Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.753
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Gremlin144 kaže...
SuperDox kaže...
Dupein kaže...

Skoro nijednu partiju ne mogu odigrati do kraja, javlja se server connection timeout, obično uvijek u zadnjim minutama igranja, i tako već par posljednjih dana, u čemu je stvar?

jesi iskljucio upnp?

možda mu nije do toga jer sam ja to isključio pa mi je izbacivalo

vecinom je bilo do toga,pa nek to ugasi ak nije,a ak je ugaseno a to mu se desava onda dalje treba gledat u cemu je problem.

ako si uspio popravit kod sebe,napisi ovdje u cemu ti je bio kvar tak da i to odma moze pogledat ako gasenje upnp-a ne pomogne

The difference between who you are and who you want to be is what you do!!
12 godina
Battlefield 3

jel znate koji "mod rotate" server gdje ima ljudi sa nasih prostora?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 0:38 (ibme74).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamer15 kaže...
Gremlin144 kaže...
SuperDox kaže...
Dupein kaže...

Skoro nijednu partiju ne mogu odigrati do kraja, javlja se server connection timeout, obično uvijek u zadnjim minutama igranja, i tako već par posljednjih dana, u čemu je stvar?

jesi iskljucio upnp?

možda mu nije do toga jer sam ja to isključio pa mi je izbacivalo

vecinom je bilo do toga,pa nek to ugasi ak nije,a ak je ugaseno a to mu se desava onda dalje treba gledat u cemu je problem.

ako si uspio popravit kod sebe,napisi ovdje u cemu ti je bio kvar tak da i to odma moze pogledat ako gasenje upnp-a ne pomogne

izbrisao sam igru, pa sad više ne izbaciva

http://www.youtube.com/user/Brzi559
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

moje ime na originu je 4lbertWesker pa me dodajte da zaigramo zajedno.

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Trebao bi jedan savjet oko oruzja. Zanima me koje je najbolje za Engineer klasu? Do sada sam koristio SCAR-H, no od jucer sam presao na M4, i cini mi se jace.

Btw Origin nick za dodat ko zeli - GreenArrow1986

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hades86 kaže...

Trebao bi jedan savjet oko oruzja. Zanima me koje je najbolje za Engineer klasu? Do sada sam koristio SCAR-H, no od jucer sam presao na M4, i cini mi se jace.

SCAR H kad ga savladaš bog si bf-a.

Probaj flash hider i grip da ti skine malo recoil, i holo/rds

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
11 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Hades86 kaže...

SCAR H kad ga savladaš bog si bf-a.

Probaj flash hider i grip da ti skine malo recoil, i holo/rds

Mislis na Flash Suppressor? Mislim da to jedino nisam isprobavao. Koristio samm Grip + Holo/RDS + Heavy Barrel, ali iako je to teoretski trebalo davat stabilnost oruzju i dalje se dosta ritalo kad ispraznis cijeli ammo da ubis lika.

Svidja mi se kaj je M4 poluautomatska pa 2-3 puta kliknes headshot i meta pada.

A razlike izmedju SCAR H i SCAR L?

L je dostupan samo premium igracima ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 1:08 (Hades86).
15 godina
Hades86 kaže...

Mislis na Flash Suppressor? Mislim da to jedino nisam isprobavao. Koristio samm Grip + Holo/RDS + Heavy Barrel, ali iako je to teoretski trebalo davat stabilnost oruzju i dalje se dosta ritalo kad ispraznis cijeli ammo da ubis lika.

Lol kad madtom lupa td-ove.

Da, flash će ga malo smirit, iako neće bit super precizan kao sa barelom ali će mu skinuti vertical climb.

ScarL je u bf3 samo za assaulta, lakša varijanta...u bf4 je scar H kod assualta a scarL nema uopće.

Scar L ima manji kalibar pa manje dmg radi, ostalo je više manje isto, samo ima manje recoil.

ScarL ti dolazi sa close quarters DLC-om.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
11 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Hades86 kaže...

Da, flash će ga malo smirit, iako neće bit super precizan kao sa barelom ali će mu skinuti vertical climb.

ScarL je u bf3 samo za assaulta, lakša varijanta...u bf4 je scar H kod assualta a scarL nema uopće.

Scar L ima manji kalibar pa manje dmg radi, ostalo je više manje isto, samo ima manje recoil.

Madtom?

Pisalo u igri da taj Flash reducira range wepa, ili sam pobrko nesto?

Mene najvise zajebava taj vertical climb. Da toga nema imao bi score 3x bolji nego kaj je, a jedva odrzavam pola-pola K/D ako sam on foot.

Aha, onda je SCAR H svakako best choice wep.

Dat cu jos malo prilike M4 pa vidit, maloprije sam unlocko Holo sigh za njega pa ce mi mozda bolje sjest.

Kod Scara mi RDS najbolje imat.

Btw Koje su sad najpovoljnije cijene za nabavit Premium od BF4? Preko Mex. proxya sam vidio 50$ negdje.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Update

Dobio sam A91 wep, i cini se da mu je zbilja dobra stabilnost. Jel ga netko vota u odnosu na M4 npr?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hades86 kaže...

Update

Dobio sam A91 wep, i cini se da mu je zbilja dobra stabilnost. Jel ga netko vota u odnosu na M4 npr?

A91 je meni super puska makar ju ne koristim previše, dobra je za blisku borbu jer ima dobar rof

ako tko zeli igrati sad ujutro, dodajte me, xRolee 

11 godina
protjeran
Sheeva kaže...
Hades86 kaže...

Update

A91 je meni super puska makar ju ne koristim previše, dobra je za blisku borbu jer ima dobar rof

ako tko zeli igrati sad ujutro, dodajte me, xRolee 

Da, vidim po svom K/D scoreu da je gun dobar. Jos da nabavim Suppressor, Foregrip i PK scope i bude taman.

S tim A91 sam uspio pomest 3 lika odjednom, sta mi inace nikad ne uspjeva xd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 8:42 (Hades86).
17 godina
fila2208 kaže...
Hades86 kaže...

Fila, prestani provocirati, nisam ti ja lupio TD. Ti ko da ne živiš ako ne provociraš, čak i bez razloga.

Inače, SCAR-H je engi puška koja radi veliki damage ali zato ima i dosta veliki recoil. Heavy Barrel ne bih preporučio na njoj. Bolja je varijanta predloženi Flash suppressor. Ali što god je malo dalje, burstati obavezno. SCAR-L je assault puška koja radi manji damage, ali zato ima i manji recoil.

Sad za TDM-ove i bliske borbe najčešće prolaze puške sa većim ROF-om - tako da je A-91 dobar izbor.

Meni osobno se najviše sviđa ACW-R (ali njega se dobije u DLC-u - ima skoro isti min i max damage, pa jako lijepo ide sa suppresor-om). M4(A1) je nekako najbolji balans za sve, kao inženjerski M16 zapravo. Foregrip/Heavy Barrel rade OK. Ja sam preferirao kobru kao sight, ali može i RDS.

EDIT:

Zaboravio dodati, puška koja se zapravo relativno malo koristi ali mi je isto OK legla je SG553. Nju dobijete igranjem CO-OP misija. No, na blizu ćete biti malo u nedostatku zbog ROF od 700.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 10:24 (TomoR).
15 godina
Battlefield 3

ScarH se fura tako da ajde close možeš rafalat, medium ideš bursti 3-5 metaka ako uspiješ climb zadržat, a za sve preko ideš single fire mode i tapkaš ga.

Stvarno je zvijer od puške jer owna sve te manje karabine koji imaju minimum dmg puno manji.

Ugl. daj svakoj pušci šansu. Ja sam znao punit do 500 i onda svaku upoznaš jer svaka ima drugačiji playstyle snjom. Nemoš uzet scar i trčat prsa o prsa...možeš, ali pojede te netko sa većim rof i ttk.

Madtom {#}

Ugl. igraj se sa puškama, daj im 100 killova barem pa vidi koja ti sjeda...i nemoj past u zamku, jedna puška i to je to.

ja sam znao ovisno po mapama igrati razne puške...hrpa ljudi složi 4 klase i fura sve isto...po meni je to greška, jer imaš puške koje ownaju jedno, ali drugo suckaju, pa zašto ne igrati svaku na njihovu jaku stranu a ne mučit se sa manjkavostima.

sretno!

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
protjeran
TomoR kaže...
fila2208 kaže...
Hades86 kaže...

Fila, prestani provocirati, nisam ti ja lupio TD. Ti ko da ne živiš ako ne provociraš, čak i bez razloga.

Inače, SCAR-H je engi puška koja radi veliki damage ali zato ima i dosta veliki recoil. Heavy Barrel ne bih preporučio na njoj. Bolja je varijanta predloženi Flash suppressor. Ali što god je malo dalje, burstati obavezno. SCAR-L je assault puška koja radi manji damage, ali zato ima i manji recoil.

Sad za TDM-ove i bliske borbe najčešće prolaze puške sa većim ROF-om - tako da je A-91 dobar izbor.

Meni osobno se najviše sviđa ACW-R (ali njega se dobije u DLC-u - ima skoro isti min i max damage, pa jako lijepo ide sa suppresor-om). M4(A1) je nekako najbolji balans za sve, kao inženjerski M16 zapravo. Foregrip/Heavy Barrel rade OK. Ja sam preferirao kobru kao sight, ali može i RDS.

EDIT:

Zaboravio dodati, puška koja se zapravo relativno malo koristi ali mi je isto OK legla je SG553. Nju dobijete igranjem CO-OP misija. No, na blizu ćete biti malo u nedostatku zbog ROF od 700.

Na SCARu nemam jos unlockan taj Flash Supp. Treba 170 killova negdje, a imam tek nesto iznad 100. Sporo nabijam kill ratio s oruzjima.

11 godina
protjeran
fila2208 kaže...

ScarH se fura tako da ajde close možeš rafalat, medium ideš bursti 3-5 metaka ako uspiješ climb zadržat, a za sve preko ideš single fire mode i tapkaš ga.

Stvarno je zvijer od puške jer owna sve te manje karabine koji imaju minimum dmg puno manji.

Ugl. daj svakoj pušci šansu. Ja sam znao punit do 500 i onda svaku upoznaš jer svaka ima drugačiji playstyle snjom. Nemoš uzet scar i trčat prsa o prsa...možeš, ali pojede te netko sa većim rof i ttk.

Madtom {#}

Ugl. igraj se sa puškama, daj im 100 killova barem pa vidi koja ti sjeda...i nemoj past u zamku, jedna puška i to je to.

ja sam znao ovisno po mapama igrati razne puške...hrpa ljudi složi 4 klase i fura sve isto...po meni je to greška, jer imaš puške koje ownaju jedno, ali drugo suckaju, pa zašto ne igrati svaku na njihovu jaku stranu a ne mučit se sa manjkavostima.

sretno!

Isprobavam svaku koju unlocam u procesu, i furam dok ne unlockam za doticnu bar do Heavy Barrela.

Sa Flashom i Foregripom na A91 mislim da bih se preporodio.

16 godina
Hm, nitko ne koristi VAL?
Definitivno najbolji PDW na daljinu.
Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Silencio 652
14 godina
8ax kaže...

Ja ga koristim, po meni najbolje oružje u igri, čak bolje od M16A3. Tap-fire FTW!

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
13 godina
protjeran
8ax kaže...

Obavezno ga tapaj.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Battlefield 3

Sta je ovo? Okupljanje stare ekipe u bf3? {#}

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3
Izgleda :)
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 3

Cyber stvarno stižeš na sve strane,pa koliko tebi dan traje?

1 0 hvala 0
13 godina
pukycro kaže...

Cyber stvarno stižeš na sve strane,pa koliko tebi dan traje?

Dovoljno :)

Kcer me probudila oko 6, kroz noc me uhvatila neka viroza, i sad cijeli dan hodam od sobe do sobe s njom, ko neki zombi, s mobitelom u ruci i vec satima citam forum i face...

Nego:

31 Jos igram BF3
14 Ponekad/rijetko
16 Ne igram BF3
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Battlefield 3

kako da dobijem onaj dio za ciljanje s laserom? i kako ga ugraditi

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
maxy0 kaže...

kako da dobijem onaj dio za ciljanje s laserom? i kako ga ugraditi

odes na svoj acount u browseru i tamo pod weapons nades pusku na kojoj zelis laser i pogledas koliko ti jos bodova treba do njega tj igraj samo s tom puskom i dobit ces ga

a ovako se stavlja;

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Battlefield 3

Pozdrav,

znam od kako je izasao Battlefield 3 da su ljudi skuzili kako su DICE i EA stavili nekakav color filter na sve mape, tako da izgledaju skroz 'isprano'. Npr. ovaj video:

Sada me zanima gdje mogu skinuti taj mod da igra izgleda normalno? Gdje god sam trazio pise da je to patchano?

EUW: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Ferritin kaže...

Sada me zanima gdje mogu skinuti taj mod da igra izgleda normalno? Gdje god sam trazio pise da je to patchano?

Bolje nemoj,mislim da je punkbuster benao ljude zbog toga.

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
Battlefield 3

daj mi recite jel smijem koristiti program sweetFx za uljepsavanje slike u bf3/bf4, jer ak se ne varam da se nesmije tj mogu pokupiti ban itd? moze podsjetnik kaj s tim jer neki su to ovdje koristili??vidim kolega gore je isto pitao no jel moze tko potvrditi bas za sweetfx?!tx lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 17:37 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

daj mi recite jel smijem koristiti program sweetFx za uljepsavanje slike u bf3/bf4, jer ak se ne varam da se nesmije tj mogu pokupiti ban itd? moze podsjetnik kaj s tim jer neki su to ovdje koristili??vidim kolega gore je isto pitao no jel moze tko potvrditi bas za sweetfx?!tx lp

Probaj pa nam javi : )

Pa i sam kazes da su to neki koristili i pokupili ban.

A i u cemu je fora - ljepsa slika , pa nije ovo revija da skupljas selfije .

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Ponovo ja s dojmovima o gunovima.

Nosim A91, imam gotovo sve unlock (299 killova), slozen RDS, Flash Supp. i Foregrip i sad je to milina za nosit. Ali vidim po score da mi se blizi M4A1 koji je identicna verzija M4 kojeg sam nosio kratko vrijeme.

Sad me zanima M4A1 vs G36C (kojeg sam isto dobio neki dan)?

Meni G36 izgleda ko mladji brat od M4. A zanima me u praksi razlike, koji lezi bolje.

@Stjepanj - Grafika u BF4 je ionako vec high end (za jedan fps), tak da ne vidim kaj bi jos imao tweakat.

A kaj se tice FX-a, ako nisi siguran, nemoj ni probavat. Jednostavno.

Meni osobno je taj program bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 20:09 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice