Virus se srami kolege MadToma, pa ovo nije moguče, pogledajte di se on igra!
Virus se srami kolege MadToma, pa ovo nije moguče, pogledajte di se on igra!
Jeli to origin još uvijek down?????????
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: GR1CUL4_R1SK sorry but this server doesnt accept your stats: Kpm: 2,36, Spm: 1031, Kdr: 4,04. Lower your stats and try again.
Super.
Edit: Server broj 2: Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: K/DR over 2.0
Ne sudjelujem u ovoj temi već neko vrijeme jer je došlo mnogo nadobudnih "no-lifera" koji su našli svoj spokoj u ovoj temi iza mali ekrana. No ipak tu i tamo preletim ovu temu i sve što vam mogu reći je da se neki od vas ponašaju ne ko djeca, nego ko obični debili.
Kakva HR scena? Kakavi monitori? CRT-ovi daju prednost? Čiteri, macroi, optika? Koji vam je vrag? Nekad davno u doba BC2-a nije bilo tih sranja koliko se ja sjećam. Neki od vas imaju ženu, djecu, a tu se natječu tko će imati bolji SPM ili tko će nekog bolje spustit.
Mislim da vas je mnogo previše zabrijalo u taj neki svijet profesionalnih igrača koji će postat svjetski poznate BF legende. Razmislite malo o tome što pišete prije nego što objavite, koja je svrha tih vaših postova?
Nadalje, poanta mog posta je da se neki od vas osvrnu oko sebe i upitaju šta zapravo rade ovdje, koji im je cilj? U ovo krizno doba bi vam bolje bilo ić sadit borove, bavit se pčelama ili radit neku zemlju, a ne tu se sakrit iza monitora i opravadavat se nekim *****.
Možda smo bolji od Francuza, e pa jesmo u BF, svaka čast, ali u stvarnom svijetu, po čemu smo mi to bolji od Francuza? Zašto Francuzi imaju optiku, zato što su bave drugim stvarima osim BF-a pa si to onda mogu priuštit, to je tužno, ali istinito.
A sad može par TD-ova, da vidimo vas koji se prepoznajete u ovom postu.
berto - na manjem monitoru na istoj rezoluciji ce biti vise frameova, sta se sad hoces raspravljati kad je tako, uvjek svugdje gdje sam nesto napisao se nasao neki pametni miki maus koji me ispravio dok nije dosao jos netko sa primjerom poput moga, tako je i za bootlneck bilo sto sam napisao i ostalo,a sto se tice macroa i ostalog zasto neigras na 24fps na ultta i gotovo, stavio si na low da dobijes vise frameova dakle mjenjao si postav ti si chiter - tako i sa macroima i sa svime , radi se o postavima a bez skila nefunkcionira nista - ovaj no recool iz videa je bezkorisan- nije mi do rasprave - igraj kako ti najvise odgovara - netko potrosi vise para na bolju grafu radi vise fps da dobije prednost netko na veci monitor da protivnici bufu veci da dobije prednost a netko na sve, ja sam imao samo za mis...sa vremenom ce se pokazati da sam u pravu kao i u svim ostalim temama u kojima pisem ponekad, samo je ljudima potrebno duze da shvate jer u datom trenu nemaju kapacitet...
Ne sudjelujem u ovoj temi već neko vrijeme jer je došlo mnogo nadobudnih "no-lifera" koji su našli svoj spokoj u ovoj temi iza mali ekrana. No ipak tu i tamo preletim ovu temu i sve što vam mogu reći je da se neki od vas ponašaju ne ko djeca, nego ko obični debili.
Kakva HR scena? Kakavi monitori? CRT-ovi daju prednost? Čiteri, macroi, optika? Koji vam je vrag? Nekad davno u doba BC2-a nije bilo tih sranja koliko se ja sjećam. Neki od vas imaju ženu, djecu, a tu se natječu tko će imati bolji SPM ili tko će nekog bolje spustit.
Mislim da vas je mnogo previše zabrijalo u taj neki svijet profesionalnih igrača koji će postat svjetski poznate BF legende. Razmislite malo o tome što pišete prije nego što objavite, koja je svrha tih vaših postova?
Nadalje, poanta mog posta je da se neki od vas osvrnu oko sebe i upitaju šta zapravo rade ovdje, koji im je cilj? U ovo krizno doba bi vam bolje bilo ić sadit borove, bavit se pčelama ili radit neku zemlju, a ne tu se sakrit iza monitora i opravadavat se nekim *****.
Možda smo bolji od Francuza, e pa jesmo u BF, svaka čast, ali u stvarnom svijetu, po čemu smo mi to bolji od Francuza? Zašto Francuzi imaju optiku, zato što su bave drugim stvarima osim BF-a pa si to onda mogu priuštit, to je tužno, ali istinito.
Ma to je kriv DICE ajmo ih svi zajedno tužiti za bol u obitelji, bol među "prijateljima", bol u jajima zbog prekriženih nogu dok sjednimo za PC-em, bol zbog toga što nemamo para za pravi društveni život već moramo igrati BF3 na CRT-u sa 800*600 rezi (jer nemamo para za LCD/LED/Plasma,..) uglavnom ajmo ih tužiti sudu u Štrasburu (neki sud za ljudstvo to neko sra..nje nemam pojma kak se zove),....
Pozzzz
Joj daj naporan si. Ovo je forum za battlefield 3 hrvatsku scenu. Da, scenu. Ovdje sudjeluju ljudi razlicitih godista, profesija usmijernja itd. Tim ljudima je jedina poveznica bf3, i ako neko oce drobit 500 stranica o optici, a ima veze sa bf3, nevidim u cemu je problem. Nitko tu nije dao otkaz, niti ostavio curu zbog bfa. Svako malo se javi neki sa pricom o no liferima, ma daj molim vas. Na forumu sam da bi pricao o bf3, za ostale price imam prijatelje. To sto bi ti sad raspravljao o stanju u drzavi unutar bf3 teme je tvoj problem. Molim te, te rasprave vrsi sa svojim prijateljima(ako shvacas taj pojam), a ovdje se drzi teme. Kad pocnes pricu o no lifu, pogledaj svoj otirac i razlog sa kojima pises ove gluposti. Ovo je igra, zahebancija i druzenje. Tebi ako ne pase idi sadi krumpire briga me. Ja volim igre isto kao i teretanu, i netreba mi neki nadobudni, koji ce gamerima( da valjda si shvatio) govoriti da je to gubljenje vremena. Jedino moje danasnje gubljenje vremena je citanje i repliciranje budalastina.
Čovječe šta ti drobiš? Kao da držiš govor o stanju nacije... Francuzi imaju optiku jer su višestruko veća država od nas. Jer nisu imali rat prije 20 godina. I kad su imali rat amerikanci su im oslobodili teritorij. Oni su bolji od nas? Zbog optike? Razvalili smo ih u waru od prije koji dan ko papke jer smo bolji od njih. Nuff said!
Bave se drugim stvarima? Pa bavimo se i mi čovječe. Ima ovdje likova koji su tip-top obrazovani i yebu majke na bojištu. Inžinjeri, doktori, you name it... Jedan basta ih pojede za doručak a čovjek je doktor (baš ono dr.med).
Ima ona fora - ako pobjednici pišu povijest kako to da francuzi imaju povijest?
Joj daj naporan si. Ovo je forum za battlefield 3 hrvatsku scenu. Da, scenu. Ovdje sudjeluju ljudi razlicitih godista, profesija usmijernja itd. Tim ljudima je jedina poveznica bf3, i ako neko oce drobit 500 stranica o optici, a ima veze sa bf3, nevidim u cemu je problem. Nitko tu nije dao otkaz, niti ostavio curu zbog bfa. Svako malo se javi neki sa pricom o no liferima, ma daj molim vas. Na forumu sam da bi pricao o bf3, za ostale price imam prijatelje. To sto bi ti sad raspravljao o stanju u drzavi unutar bf3 teme je tvoj problem. Molim te, te rasprave vrsi sa svojim prijateljima(ako shvacas taj pojam), a ovdje se drzi teme. Kad pocnes pricu o no lifu, pogledaj svoj otirac i razlog sa kojima pises ove gluposti. Ovo je igra, zahebancija i druzenje. Tebi ako ne pase idi sadi krumpire briga me. Ja volim igre isto kao i teretanu, i netreba mi neki nadobudni, koji ce gamerima( da valjda si shvatio) govoriti da je to gubljenje vremena. Jedino moje danasnje gubljenje vremena je citanje i repliciranje budalastina.
Nisi shvatio poantu, ali u redu. Ja sam gamer kao i it, ali se ne optrećujem Hz monitora, macroima i francuskoj optici. Previše shvaćaš ozbiljno (ne samo ti*) igru koja zapravo uopće nije namjenjena i nije napravljena za natjecanja. LOL, COD, Dota itd. jesu. Ali opet ako ti je lakše, ti si upravu - jer što se mješam tu kad ne pripadam. Pozdrav. :)
I tako semper maloprije kaže "Špelac nemaš još moj tag nananananananana"...
I stvarno ga u tom trenu nisam imao...
Jesmo se bas lijepo razmjenili
Ti si bezobraznik!
Ti si bezobraznik!
Ucio sam od najgorih
krivi post
I ti ćeš doktorirati?
Puno veci gust mi je ubit bilo koga od domacih tipa Butch,
Prijateljski meč s CHC-om završen. Pustili smo im drugu da baš ne bude da smo bezobrazni i tako to.
Vidi se da im božo fali!
A sad ozbiljno! Svaka čast! Baš mi drago da se sad sve češće tako okupimo pa bacimo neki war i još pogotovo što se classic igra!
Haha, od '99. smo fak badizi i još uvijek volim pucat u tebe! :)
Ma to stoji, i ja tebe volim, samo mi je smijesna ideja da me mozes pogodit
Koliko sam shvatio, dolaziš kod nas priprostih slavonaca na lan?
:D
Pa dobro ajd, na kanalima uzed d tag pih :D
:D
Pa dobro ajd, na kanalima uzed d tag pih :D
Pa na kanalima si provocirao. Možemo bilo gdje
Pa i u mrklom mraku te pogodim gdje treba, zar ne?
Co7, Lat i ostala ekipa koja se svađa bi vrlo lako mogla na poduže hlađenje.
Just sayin'.
Pa i u mrklom mraku te pogodim gdje treba, zar ne?
Da, u štok!
Co7, Lat i ostala ekipa koja se svađa bi vrlo lako mogla na poduže hlađenje.
Just sayin'.
Ovo ti je 37. puta u ovoj temi što pišeš plavo. Just sayin', pravim novu statistiku
Koliko sam shvatio, dolaziš kod nas priprostih slavonaca na lan?
Makaršta priprostih! Jedna duša, a nas dvoje, to!
Za sada ne idem, jer kod debelog Danyja i Dade nema mjesta u autu, a drugi auto, koliko znam, ne iđe.
Prijateljski meč s CHC-om završen. Pustili smo im drugu da baš ne bude da smo bezobrazni i tako to.
drugu partiju dođem đezbi na rep,a frajer baila i napravi rendezook na meni
btw imao sam nemesis 80 na piratujel to znaci da sam pro?
drugu partiju dođem đezbi na rep,a frajer baila i napravi rendezook na meni
btw imao sam nemesis 80 na piratujel to znaci da sam pro?
Gle, ovo ti je bila velika greška. Nisi se trebao otkrivati ovdje.
BAN!