Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.615.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
Arabarran kaže...

Dovoljne {#}

Koji si ti trol.lol

Može se igra zvati ultra sexy premium taktički šuter,ali mu to ništa ne znači ako ga ekipa ne igra taktički.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 14:30 (pirat).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

I igram najviše te B2K sa ekipom, jer me jedino to podsjeca na stare dane, i one 3 iz vanilla su dobre: metro, seine i bazaar. Ali ima previse idiota koji samo trce tamo na metro i bazaar da je to za poluditi. Ove nove AM mape su dosta dobre, baš imaju tu neku atmosferu rata u afganistanu i to, fun je, a i vec vidim da se mogu igrati taktički. :)

Jučer sam mislio da sam "popušio" pare od Premiuma, ali eto možda se i isplatilo. Ali onaj Close Quarters je tako glup i dosadan, neznam koje budale to mogu igrati...

Sniping is my job.

0 5 hvala 0
15 godina
Schima kaže...

Ali onaj Close Quarters je tako glup i dosadan, neznam koje budale to mogu igrati...

CoD dječica eto tko...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
dj_renny kaže...
Schima kaže...

Ali onaj Close Quarters je tako glup i dosadan, neznam koje budale to mogu igrati...

CoD dječica eto tko...

Imam premimum od početka ali još nisam zaigro close quartres.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne bi bilo loše kad bi u BF ubacili neki mod sličan Search and destroyu gdje imaš samo jedan život po rundi,pa tko voli taktički neka izvoli.

Naravno za manji broj igrača.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Schima kaže...

I igram najviše te B2K sa ekipom, jer me jedino to podsjeca na stare dane, i one 3 iz vanilla su dobre: metro, seine i bazaar. Ali ima previse idiota koji samo trce tamo na metro i bazaar da je to za poluditi. Ove nove AM mape su dosta dobre, baš imaju tu neku atmosferu rata u afganistanu i to, fun je, a i vec vidim da se mogu igrati taktički. :)

Jučer sam mislio da sam "popušio" pare od Premiuma, ali eto možda se i isplatilo. Ali onaj Close Quarters je tako glup i dosadan, neznam koje budale to mogu igrati...

znači netko je budala ako igra nesto sto se tebi ne svidja??

ja igram close quarters!

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

i ja, odlican mod do zamisljenog broja igraca.. cak se i do 24slota moze podnijeti preko je sve previse.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Jeste nasrali svašta....

bf3 je kvalitetna igra, prepuna sadržaja i zato je tako igrana. Daje igraču puno mogućnosti, opcija i načina kako da je igra. daje razne mape, vozila, daje neki onaj ludi osjećaj napucavanja.

Kad odeš sa nje na neku drugu igru koja nudi 3 mape i 3 puške vidiš koliko ti fali da medic baci hp ili strojar ammo, koliko fali spot koliko fale točke...oružja, destruction...

bf3 je do danas najkompletniji FPS. Taktički? Ne striktno. run and gun, također ne samo to.

Najolji mix defintivno neke realnosti i arkade da bude zanimljiv. Ljudi ne vole igrat realne igre jer su realne i dosadne, vole da ipak možeš popit dva metka u glavu, skakat kao zečić sa pekčengom i svjetlti sa optikom u mračnom tunelu. Zato se bf3 tako igra, dok druge taktikčke realne pucačine arma itd i ne, jer traže od igrača više strpljenja i skilla.

još jedna stvar koja je pomgola bf su cod klinci koji su do jučer kampali u codu i slušali bf igrače koji pričaju o razvaljivanju zidova u bc2. Onda su došli na bf, i sad pljuju te iste cod klince i osjećaju se jako odrasli jer igraju sa ljudima +40 god.

tldr. Ugl bf ima najbolji spoj arkade i realnosti i zato je tako igran, ostale igre se previše koncentriraju na jednu komponentu igre i postanu dosadni...dok bf kroz 1000 sati i dalje nudi nešto što dosad nisi probao.

Definitvno top 5 igara ikad koje sam zaigrao...iako ruku na srce šta su nam radili sa glitchevima, kršenjima obećanja i bezobrazlukom neće bit zaboravljeno, bar sa moje strane.

Nasrao sam i ja sry, insipiran sam , hvala , gg, pozz.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
9 0 hvala 4
12 godina
neaktivan

Na ovom forumu svatko ima svoj pogled na stvar, to je koma. haha

Ali eto, svi imamo pravo reci sta mislimo...  

Sniping is my job.
15 godina
Schima kaže...

da imamo ali ne i vrijeđat druge zato što misle drugačije.nauči se komunicirat

koma je što svatko ima svoj pogled na nešto?? reci mi da je ovo sarkazam

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 17:18 (Kill Frenzy).
15 godina
Schima kaže...

Kakvog bi imalo smisla da svi jednako pričamo i mislimo?

Nije uopće koma, već upravo suprotno, daje nam priliku diskutirati i učiti jedni od drugih.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

To da, ali često nastanu prepirke i svađe zbog mišljenja. {#}

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
15 godina
Schima kaže...

To da, ali često nastanu prepirke i svađe zbog mišljenja. {#}

Prepirke i svađe su ok dok su u granicama normale.

ne vidim problem.

Dosta offtopica. :)

Predviđam prve inofmacije o bf4 nakon endgamea, tamo 5-6 mjesec polako na kapaljku.

12 godina
Schima kaže...
ceco22 kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Svi ozbiljni taktičari igraju samo jednu igru-Counter strike-kralj taktičkog FPS-a.

Ja ga osobno ne volim.A ne volim niti cod gameplay(iako sam ga igrao dugi niz godina,ali nisam znao za išta bolje).

BF3 je taman mješavina taktike i run and guna i to ga čini itekako uspješnim.

CS pogotovo nema veze za taktickim FPS. Ima u njemu strategije i taktike kao i u tetrisu. U svemu je ima , ali zato neka igra nije takticka simulacija. I kao jako dugo veteran bf serijala na kojeg sam izgubio skoro ukupno 3 godine zivota( bf 1942 oko 2000h, 1943 900h, Vietnam, 400h, BF 2 2000h, BC 400 h, BC 2 900h, 2142 300h, Heroes 200h, BF play4free 100, bf 3 900)  mogu reci da je BF 3 najpotpuniji FPS iz BF fransize. I sto je najvaznije kod BF serijala ni jedna igra nema istu mehaniku, te je najmanja razlika izmedju BC i BC2. Ostale sve razlikuju od samog engina do krajnje izvedbe. BF 3 ima boljke koje se mogu popravit kad uspiju ukrotiti jos friski FB 2. I moje je osobno misljenje da sa BF 4 dobivamo FB 2.1 ili tako nesto slicno bas kao BC i BC 2. BC 2 mi je se svidja sto si skoro ama bas sve mogao sravnati, kad bi digao tenk u zrak cak bi mi vise prirodno izgledale ekspozija samoga, kao i dizanje humvie sa minam. NPR. u bf3 destrukcija nikad ne radi isto, kao sto ste sami vjerojatno primjetili kad ste rundu prije jedan zid uspjeli unistiti sa c4, a iducu isti ne puca ni od c4 ni od 320 ni rpg-a. Tako da oni uz ostale sitnice koje moraju popraviti najprije moraju ukrotiti vlastiti engine.

Hoces istinu? Meni je sad 8 godina od kad igram BF igre, jer sam prvi PC dobio 2005, negdje u ovo vrijeme, i među prvim igrama su mi bili BF1942 i BFVietnam, BF2 i BF2142 sam dobio tek 2007. A kasnije se nastavilo, i još se nastavlja. I po meni je BF taktička igra, ali ne taktička tipa ARMA ili Red Orchestra, vec taktička da svatko ima svoju taktiku, netko ce igrati "run and gun", a netko ce igrati polako, razmišljati i tako to. Nadam se da razumiješ, ali opet nema potrebe da se svi tu prepiremo, svi imaju pravo na svoje mišljenje!

Gle,solo takticar ne mozes biti.Ako se vec igra taktika,onda cijeli tim mora tako igrati.

Znaci ti se suljas pokrivas nekome ledja a on prozuji pokraj tebe ko budala?I znas ko prvi gine?

Ti.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nije istina, ali ajde dosta off topica, idemo pričati o BF4, kako je i dzukela poceo...

Da i ja mislim da ce ga najaviti pocetkom ljeta. Valjda ce popraviti hit detection i malo balansirati oružja, a ne kao sad.

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...
Predviđam prve inofmacije o bf4 nakon endgamea, tamo 5-6 mjesec

To je već najavljeno. :)

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
pirat kaže...
fila2208 kaže...
Predviđam prve inofmacije o bf4 nakon endgamea, tamo 5-6 mjesec

To je već najavljeno. :)

Fun killer! :P 

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Gle,solo takticar ne mozes biti.Ako se vec igra taktika,onda cijeli tim mora tako igrati.

Znaci ti se suljas pokrivas nekome ledja a on prozuji pokraj tebe ko budala?I znas ko prvi gine?

Ti.

Mozes itekako , kazem bilo je dosta vidit samo nacin igre candy-man srb u bf2 ,bc 2 i bf 3. Tip je totalni vuk samotnjak, ali u bf2 i bc2 ni jedan heli nije poletio pored njegova snajpa, a nitko ga nebi naso po cjelu rundu. Da ne govorim kako tip sad i u BF 3 zna snajpat kao od sale 1000+ HS bez ikakvih problema, a da ne spominjem sta radi kao gunner ili tenkist.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da gledao sam njegove statistike, a i imao sam priliku jednom igrati s njime na BC2, lik je legenda! {#}

EDIT: Zaboravio sam napisati: I ja igram više manje Lone Wolf, jer sam Recon. :)

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 21:36 (Schima).

0 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Wolf88 kaže...

A kako da naprave taktički BF?

Vrlo jednostavno da se vrate korijenima bf 2 vrate comandera, i vrate funkcije koje su imali team leaderi.

Ovu su vam tactical FPS:

Rainbow six do vegasa, Ghost recon 1, read orchestra, ARMA koji je više vojni simulator, Operation flashpoint od bohemia interactive, SWAT

pa meni i BF 2 dok sve ostalu su gun and run s mogućnošću  team playa.

Uvijek če biti ljudi koji če sve igre igrati ko gun and run dovoljno sam se toga u RO 2 i ARMA II nagledao, a poslje če u chatu govoriti kako igra nevalja {#}

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Je li moguće da stave izmjenjivanje dana i noći na conquestu? Bilo bi zanimljivo.

[center][url="http://www.youtube.com/user/MisterXeeL"][img]http://www.ch-slike.com/images/2013/01/25/fwkN.gif[/img][/url][/center]

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...
pirat kaže...
Wolf88 kaže...

A kako da naprave taktički BF?

Vrlo jednostavno da se vrate korijenima bf 2 vrate comandera, i vrate funkcije koje su imali team leaderi.

Ovu su vam tactical FPS:

Rainbow six do vegasa, Ghost recon 1, read orchestra, ARMA koji je više vojni simulator, Operation flashpoint od bohemia interactive, SWAT

pa meni i BF 2 dok sve ostalu su gun and run s mogućnošću  team playa.

Uvijek če biti ljudi koji če sve igre igrati ko gun and run dovoljno sam se toga u RO 2 i ARMA II nagledao, a poslje če u chatu govoriti kako igra nevalja {#}

Slazem sa svime, ali i BF 2 je arkada spram ostalih naslova. 

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

I zato je višestruko zabavniji i popularniji.

BF nije i ne smije biti ArmA, RO ili nešto slično.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ali ljudi to ocito ne zele prihvatiti vec trpaju BF tamo gdje se on nije nikad gurao... Velika je razlika izmdju toga da je nesto realno i da nesto graficki izgleda relisticno. A BF je to uvijek bio arkadna pucacina koja je najprirodnije izgledala.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Bf3 je po meni najbolja fps igra vani, od kad sam to poceo neigra mi se vise nista drugo.

A igro sam stvarno svasta, od cs-a, preko svih cod-ova, bc2, arme, operation flashpointa i slicnih.

Ko se ne slaze, neka navede bolju igru!

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 17:20 (MARKOcVp).
Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Bf3 je po meni najbolja fps igra vani, od kad sam to poceo neigra mi se vise nista drugo.

A igro sam stvarno svasta, od cs-a, preko svih cod-ova, bc2, arme, operation flashpointa i slicnih.

BF2

13 godina
protjeran
Mlitavi kaže...
MARKOcVp kaže...

BF2

nemos gledat tako strau igru, to se nemoze usporedivat, razlicita vremena

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Mlitavi kaže...
MARKOcVp kaže...

BF2

nemos gledat tako strau igru, to se nemoze usporedivat, razlicita vremena

Zašto ne mogu? BF2 ima više gameplay elemenata od BF3. Iz BF3 su izbačeni gotovo svi elementi koji su BF2 u svoje vrijeme činili jedinstvenom. Dobio si mješavinu COD-a i BF. BF3 danas nema alternativu. To je istina, ali po meni je to i žalosno.  

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bez obzira sto sam BF 2 toliko volio , BF 3 mi nije nista manje los dapace bolji je...

Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ali ljudi to ocito ne zele prihvatiti vec trpaju BF tamo gdje se on nije nikad gurao... Velika je razlika izmdju toga da je nesto realno i da nesto graficki izgleda relisticno. A BF je to uvijek bio arkadna pucacina koja je najprirodnije izgledala.

Pa nitko ne trpa bf da je bio realisam ili ti ga neka simulacija.

Nego ono sto se najvise zali na bf3 je to sto su izbacili one takticne elemente koje su imali stariji bf naslovi.

Di je komunikacija u ovom bf ? Gdje je Commo rose? Gdje je recorder? Gdje je podrska modova? Kakav je to najpotpuniji fps, kad je razlika izmedju dva igraca 2sec ? A ostalim bugovima da ne govorim. A to si nijedan fps nesmije dopustiti!

Mislim imam i ja tu igru, nije katastrofa, dapace zabavna je kad igras sa nekim, ali da cu zbog toga sto sam je kupio biti funboy i progutati govno sto nam je ea servirao? Nikad, ma o kojoj god se igri radilo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 21:52 (melem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice