Kad smo kod pršuta evo kod nas (Splićana) je bar danas mir :P
Nema u gradu nikog tko paradira s pršutom na čelu :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad smo kod pršuta evo kod nas (Splićana) je bar danas mir :P
Nema u gradu nikog tko paradira s pršutom na čelu :D
To onda nije Split!
Sinoć sam opet dobio po p.ičci na AnR-u
AnR je kao policijska stanica
(sorry ceco )
ne samo ti. mene su izšamarali skoro sa svih strana. Osim odiza..
ne samo ti. mene su izšamarali skoro sa svih strana. Osim odiza..
To ću ja. S tenkićem
ja bogami u taj disko više ne idem
Na AnR igraju sve kao neki pro igraci a ja njubina napravio 20-10 i to na sieni koju sam igrao mozda 10ak puta, ali sam zato dobio po tamburi od just maua i njegovih neku vecer
NIje problem napravit ni 50 killova ako si u dobrom timu. Al što jest na AnR-u su skoro uvijek napete borbe.
Slazem se sa ovime za dobar team - o tome u inf ovisi jako mnogo, mozes biti dobar koliko hoces kad te ubijaju ili flankaju sa pozicija za koje ocekujes da pokrivaju shabani sa kojima igras.
NIje problem napravit ni 50 killova ako si u dobrom timu. Al što jest na AnR-u su skoro uvijek napete borbe.
samo onda kada su čiteri podjednako raspoređeni po timovima :P
A slušaj, ja kad vidim da je Basta na serveru njegov tim uvijek dobiva. Sad dal je hardware cheat il nešto drugo u pitanju ne znam..al eto primjetio sam već par puta
A slušaj, ja kad vidim da je Basta na serveru njegov tim uvijek dobiva. Sad dal je hardware cheat il nešto drugo u pitanju ne znam..al eto primjetio sam već par puta
Basta ima, poput mene, w/l ratio 1.23, tj. 55% pobjeda - bit će da je nešto drugo umjesto cheata, recimo selektivnost tvog pamćenja :P
Svi znaju da cu im povadit zube bez anestezije ak ne puste moj tim da pobjedi, pa eto, zato
Ustvari, znas kak se kaze - i ćorava koka zrno nabode, valjda se potrefilo
Sorry na off topic.Neka mi se na PM javi netko iz MC ko igra ladder,Sempera nema od prekjuce a s njim sam se dogovarao.Hvala
Mozda mi netko moze pomoci;
pokusavam koristiti MSI Afterburner za on-screen FPS display no javlja mi se problem,
ovaj 'D3D11' ili kako već natpis koji piše prije samog FPS-a nikako ne mogu maknuti.
Anyone?
Ti bas nemozes bez problema, a kad ih nema onda ih izmisljas?
Jesi probao sa game busterom od razera?
Imas mali nenametljivi fps counter i jos ti poboljsa igru za par fps, meni dize od 5 do 15 ovisno o mapi i broju igraca.
Jedino za razliku od MSI nemoze snimati igru, al imat ces fps na ekranu.
Mozda mi netko moze pomoci;
pokusavam koristiti MSI Afterburner za on-screen FPS display no javlja mi se problem,
ovaj 'D3D11' ili kako već natpis koji piše prije samog FPS-a nikako ne mogu maknuti.
Anyone?
ja sam ga odinstalirao pa ne mogu provjeriti, no nađoh ovo na guru3d formaču, if it makes sense:
''ok so I was able to remove the D3D11 by unchecking Show in On-Screen Display next to Framerate in MSI Afterburner settings but leaving the check mark checked''
Ja se manje-više mogu normalno spojiti na servere, no svejedno me svaku 3-4 rundu, usred iste, izbaci sa "Disconnected from EA online". Komp sam proskenirao, čist je. uPNP je isključen. Izbaci me van dok ostala ekipa normalno nastavi igrati.
Štoviše, jučer i danas mi se pojavio i screen koa ovaj dolje, uglavnom me koju minutu kasnije iz te runde disconnecta. Kliknem na OK pa ide dalje.
Itko od vas sa sličnim problemom? Zvao sam i službu za korisnike, provjerili su mi liniju, kaže da nema ispada, ali meni zna i YT video stat na 15s pa nastaviti dalje. B-Net 12/1,25Mbps.
Ja se manje-više mogu normalno spojiti na servere, no svejedno me svaku 3-4 rundu, usred iste, izbaci sa "Disconnected from EA online". Komp sam proskenirao, čist je. uPNP je isključen. Izbaci me van dok ostala ekipa normalno nastavi igrati.
Štoviše, jučer i danas mi se pojavio i screen koa ovaj dolje, uglavnom me koju minutu kasnije iz te runde disconnecta. Kliknem na OK pa ide dalje.
Itko od vas sa sličnim problemom? Zvao sam i službu za korisnike, provjerili su mi liniju, kaže da nema ispada, ali meni zna i YT video stat na 15s pa nastaviti dalje. B-Net 12/1,25Mbps.
to ti je defaultna poruka kad predjes 2100 h gameplaya. EA ti porucuje da prestanes
postao si nesto kao ovaj lik:
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s10e08-make-love-not-warcraft
to ti je defaultna poruka kad predjes 2100 h gameplaya. EA ti porucuje da prestanes
lol, uvijek sam crkavao na ovo
Stvarno si okrutan ali i ti nisi daleko od te poruke
Imas mali nenametljivi fps counter i jos ti poboljsa igru za par fps, meni dize od 5 do 15 ovisno o mapi i broju igraca.
Neda mi se sad probavat, pa ako mi moš reći, dal gamebooster može pokazat i iskoristivost grafičke i cpu i te neke informacije?
Neda mi se sad probavat, pa ako mi moš reći, dal gamebooster može pokazat i iskoristivost grafičke i cpu i te neke informacije?
afterburner ti je najbolji za to
Znam, njega i koristim, ima gpu temp i usage, fps i vrijeme. Ali fali mi cpu, a neda mi se posebno još stavljat hwinfo da se spoji na njega.
valjda će u nekoj novoj verziji staviti i za cpu.
Znam, njega i koristim, ima gpu temp i usage, fps i vrijeme. Ali fali mi cpu, a neda mi se posebno još stavljat hwinfo da se spoji na njega.
valjda će u nekoj novoj verziji staviti i za cpu.
Mislim da možeš sa razerom, ali ako ne možeš..Mislim da se play claw može koristit na 2 računala, pa ako može pošto imam original ti mogu dati key
Nema tokom igre, daje samo fps ako ukljucis, dok na launcheru daje temperaturu za cpu i graficku. Nista posebno jedino gasi procese nepotrebne tokom igre i malo poboljsava performanse racunala u igri. Jos uvijek je u beti, mozda dodaju jos toga kasnije.
Nema tokom igre, daje samo fps ako ukljucis, dok na launcheru daje temperaturu za cpu i graficku. Nista posebno jedino gasi procese nepotrebne tokom igre i malo poboljsava performanse racunala u igri. Jos uvijek je u beti, mozda dodaju jos toga kasnije.
ma od toga se ne profitira osim ako imas manjka rama, onda ces nece bit dropova i slicno, ja kad sma imo 4gb, fino mi je pomogo, ali sad s 8gb nema nikakve razlike
TomoR kaže...
ma nije do tebe, i ja sam imo isti problem, ponekad sam 15 puta moro stisnut connect na server da bi uso, i izbacivalo me, a drugi si lijepo igrali na serveru
onda je kod mene prestalo, a drugi su se poceli zalit na forumu....
trenutno je kod mene ok, a tebe zajebava..... jbg valjda ce vise slozit to
ja kad sam stisno ovaj ok, igra se nastavila, al opet se pojavi poruka kroz 30+sec, neigrivo