Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.191.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Arabarran kaže...
I sam sam počeo letiti prije dva dana i mogu reći da je letenje najteža stvar u ovoj igri. Tj. samo letenje po sebi i nije teško ali aimanje,sljeđenje i doći nekom na rep je užasno teško. KD mi je otišao u p.m. ali nema veze,stvarno je gušt.
Nego,jel ima kakva dobra duša da ode sa mnom malo na TS i pomogne mi oko letenja? Pogledao sam neke tutorijale,ali mi fali puno toga još.
Zato bf3 rula jer uvijek postoji nešto novo šta se može raditi u igri :)

ako trebas pomoc dodaj me na battlelogu:KICKASS_HR

battlelog:KICKASS_HR
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

jučer je bio update pb,ja sam ručno pokenuo tako da nemojte zaboravit na update cheata{#}

Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a i kažu eto dečki da je imao 23% ili 30%acc na tom famoznom "lanu".

lol pa on radi po 45-50% acc na serverima di su manje-više  dobri igrači ,

ee sad razlika u 25% acc mi nije baš mala ,stari moj to je ogromna razlika. {#}

Drugi ljudi su igrali na njegovom kompu..

a šta je on dofurao svoj komp na lan da bi drugi igrali  na njegovom kompu?gtfo

gledajte ,ovaj cjelokupni forum je već simpatizirao čitere ,velika večina vas.

da bi se nakraju opekli , i gle čuda opet to radite.

jer vidim da vama nije čiter

??? onda si ga odite tam poukat po fejsu i lajkat mu statuse i šta nas s time zamarate po tisućiti put.

ja za njega nikad čuo do nedavno dok ga je tu netko spomenuo,

dobro kaže ceco pa tip haxa bez pardona.

ima hrpa videa koji to dokazuju isto tako i cheatometer nešto znaći zar ne?

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dakle ocito mora dofurat komp i igrat ispred vas da bi povjerovali u nevinost {#} Nije dovoljno da igra na najpoznatijem LAN turniru u FRA, a pritom ga gleda xy ljudi uz detaljnu provjeru kompa i aparature.

Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
ATiGamer kaže...

Dakle ocito mora dofurat komp i igrat ispred vas da bi povjerovali u nevinost {#} Nije dovoljno da igra na najpoznatijem LAN turniru u FRA, a pritom ga gleda xy ljudi uz detaljnu provjeru kompa i aparature.

Može imati i no recoil skriptu na mišu (uprogramirano u sam miš). S obzirom na toliko iskustva u pucanju očito i zna kada treba prestat pucat da padnu... Mi bi valjda od standardnih 20% ACC-a imali 30% da prestanemo pucat dok će biti mrtvi, a ne da pucamo dok stvarno padnu mrtvi...

Ja kad prestanem pucati, a lik je već bio u animaciji da je mrtav a ne ispiše mi kill, redovito dobijem kill od tog lika a on na 0-1%...

A je, sensitivity i velika podloga pomažu. Ja ne mogu tolko nisko ići sa sensitivity jer nemam mjesta na stolu... Efektivno raspolažem sa 20cmx30cm prostora za miš

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 14:40 (TomoR).
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...

ma lik je zesci citer.

nit ne vidi dal ima koga iza ugla a vec pocne pucati, svasta

Jesi igrao esl kad?

da, i igrao sam protiv navedene osobe na publicu.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ako ima uprogramirano u misu nesto ili neki drugi postav sastavljen kao macro neznaci da je chiter, a sto se tice ovog ciljanja gdje ''nema nikoga'' ja sam to osobno vidio da radi jedan igrac koji je bio kod mene - on jednostavno zna kad i gdje ce se netko pojavit, najveci problem kod igraca opcenito je sto zapravo neznaju pucati, koliko god da to zvuci glupo ili nerazumno to je najveca istina, ljud jednostavno neznanaju pucati u sto sam ukljucen i ja, no ja sam trenutno nebitan kao igrac, bitna je poanta, ovaj sto je bio kod mene igra protiv ''prostora u kojem se nalazi'' a ovi sto mu dolaze koriste svi iste tocke ulaza u taj prostor i on te tocke zna na panet i nisani u njih i to se ama cini kao da je nisanio u nista, ubije covvjek petoricu i onda mu se prisulja iza leđa neki on vadi magnum okrece se za 180' i daje mu headshot - ja ga u cudu pitam kako ? - i on mi odgovara cuo sam ga ali nisam imao vremena za reload, ugl. ti igraci nemjenjaju oruzije nikad i igraju samo na 2-3 mape, i uvijek isti mod - nema tu bas sanse za obicne ili jako dobre igrace, i tako oni rade po 1500sati, nemojte stigmatizirati stvari koje netreba stigmatizirati, covjek ima internet 100mb/10mb i naravno da ima bolji hitreg kad se vec cudite njegovim metcima... on je obicni igrac koji je najbolji, kao Michael Jordan ili Messi u svojim domenama...

PR0MATRAC
Moj PC  
2 8 hvala 0
15 godina
LeftY_CRO kaže...

Hvala ti na smislenom odgovoru na moje pitanje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
nick54312 kaže...

Drugi ljudi su igrali na njegovom kompu..

a šta je on dofurao svoj komp na lan da bi drugi igrali  na njegovom kompu?gtfo

gledajte ,ovaj cjelokupni forum je već simpatizirao čitere ,velika večina vas.

da bi se nakraju opekli , i gle čuda opet to radite.

jer vidim da vama nije čiter

??? onda si ga odite tam poukat po fejsu i lajkat mu statuse i šta nas s time zamarate po tisućiti put.

ja za njega nikad čuo do nedavno dok ga je tu netko spomenuo,

dobro kaže ceco pa tip haxa bez pardona.

ima hrpa videa koji to dokazuju isto tako i cheatometer nešto znaći zar ne?

Pošto si mene citirao vjerujem da meni govoriš? A ja nemam pojma o čemu govoriš jer ja nigdje nisam spomenuo da li on je ili nije čiter.

HR_Nick
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...

Hvala ti na smislenom odgovoru na moje pitanje.

LoL pa sta ne razumijes? xD

Odgovorio ti je da je igrao esl, i public protiv žike.

Battlelog: D-Ki11a
17 godina
PR0MATRAC kaže...

Ako ima uprogramirano u misu nesto ili neki drugi postav sastavljen kao macro neznaci da je chiter, a sto se tice ovog ciljanja gdje ''nema nikoga'' ja sam to osobno vidio da radi jedan igrac koji je bio kod mene - on jednostavno zna kad i gdje ce se netko pojavit, najveci problem kod igraca opcenito je sto zapravo neznaju pucati, koliko god da to zvuci glupo ili nerazumno to je najveca istina, ljud jednostavno neznanaju pucati u sto sam ukljucen i ja, no ja sam trenutno nebitan kao igrac, bitna je poanta, ovaj sto je bio kod mene igra protiv ''prostora u kojem se nalazi'' a ovi sto mu dolaze koriste svi iste tocke ulaza u taj prostor i on te tocke zna na panet i nisani u njih i to se ama cini kao da je nisanio u nista, ubije covvjek petoricu i onda mu se prisulja iza leđa neki on vadi magnum okrece se za 180' i daje mu headshot - ja ga u cudu pitam kako ? - i on mi odgovara cuo sam ga ali nisam imao vremena za reload, ugl. ti igraci nemjenjaju oruzije nikad i igraju samo na 2-3 mape, i uvijek isti mod - nema tu bas sanse za obicne ili jako dobre igrace, i tako oni rade po 1500sati, nemojte stigmatizirati stvari koje netreba stigmatizirati, covjek ima internet 100mb/10mb i naravno da ima bolji hitreg kad se vec cudite njegovim metcima... on je obicni igrac koji je najbolji, kao Michael Jordan ili Messi u svojim domenama...

Da, ovakav Macro u mišu nije cheat... 

Ne kažem da on ima, samo nemoj reći da je to "čisto"...

14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Pošto si mene citirao vjerujem da meni govoriš? A ja nemam pojma o čemu govoriš jer ja nigdje nisam spomenuo da li on je ili nije čiter.

ma ne tebi ,samo orva rečenica,ovo ostalo opčenito se tiče ovog foruma{#}

lol sad sam skužio kak je izgledalo {#}{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 15:40 (ZeNGe_CRO-mt).
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

I kako recimo PB moze ovo uhvatit,to je samo postavka u misu sta ne?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlefield 3 End Game | 24 Jets in Air Superiority + New AA Vehicle Confirmed

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Di da nabavim taj macro.

Pa da i ja nudem malo pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nick54312 kaže...
ceco22 kaže...

Uostalom di se to vidi da je on u "lan partyu" ?

Lik je igrao na njegovom kompu i imao 23% aim..

Bog te pomogo, igrati igru kao što je BF3 na rezoluciji cca. 800*600 nema šanse, onda ću radije igrati đuku 3d, UT2001 ili Q serijal.

Ovo je strašno oči bi mi ispale, a ruka bi mi toliko ojačala da bi mi žena bila presretna. 

Baš ču morat isprobati LG FLATRON 775FT sa BF3, pa da vidmi taj refrash rate (120Hz na nekih 1024*768)

Neznam ja nisam neki mamohebač igrač pa mi nije toliko bitno igrati na 800*600 sa 300dpi ja volim max do jaja. (ako može).

[M|C] LuX_CROATIA
14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...

Najpoznatiji lan turnir za igru koja to ne podržava. {#}

[M|C] 7emper_fi
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Ne kažem da on ima, samo nemoj reći da je to "čisto"...

Tko ima ovakav miš, ajde, javite se! Znam da vas ima tu  {#}

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
Blade Runner31 kaže...
TomoR kaže...

Koliko ja shvaćam, ne!

Sve se odigrava nevezano sa igrom. Vanjski sustav se brine da kad miš trza po x.y osi makro postavke automatski veaćaju miš u početni položaj. Dakle miče neželjeni pomak po osima tj recoil.

Možda nisam u pravu.

Ali pe.eri koji ovo koriste su 10 puta gori od klasičnih čitera majke mi. Podlo do bola.{#}

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
Blade Runner31 kaže...
TomoR kaže...

Ne može PB uhvatiti jer nema pristup memoriji miša. Malo prošvrljajte po Youtube, Macro je poseban za svaku rezoluciju i psotavke sensa itd; te za svaku pušku (jer ipak imaju drugačiji recoil).

Recimo meni koji imam skoro 50 pušaka sa preko 1000 killova to bi bila više muka postavljati za svaku nego "igrati kak to Bog zapoveda".

I da, nemam A4 miš...

17 godina
Battlefield 3
Autohotkeys, nuf said. Ja koristio u beti da prebindam mouse2 na jump, umjesto aim. Vidio da se može tu svašta, i pazi vraga, nakon pol godine bilo videa po jubitou sa masom ekipi uhvaćenom da koristi taj progi radi norecoila. Inače, program je legitiman i free ako se ne varam, jer služi sasvim neče drugom a ne varanju. Al eto, možda je to dio puzzle velike BF3 tajne, tajne velike moći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PR0MATRAC kaže...

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Malo prošvrljajte po Youtube, Macro je poseban za svaku rezoluciju i psotavke sensa itd; te za svaku pušku (jer ipak imaju drugačiji recoil).

Recimo meni koji imam skoro 50 pušaka sa preko 1000 killova to bi bila više muka postavljati za svaku nego "igrati kak to Bog zapoveda".

I da, nemam A4 miš...

Nije to tako ni komplicirano...

Ono što je meni nejasno je kako postoje takvi macroi za miševe koji koštaju cca. 200 kn, a ne npr. za razne Logiteche ili Razere

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da. Citam malo ovo sve i gledajte. Dok nije bio na lanu, brojke statistike, ma sve zivo vezano uz jiku, upucivalo je na to da je cheater, i svi smo mu nabijali na nos neka ide na lan. Sad kad je na lanu napravio isto, tu rasprave nema. Covijek je cist. Nikakve skripte nikakav no spread nista, cisti skill. Svaka mu cast iznenadio me. Vi sad mozete jos 100 stranica pricat da je cheater, ali ocito je samo to da nije.

Moj PC  
1 14 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...

Vi sad mozete jos 100 stranica pricat da je cheater, ali ocito je samo to da nije.

OK, mod može lock teme!

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E, ovako, može li jedna zamolba za sve koji ikad sjedaju na mjesto gunnera u tenku (ili čak i autu):

NE PUCAJTE u prazno. NE PUCAJTE bezveze za svoj gušt štoliveć. NE PUCAJTE strojnicom po drugom tenku, nećete mu ni farbu ogulit.

Ali, znate što se desi kad pucate tako, bezveze? Odajete poziciju heliću, drugom tenku, gunshipu, čemu već.

Mene to užasno živcira, volio bih da mogu izbacit takve likove van iz tenka.  {#}

A recimo kad pucate po nekome, s nekim ciljem, onda tenkista zna da mu je možda iza leđa neka pješadija ili helić ili takvo što i može se okrenut

Eto, toliko {#}

Moj PC  
23 1 hvala 3
14 godina
Šef kaže...

E, ovako, može li jedna zamolba za sve koji ikad sjedaju na mjesto gunnera u tenku (ili čak i autu):

NE PUCAJTE u prazno. NE PUCAJTE bezveze za svoj gušt štoliveć. NE PUCAJTE strojnicom po drugom tenku, nećete mu ni farbu ogulit.

Ali, znate što se desi kad pucate tako, bezveze? Odajete poziciju heliću, drugom tenku, gunshipu, čemu već.

Mene to užasno živcira, volio bih da mogu izbacit takve likove van iz tenka. {#}

A recimo kad pucate po nekome, s nekim ciljem, onda tenkista zna da mu je možda iza leđa neka pješadija ili helić ili takvo što i može se okrenut

Eto, toliko {#}

Znači da je bilo zabavno na AK mapama {#}

Meni je jučer lik sa citv-om non-stop piljio odozada  a ne naprijed pa dok se ja okrenem ode meta, a kada nam je avion, helic ili tenk naprijed lik se opet okrene odozada, a gunner, gunner je posebna priča, on je pucao cijelo vrijeme bas u prazno i čak nije ni pokrivao tenk od pjesadije nego je gađao avione u punoj brzini {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Jel mi moze neko rec dali se pojavi 30sec reklama na videu? Namjestio sam da se pojavi, smao se meni ne pojavljuje.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
Šef kaže...

Mene to užasno živcira, volio bih da mogu izbacit takve likove van iz tenka. {#}

Eto, toliko {#}

Ne samo tenk...

Igram npr. Karg Rush napad. Nema ni jedno "jače" vozilo (prva baza), timu mi baš i ne ide. Uzmem čamac, reko potiho ću flenkat, onako uz rub dozvoljene mape. Prolazim kritični dio, leti iznad nas avion, i taj tren se spawna lik na mene i počne pucati po avionu (ili se spawnaju pa pucaju u prazno, ista stvar). 5s nakon toga mrtvi smo...

@MarkoCVP:

Pojavi se nakon 10s samo onaj pop-up. Mislim da reklame ne rade ako pristupaš filmu HR IP-em, nego samo ti pop-upi. Nisam siguran, ali eto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 17:43 (TomoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice