Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...
berto kaže...
191x7 kaže...

A4Tech X7 750BF (Avago ADNS A6010) - 16% acc s M16A3

SpeedLink Kudos  (Avago ADNS A9500) - 13% acc s M16A3

Čini se da G500/G9x i slični s A9500 senzorom baš i ne vole BF3...

Mora da se salis...

Već 2 dana isprobavam.

Ti moraš prvo naučiti igrati i pucati pa ćeš onda moć isprobavati svašta nešto :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Već 2 dana isprobavam.

Ti moraš prvo naučiti igrati i pucati pa ćeš onda moć isprobavati svašta nešto :)

A tebe prvo treba IMO naučiti kulturi, NHF. :)

Zašto misliš da ne igram dobro? Jer ne igram ESL? Jer "šaram" po oružjima da otključam što više dodataka za ista umjesto da igram samo s jednim?

Twitter: @191x7
13 godina
protjeran
Battlefield 3

esl je kao COD, nema veze s battlefieldom

ti sto igraju esl kad dodu na conquest budu medu zadnjima

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 15:31 (MARKOcVp).
Moj PC  
7 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

po cemu je kao cod?jer je infantry only,bez vozila?cod i esl nemozes nikako uspoređivati...

battlelog:KICKASS_HR
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Zašto misliš da ne igram dobro? Jer ne igram ESL? Jer "šaram" po oružjima da otključam što više dodataka za ista umjesto da igram samo s jednim?

Kakvoj kulturi, ovo je internet.

Nema to nikakve veze, ne moraš se (ti i bilotko drugi) ponašat bezobrazno samo zato što se skrivaš/te iza nekog nicka i male sličice. NHF

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Već 2 dana isprobavam.

Ne, jer sa jednim mišem imaš 13, sa drugim 16 i zaključuiješ da je miš kriv.

Ja imam miš od 100kn, bežični sa kojim napravim i peko 20-25 nekad acc. Šta onda tvoje istraživanje veli na to?

jeftiniji miš bolje gađa ili šta? 

Šaram i ja i imam hrpu oružja preko 500 da se razumiemo, samo hoću reći da su neka tvoja istraživanja ovdje da neki miševi imaju bolji ''hitreg'' su ne smiješna već žalosna, nhf.

Ako je isti server, isto računalo, isti igrač i igranje, isti OS i programi itd i jedina razlika u mišu, s jednom 16% s drugim 13%, onda to znači da jest do miša.

To nema veze s mojom preciznošću već ima s mišem. I da mi je s jednim 10% a s drugim 5% opet bi bilo do miša. I da je s jednim mišem 30 s drugim 20 opet bi bilo do miša.

Moj PC  
0 13 hvala 1
13 godina
protjeran
kurt kaže...
MARKOcVp kaže...

po cemu je kao cod?jer je infantry only,bez vozila?cod i esl nemozes nikako uspoređivati...

nije toliko do vozila, nego jer je 5vs5, dosadno je

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 16:20 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ako je isti server, isto računalo, isti igrač i igranje, isti OS i programi itd i jedina razlika u mišu, s jednom 16% s drugim 13%, onda to znači da jest do miša.

To nema veze s mojom preciznošću već ima s mišem. I da mi je s jednim 10% a s drugim 5% opet bi bilo do miša. I da je s jednim mišem 30 s drugim 20 opet bi bilo do miša.

a temperatura, vlažnost i tlak zraka??? jesi to uzeo u obzir kad već na glupostima baziraš svoju glupu teoriju ;)

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

A stvarno ti si bar znao pametne stari pisat,koj ti je đava sad

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

End Game,fuj!!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Sad stvarno pišeš bedastoće.. Vi inžinjeri nemate pametnijeg posla?  Da imaš 10 god razumio bi, ali ovako.. Imao si jako zanimljive, pametne i korisne postove ali ovo više nema veze s vezom.

14 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Vidi se da si igrao ESL, pa znaš.

battlelog: Xtream_Nick
13 godina
Battlefield 3

Moram se i ja osvrnuti na ovo ispitivanje miševa odnosno preciznosti istih.

Da si napravio uzorak od npr. 100 odigranih rundi iste mape i istog moda i da si iz tih 100 rundi uzeo neki prosjek, onda bi ta priča kako-tako držala vodu.

Ovako, paušalno odigrati jednu-dvije partije i reći da je jedan miš neprecizniji od drugoga je u najmanju ruku diletantizam.

Pa meni oscilira preciznost iz runde u rundu.

O mnogo faktora to ovisi, a najmanje o mišu... jakost protivnika, raspoloženost za igranje, odnosno umornost/odmornost, stil igre, pingeri/hakeri u igri... itd.

Evo još jedan glupi primjer... meni raste preciznost s nekim oružjima iz dana u dan, a igram s jednim te istim mišem od početka... kako (paa kaaaaak)?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Pa jednostavno taj A4Tech ima manji horizontalni rasap metaka.

Tko ne vjeruje može samnom na prazan server pa da pucamo po zidovima i pričamo preko TS-a.

U long burst, short burstovima i metak po metak, aim ili hip ima manji horizontalni spread. Ne znam zašto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
nick54312 kaže...
MARKOcVp kaže...

nisam igro, ali sam igro bazzar 5vs5 bez vozila sto je ista stvar

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 18:08 (MARKOcVp).
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Tko ne vjeruje može samnom na prazan server pa da pucamo po zidovima i pričamo preko TS-a.

U long burst, short burstovima i metak po metak, aim ili hip ima manji horizontalni spread. Ne znam zašto.

Ne ne shvacas. Bez uvrede neznam koliko si ti kao igrac releventan da procijenis koliko je koji mis dobar. Ipak je za aim najjvazniji counterrecoil. Imao sak ja razer imperator, dethadder, i sad imam m6980 od gigavyte. Najprecijzniji sam bio sa imperatorom zbog gripa i njegova dva lasera. Nije m6980 los ali mi imperator fapi. Druga stvar 16% je vrlo los aim tako da nema sanse da mozes prouciti koji je mis bolji. Da das ivici koji napravi 42% onda bi jos i povjerovao. Uostalom daj reci postavke sa kojima testiras mis( dpi, ingame senss)

17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
191x7 kaže...

Ne ne shvacas. Bez uvrede neznam koliko si ti kao igrac releventan da procijenis koliko je koji mis dobar. Ipak je za aim najjvazniji counterrecoil. Imao sak ja razer imperator, dethadder, i sad imam m6980 od gigavyte. Najprecijzniji sam bio sa imperatorom zbog gripa i njegova dva lasera. Nije m6980 los ali mi imperator fapi. Druga stvar 16% je vrlo los aim tako da nema sanse da mozes prouciti koji je mis bolji. Da das ivici koji napravi 42% onda bi jos i povjerovao. Uostalom daj reci postavke sa kojima testiras mis( dpi, ingame senss)

Zdenko yebo te mobitel... Iako, slažem se ovo za iveka!

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...
nick54312 kaže...
MARKOcVp kaže...

ti oces reci da je esl isto kao i public kada se puni server?{#}

evo ja sada igram esl sa sjebanim netom i vec pet rundi  zaredom gubim i u minusu sam.

13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
nick54312 kaže...
MARKOcVp kaže...

Nemoj se ljutit ali prestani sa glupostima da ti mozak ne prokljuca. Komentiras dinamicnost 5 v 5 uigranih timova na tsu, usporedujuci ih sa publicom 5 na 5. Jesi ti tocan? Tvoj vrhunac zabave je spawnrapt sa snipom, tako da molim te suti. Neznas sta je 5v5, nemas tim, neznas timski i pojma nemas sta je dinamicnost.

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
191x7 kaže...

Zdenko yebo te mobitel... Iako, slažem se ovo za iveka!

Sry, na poslu sam, pa nemogu ispravljat.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemojte tako protiv decka, ima nekaj u tome kaj govori. On nije nigdje izjavio da je mis sam po sebi bolji, samo je testirao. Ja sam u BF-u promjenio 3 misa, pa mogu nekaj, reci na tu temu.

Roccat Kone v2, G500, i Sharkoon FIreglider. Osobno, najbolji je Fireglider, u kojeg apsolutno nikakve nade nisam polagao i kupio ga na blef. Jest da je stvar u nacinu igre, i da sam poceo drukcije igrat, al ovi misevi mi nisu u krajnjem slucaju odgovarali ergonomijom onda kolko FIreglider. Sad, kaj se tice lasera, meni osobno je bitno da dela na cim vecoj frekvenciji, i da ima cim manji sens moguc, sa vise gradacija, jer iznad 800 dpija, tak i tak ne trebam :) I mada ne bi trebalo imat utjecaja, BF je cudna biljka sa hardverom, sve je moguce uz neku vjerojatnost

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Šef kaže...
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Nema to nikakve veze, ne moraš se (ti i bilotko drugi) ponašat bezobrazno samo zato što se skrivaš/te iza nekog nicka i male sličice. NHF

pa di sam bio bezobziran? Samo sam rekao, tko je konkretno on, da ocijeni na temelju tri miša i zaključi da je ''hitreg'' bolji na drugim miševima?

Ne skrivam se iza nicka, jer mi je to i rl nick i svatko me može pronaći ako to i želi. Nisam jedan od onih koji se javlja ispod nekog kamena, a najhrabriji je kad nitko ne zna ko je on.

I još jednom velim, ovo je internet, ako dosad se nisi naučio nosit sa trolovima itd. onda je bolje da ga ukineš, ne ti nego bilo tko drugi, i nhf.

191x7 kaže...

Sry ako si se ti igdje uvrijedio, ali znaš i sam da igrač neki nisi i nekako ne mogu prihvaitit to tvoje istaživanje i razmišljanje. Kao što ti je netko i napisao, jesi računalo vlažnost zraka, broj mikroba po podlozi i zatezanje tetiva u ruci pri korištenju svakog miša?
rečenica da je hitreg bolji da drugim mišem,...to nisam očekivao od nekog školovanog kao ti koji je temu uvijek počastio kvalitetnim postom,, tako da sam neugodno iznenađen.
Još jednom nhf, ali u pravu nisi što pokazuju i thumbovi, a i riječi par igrača koji su malo više sati prosjedili sa raznim miševima i postigli malo drukčije rezultate.
ontopic: 
živnula malo, tema yesyesyes

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 19:04 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde da se ja ubacim u temu sa misevima...ako se usporedjuju 2 vrhunska misa mislim da pre velike razlike tu nema,stvar je samo kako ce ti odgovarati njegov dizajn i hoces li se uspjeti naviknuti...ja sam recimo sa g700 preso na roccat i nista ja nisam posto bolji igrac ili bolje gadjam...sve su to vrhunski misevi stvar je samo navike...a ako predjes sa nekog šrota od 49.99kn iz kauflanda na neki od vrhunskih miseva preporodit ces se sa aimom i sa igrom....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 3

LP

planiram u pon dat 100kn za key. Zanima me , kad dobijem taj key sta trebam instalirat, skinut ?! Skinuo sam Battlefield 3 od reloaded-a,

jel imam kakvih patcheva za skinut itd.?

Vidio sam na ESLU ima onaj  ESL versus, pa kakvi su tamo igraci?! Znam da na cod 4 su igraci katastrofalini i to uopce ne zelim vise ni zaigrat.

Nemam živaca igrat sa degenima...

Hvala

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

LP

planiram u pon dat 100kn za key. Zanima me , kad dobijem taj key sta trebam instalirat, skinut ?! Skinuo sam Battlefield 3 od reloaded-a,

Vidio sam na ESLU ima onaj  ESL versus, pa kakvi su tamo igraci?! Znam da na cod 4 su igraci katastrofalini i to uopce ne zelim vise ni zaigrat.

Hvala

katastrofa

17 godina

LP

Hvala

Bezveze si skidao te gigabajte kada ih ne možeš iskoristiti za instalaciju igre u Originu.

Kupiš key, skineš i instaliraš Origin, u Originu aktiviraš ključ i preko Origina skineš i pokrećeš igru.

12 godina

O super onda... Ma nema nikakvih problema delete-at igru i skinut preko orgina.. Super i hvala na odg.

E da, jos nesto... jel ima kakvih patcheva za skinut?

15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ok sad znam da trolas...
Battlelog: xXxtream_mau5
15 godina
191x7 kaže...

LP

Hvala

Bezveze si skidao te gigabajte kada ih ne možeš iskoristiti za instalaciju igre u Originu.

Kupiš key, skineš i instaliraš Origin, u Originu aktiviraš ključ i preko Origina skineš i pokrećeš igru.

Uopće nije, sada može dati originu da započne, ubacit ovaj folder što je skinuo i instalirao, i ubrzat si instalciju i skidanje ostatka igre,.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice