Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.162.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svi pitate kako nismo znali da cheta. Pa kak bi znao? Uvijek je bio ispod mene a na publicu je on meni govorio chetaru. Kak bi znao? Ovo da mi nismo nista bez corone :D oces pcw antraks?

Moj PC  
5 3 hvala 0
15 godina
Battlefield 3
Obmane i laži,istina narodu treba a ne na lijevom forumu tražiti trunku nade u ovim teškim i turbulentnim vremenima.
Želimo da se farsa objelodani i ovjekovjeći tu na jedinom relevantnom forumu u hrvata,našem BUGu.
Repent sinnnnnaaz,mmmmm repent to da lorda !!!
Moj PC  
5 1 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 3
pirat kaže...

Evo par slika iz BF3.

ova druga slika, očigledni damage modifier -.-

Tread softly because you tread on my dreams.
12 godina
Battlefield 3
Error: 500 -
You may not be able to visit this page because of:
an out-of-date bookmark/favourite
a search engine that has an out-of-date listing for this site
a mistyped address
you have no access to this page
The requested resource was not found.
An error has occurred while processing your request.

ovo mi veli kad se ocu ulogirat na bfhr, vidim da je drukciji forum nego prije 3 godine, jel rade jos stari accovi ili moram novi radit?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zdenko1991 kaže...

Svi pitate kako nismo znali da cheta. Pa kak bi znao? Uvijek je bio ispod mene a na publicu je on meni govorio chetaru. Kak bi znao? Ovo da mi nismo nista bez corone :D oces pcw antraks?

pcw?

ne kužim te leet fore?

ako hoćeš 1 vs 1 onda može!

Air superiority - mapa po tvom izboru.

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
zdenko1991 kaže...

pcw?

Practice Clan War.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
ElektričnaOvca kaže...
CroMystiq kaže...
Je elektricna ovca u pravu si ali sto da mu drugo napisem kad cijelo vrijeme o tome drobi. Jednom mi je Dany napisao kad se javim na forum zatvorim forum na taj dan , pa reko da ne napravim istu gresku;)

Jbg, mi ne gledamo sapunice i ovo su nam ultimativne trač teme :D. Sve nas zanima, sveee - hoćemo znati što je corona doručkovao tog kobnog jutra, nesvjestan da ga PB motri i priprema naprasan kraj njegovog kultnog statusa među nama, običnim smrtnicima. Želimo uzorak jutarnje mokraće, ekstenzivne psihotestove, broj ljubavnica i vanbračne djece, želimo znati odvaja li kupus od mesa kada jede sarmu - sve u ime znanosti i edukacije budućih generacija.

Ajd da završim i ovo za danas. Priznao nije ništa. Što da se radi takav karakter, ne igra s nama nema nikakav drugi accaunt. Dođe do TS sa svojim nikom, s tim da sam zamolio ekipu da ga ne bana s TS još neko vrijeme. Nije više klan lider i trenutno je za nas isto kao i za Vas čiter. Ali s njim se poznamo par godina i nismo ga prekrižili kao osobu koja ima ime i prezime. A što je koristio morate njega pitati jer on i PB to jedino znaju. {#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

zašto je uopće corona nosio pis tag??

zašto je uopće i bio u pis klanu??

koja je svrha klana??

ako eto nakon dvije-tri-pet nevažno godina nosi vaš klan ,igra konstantno s vama esl,public,warove,dogovara sve u ime klana,frendići ste bili na ts-u,pričali,možda se i družili u privatno vrijeme (neznam)

da bi nakon svega kao "vođa" klana rekao da se on(klan) ograđuje od corone i nek pitaju/mo coronu, a od tipa niti traga niti glasa ??

Niko se neograduje od corone, corona je super decko, i sta vas boli bgriga dali igra sa nama ili ne i sta je jeo i koliko ima djece. niti ga znate pa stga nemate pojma nista o njemu niti ste ikada sa njime pricali. Corona je najbolji bio i ostao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:28 (AmDCluB).
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

TKo je izdao dannyja svemoguceg pogledajte u slijedecem nastavku dokumentarca "Jude dvajestiprvog stoljeca" ; odabrao djelo hadjiselimovic, citao: bastinjo, pisali antraks i megotmejster

Ne moraš bit sretan, Dadino stjecanje titule "J.ebeni Juda" ne znači da se ista briše iz tvoje crne knjižice. Tamo je zabilježena do kraja vremena.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
AmDCluB kaže...
?Skilledžija kaže...
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

točno to ,pa barem recite šta je točno koristio.

koliko vidim nitko ne traži vaše isprike i memoare...

NIje nista koristi, vrijeme ce pokazati!{#}

Ej Ljudina, jel te to Mystik napuntao da mi na svaki post guraš prst u shupak?

? sta ste toliko paranoicni, vidjeti cemo ko ce se zadnji smijati{#}

Dugo sam bio neutralan po pitanju Corone i iskreno meni se nitko netreba ispričavati (i to sam napisao par puta)....ali....ove spike koje u zadnjih nekoliko dana proguravate...kao vidjet će se za nekoliko tjedana su toliko jadne da je to strahota.

Tip je čiter i gotovo....izhebo je sebe...diskreditirao (evo ti na: http://hr.wikipedia.org/wiki/Diskreditiranje) je Gricule kao tim i to je to. Napravio je prigovor na EB i odbili su ga i s time je priča završena.

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
zdenko1991 kaže...

kažu da je dobro mijenjati pozicije, inače dosadi s vremenom

14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Ajd da završim i ovo za danas. Priznao nije ništa. Što da se radi takav karakter, ne igra s nama nema nikakav drugi accaunt. Dođe do TS sa svojim nikom, s tim da sam zamolio ekipu da ga ne bana s TS još neko vrijeme. Nije više klan lider i trenutno je za nas isto kao i za Vas čiter. Ali s njim se poznamo par godina i nismo ga prekrižili kao osobu koja ima ime i prezime. A što je koristio morate njega pitati jer on i PB to jedino znaju. {#}

eto jel to tako teško bilo napisati? {#}

naravno da ga nećete prekrižiti kao osobu i naravno da ćete se i dalje s njim čuti i to sve ,ali ništa više ekipa ne očekuje nego ovako nešto kao što si i napisao,

pa ne traže vašu pokornost pobogu, tražem jednostavno i kratko objašnjenje.

još samo da pakšu prizna kaj je koristio da smo malo upoznati s time ,ali ajde....{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Battlefield 3

Doduše, mene je stvarno zanimalo odvaja li kupus od mesa, al ok, hvala na odgovoru {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Niko se neograduje od corone, corona je super decko, i sta vas boli bgriga dali igra sa nama ili ne i sta je jeo i koliko ima djece. niti ga znate pa stga nemate pojma nista o njemu niti ste ikada sa njime pricali. Corona je najbolji bio i ostao.

pa sve to stoji ljudina nitko ne ulazi kakav je on kao osoba...

kaj je najbolje imamo čak jednog zajdničkog poznanika(njegov cimer) i nekaj smo se dogovorili popit pivu u zadru jer dolazi na isto mjesti di idem i ja ,i eto zašto ja nebi onda popio s njim pivu?

jer je haxor? ROFL

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

eto jel to tako teško bilo napisati? {#}

naravno da ga nećete prekrižiti kao osobu i naravno da ćete se i dalje s njim čuti i to sve ,ali ništa više ekipa ne očekuje nego ovako nešto kao što si i napisao,

pa ne traže vašu pokornost pobogu, tražem jednostavno i kratko objašnjenje.

još samo da pakšu prizna kaj je koristio da smo malo upoznati s time ,ali ajde....{#}

a ti zenge ti si bas klasicni panjina, gore spominjes neke poene i da se poniste mecevi a ni neigras ligu. a nemas pojma da smo se povukli sa lige. lupetas samo da nije u tebi. evo igraj hrvatsku ligu ako te veseli da ces biti prvi. koji specoš.

Moci ces se jednog dana pohvaliti das si osvoji Hrvatsklu ligu u bf3 na esl-u. savjetujem ti da se prijavis jer je pravo vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:36 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

a ti zenge ti si bas klasicni panjina, gore spominjes neke poene i da se poniste mecevi a ni neigras ligu. a nemas pojma da smo se povukli sa lige. lupetas samo da nije u tebi. evo igraj hrvatsku ligu ako te veseli da ces biti prvi. koji specoš.

panjina te obukla.

ja nisam spomenuo poene i mečeve jer ja imam s tim veze,ja sam to spomenuo jer je tako pošteno prema ostalim sudionicima.

čitaj razgovijetno.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Moci ces se jednog dana pohvaliti das si osvoji Hrvatsklu ligu u bf3 na esl-u. savjetujem ti da se prijavis jer je pravo vrijeme.

LoL kako si fino suptilno posrao ligu u koju ti je klanski kolega uložio hrpu vremena {#}

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Nisam ja posrao nego govorim zengeu da prica da nismo vratili poene a nema pojma da smo se povukli. ono epic fail.

samo da napisem ženi ako cita forum: stavi hladiti pivo.

ona voli isto citati i smijati se vasim biserima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:42 (AmDCluB).
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
Zero2 kaže...
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

LoL kako si fino suptilno posrao ligu u koju ti je klanski kolega uložio hrpu vremena {#}

To je moj Ljudina{#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
13 godina
Zero2 kaže...

čekaj, nemoj ih prekidati - ja čekam odgovor na ''čitaj razgovijetno''

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:41 (ElektričnaOvca).
13 godina
CroMystiq kaže...

Šta je to bio problem?!

To je ponašanje ponašanje odgovornog leadera i tako nastavi.

Cijenit će te ljudi više.

Vjeruj mi.

Evo, čak si i meni malo srce razgalio ovim potezom.

Tvoj sljedeći korak: stisni Coronu na TS-u i neka se javi ovdje.

Zanima nas:

- koji čit

- kako to radi

- koliko dugo

itd

Uglavnom, ukratko neka iznese dojmove i sjećanja ;)

Nadalje, nitko ne očekuje od vas da ga odj.ebete iz vaših života i sa TS-a.

Vas je za.jebo najviše i ako ste mu vi spremni opriostiti to je vaša stvar.

Ako se on javi na forum i bude normalan postoji šansa da mu "oprostimo" i mi.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Danny_HR kaže...
lollik91 kaže...

TKo je izdao dannyja svemoguceg pogledajte u slijedecem nastavku dokumentarca "Jude dvajestiprvog stoljeca" ; odabrao djelo hadjiselimovic, citao: bastinjo, pisali antraks i megotmejster

Ne moraš bit sretan, Dadino stjecanje titule "J.ebeni Juda" ne znači da se ista briše iz tvoje crne knjižice. Tamo je zabilježena do kraja vremena.

Brijem da ces ti na samrti, kad me vidis, sa zadnjim dahom rec: JUDO!

P.s. doci ce vrijeme kad ces sam sebe izdati, onda se vise neces moc pogledati u zrcalo..i plakat ces.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mogli ste fino reć koristio je to i to ,ponišiti ćemo mečeve koji su se s njim igrali(to je tako i tako totalno nevažno)

ali jednostavno se ispričate s ime klana objasnite eto ovdje ljudima koji to očekuju i bok.

mislim da je to onak trunkica ljudskosti i ajmo je opisat kao doza dobre volje pošto toliko truda ulažeš/te u taj  hr "komjuniti".

s*ljak evo ti kaj sam ja napisao i ti di prije izvrtio moje riječi i di si ti to pročitao poene??{#}

di si ti pročitao da se ja toliko guram i želim biti žarko prvi??{#}

i onda ti meni govoriš panju?

ponavljam panj te obukao.

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mogli ste fino reć koristio je to i to ,ponišiti ćemo mečeve koji su se s njim igrali(to je tako i tako totalno nevažno)

a jel ti shvacas da smo se povukli iz lige odmah drugi dan ili trebam crtati? zenge nemoj me vrijedati ja nisam seljak nego seljačina ipak imam čin

ti si najbolkji decko ovdje na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 12:49 (AmDCluB).
16 godina
moderator
Battlefield 3

Vrijeđali bi se a?

Ajde da vas čujem još jedamput da je netko nekoga uvrijedio.Čekam da vidim tko ima muda.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

P.s. doci ce vrijeme kad ces sam sebe izdati, onda se vise neces moc pogledati u zrcalo..i plakat ces.

Ja ne izdajem, nikad. Jer sam muškarac koji stoji iza svojih suboraca na virtualnim poljima smrti. :)

A na samrtnoj postelji će mi zadnja riječ biti upravo to što si naveo, pitam se kako ćeš nakon toga nastaviti sa svojim životom i žestokom grižnjom savjesti koja će tebe i tebi slične proždirati u hladnim noćima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
Battlefield 3

ljudina, zenge tvrdi da je ovo tvoj stilist, molimo da se očituješ po tom pitanju

modni panj modni panj
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preozbiljna spika na forumu :(
Zanimljivije mi je cupat zube nego citat ovo...
14 godina
Danny_HR kaže...
lollik91 kaže...

Ja ne izdajem, nikad. Jer sam muškarac koji stoji iza svojih suboraca na virtualnim poljima smrti. :)

A na samrtnoj postelji će mi zadnja riječ biti upravo to što si naveo, pitam se kako ćeš nakon toga nastaviti sa svojim životom i žestokom grižnjom savjesti koja će tebe i tebi slične proždirati u hladnim noćima.

LoLlik....probao je....to nije bilo to....vratio se i sad je vaš za sva vremena :)

A za Dadija.....pa zna se da ime Dado u biti znači pica i govno bez karaktera {#}

13 godina
Battlefield 3

Pozdravljam ženu od ljudine {#}

Moj PC  
11 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice