Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ja javim navecer - sutra. Skidam upravo s origin-a. LOL 5 dana da bi opce skupio vremena stavit skidat 

16 godina
Granzon kaže...

Koliko vas ljudi sa nvidia grafikama ima problema sa nekim čudnim teksturama? Jučer sam igrao sa burazom i cyberom i njima obojici se prikazivaju neki čudni žuti artifakti u daljini {#}

Jel ima tko jos takvih problema, jer koliko vidim novi driveri su čini se malčice zahebali stvari {#}

meni su znale nestati teksture i pojavljivati se onak random, ponekad sam mogao vidjeti preko zidova ali ne i kretati se(ne zaj.ebavam se) pogotovo na metro mapi. nenamjerni čit.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Baš sam se pitao gdje si nestao :)

Fino si i čistio jer nisam ni jedan avion vidio, maggot i ja smo odletili finu dionicu prije nego što sam odlučio da više neznam vozit i spiizdio se u nekaj :)

15 godina
DadoZG kaže...
Friday kaže...

Fino si i čistio jer nisam ni jedan avion vidio, maggot i ja smo odletili finu dionicu prije nego što sam odlučio da više neznam vozit i spiizdio se u nekaj :)

To ti je zato što ste se dosta šorali kod te zastave.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
DadoZG kaže...
Friday kaže...

Ma poskidao sam ih gro jučer sa tunguskom. I onda kad je počeo rejp postalo je dosadno. I taman pred kraj partije - promjena IP adrese i izbacivanje sa servera. Slom živaca {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

Samo kod EA

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
10 0 hvala 0
13 godina
Granzon kaže...

Koliko vas ljudi sa nvidia grafikama ima problema sa nekim čudnim teksturama? Jučer sam igrao sa burazom i cyberom i njima obojici se prikazivaju neki čudni žuti artifakti u daljini {#}

Jel ima tko jos takvih problema, jer koliko vidim novi driveri su čini se malčice zahebali stvari {#}

Evo, nasao sam. Dogadja se na Nvidia grafickim karticama. Zuckasta tekstura na cestama.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348137766158/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Friday kaže...

...Pošto je takav kolegijalan bio nisam mu htio kidati živce pa sam nakon što nas je cyber skinuo tenkom ({#}) ..

Ko se bije taj se voli {#}

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

...Pošto je takav kolegijalan bio nisam mu htio kidati živce pa sam nakon što nas je cyber skinuo tenkom ({#}) ..

Osim ako dobiješ granatu u glavu...{#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 14:18 (Friday).
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

{#}

17 godina
Friday kaže...

...jos ak je falusoidnog oblika :)

15 godina
Battlefield 3

Ponukan zanimljvom raspravom na jednog battlerportu pitam se ko je najjači koljač domaći?

6 Đuka đuka
5 Špelac
5 Ceco
20 Neki drugi
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Ponukan zanimljvom raspravom na jednog battlerportu pitam se ko je najjači koljač domaći?

defoltni mesar iz mesnica fiolić {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
wiz4rd kaže...

defoltni mesar iz mesnica fiolić {#}

{#}{#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

HR_The_Butcher. Mogu ga zamislit s onom plasticnom pregacom, svom okrvavljenom, i onako masnom rukom vrti brk i pita( a u drugoj sjekira):" Ocemo kosti za juhu?" ^^

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Novi video.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
6 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pa juka, tu nema rasprave! Iako mislim da ja držim rekord po tagovima u jednoj rundi - 63 komada {#}

(nikada nisam bio na knife only serverima, to je gej)

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nisam dugo igrao sad pokusavam i pise mi your game data is corrut....reinstall it trough origin

imam rusku verziju

probao sam preko origina install napravilo je..upadate sam i ne pomaze zna neko sta da napravim?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan napeti war, hitreg u banani, nisam odigrao najbolje ali svejedno pogledajte..{#}

Moj PC  
5 1 hvala 2
17 godina
l0k1 kaže...

nisam dugo igrao sad pokusavam i pise mi your game data is corrut....reinstall it trough origin

imam rusku verziju

probao sam preko origina install napravilo je..upadate sam i ne pomaze zna neko sta da napravim?

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#patch

Moraš paziti da na dva mjesta moraš staviti različiti file istog imena.

17 godina
l0k1 kaže...

imam rusku verziju

Ovo trebaš:

http://boss-game.com/forum2/index.php?topic=508.0

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel mi može neko dati početničke savjete u vezi skoro svega?
Kako igrati? Koja oružja koristiti? Kako voziti avion/helikopter...

Hvala unaprijed! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Hvala unaprijed! 

Ciljaj u glavu{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
16 godina
xXxBartmanxXx kaže...

Hvala unaprijed!

marš na bojište i pati...

14 godina
xXxBartmanxXx kaže...

Hvala unaprijed! 

Najbolje bi ti bilo da jednostavno igras i u hodu učiš.

Na youtubu imas filmiće ako ti nešto nije jasno, a naravno mozes i ovdje pitati. 

Moj savjet ti je da isprobas sve klase i igras na serverima gdje su low level igrači (dakle početnici poput tebe) jer ako krenes odmah sa 100 lvl colonelima nećeš se previše zabaviti :)

Također, probaj igrati timski i pomagati svojoj ekipi (ako si support bacaj ammo, ako si assault ozivljavaj i bacaj health, ako si inzinjerac popravljaj vozila i ako si recon nemoj kampati na brdima i ganjati kd ratio....)

Uglavnom sretno ti bilo i želim ti puno zabave {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 20:55 (Granzon).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/TheColdShot/stats/354571173/ kad te netko sa ovakim statsom skida HS ne mozes biti pametan jel hakzor ili ne.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

LOL krepo sam, kakav kill {#} (na 8m 55sec)

BF3: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 21:56 (pamark).

16 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
xXxBartmanxXx kaže...

Hvala unaprijed! 

Kreći se sa svojim squadom (zeleni) ili ako nema njih, prati članove tima (plavi). Na mapama gdje ima puno pješadije igraj kao assault, a na onima gdje ima puno vozila uzmi enga. Preporučio bih ti da za početak igraš na ovim drugima jer ćeš manje ginuti ako nemaš pojma o ničemu. Početna oružja su sasvim ok na svim klasama. Kako budeš igrao skužit ćeš koja ti najviše odgovaraju.

Za početak se kloni upravljanja vozilima, a to se pogotovo odnosi na avione i helikoptere jer su isti vrlo važni resursi. Što se tiče kopnenih vozila polako se uhodavaj kada tvoj tim ima sigurnu pobjedu/poraz jer ćeš u tom slučaju najmanje štetiti. Kopnena vozila nisu teška pa ćeš se ionako tu vrlo brzo ušemiti. Važnije je skužiti kako treba igrati na kojoj mapi. Npr. na Strike at Karkand nikako ne kempirati sa vozilima kada si Amer nego odmah probiti obranu i sl.

Prije skakanja u helikoptere i avione pogledaj koji tutorial na jutubu, pokušaj malo letiti na praznim serverima i nakon toga primjeni ono što sam naveo u prethodnom paragrafu.

c u on the battlefield.

KILL! Have no fear!
14 godina
Battlefield 3
12.3 Za premium igrace izlazi dlc End Game. Sluzbeno sa Fb stranice of Bf-a. Za one koji nisu premium-26.3.
Moj PC  
4 1 hvala 5
16 godina
Battlefield 3

Pošto vidim da Master nije postavio, preduhitrit ću ga.... jedna od najboljih epizoda

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 23:31 (Scrappy).
Moj PC  
13 0 hvala 5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice