Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.000
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Ovi tagovi su ok, ali rađe uzmem neke sa svojim imenom :)

Ali primamljivo je, šta je je.

Zna EA posao nema šta.

Btw. svima sretan Uskrs i svako dobro!

Tagovi su ok, istina. :)
Ja imam svoje iz American Shopa s 2 vojne izreke i radije to nosim, a kasnije cu s pravim imenom. :D

EDIT: Sretan Uskrs svima {#}, da i ovdje čestitam...

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 15:15 (Schima).
14 godina
Schima kaže...
fila2208 kaže...

Zna EA posao nema šta.

Ja imam svoje iz American Shopa s 2 vojne izreke i radije to nosim, a kasnije cu s pravim imenom. :D

I kakvi su?

Jesu kvalitetni?

robimarko@gmail.com
13 godina
Battlefield 4

Zadnje vezano uz bf4 sto sam prociot na partisu da je nazocni bf4 vrtio se na hd7990(kodno ime Malta).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ramzocro-HCR kaže...

Zadnje vezano uz bf4 sto sam prociot na partisu da je nazocni bf4 vrtio se na hd7990(kodno ime Malta).

Za nadaljevanje vpišite vaše uporabniško ime in geslo

Freak Show Inc.
17 godina
ramzocro-HCR kaže...

A to je informacija koja se u temi već rekla 3-4 puta, prvi puta prije 4 dana:

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3561850.aspx

12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Schima kaže...
fila2208 kaže...

Zna EA posao nema šta.

I kakvi su?

Jesu kvalitetni?

Iskreno za 65kn(komplet i graviranje) + 35kn za postarinu, odlične su, za onoga kome to nešta znaci i tko to voli nositi, odlične su! Nosim ih praktički stalno, spavam s njima, i nikakih problema nema. Neki kažu da su im "zahrđale", samo mi nije jasno kako ali eto...

Ako ti se sviđaju, možeš ovdje kupiti: http://www.americanshop.hr/shop-677-dog-tag/dog-tag-komplet

Oprostite za off topic, pitao je kolega. {#}

Sniping is my job.
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja cu iduci tjedan napraviti preorder na originu, za digital delux verziju za 70€ sta dobijem sve dodatno sa njome? Oce biti i neki DLC-ovi da se nece morati kupiti, kao sto je npr- ovaj premium kod BF3...ja cu moci sasvim solidno vrtiti na svojoj kanti? :D

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
strbi kaže...

Ja cu iduci tjedan napraviti preorder na originu, za digital delux verziju za 70€ sta dobijem sve dodatno sa njome? Oce biti i neki DLC-ovi da se nece morati kupiti, kao sto je npr- ovaj premium kod BF3...ja cu moci sasvim solidno vrtiti na svojoj kanti? :D

Ovaj "premium expansion pack" ti je prvi dlc.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
strbi kaže...

A bonus in game content, neka oruzja i mape? ;)

12 godina
neaktivan
strbi kaže...
pirat kaže...
strbi kaže...

A bonus in game content, neka oruzja i mape? ;)

Sigurno dog tags...

Sniping is my job.
16 godina

Pošalješ fotku i odmah lavina ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 23:29 (mrxa1).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Battlefield 4 na 3K rezoluciji. :)

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 1
13 godina
ahh kad ne pratim temu, a dns(jucer) sam bezv vidio tu temu i procitao.
14 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

Najjace, It was a decent PC, but you can still buy it...ahahahha koji lik...

14 godina
protjeran
xyan kaže...
Marcuskac kaže...

Ako imas 20k kuna lol

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
xyan kaže...
Marcuskac kaže...

Ako imas 20k kuna lol

Its not an alien technology...pa sta ga ti nemas smra*e onda ^^ umjesto da kazes kak si optimiziral engine tak da se moze vrtiti i na quadcoreu od 100€ i 1000€ isto i da sa prosjecnom karticom mozes dobiti decent fps, pa da automatski imas  veci pool potencijalnih kupaca...a ne, kupi komp na kredit, otplacuj ga sljedecih 3 godine da bi igrao BF...

15 godina
xyan kaže...

Its not an alien technology...pa sta ga ti nemas smra*e onda ^^ umjesto da kazes kak si optimiziral engine tak da se moze vrtiti i na quadcoreu od 100€ i 1000€ isto i da sa prosjecnom karticom mozes dobiti decent fps, pa da automatski imas  veci pool potencijalnih kupaca...a ne, kupi komp na kredit, otplacuj ga sljedecih 3 godine da bi igrao BF...

A dobro morali su demonstrirat igru i to uradit na perfekciji što i jesu, ali slažem se, da bi dobili od mene +1 da slože najjeftinije moguće računalo, tj. da ga daju userima da slože, odaberu najjeftinije, na njemu pokrenu igru i nagrade tog lika, a nama pokažu kako je igra dobor optimizirana.

Good thinking ksijan,+1.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Beta je vani!!

Imate je na TPB!!!!!!!!!!!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
xyan kaže...

A dobro morali su demonstrirat igru i to uradit na perfekciji što i jesu, ali slažem se, da bi dobili od mene +1 da slože najjeftinije moguće računalo, tj. da ga daju userima da slože, odaberu najjeftinije, na njemu pokrenu igru i nagrade tog lika, a nama pokažu kako je igra dobor optimizirana.

Good thinking ksijan,+1.

Mislim, sve 5, ako nist drugo prodali su nam filozofiju kak su napravili najbolje moguce zgledeči FPS današnjice (2011.), al dva puta nebi trebali prodavati takvu pricu. Jest da mora bit oku ugodno, ali ako se samo na tome bazira, takav hype brzo jenjava. A sad, kad je i gameplay kak se spada...Mislim da je i njima jasno da CoD ima tako veliku bazu igraca samo zbog toga jer ga svaki highend smartphone danasnjice moze vrtiti. Jest da su oni napravili gresku sta nisu godinama nista promjenili, al opet, istina se treba naci negdje u sredini. Slusaj sta ti narod kaze! 

definitivno najbolji video kak se u DICEu i EAu radi ^^

14 godina
Mitch kaže...
Beta je vani!!

Imate je na TPB!!!!!!!!!!!

Jedna od najgorih prvotravanjskih šala, mogao si barem napraviti ili pronaći već napravljeni fake web site.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 16:10 (Komunist Izet).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ocu ja moc na svome kompu vrtiti na med-high postavkama? jos cu puknuti 4gb rama ovaj tjedan:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Ocu ja moc na svome kompu vrtiti na med-high postavkama? jos cu puknuti 4gb rama ovaj tjedan:D

da evo sys. req.

min. system requirements

Intel core i7 3930X or similar processor

Ati Radeon 7990 or similar graphics card

16GB of RAM or higher

128 GB of free space (SSD or better for enjoyable experience)

1GB/s internet connection (multyplayer)

13 godina

Intel core i7 3930X or similar processor

Ati Radeon 7990 or similar graphics card

16GB of RAM or higher

128 GB of free space (SSD or better for enjoyable experience)

1GB/s internet connection (multyplayer)

ali, mi nemamo optiku {#}

Majke mi
16 godina
moderator
strbi kaže...

Ovo su daleko najgluplja pitanja.

BF3 igramo već 2g i opet nemožemo znati kako će raditi ako ne probate,s obzirom da na svakoj mašini radi drugačije.

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
pirat kaže...
strbi kaže...

BF3 igramo već 2g i opet nemožemo znati kako će raditi ako ne probate,s obzirom da na svakoj mašini radi drugačije.

Narodna kaze nepostoji glupo pitanje samo glupi...

Kolega moci ces na midle to high sigurno -

Kad je izasao prvi gameplay trailer za Btf 3 igran je na GTX 580 tada najjacoj grafi i isto su postojale ove bojazni o kojima ovdje pricate, a dobro se zna da se btf 3 moze ugodno igrati na low postavu na kojem i dalje dobro izgleda sa grafama 5750 6670 4850 gtx 550ti i tako dalje dakle grafama 3-4 puta slabijim od Gtx 580 nece se ea odreci niti jednog djela trzista pogotovo ovako velikog kolaca kao sto smo mi vecina sa middle to high konfama to je najveci mainstream dio trzista zato nebulaznite i nebrinite se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 16:40 (PR0MATRAC).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovu narodnu govore samo oni koji i postavljaju takva pitanja, tako da.... ne kuzim koliko je tesko procitati info o bf4 na internetu. imas google utipkaj battlefield 4 i procitaj sta te zanima. Al ocito je lakse doci postaviti pitanje na koje ne postoji odgovor, jos.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PR0MATRAC kaže...
pirat kaže...
strbi kaže...

Narodna kaze nepostoji glupo pitanje samo glupi...

Kolega moci ces na midle to high sigurno -

Kad je izasao prvi gameplay trailer za Btf 3 igran je na GTX 580 tada najjacoj grafi i isto su postojale ove bojazni o kojima ovdje pricate, a dobro se zna da se btf 3 moze ugodno igrati na low postavu na kojem i dalje dobro izgleda sa grafama 5750 6670 4850 gtx 550ti i tako dalje dakle grafama 3-4 puta slabijim od Gtx 580 nece se ea odreci niti jednog djela trzista pogotovo ovako velikog kolaca kao sto smo mi vecina sa middle to high konfama to je najveci mainstream dio trzista zato nebulaznite i nebrinite se...

Ja sa gtx550ti igram na high postavkama i imam 50-60fps do 48 igraca, na 64 mi padne 40-60 zbog procesora.

Doduse, jest mi reza mala(1440x900).

Jos i recordam i pravim razne filmice za YT, sve radi super, takoder na high postavkama.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 17:06 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja koji imam bolji cpu i gpu, nemogu imati 50-60fps na high. a pogotovo kad snimam, tako da nema šanse da ti 550 vrti toliko!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MaxonUniversal kaže...

ja koji imam bolji cpu i gpu, nemogu imati 50-60fps na high. a pogotovo kad snimam, tako da nema šanse da ti 550 vrti toliko!

Ima ima sanse...

ja sam sa 560 Ti vrtio Full HD na 40 fps...i to dosta toga ultra.

dakle on sigurno moze na 1440x900 sa 550.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice