Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

evo prijaviti ce se moj novi prijatelj na leader, MislavGay{#}

jesi kupio igru i koji ti je nick u igri.

Priča se da si haksao i popušio privremeni ban na ESL-u...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
mislavgray kaže...
Pero Dinamit kaže...

Covjek nije poslao "samo mis" Nego pretpostavljam da znas kak izgleda sastavno pakiranje logija. Karton plu izbocena plastika. Da netko stane na to nis mis nebi spasilo. E kutija je bila u papir zamotana. Protection level 99.

Danny_HR kaže...

haha

ti stvarno nemas mozga u glavi, sta mislis zasto stavljaju naljepnicu case na paket. zato sto se ti paketi nebacaju jer se salje staklo ili nesto lomljivo. jedini koji bi stao na paket si ti. i btw zaboravio sam ti reci da znam da si pokusavao odljepljivati prednej glajdere jer imam sliku boklje kvalitete gdje izgledaju kao novi. i one ogrebotine od skalpela su prestrasen. i da samo znas koliko sam ga puta siknio od zid posto je bezican pa super leti zrakom. majlke mi moje mile da mi je tebe jednom vidjeti na nekom lan partiju pa da mi kazes to u lice sto mi pises na PM.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 15:22 (bmwhartge).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ako neko hoce prodat 2tb hard, po mogucnosti wd blue ili black, neka m ise javi, kupujem

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 15:35 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

kak neki ljudi ne kuze da nemamo nikakve ali nikakve tweakove u igri ili nesto sto ima veze s njom,nego imam u vezi interneta i vecina onih hit reg fix sto imate platoon na battlelogu je placebo nista drugo.A to sto neki ne vole 5v5 netrebaju igrat.I ja sam nekad igrao samo classic sa jopisom i ekipom,odkad sam probao inf. skoro vise nikad nisam igrao classic.Ako necete igrat ne morate svatko voli igrat igru na svoj način.pozz

Moj PC  
9 0 hvala 4
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Gospodine ljudina odgovorite na pitanje sa DA ili sa NE!

Da li je istina da imate privremeni ban na ESL-u?

Freak Show Inc.

8 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

ima ali ne zbog cheata neho zbog glupog wirea,jer mu nije transmitalo poslije matcha a on je votao.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znači haxor. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

17 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Sry što sam pokrenuo neki hate talk i raspravu o 5v5 i tome.

Nisam to želio, samo sam rekao da sam malo razočaran jer sam očekivao, uz ovoliko puno igrača, da će se bar netko prijaviti i da ćemo igrati.

Nemam ništa protiv nikoga, nek igra tko šta hoće, i opet velim i sam više volim classic kad se rokaju dvije podjednake ekipe, ali odigrat malo 5v5 je nekad dušu dalo.

Shvaćam neke ljude ovdje, jednostavno casual pucaju i to je to, neda im se živcirat po 5v5, i sve 5. Samo mi je blesavo jer je bilo toliko te ekipe tu, i toliko ih i igra taj esl, a sad nemamo ni 10 ekipa.

Šteta, nadam se da ćemo u bf4, di svi krećemo od početka, možda nešto složiti, pa igrat svi skupa od samih početaka.

Eto još jednom sry, jer ovo je praktički offtopic. Neću više reklamirat i pozivat na 5v5, sry.

pozdrav!

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
7 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Sry što sam pokrenuo neki hate talk

Da, to ti baš nije nalik...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

kak neki ljudi ne kuze da nemamo nikakve ali nikakve tweakove u igri ili nesto sto ima veze s njom,nego imam u vezi interneta i vecina onih hit reg fix sto imate platoon na battlelogu je placebo nista drugo.

vidim spominješ tweak koji je placebo ,znaći ničemu ne služi,pa zašto ga onda imaš?to nisam shvatio.

jer ovo je izgleda išlo mene pošto sam spomenuo tweakeraše,ali ja na tebe fakat nisam mislio,niti na ikoga od tvoje ekipe da nebi bilo zabune

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Sry što sam pokrenuo neki hate talk i raspravu o 5v5 i tome.

Nisam to želio, samo sam rekao da sam malo razočaran jer sam očekivao, uz ovoliko puno igrača, da će se bar netko prijaviti i da ćemo igrati.

Nemam ništa protiv nikoga, nek igra tko šta hoće, i opet velim i sam više volim classic kad se rokaju dvije podjednake ekipe, ali odigrat malo 5v5 je nekad dušu dalo.

Shvaćam neke ljude ovdje, jednostavno casual pucaju i to je to, neda im se živcirat po 5v5, i sve 5. Samo mi je blesavo jer je bilo toliko te ekipe tu, i toliko ih i igra taj esl, a sad nemamo ni 10 ekipa.

Šteta, nadam se da ćemo u bf4, di svi krećemo od početka, možda nešto složiti, pa igrat svi skupa od samih početaka.

Eto još jednom sry, jer ovo je praktički offtopic. Neću više reklamirat i pozivat na 5v5, sry.

pozdrav!

Ima li na tom 5vs5 tenkova? Igrat ću ja ako dobijem Spruta il kakav T90  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ali ja na tebe fakat nisam mislio,niti na ikoga od tvoje ekipe da nebi bilo zabune

Ma ne, mislio si na uredništvo buga...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam pitanje, ako je clan privremeno bannan s battlelog-a , nemoze ga se naci preko searcha?

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

Imam pitanje, ako je clan privremeno bannan s battlelog-a , nemoze ga se naci preko searcha?

Pa pošalji ljudini poruku ovdje, zašto ga tražiš na btlogu? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...

HAHAHAHAH, nije to AHHAHA , dobra! Neznam dal opce moze is napisat vidim da je suspendiran.

Makar ja se ne ljutim vise na njega, sad imam 2 misa, i mogu mu jedino lijepo rec hvala.
Uglavnom nick na battlelog-u je mislavgray,  pa friday vidimo se iduci tjedan ingame vjerojatno :) 

13 godina
Battlefield 3

lol pa nije banan s battleloga.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
fila2208 kaže...

http://www.esl.eu/hr/bf3/infantry/5on5/ladder/

Dajte ljudi...pa jesmo tako malo organizirani, tako slab community? Kad se slikalo došlo je preko 60 ljudi...da se sad ne može složit bar preko 10 ekipa na ladder? Hrpa ljudi odavde igra svaki dan, ne razumijem di je problem. Klanova imamo hrpe, nitko ništa? Zašto, gdje je problem?

Plakat ćemo da nam treba liga, kup, a kad se napravi nitko da se bar i prijavi.

Žalosno, ali stvarno je...da se nemre skupit 10 ekipa a ovdje ima preko 100 aktivnih igrača svaki dan...

jad i bijeda.

Dosadno je igrati 5vs5

Kaze covijek koji snimi video di sa snajperom ubija ljude na spawnu. To je bas dinamicno.... A snajp video, pogledaj anderzela ili mr assaulta, nitko tako ne kampa kad snima lol. Dosadno...

16 godina
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 16:17 (Jack Sparrow).
Moj PC  
8 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma svatko igra sta hoce, meni u BF 3 5vs5 ne zanimljiv. Kad hocu igrat 5vs5 upalim igru u kojoj to ima vise smisla. Ali imate hrpu igraca koji to prase tako da cete imati protiv koga igrati. Da se samo PiS, CHC i Xxx ekipe prijave imate vec oko deset ekipa. Druga stvar sto hrpa ekipe ne voli nikakve obaveze. Evo ja sam iz svoga dzepa organizirao public natjecanje sa nagradama pa se nije prijavilo pola aktivne ekipe sa servera.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Kaze covijek koji snimi video di sa snajperom ubija ljude na spawnu. To je bas dinamicno.... A snajp video, pogledaj anderzela ili mr assaulta, nitko tako ne kampa kad snima lol. Dosadno...

A cuj, svako gleda sto mu je zanimljivo, tebe niko netjera da gledas.

Aj ti napravi 3killa na 1200m zaredom, pa mi se javi, ali nemozes jer vjerojatno igras samo s M16 {#}{#}

5vs5 je ko da COD igras, meni se to nesvida i nikad tako necu igrat, kome se svida neka igra.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 17:24 (MARKOcVp).
16 godina
moderator
ljudina5 kaže...
Slazem se, sa snajperom je tesko igrati.{#}

Prestani raditi multiće jer češ ostati i bez prvoga acc-a.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

No krasno! Ja sve zakuham i stvar eksplodira dok putujem s posla i ništa na kraju ne vidim {#}. Molim sažetak šta je naš vrli ljudina rekao pa je ostao bez svega ovdje? BTW, poslao mi je poruku sa nekog accounta ljudina6 - nekakav usiljeni humor u svezi sa haksanjem.

(upozoravao sam već da će eksplodirati i popiti ban)

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Baš ti nećemo reći!

Eat your hart! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

gledam i umirem.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
bmwhartge kaže...

Zar nitko? {#}

Nego, pa kaj se to dogadja u igri??

Igram TDM, da nakupim killove s puskama (btw, QBB-95 mi je uzasna!!) i u ni jednoj igri, koliko god dobro mi je islo, s cim god igrao, kakvi god bili protivnici, nisam po killovima bio medju prva 10, ponekad ni medju prva 20 na serveru!

(Bodove skupljam revajvanjem {#} )

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56747647/349418125/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56746204/349418125/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56744992/349418125/

Postao sam nesposoban?

Coloneli 100 kupili nove accounte?

Ljudi kupili cheatove??

Ne kuzim {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
bmwhartge kaže...

Zar nitko? {#}

Nego, pa kaj se to dogadja u igri??

Igram TDM, da nakupim killove s puskama (btw, QBB-95 mi je uzasna!!) i u ni jednoj igri, koliko god dobro mi je islo, s cim god igrao, kakvi god bili protivnici, nisam po killovima bio medju prva 10, ponekad ni medju prva 20 na serveru!

(Bodove skupljam revajvanjem {#} )

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56747647/349418125/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56746204/349418125/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56744992/349418125/

Postao sam nesposoban?

Coloneli 100 kupili nove accounte?

Ljudi kupili cheatove??

Ne kuzim {#}

to se i meni događa kad punim te šugave assigmente...najgluplje puške koje nitko ne koristi namjerno stave i stave im kamuflaže, a čemu?

šta bi ih koštalo neka siva kamuflaža za aek, zelena ili skroz crna za m16 itd, pa nitko sretniji od većine ekipe...e ne ajmo stavit skin za yebeno eod bot to je jako bitno.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield 3 in Real Life (Varaždin) {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
20 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Battlefield 3 in Real Life (Varaždin) {#}

Instaliraj si color tweaker.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
zdenko1991 kaže...

A cuj, svako gleda sto mu je zanimljivo, tebe niko netjera da gledas.

Aj ti napravi 3killa na 1200m zaredom, pa mi se javi, ali nemozes jer vjerojatno igras samo s M16 {#}{#}

5vs5 je ko da COD igras, meni se to nesvida i nikad tako necu igrat, kome se svida neka igra.

Jedno je kill na 1200m, a drugo spawn rape na 1200 metara. Ja radim i nemam vremena cubit na brdu i gledat sa scopom na spawn. Sorry ali meni je veci gust metro sam sa m16, ili 5v5 sa svojim deckima. Ali imas pravo spawn rape na 1200 je ipak cisto olicenje zabave. (gubljenje vremena zdravom razumu, sorry). Sretno na novom videu, ja cu ipak rade pogledat anderzela. (agresive reacona)

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
...

Malo strpljenja... Krenulo se s registracijama tek ovaj tjedan ustvari, nisu prošla nikakva 2 tjedna koje je netko spomenuo. Koliko ja znam trebalo bi se još barem nekoliko ekipa registrirat - CHC će sigurno dat još jednu ekipu. Vjerujem da će MC prijavit barem jednu ekipu. Ne znam što je s CROGom, ali oni isto igraju ESL pa vjerujem da će se i oni prijavit. Treba ljudima i dat malo vremena, nama koji smo tu svaki dan se čini da su se već svi trebali prijavit, ali ustvari ima još vremena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice