Vjerojatno ga je ćopilo odmah...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Aaaaaaaaaaaaaaa lud sam, guram je.beni mortar do 500 kilova za medalju. i sad imam skoro 600 a nigdi medalje ...
Aaaaaaaaaaaaaaa lud sam, guram je.beni mortar do 500 kilova za medalju. i sad imam skoro 600 a nigdi medalje ...
To ti je od pustog gličanja. Kod tebe igra više ni ne zna šta je normalno funkcioniranje...
Ova tema je tak passe.
Neka neka, ima tu još safta...
In your face Fleischmann xD.
Digao 2,5 medalje u 3 dana. Kharg TDM, 64 igrača, 1000 ticketa, 20-30 killova po rundi. Samo se opremi AS-VAL-om.
BTW mortar medalje se dobivaju na 150-300-450-600-750 itd... Nekad davno, kada sam "odradio" prvu mortar medalju trebalo je 300 killova za jednu medalju.
Mislim da sam igrao protiv tog frajera prije par dana...
Meni isto zvuči poznat nick ali kad mu malo pogledaš statistiku reklo bi se da lik uopće nije čiter. Ima 95 sati igre i tek je rank 35, igra samo sa sačmama i ima jako mal acuraccy. Nevidin uopće po čemu je čiter, jedino ako je vriško instalira nešto pa ga odma uvatilo.
ta statistika ti ne vrijedi nista ukoliko igrac igra esl.... svaki put kada udes na server preko esl ne povecavaju se niti killovi niti deathovi niti rank, a vjerujem da ne pamti niti bilo sta drugo
ne vjerujem da ce itko uzet aimbot i ic bezveze sa njime ubijat na public., njih pub ne zanima.. to se kupuje za esl cb i slicno......
koliko vidim imas mortar medalju, zapravo imas ih 3 komada , a ako govoris o dogtagu, za to trebas 750 killova (5 medalja)
koliko vidim imas mortar medalju, zapravo imas ih 3 komada , a ako govoris o dogtagu, za to trebas 750 killova (5 medalja)
aaaa nista HC metro rush 64 slota FTW...
kupujem bf3 premium edition
ponude na pp
rush na novim mapama je cista deb*lana. samo re*ardiran covjek moze nest takvo sloziti. ovaj je poput pravog uhljebljenika, tj nije uopce razmisljao.
nisam znao da se opet mogu prodavati accountevi...
evo neće se ponoviti
lp
rush na novim mapama je cista deb*lana. samo re*ardiran covjek moze nest takvo sloziti. ovaj je poput pravog uhljebljenika, tj nije uopce razmisljao.
Zar niri ti nedavno vikao kako treba dat nagradu nekom tko je slagao rush na novim mapama?
Zar niri ti nedavno vikao kako treba dat nagradu nekom tko je slagao rush na novim mapama?
pa mislim, ako ne kuzis sarkazam...
Hm, okej onda....ali ono.
pa pametan si covjek, reci kako je dizajnirano...mislim, ja gotovo da nemam rijeci. Ako ista vrijedi, onda conquest na svim mapama vrijedi, ali rush samo na vanilla
pa pametan si covjek, reci kako je dizajnirano...mislim, ja gotovo da nemam rijeci. Ako ista vrijedi, onda conquest na svim mapama vrijedi, ali rush samo na vanilla
Meni se mape dopadaju zbog samog settinga i stila, dobro su složene za skoro sve modove sem sqd dm.
Rush je dobar, jako, moram reć da sam odigrao par rundi i uživao, jednostavno mora ekipa surađivat. U stilu nekih od najboljih mapa iz BC2 je.
Znam da si nedavno hvalio pa sam pomislio da si promjeniio mišljenje.
Xyan, ne znam jesi igrao BC ili BC 2. Ali ovo su nakon Damavand peaka jedine prave rush mape. Znaci ni u jednoj nije jedna strana nadmocna, i kaznjava timove koji ne igraju timski. Cak runde na 64 slota mogu biti igrive. Riverside mi kombinacija starog Valparoisa i i Isle, Kisar mi je kombinacija Lagune presa i Oasisa u kojoj ekipa na nebu odredjuje pobjednika. Mape su bas rush mape, za razliku od svih dosadasnjih su koliko toliko antibaserape. Tu jedino otpada mozda prva baza Nabadan Flats za ekipu koja ne krene u u napad vec kampa., ali opet je to greska tima. Rush mape moraju biti sto vise linearne, sa dobro uradjenim uskim grlima da ne daju prednost nikome. Nazalost vecina prijasnji mapa Vanila, B2K, da ne spominjem AK daje prednost jednoj strani. Dvije odlicne rush mape prije ovog DLC su bile Damavand i Teheran.
Jel itko od vas zadnjih par dana ima hugeeeeee fps drop, jel to do mene il do bf-a ?
Xyan, ne znam jesi igrao BC ili BC 2. Ali ovo su nakon Damavand peaka jedine prave rush mape. Znaci ni u jednoj nije jedna strana nadmocna, i kaznjava timove koji ne igraju timski. Cak runde na 64 slota mogu biti igrive. Riverside mi kombinacija starog Valparoisa i i Isle, Kisar mi je kombinacija Lagune presa i Oasisa u kojoj ekipa na nebu odredjuje pobjednika. Mape su bas rush mape, za razliku od svih dosadasnjih su koliko toliko antibaserape. Tu jedino otpada mozda prva baza Nabadan Flats za ekipu koja ne krene u u napad vec kampa., ali opet je to greska tima. Rush mape moraju biti sto vise linearne, sa dobro uradjenim uskim grlima da ne daju prednost nikome. Nazalost vecina prijasnji mapa Vanila, B2K, da ne spominjem AK daje prednost jednoj strani. Dvije odlicne rush mape prije ovog DLC su bile Damavand i Teheran.
ne znam, vecinom su debili u ekipi, jer 5-6 ljudi ne moze nista napraviti, pa su zato mape krive. al onaj riverside, majko.... imam 12-0 u heliju, i to jos im ukrade, i imamo 2 helija, ne ruse nas, mi ih samo ubijamo, al nasi ne plentaju. s time da kruzim iznad plentova, i nitko se ne spawna na mene. coool

pih vi se zalite za ono zeleno,
acid edicija :D
I ja bil na acidu sa novim nvidia driverom :)
Jel itko od vas zadnjih par dana ima hugeeeeee fps drop, jel to do mene il do bf-a ?
Nije tolko fps drop kolko lag, zadnjih par dana. Mislim da nakon zadnjeg origin updatea (40mb)...
Nije tolko fps drop kolko lag, zadnjih par dana. Mislim da nakon zadnjeg origin updatea (40mb)...
neznam..meni je igra stvarno postala neigriva pada mi ispod 30 fpsa, prije sam imao 100
pih vi se zalite za ono zeleno,
acid edicija :D
Meni se nešto slično ovome dogodilo 2 puta u zadnjih tjedan dana... Ne znam do čega bi to moglo bit, al prvi put je bilo isto ovako ko na tvojoj slici. Drugi put (danas) je bilo još gore, samo su se vidjele te divlje boje i sve je titralo - nije se mogla raspoznat mapa uopće. Nije do novih drivera jer sam ih tek danas poslije toga stavila.
Hehe, malo je Žikica dobio batina i ragequito, tipično francuski :)
Hehe, malo je Žikica dobio batina i ragequito, tipično francuski :)
SVe se nešto nećkali, m16 pro yebeš to, a sad gaze žiku i ekipu.