jer kada si trcao i drzao tipku shift nisi moga skretati savojnikom na tikpovnici sa strelicama nego si mogao samo sa misem, dok nakraju nisam odustao od igre jer mi nepase takav stil igre.

Ček ne kontam ovo nisi mogao skretati vojnikom na tipkovnici sa strelicama, pa kako možeš igrati FPS igru sa strelicama, a ne primarno sa mišem.?

Sa strelicama  je presporo i nekako konzolaški (ili bolje rečeno doom, wolfenstein 3d stil). {#}

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sto se tice toga da je BF2 bio sporiji to zavisi od toga kako gledas na igru.

I sto za tebe znaci da je igra sporija.

BF2 je izasao 21. juna 2005. godine.

Infantry only mode je u BF2 bio dostupan tek od 1.41 patcha koji je izasao 15. septembra 2006. godine.

BF2142 nije bio ni blizu popularan koliko BF2 tako da njega necu ni razmatrati.

BF2 je bio mnogo mnogo popularniji nakon 1.41 patcha zbog infantry only mode-a.

Mislim da ne stoji da kazete da je BF serijal namijenjen da se igra samo sa vozilima.

Postoji ogromna grupa ljudi (mozda i vecina) koji vole da igraju BF u infantry only modu.

BF4 bi trebao da ima odlicnu podrsku i za infantry only mod i za mod sa vozilima.

Sto se tice kretanja u BF2 ono je bilo brze nego u BF3 do momenta dok neko ne potrosis sprint.

U BF3 mozemo reci da je sve ukupno kretanje brze.

Medjutim brzina nije samo u kretanju.

U BF2 je bilo mnogo teze ubiti igraca nego u BF3.

I dosta puta je u BF2 dobijao onaj ko je spretniji i brzi, ko prije izvuce pistolj, ko ima bolju kretnju i tako dalje.

Dok u BF3 obicno dobija onaj ko prvi zapuca.

Igracu je bilo potrebno mnogo vise brzine u BF2 nego u BF3.

U BF2 se dobar igrac vise odvajao od ostalih.

U BF3 je bilo mnogo teze da se odvojis iz mase ako bolje igras od ostalih.

Ono sto cini BF3 sporijim od BF2 je prespori mehanizam ozivljavanja.

Takodje u BF2 nije bilo head glichinga pa se samim tim mnogo mnogo manje kampalo.

U BF2 si mnogo mnogo redje umirao iza zaklona.

U BF2 je mnogo cesce nego u BF3 bilo pametnije ozivljeti saigraca u guzvi.

U BF2 se redovno desavalo da se u borbi 5 na 5 oko jedne zastave potrosi municija u puski, pistolju i da se borba resvala pedalama ili nozem.

Ipak je sve ukupno BF3 dosta sporija igra od BF2 u infantry only modu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 10:55 (bozocv).

3 4 hvala 0
16 godina
bozocv kaže...

Sto se tice toga da je BF2 bio sporiji to zavisi od toga kako gledas na igru.

I sto za tebe znaci da je igra sporija.

BF2 je izasao 21. juna 2005. godine.

Infantry only mode je u BF2 bio dostupan tek od 1.41 patcha koji je izasao 15. septembra 2006. godine.

BF2142 nije bio ni blizu popularan koliko BF2 tako da njega necu ni razmatrati.

BF2 je bio mnogo mnogo popularniji nakon 1.41 patcha zbog infantry only mode-a.

Mislim da ne stoji da kazete da je BF serijal namijenjen da se igra samo sa vozilima.

Postoji ogromna grupa ljudi (mozda i vecina) koji vole da igraju BF u infantry only modu.

BF4 bi trebao da ima odlicnu podrsku i za infantry only mod i za mod sa vozilima.

Sto se tice kretanja u BF2 ono je bilo brze nego u BF3 do momenta dok neko ne potrosis sprint.

U BF3 mozemo reci da je sve ukupno kretanje brze.

Medjutim brzina nije samo u kretanju.

U BF2 je bilo mnogo teze ubiti igraca nego u BF3.

I dosta puta je u BF2 dobijao onaj ko je spretniji i brzi, ko prije izvuce pistolj, ko ima bolju kretnju i tako dalje.

Dok u BF3 obicno dobija onaj ko prvi zapuca.

Igracu je bilo potrebno mnogo vise brzine u BF2 nego u BF3.

U BF2 se dobar igrac vise odvajao od ostalih.

U BF3 je bilo mnogo teze da se odvojis iz mase ako bolje igras od ostalih.

Ono sto cini BF3 sporijim od BF2 je prespori mehanizam ozivljavanja.

Takodje u BF2 nije bilo head glichinga pa se samim tim mnogo mnogo manje kampalo.

U BF2 si mnogo mnogo redje umirao iza zaklona.

U BF2 se redovno desavalo da se u borbi 5 na 5 oko jedne zastave potrosi municija u puski, pistolju i da se borba resvala pedalama ili nozem.

Ipak je sve ukupno BF3 dosta sporija igra od BF2 u infantry only modu. 

Da ovo podcrtano je bitno, istina je da brže krepaš

Ali BF 2 i BF1942 po meni je igra sa svime vozila, pješadija,....

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Blade Runner31 kaže...

3:38

novi hitreg/net code na dijelu.... umiranje iza zaklona yaay {#}

ja ne znam jel mi gledamo isti video on je meni na 3:38 ubio tipa koji stoji ispred njega spusteni gaca :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

@Lux_Cro

BF2 se na takmicenjima gotovo ekskluzivno igrao u infantry only modu.

Na ESL-u se igrao Flag by Flag mod na clan base-u se igrao pravi conquest.

http://www.vbors.com/xkullx/

Jedan od najboljih BF2 snajpera ikad!

Igrao je solidno i sa medicom. Pogledaj Sensless video da vidis kako se igralo u BF2 na ESL-u. Mnogo brzo!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

#

loooooool na 3:44 je uspio poginuti za zaklona, toliko o netcodu u lanu, sta ce tek biti kada doe u lijepu nasu{#}

pa koliko sam vidio on je bio potpuno odkriven sa desne strane od kuda ovaj puca po njemu, tako da nije poginuo kao u BF 3 dok trcis par sec pa padnes iza zida.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
moderator
Battlefield 4
@Lux ljudina misli na streftanje (A i D),a ne da strelicama skreće.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bozocv kaže...

Ne razumijem što pokušavaš dokazati ovim malim podukama iz povijesti?

Inf. only mode je mode koliko i classic i svaki ima svoje pobornike. Oš igrat samo inf, imaš brate servere i rokaj, oš igrat full sve, imaš brate servere i igraj.

Naravno da postoje opet razna natjecanja i u inf i u classic modu i to je ok.

To je bf, hrpa mogućnosti od kojih svaki igrač izabire svoju i to je to.

Meni se dopada bf4 baš jer nudi još više opcija, vuče mi malo na bf2 i bc2 i zato mi je i bolji od bf3, ali da ne skačemo pred rudo, čeka se 29.10.

on:

Jel tko od Vas prednaručivao sa nekih key stranica? Jel se dobiva preorder bonus i sve điđe miđe koje dođu i sa origin preorderom?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
ceco22 kaže...

pa koliko sam vidio on je bio potpuno odkriven sa desne strane od kuda ovaj puca po njemu, tako da nije poginuo kao u BF 3 dok trcis par sec pa padnes iza zida.

ok, dakle nisam ćorav (jedini) jer i ja sam to tako vidio da ga je zveknuo netko iz onog prolaza ili još malo desno! {#}

16 godina
bozocv kaže...

@Lux_Cro

http://www.vbors.com/xkullx/

Jedan od najboljih BF2 snajpera ikad!

Igrao je solidno i sa medicom. Pogledaj Sensless video da vidis kako se igralo u BF2 na ESL-u. Mnogo brzo!

Ja kad sam igrao BF2 igrao sam samo CQ na Wake Islandu sa svim blagodatima BF-a vozila, heli, jetovi,...

A natjecanja me nisu privlačila niti imam vremena za to, previše mi je glupih pravila kao za BF3 ESL pravila, nekako dobijem proljev od silnih pravila:

primjeri pravila neznam da li jesu u ESL-u:

Battlefield 3 Conquest 8on8 Opening Cup

5.3.1.4. Perks/Unlock/Weapon Restrictions

These perks or items are not allowed to be used:

MAV drone

spawn beacon

For all Cups and Ladders we will ban the following attachments for infantry weapons:

IRNV Scope

Tactical Light (including pistols with tactical light)

The use of the following weapons is not allowed:

AUG A3

SCAR-L

L86A2

LSAT

ACW-R

MTAR-21

M417

JNG-90

SPAS-12

M5K

XBOW

Slug Ammo

M26 Slug

Po meni su ovo gluposti, ako će se igrati po pravilima, šta ne stave pravilo jednakosti i gotovo (gaj is okej) {#}

Nek svi imaju isto oružje, iste perkove, iste gadgete, istu klasu pa onda udri miško po tamburi

Ma prošviko sam

[M|C] LuX_CROATIA
17 godina
fila2208 kaže...
bozocv kaže...

Inf. only mode je mode koliko i classic i svaki ima svoje pobornike. Oš igrat samo inf, imaš brate servere i rokaj, oš igrat full sve, imaš brate servere i igraj.

Meni se dopada bf4 baš jer nudi još više opcija, vuče mi malo na bf2 i bc2 i zato mi je i bolji od bf3, ali da ne skačemo pred rudo, čeka se 29.10.

on:

Jel tko od Vas prednaručivao sa nekih key stranica? Jel se dobiva preorder bonus i sve điđe miđe koje dođu i sa origin preorderom?

Ne može imati sve modove igre super napravljene, IMHO!

Mislim da ako slože super/balanced inf only mode nekaj će sfušati na classicu!

Možda bi  ok pravac bio taj da po mapama ili po modovima banaju oružja! Kao što u CQ nema A10/Su25, zašto ne u inf modu ostaviti samo M16/AEK/M416 od pištolja Colt44/MP443 npr i određene attachmente (oružja koja sam nabrojao su mi pala prva na pamet ne mora to tako biti), uglavnom ako je netko igrao Assasination mod u starom CSu znat će o čemu pričam! Oni koji preferiraju inf mod znaju više što bi trebalo pobacati van!

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bozocv kaže...

on:

Odlucio sam da pisem zbog toga sto je Lux napisao:

"BF je u originalu BF1942, BF2 "sporija igra", jer BF općenito je igra za vozilima i pješadijom, a ne napucavanje u Metro kao igre koje sam već spomenio."

Malo mi je glupo da napisem ne slazem se a da ne dam ni jedan jedini argument.

Rekao sam da je vecina igrala BF2 u infantry only modu.

Da su svi kompetitivnno igrali BF2 u infantry only modu.

I da je sto se tice infantry only moda BF2 bio brzi nego BF3.

Ako ti sve ovo vidis kao male poduke to je dobro jer se uvijek moze nesto nauciti od starijih i iskusnijih.

Na kraj krajeva mozes da ignorises sve sto sam napisao. Ako ne moze da koristi svakako ne moze da skodi.

Meni kao bivsem Unreal Tournament igracu je jako bitna ta "brzina" i cak mi je i BF2 bio spor a kamo li BF3.

Mogao bih cak da pisem zbog cega je brzina + aim = skill ali nema potrebe mislim da je to dovoljno jasno.

Jedan od najbitnijih kriterijuma na osnovu kojih cu odluciti da li da kupim BF4 je njegova podrska za kompetitivno igranje.

Napravio sam mali osvrt na istoriju jer je porazno da je BF2 imao daleko bolju podrsku za kompetitivno igranje nego BFBC2 ili BF3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 11:26 (bozocv).
15 godina
bozocv kaže...

Meni kao bivsem Unreal Tournament igracu je jako bitna ta "brzina" i cak mi je i BF2 bio spor a kamo li BF3.

Mogao bih cak da pisem zbog cega je brzina + aim = skill ali nema potrebe mislim da je to dovoljno jasno.

Jedan od najbitnijih kriterijuma na osnovu kojih cu odluciti da li da kupim BF4 je njegova podrska za kompetitivno igranje.

Napravio sam mali osvrt na istoriju jer je porazno da je BF2 imao daleko bolju podrsku za kompetitivno igranje nego BFBC2 ili BF3.

Zašto onda ne igraš Unreal 3 ili takve igre ako ti je brzina bitna. O kakvoj mi brzini pričamo u bf3, ili sad bf4, lol, omašio si fudbal, ako si tražio brzinu u bf.

Prije odi igrat cod koji je dosta brži nego ovo.

Isto kao i 2+2=4, ne razumijem zašto si to uopće napisao.

Najavili su esports ai vidiš da su svkadovi od 5 ljudi što je i više nego super za esl i to, tako da ne beri brigu.

Slažem se.

I da, bf je u globalu ogromna igra a ne napucavnje po metrou, dobro je i rekao. Porazna je činjenica da 4 mape koje ljudi žele u bf4 su city mape,a uz toliko lijepo složenih mapa svi bi opet headgličali i čučali na spawnpointovima, šteta.

LuX_CRO kaže...

Po meni su ovo gluposti, ako će se igrati po pravilima, šta ne stave pravilo jednakosti i gotovo (gaj is okej) {#}

Nek svi imaju isto oružje, iste perkove, iste gadgete, istu klasu pa onda udri miško po tamburi

Ma prošviko sam

Ovo što su maknuli neka oružja je radi DLC-a, jer nemaju svi ta oružja pa kao da bude fer.
Za ova ostala m320 i to, to ne bih komentirao.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 11:42 (fila2208).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

@LUX

"A natjecanja me nisu privlačila niti imam vremena za to, previše mi je glupih pravila kao za BF3 ESL pravila, nekako dobijem proljev od silnih pravila"

"Po meni su ovo gluposti, ako će se igrati po pravilima, šta ne stave pravilo jednakosti i gotovo (gaj is okej)"

Kod kompetitivnog igranja bi fokus najvise trebao da bude na skillu i taktici.

Pravila su upravo takva da se napravi jednakost. Glupo je da ti mozes da koristis oruzja iz ekspanzija a da ostali ne mogu da ih koriste.

Sva oruzja koja nude mogucnost da nekoga prelako ubijes treba zabraniti.

Padaju mi na pamet tactical light i grante luncher.

Zamisli ovu situaciju:

Dolazi mi neko iza ledja i puca prema meni ali me sve promasuje. Ja sam supresan. Ja se okrenem i pocnem da pucam direktno u njega ali ga ne ubijem zbog supresije.

Onda on mene napokon ubija. Dakle ja nisam nista pogrijesio. Jedina moja greska je sto sam dozvolio da mi neko dodje sa ledja. On je pogrijesio zato sto je promasio.

Igra ga nije kaznila za promasaj vec ga je nagradila tako sto je mene supresala. Ovaj mehanizam je totalni bullshit za kompetitivno igranje.

Pazi sad ovu situaciju:

Neka budala pored mene se otkrila i protivnicki tim je poceo da puca po njemu. Posto metci prolaze pored mene ja pocinjem da se derem. Igra mene ponovo kazanjava tako sto otkriva moju poziciju a ja nisam nista uradio lose.

Jos jedna situacija:

Protivnik preskace ogradu a ja sam sa strane i on me ne vidi. Ja dok on preskace pucam po njemu i tako otkrivam poziciju. Zbog bug-a u igri ni jedan metak ne zavrsava u njega.

Ja sam kazenjen zato sto sam pucao direktno u igraca a nisam nista pogresno u radio.

Nije isto napraviti spectator mod i napraviti igru koja u pravom smislu ima podrsku za kompetitivno igranje.

I sto se tice kompetitivnog igranja. To je nekad bilo vise samo za odabrane a danas je mnogo vise zastupljeno.

Ne mora to biti neko takmicenje. Neko jednostavno preferira da igra pod kompetitivnim pravilima i ako ne ocekuje da ce bilo sto da osvoji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 11:49 (bozocv).

4 3 hvala 2
15 godina
Battlefield 4

Ok, i ja sam da se neke stavke maknu za taj competitive mode, ali nema mi luđe kad nas 64 igrača na serveru bacaš nade tvoj se dere here comes frag, oni se deru granata granata, pucaš po njemu sa m60 oni ti ne mogu ništa, lik preskače ubije me,stvorim se ubijem lika koji puca po meni....

to je ta čar BF-a barem meni.

A sve te stvari koje si ti božo naveo se u comp. modeu mogu koristiti i u dobre taktičke svrhe.

1. Frend puca po liku, metak po metak, supresa ga, ja priđem iza ubijem ga.

2. Bacim bombu iza ugla, lik se izdere, granata, znam da je tu, i onda dalje odlučujem što ću.

3. Napadam lika i preskačem i pucam, dok se on muči da ubije mene, kolega ga zaskoči i dovrši.

Tako da to se sve da iskoristiti u dobrobit sebe i svog tima...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 11:56 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

@fila2208

Mislim da trenutno ne postoji ni jedna dobra kompetitivna FPS igra. Mislim da je to velika sansa za BF4.

CS:GO je blizu da mi se svidi ali mi se ipak ne svidja iz neki drugih razloga.

I bitno je da mi kao BF zajednica dajemo ideje DICE-u vezano za buduci razvoj igre.

Kako su kompetitivni igraci u manjini naravno onda se moramo potruditi i da se nas glas cuje dovojlno dobro.

Classic igraci mogu samo benificirati ukoliko se zahtjevi komptitivne zajednice ostvare.

2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Ajmo ontopic dalje:

what we know so far

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dogovoreno. Hvala za video i mene interesuje.

12 godina
protjeran
LuX_CRO kaže...
AmDCluB kaže...

Ček ne kontam ovo nisi mogao skretati vojnikom na tipkovnici sa strelicama, pa kako možeš igrati FPS igru sa strelicama, a ne primarno sa mišem.?

Sa strelicama  je presporo i nekako konzolaški (ili bolje rečeno doom, wolfenstein 3d stil). {#}

Krivo sam se izrazio. u bc2 se nije moglo skretati vojnikom sa A i D(strafe left and right) jer ja  vecinom borbe 1 vsd 1 najmanje koistzim misa, vise koristim A i D da ubijem protivnika. neznam kako da ti jednostavnije objasnim.

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Porazna je činjenica da 4 mape koje ljudi žele u bf4 su city mape,a uz toliko lijepo složenih mapa svi bi opet headgličali i čučali na spawnpointovima, šteta.ao.

Nije to nista porazno, jel sada shvacas da ima vise igraca koji preferiraju infantry mape. jel se ti nezapitas da mozda ipak ima vise ljudi koji vole infantry mape. 

Sve pohvale tenkistima i helicimaobozavam gledati kako skidaju ali po meni fps nije bez puske u rukama. a po anketi se vidi da vecina ljudi tako razmislja.

i zastzo mislis da je sve do lezanja i cucanja. pa odi lezi i headglitchaj protiv sixfinnsa pa da vidim kak ces zavrsiti. ima tu vise od toga sto ti trubis. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 12:20 (AmDCluB).
15 godina
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...
Porazna je činjenica da 4 mape koje ljudi žele u bf4 su city mape,a uz toliko lijepo složenih mapa svi bi opet headgličali i čučali na spawnpointovima, šteta.ao.

Nije to nista porazno, jel sada shvacas da ima vise igraca koji preferiraju infantry mape. jel se ti nezapitas da mozda ipak ima vise ljudi koji vole infantry mape. 

Sve pohvale tenkistima i helicimaobozavam gledati kako skidaju ali po meni fps nije bez puske u rukama. a po anketi se vidi da vecina ljudi tako razmislja.

Zato što su isprovocirani ispranim call of dutyima došli ovdje i počeli drkati po metrou, tamo kad umru gotovo je, a ovdje te još netko i reviva i onda je kdr ogroman, pa amo farmaju svoje statse, kreću se kao medic vlakići i ću-ću revivaju se i nakon svake runde trče na bflog i dive se sami svojim statsima.

Neda mi se opet offtopičarit ljudina, da se svađamo infonly ili public classis, stavi me na ignore opet pls.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

ti si stvarno smjesan. znaci tebe nitko nerevajva. i ti bi sam pobjedio sixfinse samo da ti se da cucati i lezati. OK!

pa makar budi fer pa poslusaj sta community zeli. ako vecina ljudi hoces infantrymape oni ce nam dati infatry mape i amen. davno je bila 2005g kada je bio bf2 do danas je proslo skoro 9 godina a vjerujem da su se promjenili zahtjevi igraca. 

a u bf4 ce biti i z ainfantry i za classic tako da.

ako cemo vec kod statistika, one se najvise mogunabiti u vozilima i zato stfu. ako znas voziti nesto odc vozila nebi ti trebalo biti problem praviti reztultate tipa 60-2 i tome slicno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 12:33 (AmDCluB).
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
Vidim ide i ova tema u pro vode.
You should never underestimate the predictability of stupidity
15 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

ako cemo vec kod statistika, one se najvise mogunabiti u vozilima i zato stfu. ako znas voziti nesto odc vozila nebi ti trebalo biti problem praviti reztultate tipa 60-2 i tome slicno.

Moj prijatelj je bio jedno virjeme prvi u svijetu na BF2 ladderu zato sto je redovno pravio skorove 100-0 sa avionom. Ali zato na infantry nista posebno nije bio.

Ali stvarno mu skidam kapu jer je u BF2 avion bilo pretesko voziti. Nikad se ne moze napraviti adekvatan balans izmedju vozila i pjesadije. To je problem.

Meni je glupo da udjem u tenka i da ubijam pjesadiju nemilosrdno jer time uopste ne dokazujem da sam bolji igrac od njh.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 12:36 (bozocv).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice