Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.618.241
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Skilledžija kaže...

Ja upravo napravio preorder.

Are you just joking or what?{#}

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 11:52 (robimarko).
13 godina
Battlefield 4

"Serious" is my middle name.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma preorder ide iste sekunde čim ga puste u opticaj {#}

što se tiče tih ženskih likova meni je to {#} , sorry curke ali meni je to debilana ,ak oćete ženske likove imate simse.

ali ajde mislim da s time ciljaju na ženski spol ,jer vidim dosta curki igra bf3 (u našem komjunitiju ih ima par) ali to im fakat nije potrebno.

već vidim dannya u kečkama kak trčkara preko mape , a ja ga snimam kroz 8x optiku i bam {#}

ma već su me sa tih par slika narajcali ko mladog majmuna ,a taj famozni 27 je samo što nije ,

i onda će staviti 0:30 sekunda njihovog internog gameplaya koji je narihtan do bola i pustit će preorder.

i to vam je djeco draga marketing {#}

4 1 hvala 0
14 godina
kakosamzgodan kaže...

već vidim dannya u kečkama kak trčkara preko mape....

Prvi radim isključivo "ženski" platoon...za sve nas sa velikim pimpekima koji smo "nježni u duši".

You should never underestimate the predictability of stupidity
12 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Prvi radim isključivo "ženski" platoon...za sve nas sa velikim pimpekima koji smo "nježni u duši".

BUG - bičarke u grudima

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

mislim da će ženske donjet samo pomutnju u igranju {#}

37 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Znači ovo će biti prva WFPS igra u povijesti! :DDD
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Preorder pada bezglavo iste sekunde kad bude omogućen na Originu. Još ako mi bude radio rani pristup beti preko vraćenog MoH preordera, zakon! Nadam se da će ovaj put u beti staviti neku bolju mapu, a ne ko prošli put.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

A znaci, bf3 premium igraci ce imati pristup beti?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Spiku na stranu, ontopic ajmo.

Bf4 može bit ako ne i najbolja mrežna pucačina kada izađe, ali jedino ako poslušaju ljude i uzmu njihove ideje i prerade ih i stave u igru.

Ja bi volio da assault izgubi medica, ili da se svakla klasa može još specijalizirati npr. da ima engi za fix, i engi sa bazukom ili support sa munciojom , i support sa eksplozivima i šta ja znam, da ono ima više uloga na terenu, ali teško izvedivo.

Hoćeš reći da se svaka klasa može specati u 2 ili više smjerova, tipa Diablo ili neki MMO!

Pa to bi bilo ok, mislim da su i ovdje nešto pokušali, ali bezveze im je ispalo!

15 godina
mrfloyd kaže...

Hoćeš reći da se svaka klasa može specati u 2 ili više smjerova, tipa Diablo ili neki MMO!

Pa to bi bilo ok, mislim da su i ovdje nešto pokušali, ali bezveze im je ispalo!

Pa da, npr medic ali da ima neki mali gun i ima sprint perk samo. Assualt ima bolje pljuce ali i smoke nadeove i te spike

engi sa bazukom i minama i eksp. prekom ali slabijim pljucama i engi vozač sa repairom i ostalim nečim da ga malo buffa malo jači gun ili šta ja znam

support sa municijom i teškom strojaraom, support sa lakšim pljucama i c4

recon sniper i recon izvidnica sa lakim puškama i gadgetima za izviđanje

tako nešto eto.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eh, novaci moji... :)

BF je imao više klasa i dublje razrađene uloge ali očito nisu imale prođu kakvu imaju ove klase sada, kojih je manje ali su raznolikije.

BF je ranije imao:

Spec Ops - klasa koja je bila zadužena za uništavanje protivničkih dobara (artiljerije, UAV-a i sličnih stvari), koja je bila opremljena jurišnom puškom, raznim dodacima poput zip lajna i C4, bila je pokretnija ali imala manje oklopa.

Assault - klasična jurišna klasa opremljena granatama, GL-om, dimnim i flash granatama, jurišnom puškom i težim oklopom ali je zato bila sporija.

Support - također teško oklopljena klasa, s LMG-ovima, dimnim bombama i municijom.

Engineer - klasa zadužena za popravljanje vozila i postavljanje mina, opremljena sačmaricom ili SMG-om i jačim oklopom.

Anti Tank - protutenkovska klasa opremljena SMG-om i raketama, po izboru.

Sniper - snajper + klejmorice, ziplajn i sl.

Medic - lako oklopljena i pokretna klasa opremljena jurišnom puškom, med packom i defibovima.

Po meni je takav raspored bio kvalitetniji, ali ekipa je u pravilu birala medica, assaulta i supporta. Ostalo slabo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jao kad se sjetim BF2 i svih onih modova :D

Tada su Igraci radili "DLC-ove", svaki mod nova oruzja, mapa je bilo ko u prici...

A ne sada...moras platit pola cijene igrice za neke 4 mape i dosadne assingmente

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 2 hvala 1
15 godina
Danny_HR kaže...

Eh, novaci moji... :)

BF je imao više klasa i dublje razrađene uloge ali očito nisu imale prođu kakvu imaju ove klase sada, kojih je manje ali su raznolikije.

BF je ranije imao:

Spec Ops - klasa koja je bila zadužena za uništavanje protivničkih dobara (artiljerije, UAV-a i sličnih stvari), koja je bila opremljena jurišnom puškom, raznim dodacima poput zip lajna i C4, bila je pokretnija ali imala manje oklopa.

Assault - klasična jurišna klasa opremljena granatama, GL-om, dimnim i flash granatama, jurišnom puškom i težim oklopom ali je zato bila sporija.

Support - također teško oklopljena klasa, s LMG-ovima, dimnim bombama i municijom.

Engineer - klasa zadužena za popravljanje vozila i postavljanje mina, opremljena sačmaricom ili SMG-om i jačim oklopom.

Anti Tank - protutenkovska klasa opremljena SMG-om i raketama, po izboru.

Sniper - snajper + klejmorice, ziplajn i sl.

Medic - lako oklopljena i pokretna klasa opremljena jurišnom puškom, med packom i defibovima.

Po meni je takav raspored bio kvalitetniji, ali ekipa je u pravilu birala medica, assaulta i supporta. Ostalo slabo.

Ma sjećam se da su bile kombinatorike, ali nemrem se toga svega sjetiti.

Po meni bi trebalo malo klase razvodniti za bitnije uloge, ali opet nekako da svaka ima nešto...ali gledma warfighter tamo je 5-6 klasa pa svi igraju jednu.

Treba naći neku zlatnu sredinu, a to su valjda ove 4 u bf3. Po meni recona treba srediti, i medica nerfati kako god samo da se to sredi.

Da ne bude esl opet svih 5 likova samo medic nego das euvede neka raznolikost.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nek ostave sadasnje 4 klase i daju opciju zapovjedniku tima da mjenja klase i perkove po squadovima. Recimo da ima nekakav battle feed i da tocno zna koga ima u kojem squadu i koju klasu igraju. Onda ih poslozi kako misli da mu situacija na bojisnici zahtjeva i posalje na polozaj koji zeli braniti ili napadati. Nezanm kakvu ulogu je imao comander u prijasnjim BF izdanjima, ali ima dosta dobrih opcija da bi se snjim poboljsala igra.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Tko ne preordera odmah - ben s foruma.

Daj mi odmah žuti karton

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
desh kaže...

Nek ostave sadasnje 4 klase i daju opciju zapovjedniku tima da mjenja klase i perkove po squadovima. Recimo da ima nekakav battle feed i da tocno zna koga ima u kojem squadu i koju klasu igraju. Onda ih poslozi kako misli da mu situacija na bojisnici zahtjeva i posalje na polozaj koji zeli braniti ili napadati. Nezanm kakvu ulogu je imao comander u prijasnjim BF izdanjima, ali ima dosta dobrih opcija da bi se snjim poboljsala igra.

I onda bus imao cmizdrenja tipa:"  a zakaj bi ja baš morao biti engi, ja oću sniper jer imam mali pim.pek" Opće je poznato da ljudi u današnje vrijeme imaju problema sa autoritetom , pogodovo klinci, tak da nema šanse da nešto takvo prođe.

Ja mislim da bf4 neubude nikaj kompleksniji od trojke, dapače, jednostavniji bude. Ali kupujem sigurno jer mislim da nemogu toliko usrati da bude gore od trojke. Valjda.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
Battlefield 4

Ma nek ne kompliciraju previše, nek samo dobar balance naprave i to je to, nek naprave da je igra zanimljiva i u velikom conquestu i u city mapama, da ne igraju svi medice i chain revaju se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Što se mene tiče nek ostave sve kako jest, uz nove frakcije i nove mape. Meni dosta.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 3 hvala 0
12 godina

desh kaže...

ma kak da ne. da meni neko govori kaj da ja igram {#} 

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 17:25 (b00).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Znaci sutra ce trialer? Negdje sma procito gameplay trailer, sad koliko je to istina.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

Znaci sutra ce trialer? Negdje sma procito gameplay trailer, sad koliko je to istina.

što je sutra 27.? Meni na kalendaru stoji 26. za sutra.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prepare 4 Battle: Sun

Hahahaha, svaka cast {#}

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

3 0 hvala 0
12 godina

fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...

što je sutra 27.? Meni na kalendaru stoji 26. za sutra.

i kod mene je 26. sutra, on je iz buducnosti 

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 17:35 (b00).
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Mislio sam da je 26.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

džek leđend ide na reveal, pitajte možda baš vaše pitanje on postavi njima.

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja bi najrađe čekao betu pa tek onda odlucio ocu li uzimat preorder ili ne... ali me mučki provociraju sa ovim feget dogtegom... *must have*

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Hmm, da, mi koji smo u ovoj temi "sigruno" nećemo kupiti BF4...

Ako ide dogtag kao pre-order i u HR, uopće ne dvojim da uzimam.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Svi preordate i onda oni objave da su dogtagovi samo za amere ili da ih nema više...in your face then ! :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nebih sad odma stavljao preorder zbog tih dogtagova kad imam svoje iz American Shopa, bolje i još ugravirano po mom ukusu! :)
Malo cu sacekati, tak da cu ga staviti negdje u 5.-6. mjesecu.

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 19:51 (Schima).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice