Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kako je glupo sto ne mozes postati jubito partner samo zato sto si iz HR {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
Wolf D Baštard kaže...
Scrappy kaže...
CroMystiq kaže...

Evo još jedan uradak kolege nam DJ Omera (TETRIJEBE)

iskreno da velim, video nije ništa posebno

snimke su razvučene, boje (CC) su užasne i uopće se ne uklapaju, ''fragovi'' nisu ništa posebni, video uopce nije uklopljen uz muziku itd.

daj scrappy neki tvoj uradak da mi vidimo kako ti to radi?

bas me zanimaju tvoji fagovi...a vjervatno ti je i intro bezveze,,vjerujem da imas bolji! 

piše ti sve u mom potpisu.. nažalost imam sam jedan video jer mi je komp kanta pa nemogu snimat na normalnom fpsu...

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što sve Virus neće vidjet na BUG forumu...dvije stranice o davanju krvi! XD

Da, Virus traži donora za jetru, neka se javi u inbox.

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban

1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Wolf D Baštard kaže...
Scrappy kaže...
CroMystiq kaže...

Evo još jedan uradak kolege nam DJ Omera (TETRIJEBE)

iskreno da velim, video nije ništa posebno

snimke su razvučene, boje (CC) su užasne i uopće se ne uklapaju, ''fragovi'' nisu ništa posebni, video uopce nije uklopljen uz muziku itd.

daj scrappy neki tvoj uradak da mi vidimo kako ti to radi?

bas me zanimaju tvoji fagovi...a vjervatno ti je i intro bezveze,,vjerujem da imas bolji! 

piše ti sve u mom potpisu.. nažalost imam sam jedan video jer mi je komp kanta pa nemogu snimat na normalnom fpsu...

Virusu nije jasno kakve veze ima video u tvom potpisu s tobom? Virus ne tvrdi da Mystiqov video je najbolji ikad, ali svakako je (koliko Virus zna) najbolji od pr0 ekipe BUGa, tako da neznam što mali iskić daje svoj komentar....

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Haha da vide kuciste rekli bi da lazes {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol zasto Virus govori o sebi u trecem licu? Jel On ima problema sam sa sobom ili sa sobom? Kad se svađaš tko je u pravo Ti ili Virus?{#}

http://www.pis-klan.com/

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Virus ima Virus i zato u ime virusa priča virus

Moj PC  
9 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Prema ono malo psihologije što poznajem rekao bih da Virus ima blagi oblik autizma.

Ima li Virus neku određenu stvar (ili hobi, posao, radnju) u kojoj je jako dobar?

Baš me zanima ima li autističnih osoba kojima jako dobro ide Battlefield 3 i samo battlefield 3?

Recimo znam za slučajeve da određeni autisti rasturaju na arkadnim automatima ili starim konzlama...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 17:41 (191x7).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Prema ono malo psihologije što poznajem rekao bih da Virus ima blagi oblik autizma.

Ima li Virus neku određenu stvar (ili hobi, posao, radnju) u kojoj je jako dobar?

Baš me zanima ima li autističnih osoba kojima jako dobro ide Battlefield 3 i samo battlefield 3?

Recimo znam za slučajeve da određeni autisti rasturaju na arkadnim automatima ili starim konzlama...

LOL trazi i dalje, virus mozda u heklanju rastura, jer mu bf bas i neide nesto, osim protiv njubova naravno xD
Battlelog: xXxtream_mau5
15 godina
ceco22 kaže...

A možeš postat, moraš se prijavit sa us proxyem i to...ali nema ti tu puno zarade ako si za domaći teren. Već sam pisao.

Trenutno imam dva kanala( radim na njima za nekoga) ciljamo samo američko i njemačko tržište i imamo upaljen content id. Tu su novci...a što se tiče domaće publike, jako teško.

Tako da to, ako nemaš kavlitetan sadržaj, kojim bi punio svaki dan, i imao strane viewere ionako nema smisla. :)

ali sretno, ako trebaš neku pomoć oko toga,javi se možda znam šta .)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Uhhh, nisam pratio ovu temu koji dan i tek sad vidim koliko je negativnih konotacija i misljenja povuklo ono moje pisanje o makroima i ostalo.

Dakle za pocetak, stekli ste potpono krivu sliku o mom stavu vezano za igru, ja osobno sam protiv varanja u svakom slucaju, no ponekad je tesko naci granicu izmedju chita i postava koji omogucuje bolji gameplay na bilo koji nacin.

Cijela stvar je zapocela sa doticnim jikom koji je i lanu pokazao da nije chiter sto sam i ja napisao no na kraju je ispalo da ja eventualno varam i slicno sto nije tocno a nije ni bitno zapravo. Za pocetak pisao sam o skriptiranju i pravljenju macroa za battlefield 3 - napisao sam da imam macro za auto spotanje i da cu napravit macro za norecoil za razer utilty iako ga na netu nigdje nema.

Nakon sto sam to napisao dobio sam brdo TD i upite u PP kako se to radi.

Kad pogledam svoje poruke moram reci da sam ipak ostavio dojam da radim stvari kako je Sef napisao pederski, no tada nisam napisao da ti macroi i skripre U IGRI NISU ISKORISTIVE - DOKAZ ZA TO CE BITI STO CU U DALJNJEM TEKSTU OPISATI KAKO SE PRAVI MACRO POSTAV ZA NO RECOIL I ZA AUTOSPOTANJE, pa ga napravite sami i vidjet cete da se to nemoze iskoristit IAKO CETE IMATI FUNKCIJU SPOTANJA BEZ DA ISTA STISCETE I FUNKCIJU PUCANJA BEZ DA SE PUSKA GOTOVO UOPCE POMICE GORE (vrijedi za m16a3) na ekranu od 17" pri locku od 110FPS pri rezoluciji od 1440x900 @ 75hz postav misa je 5600DPI 1000MHZ SENSIVITY U WINDOWSIMA 3 U BTF 3 Settings editoru za Btf 3 osjetljivost je NULA sa akceletacijom a brze okretanje u jednoj tocki

Za pocetak cu kratko napisti o chitanju i haxovima ili kako se vec zovu, koliko sam ja do sada uvidio i iztrazi rekao bih da su JAKO PRECJENJENI zbog toga sto mozda ljudi previse vole stigmatizirati stvari, naj cesce se radi o vrlo dobrim igracima koji mozda koriste neke dodatke osim u slucaju one shot killa i auto aima sto se odmah uoci tako da opet nije iskoristivo !

Nadalje se zelim ispricati svima koje sam na bilo koji nacin uvrijedio ili doveo do negativnih razmisljanja u cjeloj stvari  to nije bila namjera no ocito nisam shvacen kako treba a i mozda sam se preagresivno izrazavao, dobio sam nekoliko upita kako napravit tr macroe - dakle ovi macroi vrijede za postav KOJI SAM GORE NAVEO na drugom omjeru postava neznam kako ce radit.

Macro za funkciju spotanja bez pritiskanja tipke Q

Prvo u Razr utilityz treba izmjenit(bar sam ja tako napravio) tipke 4,5,6,7 na misu radi lakseg dodjeljivanja i dati im single key funkciju brojeve 4,5,6,7

Nakon toga je potrebno zamjenit spot sa Q na broj 6 u Btf 3 setings editoru ( tako sam ja) nakon toga treba napravit Macro skriptu - tu je kvaka jer vidim na forumima stranim da su neki pokusavali no neuspjsno, ali gdje drugi nisu uspjeli ja jesam poanta je dodjeka zadnjeg deleya manualno - i velicina deleya a da ipak radi jer akoje precesto blokira se ekran ako je nedovoljno ondda nespota - deley je 120ms, dakle pri pravljenju macroa insertajte deley od 120ms i pritisnire tipku br. 6 10puta kad zavrsite snimanje manualno dodajte zadnji deley i nece biti blokiranja ekrana ako bude blokada sa onim opcijama 2x escape rjesava stvar nako  sto je Macro gotov dodjelite ga tipki koju ste postavili na 6 na misu i u btf 3 s.e. pri dodljeli macroa imaju 4 opcije treba odabrati onu koja je najvise desna (da se funkcija ponavlja u petlji dok vi neiskljucite) i to je to - kad udjete u igru stisnite 6 na misu i spotanje pocinje dok opet nestisnete tipku 6 

Macro za norecoil - potpuni no recoil nije moguce postic no ovako sam ja napravio:

Prvo je na m16a3 potrebno prebacit sa rafalne na single bullet fire mod

U razerovom utilityu promjenit da left button bude right button ( ovo necu objasnjavati jer mi se neda no to treba napravit) nakon toga lijevoj tipki dodijelit single button opciju recimo slovo i (tako sam ja) i to slovo dodjelit pucanju u btf 3 s.e. sad treba napravit macro - tu u igru upada i bit ce bitna ona promjena u nacinu pucanja sa rafal na single shot jer svaki single shot sam nema recoila macro se pravi da se stice 7 puta tipka i sa deleyem od 1 ms ( najmanji delej moguci) i time zapravo dobivate burst od 7 metaka a svi singleahot sto gotovo iskljucije recoil a zbog malog deleya se stvara gotovo rafalna paljba - sad taj macro treba dodjelit ljevoj tipki na misu koha je slovo i a ljevom kliku koi he trenutno na desnoj tipki misa se dodjeljuje aim down the site tako da na kraju dobivate " nornalan postav " ali sa norecoil macroom klikni apply i igraj no kad dodjes na mapu neznam kolko je to iskoristivo ovo za recool uopce se nemoze koristit jer se protivnici krecu pa je potrebna prilagodba a tada se macro gubi NITI JEDAN NO RECOIL MACRO ZA BILO KOJI MIS NIjE ISKORISTIV a najbolji dokaz za to je sto svi prikazani macroi na netu NISU PRIKAZANI U BORBI NEGO NA ZIDOVIMA GDJE SE METE NE KRECU na normalnim metama norecoil se nemoze iskoristit jer je dio no recoila pokret u macrou koi se ponistava sa pokretom pri pokusaju da se prati pokretna meta.

Onaj tko se imalo razumije svatit ce o cemu pisem - eto za kraj Sorry jos jednom ako sam krivo shvacen to sto znam pravit macroe neznaci da ih i koristim!

Eto tko me kuzi - kuzi me tkome nekuzi bezveze se opterecuje...

U ratu i ljubavi je sve dozvoljeno...LP

PR0MATRAC
Moj PC  
2 7 hvala 1
17 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
ovo za recool uopce se nemoze koristit jer se protivnici krecu pa je potrebna prilagodba a tada se macro gubi NITI JEDAN NO RECOIL MACRO ZA BILO KOJI MIS NIjE ISKORISTIV a najbolji dokaz za to je sto svi prikazani macroi na netu NISU PRIKAZANI U BORBI NEGO NA ZIDOVIMA GDJE SE METE NE KRECU na normalnim metama norecoil se nemoze iskoristit jer je dio no recoila pokret u macrou koi se ponistava sa pokretom pri pokusaju da se prati pokretna meta.

Ovaj Rus je uspio složiti da može pokretnu metu gađati:

, ili to nije macro nego hack?

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

e hitreg je do jaja

Moj PC  
2 5 hvala 2
15 godina
Battlefield 3

Yebo me pas ako pola esl onih super prozora nema takvo šta. Kad one mene na teheranu, u super headglitchu pogodi sa jednim šusom u glavu i tako 4-5 puta zaredom?

Ma yebo sam mu mater, eto šta sam. Yebeni rusi, šampionu u hackanju, kao što lik ispod veli.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 2 hvala 0
13 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
PR0MATRAC kaže...
ovo za recool uopce se nemoze koristit jer se protivnici krecu pa je potrebna prilagodba a tada se macro gubi NITI JEDAN NO RECOIL MACRO ZA BILO KOJI MIS NIjE ISKORISTIV a najbolji dokaz za to je sto svi prikazani macroi na netu NISU PRIKAZANI U BORBI NEGO NA ZIDOVIMA GDJE SE METE NE KRECU na normalnim metama norecoil se nemoze iskoristit jer je dio no recoila pokret u macrou koi se ponistava sa pokretom pri pokusaju da se prati pokretna meta.

Ovaj Rus je uspio složiti da može pokretnu metu gađati:

, ili to nije macro nego hack?

To je neka vrsta auto locka - macro nije moguc jer je dio macroa za norecoil pokret dolje ljevo jer m16a3 vuce gore desno - a kad pratis pokretnu metu ponistava se pokret iz macroa i tvoj pokret pracenja pokretne mete - 

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 18:30 (PR0MATRAC).
13 godina
pirat kaže...

BUG Vs CHC

Morao sam napraviti novi acc. jer sam na prošlim previše kršio pravila pa su me opet ograničili na 15min upload.

03:00

A sto ti je skrivio jadan dinosauric!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
pirat kaže...

BUG Vs CHC

Morao sam napraviti novi acc. jer sam na prošlim previše kršio pravila pa su me opet ograničili na 15min upload.

Nisam znao da je u toj cijevi,kad sam ga zagledao usro sam se i počeo histerično pucati.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
odjavljen
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...
pirat kaže...

BUG Vs CHC

Nisam znao da je u toj cijevi,kad sam ga zagledao usro sam se i počeo histerično pucati.{#}

Vidjelo se da ti je na trenutak nisan zaplesao - pomislih ako se to desilo njemu kao Pro kako bi tek reagirali mi kao klasa vulgaris {#} .

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ovo je izdrka*** admina jel tak? danas drugi puta već

Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 3

@M4X updateaj pb,nije te to admin kickao. 

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 20:18 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Opaaaa...Haxsas,ha??!

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Viđe bugovaca {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Arabarran kaže...

Viđe bugovaca {#}

pipl mast trast as {#}

14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jeli se može giftat na originu? Uzeja bi prijatelju BF ali oću mu ga moć giftat?

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

@M4X updateaj pb,nije te to admin kickao. 

ma jesam,uvijek to radim...nije on problem

ako nije admin onda je možda ovaj razlog...nisam čekao da se igra sama pokrene na full ekran nego sam sam pokrenuo pa možda zato

13 godina
protjeran
M4X kaže...

ovo je izdrka*** admina jel tak? danas drugi puta već

Verzija ti je u redu nije to do updatea jer ti radi samo sto te izbacuje zbog chreshanja PB - problem je u .exe fileu - nepokrece services za PB kako treba - sto ti i pise - ugl odi u control panel i deinstaliraj PB idi u game directorij origin games battlefield 3 i tamo imas folder sa pb.exe instaliraj ga i radit ce ti kako spada

PR0MATRAC
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 20:51 (PR0MATRAC).
14 godina
neaktivan
nooir kaže...

Jeli se može giftat na originu? Uzeja bi prijatelju BF ali oću mu ga moć giftat?

Napravi novi acc, pa mu daj..

battlelog: xXxtreme_BushMan
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
ceco22 kaže...

A možeš postat, moraš se prijavit sa us proxyem i to...ali nema ti tu puno zarade ako si za domaći teren. Već sam pisao.

Trenutno imam dva kanala( radim na njima za nekoga) ciljamo samo američko i njemačko tržište i imamo upaljen content id. Tu su novci...a što se tiče domaće publike, jako teško.

Tako da to, ako nemaš kavlitetan sadržaj, kojim bi punio svaki dan, i imao strane viewere ionako nema smisla. :)

ali sretno, ako trebaš neku pomoć oko toga,javi se možda znam šta .)

Jel mi mos malo pojasnit to za content appeals u opcijama, sto to znaci? Tj sta imam od toga ako upalim.

CECO22 - mozes postat partner s nekim networkom

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 21:13 (MARKOcVp).
17 godina

Jel netko ima problema sa lagom u bf 3?

Ping mi je 65 ali igra užasno trza, ista mi je stvar s MOH:W

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 21:17 (Wolf88).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice