Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.212.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
HAM7A2 kaže...

ajd ko ce mi statirati, trebam dva - tri killa zaredom na bazar sa M16 ... pravim novi video pa mi treba ;)

1.) Nebudi očajan... statiranje i ostale gluposti su prejadne, očite i nikome zanimljive...

2.) Prestani štancat montage skoro svaki dan, rađe skupi dobrih clipova i napravi jedan kvalitetan video, daj mi malo truda... jbt gledam ti videe i stvarno niš posebno, čak i bezveze nekad... poradi na kvalitetnim klipovima gdje će ekipa ostati ''wooow'', a ne svaki klip ti je ono kaj je ekipa već beskonačno puta vidla... ubacuješ tam neke random efekte koji u večini slučajeva izgleda bezveze (barem meni, koji se malo prefesionalnije bavim video editingom)... izbor muzike je zadnjem klipu bio dobar, naspram dosad nekih... prestani koristit optical flares na nekim random klipovima jer LOŠE izgleda... cinematici su li-la, nema potrebe za tolika 10ak njih u klipu od 2minute, video postane nezanimljiv... Color correction.. ne pretjeruj s takvim stvarima jer narušava izgled videa općenito... rađe uzmi 2-3 tjedan predah, skupi dobrih klipova i napravi video sa smislom... ja možda jednom u 2-3 mjeseca izbacim montažu., ali ju napravim kako spada, dobijem preko 1.2k pogleda po videu (nažalost komp mi je preloš da bi svakodnevno se bavio snimanjima, jer fragove razne pravim svakodnevno, ali nisam u mogucnosti snimit)... malo razmisli... peace out

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
...

Vrućina, srce, šta si cendrav danas? Jel te semper pitao da ga zamjeniš, ili? {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Cromaki kaže...

Kako bi mogao natjerati da koristi više GPU u BF3 ?
Stalno crpi 35-45% uz dropove... Trenutno igram na 640x480, sve na low osim sjena koje su na medium. 

Jel trollaš ili samo zafrkavaš?!

U 2013. igrati na PC-u na rezoluciji koja je premala i za prosječan mobitel, pa može li mi tko objasniti zašto bi ijedna racionalna osoba tako igrala?

Pa ono, i da imaš 15 godina star monitor opet bi mogao barem 1024x768 iako je i to malo.

Šta ja znam, možda bi ti poraslo iskorištavanje grafičke kada bi stavio 320x240 rezoluciju?

Nemaš ju ponuđeno? Iskoristi Custom Resolution Utility...

Twitter: @191x7
14 godina
protjeran
Scrappy kaže...

Pa nitko te ne tjera da gledas, meni hamza bas ima dobre filmice {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 11:44 (MARKOcVp).
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
HAM7A2 kaže...

ajd ko ce mi statirati, trebam dva - tri killa zaredom na bazar sa M16 ... pravim novi video pa mi treba ;)

1.) Nebudi očajan... statiranje i ostale gluposti su prejadne, očite i nikome zanimljive...

2.) Prestani štancat montage skoro svaki dan, rađe skupi dobrih clipova i napravi jedan kvalitetan video, daj mi malo truda... jbt gledam ti videe i stvarno niš posebno, čak i bezveze nekad... poradi na kvalitetnim klipovima gdje će ekipa ostati ''wooow'', a ne svaki klip ti je ono kaj je ekipa već beskonačno puta vidla... ubacuješ tam neke random efekte koji u večini slučajeva izgleda bezveze (barem meni, koji se malo prefesionalnije bavim video editingom)... izbor muzike je zadnjem klipu bio dobar, naspram dosad nekih... prestani koristit optical flares na nekim random klipovima jer LOŠE izgleda... cinematici su li-la, nema potrebe za tolika 10ak njih u klipu od 2minute, video postane nezanimljiv... Color correction.. ne pretjeruj s takvim stvarima jer narušava izgled videa općenito... rađe uzmi 2-3 tjedan predah, skupi dobrih klipova i napravi video sa smislom... ja možda jednom u 2-3 mjeseca izbacim montažu., ali ju napravim kako spada, dobijem preko 1.2k pogleda po videu (nažalost komp mi je preloš da bi svakodnevno se bavio snimanjima, jer fragove razne pravim svakodnevno, ali nisam u mogucnosti snimit)... malo razmisli... peace out

1.) hahaha

2.) od zadnja 4 klipa koje sam napravio, samo 1 je vecinom mojih fragova ( jedan za exaile_srb i dva za mihailtwist ) uopce nisu moji fragovi ... decki me zamolili da im "sasjeckam" na brzaka nesto !

- sto se tice color correction (dajem ti za pravo), kad ubacim fx inj pada mi fraps, tako da sam nekad pimoran da ubacim CC !

- koristim cinematic ponekad i za transmission, jer "prelaze" sa scene na scenu ne volim raditi

- random optical flares, ipak pan/crop-am da ne izgledaju bash toliko "random"

- sto se tice effects, bar radim "samo" sa sony vegas, i poznatoti je, da su ti mogucnosti kod vegas-a "ogranicene"

- ipak hvala na "kritikovanju", ali moj hobbyediting je dosao do nekog vrha, tak da, nikad mi i nije bio cilj da se bavim "pro editovanjem" kao i ti !

da i na kraju jedan primjer, naime, moj zadnji video inferno, koji je par sati poslije mog uploada na moj kanal, postavio ovaj njemac sto smo radili par dualtage zajedno na njegov kanal, vidi kod njega dislike video na 5000 subscribera

moj video na mom kanalu ( knap 200 views i 3 dislike )  ps. ja imam 200 subscribera

moj video na njegovom kanalu ( preko 1600 views i 2 dislike ) ps. lik ima preko 5000 subs !!!

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
14 godina
Battlefield 3

Ja sam dobio dojam da ti Scrappy samo dobro namjerno daje savjet kako mozda poboljsat neke stvari,koje se njemu cine malo losijim.

Znaci nikakav jelly ili ljutnja.

Samo sta ima problem malo sa izrazavanjem. {#}

2megatron-Sta se ti odmah palis? Ko je tebe ista pitao? Glavno da dete odmah skomentira nesto kontra.

Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ja sam dobio dojam da ti Scrappy samo dobro namjerno daje savjet kako mozda poboljsat neke stvari,koje se njemu cine malo losijim.

ocito nisi procitao sta sam ja napisao !!!

rekao sam hvala na kritici, cak podvukao !

i da , ono sa statiranjem da ubijem dvojicu trojicu sa M 16 je bila nedjeljna sala, koju on nije ni skontao !

a to sto on ima jedan video, koji ima 1200 views, na taj video sam dao komment vec prije 8 mjeseci na njegovom kanalu i nista nije jelly, naprotiv !

ozezi !

14 godina
Battlefield 3

.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Roštilj odrađen... skru ju gajz!

Freak Show Inc.

3 1 hvala 0
16 godina
MARKOcVp kaže...
Scrappy kaže...

Pa nitko te ne tjera da gledas, meni hamza bas ima dobre filmice {#}

jel tebe itko išta pitao?

@hamza

nemoraš pyzdit odma, ja sam ti dao dobronamjerne savjete da poboljšaš sadržaj svoj yt kanala...

al ako tebi paše to kako ti radiš onda samo nastavi, al nebuš daleko dospio kako planiraš, a znam da želiš...

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
191x7 kaže...
Cromaki kaže...

Kako bi mogao natjerati da koristi više GPU u BF3 ?
Stalno crpi 35-45% uz dropove... Trenutno igram na 640x480, sve na low osim sjena koje su na medium. 

Jel trollaš ili samo zafrkavaš?!

U 2013. igrati na PC-u na rezoluciji koja je premala i za prosječan mobitel, pa može li mi tko objasniti zašto bi ijedna racionalna osoba tako igrala?

Pa ono, i da imaš 15 godina star monitor opet bi mogao barem 1024x768 iako je i to malo.

Šta ja znam, možda bi ti poraslo iskorištavanje grafičke kada bi stavio 320x240 rezoluciju?

Nemaš ju ponuđeno? Iskoristi Custom Resolution Utility...

Pogledaj mu trenutni komp, ima GT430, čudi me da radi i na takvoj rezoluciji
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

@hamza

nemoraš pyzdit odma, ja sam ti dao dobronamjerne savjete da poboljšaš sadržaj svoj yt kanala...

al ako tebi paše to kako ti radiš onda samo nastavi, al nebuš daleko dospio kako planiraš, a znam da želiš...

jel ja pisem na kineski ?

a gdje ja to trebam dospjeti ?

14 godina
protjeran
drahic kaže...

2megatron-Sta se ti odmah palis? Ko je tebe ista pitao? Glavno da dete odmah skomentira nesto kontra.

Meni je cilj trolati, nista vise, nista manje.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
MARKOcVp kaže...
drahic kaže...

16 godina
moderator
MARKOcVp kaže...

A ja trolove ne volim i šaljem ih na jedno mračno mjesto....

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
pirat kaže...
MARKOcVp kaže...

16 godina
moderator
MARKOcVp kaže...
pirat kaže...
MARKOcVp kaže...

Tvoje trolanje je smiješno(za sad),kad više nebude pridružuješ se svojim "prijateljima"{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 12:54 (pirat).
14 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 12:58 (drahic).
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
MARKOcVp kaže...

Kako sam onda ja uspio nakucati 3000 postova u ovoj temi? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
pirat kaže...
MARKOcVp kaže...

Ti lako kad se krijes iza tudje slike {#}

15 godina
pirat kaže...

Tvoje trolanje je smiješno(za sad),kad više nebude pridružuješ se svojim "prijateljima"{#}

bemti, ovaj ima više accountova od ljudine.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
Alien 22 kaže...
Ti lako kad se krijes iza tudje slike {#}

{#}...krije se iza Cybera pa ga je teško skužiti.

سمندری ڈاکو
17 godina
Battlefield 3

...i tko ce nam sad poslat svoju sliku? :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Slučajnost,sreća...{#}

umjetnost trolanja{#}

dobio si nož špelac,kako si samo naletio{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Basta kaže...

Sad se boje.

Cyber poslao samo pol face pa gle šta mu rade,daj zamisli da netko pošalje cijelu.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

Ja bi si stavio od Špelca ali mi on to ne dopušta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

neznam sta vi pricvvate ali po meni hamza im a super obradu vide-a. dabe netkome ako zna super naparviti obradu videa a nezna igrati! Hamza samo nastavi tako, ovaj zadnji video je bio supoer pogotovo ono na metrrou mik ise svidilo kako si ukomponirao uz glazbu.{#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Basta kaže...

Sad se boje.

Cyber poslao samo pol face pa gle šta mu rade,daj zamisli da netko pošalje cijelu.

Bic pliz, nok jorself aut

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 13:26 (xyan).
13 godina
odjavljen
xyan kaže...
pirat kaže...
Basta kaže...

Sad se boje.

Prvu necemo ni komentirat - diplome na zidu {#}.

Druga cisti fotosop - s dva komada {#}

17 godina
xyan kaže...
pirat kaže...
Basta kaže...

Sad se boje.

Jesi ti lijeva ili desna s druge slike?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice