- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam kako bi preživio da vidiš moj stol trenutno :) Iako zapravo kod mene su sve ključne stvari na svom prirodnom mjestu - samo su okrežene s još otprilike 50ak stvari (možda i 100).
Stigao paket upravo. Darkride će vam danas bit laka meta!
Puno hvala Ceco i 53ice! :)
Vidjet ćemo kakva ćeš ti biti meta... Tko kaže da će njega to dočekati?
Ne pijem pivu uopće tako da možeš bit siguran da će ga sve dočekat - naoštri nož, večeras ti je prilika.
A do pred koji tjedan je bio normalan, tipkovnica je stajala na svom mjestu i onda mu je nešto došlo da je prebaci gore i kaže da mu ovako bolje odgovara.
Tuborg noobs
OMG!
Jesi i ovu žicu na podu namjerno izvukao?!
Darkride je pretpostavljam savršeno miran i staložen čovjek. U skladu sa sobom i svijetom. Balansiran. Čisti zen.
Jer Batlefield i stakleni stol inače nikako ne idu zajedno.
OMG!
Jesi i ovu žicu na podu namjerno izvukao?!
aha, to mi je od punjača za mob, baš mi odgovara tako :D
Ne pijem pivu uopće tako da možeš bit siguran da će ga sve dočekat - naoštri nož, večeras ti je prilika.
Ali nagovori ga da promjeni dog tag, ovaj (assault 100 SS) sam mu uzeo nedugo nakon što si mi rekla da ga nosi
mmm rivrs salkolođi - must.see.now!
A do pred koji tjedan je bio normalan, tipkovnica je stajala na svom mjestu i onda mu je nešto došlo da je prebaci gore i kaže da mu ovako bolje odgovara.
Zaželio se čovjek promjene... khm...
Stavi mu Pivo u frizder prije nego pocme... ;)
Je*eni kamper.
Nisi valjda pucao?
Stavi mu Pivo u frizder prije nego pocme... ;)
Hvala Ceco...hik...puno...hik...dobra piva....bljuuuuv...........srrrrrrk....hik....
Edit: stvarno hvala puno, nisam očekivao da će toga toliko doći tako da mislim da ću morati zvati pojačanje za vikend!
Kakav je to crvenkasti filter preko igre??
CHEAT!!1! Ne znam kako, ali CHEAT!!1!
Samo 50 FPS ova , nesto ti laga .
Samo 50 FPS ova , nesto ti laga .
To je vidio da oni na lan partiju moraju igrati na 50 pa je stavio da se počne uigravat jer ide na sljedeći lan.
Kak se može srušiti antena na Caspisan border? C4 ili?
Kak se može srušiti antena na Caspisan border? C4 ili?
S avionom ili helićem u bazu antene.
Ma može i sa C4, al je malo zayebano jer trebaš veliku ekipu i koordinaciju. Znači, 25 komada u podnožje (zaljepit direktno na antenu, ne okolo) i još po 5 komada na svakoj platformi. Pa ti računaj. Nego, pitaj ljudinu (nik na forumu mu je amdclub), on je snimao dok smo to radili još na starom bugovom serveru.
Ma može i sa C4, al je malo zayebano jer trebaš veliku ekipu i koordinaciju. Znači, 25 komada u podnožje (zaljepit direktno na antenu, ne okolo) i još po 5 komada na svakoj platformi. Pa ti računaj. Nego, pitaj ljudinu (nik na forumu mu je amdclub), on je snimao dok smo to radili još na starom bugovom serveru.
Pod 'direktno na antenu' misliš baš točno na kabel ili može i na onaj betonski stup?
Pod 'direktno na antenu' misliš baš točno na kabel ili može i na onaj betonski stup?
Na stup, kablovi ne igraju ulogu.
Cecooooo....Dooog taaaagg.... Mamicu iiiimmm