Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.059.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
dinos3 kaže...

Ima li tko problema sa CO-OP? Upnp je ugasen. Kolega moze igrati s drugima, a samnom ne. Dok npr ja sa nekim random likovima mogu igrat.

Ja primim zahtjev za igru, upali mi igru, malo se ucitava i onda nam samo kaze game cancelled (tako nesto)

Zna li tko u cemu je problem?

Problem ti je u CO OP u . Nekad hoce nekad nece - vise nece {#} . Sretno.

13 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

Ima li tko problema sa CO-OP? Upnp je ugasen. Kolega moze igrati s drugima, a samnom ne. Dok npr ja sa nekim random likovima mogu igrat.

Ja primim zahtjev za igru, upali mi igru, malo se ucitava i onda nam samo kaze game cancelled (tako nesto)

Zna li tko u cemu je problem?

Kad igras co op moras upalit upnp.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poz imam jedno vazno pitanje ovo nije z aobicne korsinike ovo je za mal iskusnije koji su proslis svasta imam

Q9550 3.6 GHz

7GB ram

Window 7 ultimate 64 bit

GTX 470 AMP edition

problem je sljedeci imam uvjek postavljen na display GPU usage i fps sa programom msi afterburnger do neki dan sma imo fps 45 50 zavisi i usage grafike mi nikad nije spadalo ispod 95% sve je radilo savrseno do neki dan kad mi je usage grafike spadne i na 60% tako onda automatski spadne i fps na 35 30 sta bi moglo biti dali je to neku update igre bio pa mi sebalo tako ili probao sma sve drivere od 285 pa do zadnjeg 331 isto

grafika je

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Ne, radi ti normalno. Procesor ti je bottleneck grafičkoj, nauči se živjeti s tim.

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 8 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Ne, radi ti normalno. Procesor ti je bottleneck grafičkoj, nauči se živjeti s tim.

Al ak vec dugo igra i mjeri, i tek mu se sad pocelo dogadjati, mozda bi i bilo vrijeme da pocne gledati i softversku stranu moguceg problema.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
191x7 kaže...

Al ak vec dugo igra i mjeri, i tek mu se sad pocelo dogadjati, mozda bi i bilo vrijeme da pocne gledati i softversku stranu moguceg problema.

Gle, jednostavno je - ušao je na server s puno igrača i to je to. Ili mu prije nije radilo kako spada (nego je nešto opterećivalo grafičku).

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

nije do procesora ja to bas pratim uvjek fps i GPU zauzece uvjek mi je bilo najmanje mi je usage graficke sa 64 igraca na svim mapama bio 95% i to u exstremnim uslovima borbe znao je spasti na 90% ali sad zna spasti i na 60%

to mi se nije niakd desilo od izlaska igre imam najnovije drivere 331.65

lisnjic
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.11.2013 12:27 (lisnjic).
13 godina
lisnjic kaže...

nije do procesora ja to bas pratim uvjek fps i GPU zauzece uvjek mi je bilo najmanje mi je usage graficke sa 64 igraca na svim mapama bio 95% i to u exstremnim uslovima borbe znao je spasti na 90% ali sad zna spasti i na 60%

to mi se nije niakd desilo od izlaska igre imam najnovije drivere 331.65

Onda za pocetak gledaj softver koji je stalno u memoriji i cesto za smanjiti performanske kompa. Npr antivirus.

Igraj BF 3 u prozoru, a pokraj imaj task manager na procesima, i nek prikazuje prema zauzecu procesora.

Ako skace bilo koji od procesa, onda je on vrlo vjerojatan krivac.

Ako je sve OK, izbrisi geaf. drivere pomocu Driver Sweepera. I snimi nove iz pocetka.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz! Gdje ima najjeftinije kupit premium za Bf3? :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e hvala drug rijesio sma problem instalirao sma drivere za bettlefeild 3 285.62 i sad je usage kaos to je bilo poz hvala na pomoci

lisnjic
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Imam problem, a nisam našao nikakvo rješenje na netu, pa bi Vas molio za pomoć. Jučer mi se desila čudna stvar kad sam igrao BF3, a to je da kad sam u Jetu htio prebaciti na Heat Seekers, prebacilo mi je na TV Missile. Al naravno, nije moguće ispaliti rakteu, a ni lockati protivnika. Zna netko što je to i kako riješiti taj problem? Probao sam izlaziti iz igre i ponovno ulaziti, ali i dalje isto. Isprika ako je već bilo. 

rap4life..a cajke dok sam pijan :D

0 0 hvala 0
13 godina
patoHD kaže...

Imam problem, a nisam našao nikakvo rješenje na netu, pa bi Vas molio za pomoć. Jučer mi se desila čudna stvar kad sam igrao BF3, a to je da kad sam u Jetu htio prebaciti na Heat Seekers, prebacilo mi je na TV Missile. Al naravno, nije moguće ispaliti rakteu, a ni lockati protivnika. Zna netko što je to i kako riješiti taj problem? Probao sam izlaziti iz igre i ponovno ulaziti, ali i dalje isto. Isprika ako je već bilo. 

I stalno se ponavlja??

imas kakav softver za snimanje? Ili bas screenshot? Prvi put cujem za ovo :D

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Evo idem sad napravit scr. ako je još uvijek. Čudo :D

evo, vidi se na minimap da sam u jetu 

TV Missile in Jet :D TV Missile in Jet :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 18:22 (patoHD).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
patoHD kaže...

Evo idem sad napravit scr. ako je još uvijek. Čudo :D

evo, vidi se na minimap da sam u jetu 

nije ti to tv missile,s tim lockas vozila na tlu {#}

battlelog:KICKASS_HR
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Čudno, prikazivalo mi je da imam Heat Seekers. I probao sam prebacit na Rocket Pods i onda natrag na Heat Seekers i sad je dobro. Hvala ;)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Napokon sam rješio sve assignmentse u igri i originu! :D
Sad nastavljam dalje skupljat po 500 killova sa svim vrstama oružja :D

6 0 hvala 0
14 godina
1.Lovac kaže...

Čestitam, dozvoljava ti bug zajednica da pređeš na bf4 sada.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
1.Lovac kaže...

Pričekat ću da se bf4 malo stabilizira, pa ako budem imao para, kupit ću ga.
Do tada idem otključavat dogtagove za 500 killova sa svim oružjima, a na pola puta sam otprilike :D

14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Do tada idem otključavat dogtagove za 500 killova sa svim oružjima, a na pola puta sam otprilike :D

ako si pametan ostani na bf 3. Daleko bolje nego ovo sr.nje.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
ceco22 kaže...

Vidio sam da si jucer igrao. Jos uvijek isti feeling?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da , da kazem jos gori. Jer sad nisam imao ni jedan mehanicki kvar. Ali ova je igra cirkus, ne kazem moze se to poraviti. Ali kakvo je stanje sad to ce biti potpuno nova igra ako to urade. Balans je banana nad bananama. Dovoljno je reci da na pola servera na kojima sam bio tenkovi i heliji zjape prazni. Uglavnom tko je sretan sa bf 3 njemu ne treba bf4.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...
1.Lovac kaže...

Samo sam čekao nekog hejtera da dođe savjetovati nekome da ne kupuje bf4. Nek dečko vidi pa se odluči.

Evo ti budi čovjek pa mu posudi account da proba igru pa da skuži da mu je loša.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja nisam hejter nicega, samo suprotno nisam zadrti fanboj. Kad se radi o bilo kakvom naslovu ili opcenito proizvodu. Evo da se i dalje moze prebaciti samo igra na drugi orgin najradje bi je dao. Jednostavno kad mi je nesto lose to i kazem. Po meni je bf 4 u odnosu na sadasnji bf 3 daleko losiji tj. manje zabavan. Ja sam se oprostio sa svojim 53-cam iako su mi kao ekipa jako dragi ova igra ne vrijedi dodatne frustracije kao sa bf 3 koji tek nakon 2godine lici na igru. A vjerujem da je probao betu, a finalna verzija nije nista bolja osim stabilonosti fps-a.

Moj PC  
9 2 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...

Ja nisam hejter nicega, samo suprotno nisam zadrti fanboj. Kad se radi o bilo kakvom naslovu ili opcenito proizvodu. Evo da se i dalje moze prebaciti samo igra na drugi orgin najradje bi je dao. Jednostavno kad mi je nesto lose to i kazem. Po meni je bf 4 u odnosu na sadasnji bf 3 daleko losiji tj. manje zabavan. Ja sam se oprostio sa svojim 53-cam iako su mi kao ekipa jako dragi ova igra ne vrijedi dodatne frustracije kao sa bf 3 koji tek nakon 2godine lici na igru. A vjerujem da je probao betu, a finalna verzija nije nista bolja osim stabilonosti fps-a.

Pa nije potrebno biti ni fanboy ni hejter. Treba bit čovjek i objektivno reći.

Tenkovi zjape prazni? Balans je loš? Igra je neigriva?

Malo pretjeruješ. Igra se vratila na battlefield put sa većim mapama di su u centru vozila.Engineer je postao tata mata i mislio sam da će se to prvom tebi svijdjeti jer si uvijek bio protiv inf only revive vlakića.

Ako već hoćeš davati, daj  mu account na jedan dan da si skine i proba...ne treba ti origin za gta 5?

Na ovom forumu imaš vajnere i fanboyeve. Ako slučajno kažeš da ti je igra dobra i ok najveći si fanboy ikad, a samo igraš igru koju si platio i ne žališ se.

I onda dođe ekipa koja plače na igru na sve i sve im smeta ali je i dalje igrajui....ne prićčam za tebe znam da si prešao na gta online 720p sa 15fps. Svaka čast kako ti se takvo što da igrati koliko izgleda loše.

Najveći problem je zasićenost bf serijalom i očekivanje previše neovih stvari...kad bf nije donio toliko noviteta svi su odmah počeli plakati ali opet kupili igru i opalili 50 saati u njoj a da ne pričam da će uzet premiume i igrat je i dalje za par mjeseci.

I ti ćeš ceco doći za par mjeseci sa pitanjem jel se igra popravila i početi je igrati i bit će ti super...pazi što ti kažem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 19:49 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nadam se da grjesim. Ali meni opcenito mehanika igre ne pase. Jednostavno mi je jako nezabavno. I jedino mi je grafika sto je ok. Igra treba totalnu preobrazbu. Volim vozila i to je razlog zbog kojeg igram bf. A ovo je ovdje zivi cirkus. Vozila inf mape, sve je jako lose izvedeno. A GTA dolazi uskoro na PC tako da nista od bf 4 :p.

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
ceco22 kaže...

Nadam se da grjesim. Ali meni opcenito mehanika igre ne pase. Jednostavno mi je jako nezabavno. I jedino mi je grafika sto je ok. Igra treba totalnu preobrazbu. Volim vozila i to je razlog zbog kojeg igram bf. A ovo je ovdje zivi cirkus. Vozila inf mape, sve je jako lose izvedeno. A GTA dolazi uskoro na PC tako da nista od bf 4 :p.

Ne moraš griješiti...to je tvoje mišljenje i ja kao jedan od sudionike ove rasprave ga poštujem i cijenim kao takvo.

Nije ti igra sjela i ok...ni meni se svi noviteti ne sviđaju, ali ima i stvari koje mi pašu i igru igram koliko igram.Manje od bf3, da, ali igram.

KAd izlazi gta za pc?

17 godina
Battlefield 3

Hmmm...kupit premium sada ili možda bf4?

Kako bi ocjenili premium u odnosu na utrošene pare? Kakva je popunjenost servera trenutno?

okrad1337
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Da li bi ja mogao igrat BF3 multiplayer?

AMD x3 450 

RAM 4 GB

HD 7750

Rezolucija 1368*778

Ako bi mogao da li ima dobra duša da mi kupi pa da mu ja preko uplatnice vratim pare ? {#}

Znam da je puno za tražit al nemam kreditne kartice 

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/bundle/premium-edition-ANW.html

Jel ovo cijela igra? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 7:28 (VahaMaha).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice