Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.085.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
ElektričnaOvca kaže...

ti shvaćaš da tipkaš nekom tko ti ne može odgovoriti? if yes, nadam se da shvaćaš koliko je dodatno smiješno ovo što si napisao. 

Znam da nemože, al ce moc za koji dan:D

Mrzim kad netko izigrava mangupa preko interneta, a onda kad treba nešto stvarno napravit, svi se stisnu i imaju tako blesave izlike.

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
b00 kaže...

zar ti trebas mene trebas citirat ili spomenuti da bi se skuzilo da to ide meni? 

ako je tomo napiso da ga brine kaj neko ko ja mora punit proracun a ti si napiso da takvi rade u drzavnim firmama i prazne proracun koga to ide nego mene??????

ako ja tebi kazem sta stvarno trenutno mislim banat ces me. a mozda ti je to i prikriven cilj, isprovocirat me pa da ti kazem sta te ide. 

ali ja fala bogu imam dovoljno odogoja i samo kontrole u oba slucaja, i ako stvarno nisi u stanju shvatiti tako jednostavne stvari necu te vrijedat vec se suosjecat sa tobom, iako se iskreno nadam da me samo provociras ostat cu kulturan.

uistinu, praise the lord, ipak nas je spasio od čitanja onoga što zaista misliš 

Tread softly because you tread on my dreams.
12 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Evo ceco šta se dogodilo zbog tvojih piva šta si malom carapi poslao.

Došao je pijan na ts, hvalio se pivama, arrabaran je poludio jer je on trebao pobrat nagradu i cijeli vrijeme bio nervozan i nije mogao igrat pa je od žalosti morao popit pol boce vina, pa je i on pijan igrao, a imali smo war pa smo ga izgubili.

Još je carapica onako pijan pričao da pijana_carapa kad igra vidi igrače kroz zidove, nismo ga dobro razumuli (podrigivao je stalno) i eto ti sranja!! {#}

Ispravak...pobjdili smo ahhaha

bf3: [G]carapa_junior
14 godina
Skilledžija kaže...
b00 kaže...

dao sam ti nick, bolz27. zahtjev nije stigo, ili daj link od svog profila 

Imam previše papaka za prijatelje na battlelogu već tako da mi ne treba još jedan.

Ti potraži mene kad budeš spreman... samo pripremi se na plakanje i kukanje jer cvilit ćeš k'o svinja na klanju kad završim s tobom.

Nemrem si pomoći:

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...
Volvox kaže...

Došao je pijan na ts, hvalio se pivama, arrabaran je poludio jer je on trebao pobrat nagradu i cijeli vrijeme bio nervozan i nije mogao igrat pa je od žalosti morao popit pol boce vina, pa je i on pijan igrao, a imali smo war pa smo ga izgubili.

Još je carapica onako pijan pričao da pijana_carapa kad igra vidi igrače kroz zidove, nismo ga dobro razumuli (podrigivao je stalno) i eto ti sranja!! {#}

1 dobili (Dok ara nije bio pijan), druge 2 izgubili, kad ste skupa imali promila ko iq :D

Battlelog: Xtream_gjurki
13 godina
Volvox kaže...
ElektričnaOvca kaže...

ti shvaćaš da tipkaš nekom tko ti ne može odgovoriti? if yes, nadam se da shvaćaš koliko je dodatno smiješno ovo što si napisao. 

Mrzim kad netko izigrava mangupa preko interneta, a onda kad treba nešto stvarno napravit, svi se stisnu i imaju tako blesave izlike.

Pa da. Ja bih recimo, u slučaju da neki telac hoće moje podatke kako bi rješavao stvari ''na ruke'', proslijedio njegov upit organima zaduženim za takve oblike ponašanja - mislim da je to primjereno za ovaj stupanj civilizacijskog razvoja, iako sam svjestan da ima još onih koji nisu odmakli previše od pećine svojih predaka. Na to si mislio, jelda?

17 godina
Skilledžija kaže...
b00 kaže...

dao sam ti nick, bolz27. zahtjev nije stigo, ili daj link od svog profila 

Imam previše papaka za prijatelje na battlelogu već tako da mi ne treba još jedan.

Ti potraži mene kad budeš spreman... samo pripremi se na plakanje i kukanje jer cvilit ćeš k'o svinja na klanju kad završim s tobom.

Ej, dobro je da si uredno sakrio svoje Battlelog ime. Ne vidi se iz Headglitcha.

14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
Volvox kaže...
ElektričnaOvca kaže...

Pa da. Ja bih recimo, u slučaju da neki telac hoće moje podatke kako bi rješavao stvari ''na ruke'', proslijedio njegov upit organima zaduženim za takve oblike ponašanja - mislim da je to primjereno za ovaj stupanj civilizacijskog razvoja, iako sam svjestan da ima još onih koji nisu odmakli previše od pećine svojih predaka. Na to si mislio, jelda?

ne ,mislio je da međusobno izmjene adrese ,nađu se na školskom i šoraju pred 7 c.{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
b00 kaže...
Basta kaže...
b00, ides krivim smjerom...

znam xD, dosadno mi... izfascniro me skorpionov komentar na youtubu pa sam ostavio komentar na to, ali jbg bf igraci imaju totalno drugacije shvacanje rijeci skilla u pucacini... zive u zabludi da su skilleri jel naprave odreden broj killova sa nekim srotom kako bi otkljucali assigment..... jbg bf3 je jedina igra koju stariji ljudi igraju u ovlikom broju, niti jedna igra nema ovoliko starijih igraca. oni su tu da potrose vrijeme i zabave se, a ja sam jos i da se natjecem na esl npr. a oni igrace kao ja preziru., iz njma poznatih razloga.  njihov lan party bi bio 10 kompova u garazu, rostilj ispred garaze, 5 gajbi pivi ispod stola i smjeh, sve ja to kuzim. i ja bi takav lan :D ali kuzim razliku izmedu toga i pravog lana a oni ne kuze, niti mislim da ih takav lan zanima, putovanje iz zg u split na lan ili u sloveniju/bosnu, a da ne spominjem nesto dalje.

jedino što si pokazao je da si ti taj sa raznim predrasudama prema igračima (dob, način igranja, etc.) - je, stariji igrači ni ne znaju što je lan, to je izmislila ekipa sa 17.g nedavno, a mi se sve čudimo i preziremo :D

Ovo mi je izjava godine "  stariji igrači ni ne znaju što je lan " Pogotovo kad to izjavi osoba koja ni nezna sta znaci multiplayer na analogiji od teoretskih 56k ni razliku izmedju hub-a i switch-a. Da ni ne spominjem da vecina ovdje nezna da Doom nije prvi first person shooter ni kada je sve pocelo. Pucali smo davno prije vas i strugali blato sa kuglice misa, zato spremite svoje mlade piše u hlace zatvorite slic i malo poštovanja nebi bilo na odmet.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bolz27/stats/855470734/

mislio sam da ćeš imati puno bolje statse (koji nisu mjerilo ničega u ovoj igri, slažem se)

cek, to je to? ocekivao sam nekog ubervojnika {#} ovakve Pr0 sillz0re nabijam po cijele dane, popravljam si KD i WL, ekipa na forumu me napada zbog toga...

Battlelog: LateralusX
13 godina
Lateralus kaže...
TomoR kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/bolz27/stats/855470734/

mislio sam da ćeš imati puno bolje statse (koji nisu mjerilo ničega u ovoj igri, slažem se)

cek, to je to? ocekivao sam nekog ubervojnika {#} ovakve Pr0 sillz0re nabijam po cijele dane, popravljam si KD i WL, ekipa na forumu me napada zbog toga...

Pa o tome ja pričam cijelo jutro, a mali se pali i misli da je uber pro jer igra ESL.

Takvi su mi najdraži za guženje :)

Evo, da ne budem pichka... Boo - ti reci s čim hoćeš da te haxam - oružje, atačmente i ostalo.

Ako treba, repare tool, bit će paljenje - nije problem

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...

Pa o tome ja pričam cijelo jutro, a mali se pali i misli da je uber pro jer igra ESL.

Takvi su mi najdraži za guženje :)

Evo, da ne budem pichka... Boo - ti reci s čim hoćeš da te haxam - oružje, atačmente i ostalo.

Ako treba, repare tool, bit će paljenje - nije problem

e, antrakše, nemoj skupljati takve na betllogu, znaš da nas onda prate po serverima :/

13 godina
ElektričnaOvca kaže...

e, antrakše, nemoj skupljati takve na betllogu, znaš da nas onda prate po serverima :/

ne brini brigu... dobit će po pici par puta pa će bježat od nas k'o vrag od tamjana

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
ElektričnaOvca kaže...

ne brini brigu... dobit će po pici par puta pa će bježat od nas k'o vrag od tamjana

možda neće ni imati vremena od onih svojih, kako je rekao, lanova?

16 godina
b00 kaže...

vidim ja ti neku ozbiljniju gresku u vugla imas, ja niti jednom prilikom sebe nisam proglasio pro vec sam napiso ovdje da esl vise ne igram jel me pojedu svi a da ih i nevidim. 
ajde nek mi neko da link od ovog SKILLED đije na pp da pokazem kako i pocetnik moze odigrat bolje od igraca sa low iq i postam ovdje screenshot.

I plakat ko što plačeš na našem serveru svaki put kad te se izrejpa sa jetom/chopperom/tenkom{#}{#}

Stvarno ću počet spremat logove od chata na serveru radi takvih 'skilled aimera' ko ti{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
jopis kaže...
b00 kaže...

vidim ja ti neku ozbiljniju gresku u vugla imas, ja niti jednom prilikom sebe nisam proglasio pro vec sam napiso ovdje da esl vise ne igram jel me pojedu svi a da ih i nevidim. 
ajde nek mi neko da link od ovog SKILLED đije na pp da pokazem kako i pocetnik moze odigrat bolje od igraca sa low iq i postam ovdje screenshot.

I plakat ko što plačeš na našem serveru svaki put kad te se izrejpa sa jetom/chopperom/tenkom{#}{#}

Stvarno ću počet spremat logove od chata na serveru radi takvih 'skilled aimera' ko ti{#}

ne ne ja njega pozivam na kanale, inf only. kaj se tice vozila, zna se kakvo je moje misljenje po tom pitanju. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:17 (pirat).
17 godina
Battlefield 3

Kad smo vec kod godina, bas me interesira, a vjerujem i ostale, raspon godina u igraca! Mislim da bi tu moglo biti i malih iznenadenja! 

11 <20
31 20-30
39 30-40
7 40-50
1 >50
***** Maxxy *****
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

@boo

moram pazit na izražavanje jer u protivnom neću moći sudjelovati u ovoj temi... stoga ti šaljem poruku od Zdneka (upravo mi je poslao PM i zamolio da objavim pošto je on baniran) koji ti poručuje da si BOB

zz

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bobovi su pali na tjeme. {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
b00 kaže...

fila ti imas odgovor na svaciji odgovor, koliko ima ukupnih odgovora u ovoj temi toliko ti imas postova takoder. svakom loncu poklopac. jos ajde da si neki troler tipa , da prcas, da si zajebant, tipa friday, ali ti niti jedno niti drugo niti trece, totalni promasaj. 

Zar nisi rekao da više nećeš odg meni i povlačiš se?

Sad si opet isprovociran, odgovorio mi, nego što je nego si opet naivno pao na troll. 

Ne budi ljut rekao sam ti, jednostavno si naivan, ti si jedini kupio bf3 za esports...i jedini koji ne razumije što je zbilja bf.

I u stanju si srati nekome tko je igrač takav kakav ti nikad nećeš postati

SAd ajde, probaj me kao uvrijedit, i onda reć, e sad se neću uvuć u troll neću ti više odg pa za dve strane opet naivno padni.

Zapravo je postalo prejednostavno, više mi nije ni zanimljivo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Skilledžija kaže...

@boo

moram pazit na izražavanje jer u protivnom neću moći sudjelovati u ovoj temi... stoga ti šaljem poruku od Zdneka (upravo mi je poslao PM i zamolio da objavim pošto je on baniran) koji ti poručuje da si BOB

zz

ja na pp dobivam samo nemoralne ponude od pirata {#}

13 godina
Maxxy kaže...

Kad smo vec kod godina, bas me interesira, a vjerujem i ostale, raspon godina u igraca! Mislim da bi tu moglo biti i malih iznenadenja! 

hm, za sad je premalo nas sa 30+cm - pardon, godina.

12 godina
fila2208 kaže...
b00 kaže...

fila ti imas odgovor na svaciji odgovor, koliko ima ukupnih odgovora u ovoj temi toliko ti imas postova takoder. svakom loncu poklopac. jos ajde da si neki troler tipa , da prcas, da si zajebant, tipa friday, ali ti niti jedno niti drugo niti trece, totalni promasaj. 

Zar nisi rekao da više nećeš odg meni i povlačiš se?

Sad si opet isprovociran, odgovorio mi, nego što je nego si opet naivno pao na troll. 

Ne budi ljut rekao sam ti, jednostavno si naivan, ti si jedini kupio bf3 za esports...i jedini koji ne razumije što je zbilja bf.

I u stanju si srati nekome tko je igrač takav kakav ti nikad nećeš postati

SAd ajde, probaj me kao uvrijedit, i onda reć, e sad se neću uvuć u troll neću ti više odg pa za dve strane opet naivno padni.

Zapravo je postalo prejednostavno, više mi nije ni zanimljivo.

ti si i dalje uvjeren da trolas?

znas li ti uopce razliku izmedu trolanja spaminga flaminga? 

daj se javi Friday-u na instrukcije, kad pocnes imat na svojih 5 komentara zbroj Thumps upova kao sto on ima na jednom onda se mozes zvati trolerom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 13:34 (b00).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

jel neko stvarno 50+ ili neko trola

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Netko je stvarno +50 {#}

***** Maxxy *****
14 godina
neaktivan
CroL1k1n7 kaže...

Ovo mi je izjava godine "  stariji igrači ni ne znaju što je lan " Pogotovo kad to izjavi osoba koja ni nezna sta znaci multiplayer na analogiji od teoretskih 56k ni razliku izmedju hub-a i switch-a. Da ni ne spominjem da vecina ovdje nezna da Doom nije prvi first person shooter ni kada je sve pocelo. Pucali smo davno prije vas i strugali blato sa kuglice misa, zato spremite svoje mlade piše u hlace zatvorite slic i malo poštovanja nebi bilo na odmet.

Ahaha sad si me sjetio blata na kuglici a jos na onim rodulicima je znalo i dlaka bit haha uf uf svasta s tim misevima

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...
Volvox kaže...

{#}{#}{#}

15 godina
b00 kaže...

daj se javi Friday-u na instrukcije, kad pocnes imat na svojih 5 komentara zbroj Thumps upova kao sto on ima na jednom onda se mozes zvati trolerom.

Nikad se nisam ni nazvao trolom, i nije mi fora lijepit one slike sa interneta jelly brah, problem, watch out itd. to su dječji ninegag superswag yolo trolovi.

Ja provociram i zayebavam, kažem ono što se neki ne usude i bmk.

Vidim da si skilled i u internetskom ratovanju, u sve se razumiješ, pa spermić ti je vjerovatno brat rođeni.

Meni zaboli za thumbs up i thumbs down, čak nekad i više uživam na thumbs downove kad znam da je netko fanboy pa me slijedi i stavlja mi ih.

I opet...rekao si da mi nećeš odg, i opet raspravljaš samnom...ko sad tu ispada smiješan?

bolz, svi te sprdaju po forumu, nakon linča čitera, došao si ko loptica sa kojom se igraju antrakš, ovca, maggot...užitak je malo igrati se :)

samo nam daj materijala, da možemo i dalje :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Maxxy kaže...

Netko je stvarno +50 {#}

Možda autor ankete?? {#}

12 godina
fila2208 kaže...
b00 kaže...

Nikad se nisam ni nazvao trolom, i nije mi fora lijepit one slike sa interneta jelly brah, problem, watch out itd. to su dječji ninegag superswag yolo trolovi.

Ja provociram i zayebavam, kažem ono što se neki ne usude i bmk.

Vidim da si skilled i u internetskom ratovanju, u sve se razumiješ, pa spermić ti je vjerovatno brat rođeni.

Meni zaboli za thumbs up i thumbs down, čak nekad i više uživam na thumbs downove kad znam da je netko fanboy pa me slijedi i stavlja mi ih.

I opet...rekao si da mi nećeš odg, i opet raspravljaš samnom...ko sad tu ispada smiješan?

bolz, svi te sprdaju po forumu, nakon linča čitera, došao si ko loptica sa kojom se igraju antrakš, ovca, maggot...užitak je malo igrati se :)

samo nam daj materijala, da možemo i dalje :)

ak te to veseli, evo pa izvoli opali jos jedan nigdje veze tekst

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice