Jel još netko ima problema? Meni radi super a nemam baš neku strašnu mrcinu...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šiljiš moju bivšu - mala je kapacitet
Šiljiš moju bivšu - mala je kapacitet
Ne da ju šiljim nego rasturam. Maloprije stavio na 1680*1050 sve na high (pitao me 191x7 u drugoj temi da stavim par screenshota) i pokrenem a ono 50-70 fps na caspianu sa 64 čovjeka...
Ne da ju šiljim nego rasturam. Maloprije stavio na 1680*1050 sve na high (pitao me 191x7 u drugoj temi da stavim par screenshota) i pokrenem a ono 50-70 fps na caspianu sa 64 čovjeka...
Lega, pa znas da ja samo dobru robu dilam :)
Instalirao patch i odmah pohaxao ekipu! Majko mila što su cmizdrili.
Počeo sam snimat kad su počele optužbe pa bude uskoro na jubitou!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/56717477/347380637/
Ne razumijem kako se korsite puške tipa type88, QBB-95, ili lsat...čemu su takve puške stavljene u igru? Samo da se pokaže broj od 70-80 pušaka u igri?
ma lol, tako su loše da mi se plače. Support bi trebao neki buff u vidu jačeg supresa ili nezz, nečega da te puške mogu skinut nešto...džaba i preko bipoda je loša lol.
http://imageshack.us/photo/my-images/35/noobuil.png/ evo tip za sve koji zele imat dobar KD
Malo da se pohvalim
Za sto se ovo dobije??
Malo da se pohvalim
Za sto se ovo dobije??
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348458668813/
Nije 100% sigurno, ali s obzirom da smo dvojica dobili koji imamo:
- minimum 5 Service Starova na svim osnovnim oružjima (Assault, Engineer, Supprt, Recon, PDW i shotgunima)
- nakon toga još 100 killova sa svim od navedenih klasa, dakle ne za svako oružje (Assault, Engineer, Support, Recon, PDW i shotgunima) - bilo koje oružje ili kombinacija
http://imageshack.us/photo/my-images/35/noobuil.png/ evo tip za sve koji zele imat dobar KD
Umjesto too high trebaš napisati too damn high!
- minimum 5 Service Starova na svim osnovnim oružjima (Assault, Engineer, Supprt, Recon, PDW i shotgunima)
- nakon toga još 100 killova sa svim od navedenih klasa, dakle ne za svako oružje (Assault, Engineer, Support, Recon, PDW i shotgunima) - bilo koje oružje ili kombinacija
Damn... meni još kill fali sa RPG-om do 500, ali ono što me capr i zbog čega vjerojatno taj dog tag nikad neću dobiti su Igla odnosno Stinger - s njima imam stotinjak killeva samo ;(
Damn... meni još kill fali sa RPG-om do 500, ali ono što me capr i zbog čega vjerojatno taj dog tag nikad neću dobiti su Igla odnosno Stinger - s njima imam stotinjak killeva samo ;(
Ne treba ti ni RPG, ni Igla ni Stinger (ja imam Javelin, Igla/Stinger ispod 500) pa sam otključao.
Dogtag kaže Primary weapons, dakle:
- Assault puške (ajde da vas vidimo M16/M416 pice)
- Engi Carbine-i
- Support pljuce
- Recon snipe-ovi
- svi shotgunovi
- svi PDW-ovi (iako se trpa XBOW tamo, on ne ide u primary slot)
Dakle, sva oružja koja su po default-u na broju 1.
Koliko vidim, i ti trebao dobiti taj dogtag kada napraviš po 100 navedenih killova.
BTW, koliko vas je palačinka?
Koji je to qurac?
Malo da se pohvalim
Za sto se ovo dobije??
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348458668813/
Koji je to qurac?
Dobiješ taj dogtag kad se razlijepiš u zemlju sa minimalno 200m freefall-a.
@scrappy, ja imam skoro na svim osnovnim oružjima 1000 ili više killova... Tj. na 11 nemam 1000.
Ne treba ti ni RPG, ni Igla ni Stinger (ja imam Javelin, Igla/Stinger ispod 500) pa sam otključao.
Koliko vidim, i ti trebao dobiti taj dogtag kada napraviš po 100 navedenih killova.
Od kada je aktivan taj dog tag jer ja sam 500 killeva sa primarnim oružjima odavno završio?
Ako je to aktivno od početka onda sam ja to već trebao dobiti?!
Od kada je aktivan taj dog tag jer ja sam 500 killeva sa primarnim oružjima odavno završio?
Ako je to aktivno od početka onda sam ja to već trebao dobiti?!
Od prekjučer, nakon patch-a, si trebao skupiti još po 100 killeva po primary oružjima iz svake klase + PDW + shotgun. Onda bi ga trebao dobiti.
Ja sam si izbrojao koliko sam skupio killeva po assignmentima (SCAR-L, QBB, M39EMR, G53, MK3A1), pa sam "farmao" razliku do zahtjeva za dogtag.
Koji je to qurac?
Idem sada po njega :DDD
Od prekjučer, nakon patch-a, si trebao skupiti još po 100 killeva po primary oružjima iz svake klase + PDW + shotgun. Onda bi ga trebao dobiti.
Ja sam si izbrojao koliko sam skupio killeva po assignmentima (SCAR-L, QBB, M39EMR, G53, MK3A1), pa sam "farmao" razliku do zahtjeva za dogtag.
Super, onda još par killeva imam za odradit ;)
Koji je to qurac?
@scrappy, ja imam skoro na svim osnovnim oružjima 1000 ili više killova... Tj. na 11 nemam 1000.
mislim da tvojih 1900h sve objašnjava...
btw otkljucani su i dogtagovi za co-op i ova zadnja 3(explosive ribbons, squad wipe ribbon i combat efficenty ribbon)
Koji je to qurac?
mislim da tvojih 1900h sve objašnjava...
btw otkljucani su i dogtagovi za co-op i ova zadnja 3(explosive ribbons, squad wipe ribbon i combat efficenty ribbon)
Svi CO-OP dogtagovi su otključani za sve Premium usere (očito im nešto ne radi dobro s importiranjem iz baze...)
Da budem iskren, od nekih oružja mi se "rigalo" dok sam ih dizao do 500 ili preko, tako da, mogao sam i ja biti pr0 s 2-3 oružja i imati i bolji K/D i sve. Ali kada u BF3 imaš toliko opcija, onda svaki dan igram neki drugi gamemode, oružje, vozilo ili nešto - i nikad ne dosadi!
Da budem iskren, od nekih oružja mi se "rigalo" dok sam ih dizao do 500 ili preko, tako da, mogao sam i ja biti pr0 s 2-3 oružja i imati i bolji K/D i sve. Ali kada u BF3 imaš toliko opcija, onda svaki dan igram neki drugi gamemode, oružje, vozilo ili nešto - i nikad ne dosadi!
Ista priča i kod mene... i onda kad se znamo mi međusobno napucavati s nekim egzotičnim oružjem me ekipa proziva da sam čiter.
Jbga, dok sam ja odrađivao 500 killeva sa raznoraznim sranjima oni su igrali sa M16 pa im to dolazi na naplatu ;)
Dobio sam jućer i bika da nisam ni skužio True combat efficiency
Palačinka odrađena
mad jel ti ikad spavaš?
Pa očito nije spavao ni kreten koji je napravio screenshot
Hc vise nije PICA mod nego MACHO ?
Hc vise nije PICA mod nego MACHO ?
Šta sunce odjednom izlazi na Zapadu???
Jel postoji mogucnost da se iz origina igre prebacuju sa jednog accounta na drugi??