A ko je najviše ima TU i TD po svojim postevima?
Pa stavio sam ti top listu po tim kriterijima.
A ko je najviše ima TU i TD po svojim postevima?
Pa stavio sam ti top listu po tim kriterijima.
Imam još milijardu informacija za podjeliti sa vama ali mi se ne da. Ako vas zanima nešto javite mi i bit će objavljeno...
Evo mene zanima jedna.Ko ti je dao TD za ovaj post?
Imam još milijardu informacija za podjeliti sa vama ali mi se ne da. Ako vas zanima nešto javite mi i bit će objavljeno...
To ne mogu znati zbog novih forumskih pravila...
Ali vjerojatno neka zajedljiva duša.
pa vidis da je zdenko
Evo gospodo, statistika za prvih 2300 strana je napravljena. Zaključak je da nismo baš pametni...
Link na excel file (sa osnovnim podacima u svezi sa temom za svakog forumaša - tu, td, hvala...)
Ukratko...
zdenko1991 1922
fila2208 1290
...
Hahaha ironično da je najbolji inf igrač ujedno i daleko najnepopularniji - - očito će netko morati poradit na komunikaciskim vještinama ...
To je to, skill i prepotencija su često proporcionalni.
Istjerao sam ja tebe iz tenka, steta sto sam morao odmah ici ..
Carapa i ja smo bili u tenku. Tko je ono rekao da je to zabranjeno?
Mislim da je Zenge nešto mrmljao o tome, nešto o nama dvojici u istom vozilu..... ma šta li to samo bi?
Carapa i ja smo bili u tenku. Tko je ono rekao da je to zabranjeno?
Mislim da je Zenge nešto mrmljao o tome, nešto o nama dvojici u istom vozilu..... ma šta li to samo bi?
Koji od vas čarapa mi se maloprije prijetio nožem?
Koji od vas čarapa mi se maloprije prijetio nožem?
Tko je rekao da ću upotrijebiti nož????????
Svi koji nemate 50lvl u bc2 sad vam je prilika, ea je izbacila 2 hakirana servera s unlimited ammo i 1000 bodova po kilu
Hvala.
Hvala.
ne,toga se držite samo kada sam ja na serveru i letim rulnambrvan bi rekla ova svinjica koja leti
pitajte malog monka kako vozim pro heli on njubara ja neznam di je skupio te silne killove
bez zeze ja sam se vozio s njim i praktički free killsi.
znaš ono sjediš, s jednom rukom držiš taj jadni miš s drugom deset stvari (cura uvijek tu negdje blizu) ,a tek si popio onu prvu subotnju(neradnu) kavu i zapalio cigaru.
tak negdje oko 11
ma praktički ne gledam monitor.
hax! jesam vam reko
.
Veceras sam malo lutao po publicu i slucajno usao na server http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f857ad52-86da-453e-be93-08dee4013cad/WBKS-Gaming-08-24-7-TDM-NoshahrCanals-500-Tickets/ .
Tu sam naisao na dadu i antraksa te nickove koji bi mobli biti nasi.
Pitam dali je to neki nas klanski server ili ?
I da decki su dosta zilavi ali smo razmjenili olova obostrano ( cakijali ovaj put nismo ).
Sigurno je igrao mapu Gulf of Oman sa recon klasom.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x9zZaTq60Eo#!
Hvala.
Nije bed. Samo ne znam kolko je to za hvala. :)
.
Dobro si mu napisao,neznam zašto si uredio post i sve pobrisao.
ceco, server je odličan, dobro se prašilo večeras
Veceras sam malo lutao po publicu i slucajno usao na server http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f857ad52-86da-453e-be93-08dee4013cad/WBKS-Gaming-08-24-7-TDM-NoshahrCanals-500-Tickets/ .
Tu sam naisao na dadu i antraksa te nickove koji bi mobli biti nasi.
Pitam dali je to neki nas klanski server ili ?
I da decki su dosta zilavi ali smo razmjenili olova obostrano ( cakijali ovaj put nismo ).
Ne znam jesi li što pitao tijekom igre u chat jer ti ja to baš i ne pratim pa nisam vidio.
A i na drugoj strani su bile dvije kamperčine na koje smo Dado i ja imali pik tako da nas drugo nije zanimalo.
Neki papci Kuzchak i max... a ovaj poljak mi je posebno čudan jer je s AEK-om radio čuda.
Inače, na taj server smo upali random... serach - join... nemam pojma čiji je.
Ne laži ovaj napaćen narod.... bilo je u najmanju ruku bezveze jer se sve na kraju svodi na rejp.
Od pet partija smo rejpali 4 i na kraju smo dobili po njonji također u rejpu... iz meni neobjašnjivog razloga pošto smo fino krenuli na početku i onda odjednom sve ošlo u kitu.
Ne laži ovaj napaćen narod.... bilo je u najmanju ruku bezveze jer se sve na kraju svodi na rejp.
Od pet partija smo rejpali 4 i na kraju smo dobili po njonji također u rejpu... iz meni neobjašnjivog razloga pošto smo fino krenuli na početku i onda odjednom sve ošlo u kitu.
ja sam prije toga odigrao jednu koja je završila u foto finišu - ti si kriv za rejp u narednih 4 jer si too sexy for your shirt
je, bila je prevelika razlika u tim partijama, al sve u svemu nije bilo loše - tome svjedoči i to da smo mi visili na serveru preko 2 sata :P
Nisu kanali ako se nije čakijalo
AJM TU SEKSI END AJ NOV IT !!!