Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...

od 8-9 sam bio na kuglanju, od kojeg me i danas guzica bolo

Boli tebe guzica jer si se maskirao u modnog mačka...

Hvala ti što privatne razgovore prenosiš u javnost da bi dobio thumb up. :(

zar i ti sine brute, izdao me za desetak thumbupova :)

Nakon 500 kvadrilijuna postova ja i dalje moram dokazivati da nemam skrupula?

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Nakon 500 kvadrilijuna postova ja i dalje moram dokazivati da nemam skrupula?

Ma nemoraš ali yebemu život, zar toliko, i to na mene, nevinog i pristojnog?

Zbilja ne biraš sredstva....niti riječi, niti vrijeme, niti mjesto, niti način...sram te isti bilo.

btw. volim tvoju elokventnost, osjećam se počašćeno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:01 (fila2208).
17 godina
Opet kuknjav - hoce to u trudnoci, jelda Friday :)
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Osim CyberDemona, tko se tu još voli vozikati u tenkiću?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

@ Semper- Zato je i  Mystiq rekao da ako zelis igrat,regaj se na BCHR i kad dode vrijeme nekom od wara CROvs. ? dobit ces pozivnicu.

Organizator je Misticni,tako da on odlucuje tko ce igrat,sto je cisto ok.

Da netko zeli odlucivat,mogao se prije sjetiti organizirat to sve i pobrinuti se za to sve.

Regan san tamo i da si čita popis koji je mistik sastavija vidija bi da san na njemu. To nije bitno sada, samo oću reć da vlada totalni nered, pročitaj opet moj post. I da oslobodija san 2 sata u yebenu subotu, reka ono pa ajd ne javlja se puno ljudi na bchr pa bilo bi zgodno odigrat a u mogućnosti san (iman razumnu curu pa nije problem) da bi doša na wall street....

A antrax što se tiče postanja ode, svi raspravljate o waru ode zašto ne bi ja?? Ionako vas pola pametnjakovića ne ide tamo samo mudrujete ode.

[M|C] 7emper_fi
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:11 (nooir).
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Opet kuknjav - hoce to u trudnoci, jelda Friday :)

Pa čovječe, kod kuće mi žena trudna i izmišlja a na kraju ni ovdje nemam mira...

Šef kaže...

Naš Master...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
nooir kaže...

A antrax što se tiče postanja ode, svi raspravljate o waru ode zašto ne bi ja?? Ionako vas pola pametnjakovića ne ide tamo samo mudrujete ode.

Zato, micek, što kritiziraš organizaciju za koju je bio zadužen BCHR.

Mi raspravljamo o meču kao što bi raspravljali o bilo čemu, ti se plačeš zbog organizacije na potpuno krivom mjestu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa lupim ti i stavim thanks, da znaš, da ne ispada da ja trolam thmubovima kao ti.

Odustao sam jer mi je cura došla, od 8-9 sam bio na kuglanju, od kojeg me i danas guzica bolo, a nakon toga se doma opijali prije neg smo van išli.

Nisam se ni prijavio, odmah sam u temi napisao da neću igrati.

Vjerujem mi da bi rado igrao, ali eto.

Zašto npr. ti nisi igrao, na svakoj stranici je neki tvoj post, napisan jako pametno, bez ikakvih interpunkcijskih znakova, prepotentno i sa visoka...a tako si pametan i jak, super igrač, a čudno da te nitko neće ni blizu svog skvada :)

sry što te thumb down vrijeđa, on samo znači da se ne slažem sa tvojim mišljenjem.

Ako vrijeđa tvoj ego, onda imaš problem.

gle ovi "thumbovi" kak ih nazivaš jedino tebe hebu,ja znam kad mi stisneš ,i gledam i nevjerujem kakav lik moraš bit.

mislim kakvo je to glupo pitanje i još gluplji zaključak?

ja se nisam niti prijavio jer ima puno boljih igrača od mene koji mogu puno više napravit za team,tako da se nisam htio gurat,ali da sam bio na stanju "pripravnosti" jesam,jer sam skužio da nas fali i dopisujem se sa špelcom reko špelac fali nas ako treba uletit ću nije bed...

a nisam pisao po bfhr forumu jer mi mistični nije još prihvatio acctivation,neke su komplikejšns :)

nemoj mi molim te spominjati moj ego ,kad znaš kolki je i znaš da je nedodirljiv

isto tako od kud ti informacija da me nitko neće blizu svoga squada??

pa ja nisam u niti jednom klanu i igram sam.

nekužim onda tko je taj tko mene neće?? LOL

stvarno nekužim kak možeš tako brijat?

kao da ja i ti igram svaki dan ili često da ti znaš tko je samnom u squadu i kak ja igram.

kad sam te neki dan zrejpo vičeš kakvo sam dno od igrača?zašto?

jer si popio metak u red zoni?zato šta sam kukao tu po forumu protiv m16a3 i njime te ubio?

pa ja to nikad nisam negirao da mi je m16a3 najbolje oružje poslije bolt snajpa i da imam s njim najviše killova i da ga non stop koristim,

ja ako sam srao srao sam za kempanje na kanalima sa m16a3 ali protiv toga više nema ništa,svatko neg igra kako želi i s čime želi.

ja tu nisam nikakav faltor pri donošenju odluka šta je ispravno ili nije to je sve moje mišljenje tak da ne vadi riječi iz konteksta-GLOBALNO.

kažem "našima" netreba previše filozofiranja ,možda neki trening ćist da se zajedno ponovo skupe ali svejedno ja sam prekjučer vidio fenomenalnu ekipu ,skladnu i nadasve organiziranu.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

prijavio se se za friendly war i odustao.zašto?

a pratio si stream i prvi komentirao,a kao nemožeš igrat jer si "negdje" vani. lol

S.re bezveze, kao i inače (semper).

Ja ne znam tko ga više doživljava.

Uostalom, bio je online i na serveru u rundi zagrijavanja, a zašto je izišao, to on sam zna.

A povezivanje stanja u državi, igranja bf-a, treniranja rukometa, ma daj, koliko ti ono semper imaš godina? 13?

FYI, kao netko tko se rukometom bavi(o), od 93e godine, odrastao u rukometnom duhu i odgoju u kući od rođenja, dakle od 80e,reći ću ti - u rukometnim sredinama se je igrao i IGRATI ĆE SE rukomet,sasvim je normalno bilo i biti će vrbovati djecu u osnovnim i srednjim školama u klubove, oduvijek, bez obzira na to koju medalju repka osvoji ;) To što si ti takvog mentaliteta i što imaš takva shvaćanja, tvoj problem ;), makni dupe iz svoje sredine pa dođi vidjeti kako stvari funkcioniraju u gradovima gdje je rukomet uz nogomet najvažniji sport, već desetljećima, a ne od prije 2-3-5 godina. Šta misliš da je jedan Vori pao s neba u rukomet, jedan Lacković, Balić koji je odrastao (sazrijevao, točnije) uz velikane hr rukometa oko sebe, pa cijela ergela vrhunskih igrača iz metkovića - Pako Ćavar, Davor Dominiković, Goluža, Ivica Obrvan, Nikša Kaleb, Dragan Jerković, itd, pa jedan Ljubo Vukić kojeg je ćaća jugićem vozikao na treninge u Solin jer ga Split nije htio, itd. Pričaš totalno nepovezane gluposti semper, svoju gorčinu životom odi riješi drugdje na drukčiji način, a nemoj ovdje blebetat o stvarima o kojima nemaš pojma. Hvala na razumijevanju.

13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Šef kaže...

Naš Master...

Ima nas par u "iksićima".....rupyca, perkyca, blade i moja malenkost smo nekako najčešće u tenkovima.....

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
16 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
Friday kaže...
Šef kaže...

Naš Master...

Ima nas par u "iksićima".....rupyca, perkyca, blade i moja malenkost smo nekako najčešće u tenkovima.....

Pa mogli bi malo zaigrat AK ponekad, možda i večeras :)

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
nooir kaže...

Zato, micek, što kritiziraš organizaciju za koju je bio zadužen BCHR.

Mi raspravljamo o meču kao što bi raspravljali o bilo čemu, ti se plačeš zbog organizacije na potpuno krivom mjestu.

Organizaciji svaka čast, ne plačen zbog njih micek, štogod to značilo, smeta mi stav te ekipe kojoj je teško se tamo javit i vidit kako bi to tribalo izgledat, a svi znaju doć u 8 i spojit se na server.

Još jednom, organizaciji svaka čast i nije mi bija problem izać, iako san na popisu od mistika i wolfa koji su to organizirali a gro ekipe je ingame a nema ih ni na proširenom popisu štimca. Ne vidite poantu nego se pravite grbavi i sad ja ispadan u kurtcu. E pa dobro, tako je to u ovoj državi, požališ kad tad, makar to bila obična on line igra...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a pratio si stream i prvi komentirao,a kao nemožeš igrat jer si "negdje" vani. lol

Uostalom, bio je online i na serveru u rundi zagrijavanja, a zašto je izišao, to on sam zna.

A povezivanje stanja u državi, igranja bf-a, treniranja rukometa, ma daj, koliko ti ono semper imaš godina? 13?

FYI, kao netko tko se rukometom bavi(o), od 93e godine, odrastao u rukometnom duhu i odgoju u kući od rođenja, dakle od 80e,reći ću ti - u rukometnim sredinama se je igrao i IGRATI ĆE SE rukomet,sasvim je normalno bilo i biti će vrbovati djecu u osnovnim i srednjim školama u klubove, oduvijek, bez obzira na to koju medalju repka osvoji ;) To što si ti takvog mentaliteta i što imaš takva shvaćanja, tvoj problem ;), makni dupe iz svoje sredine pa dođi vidjeti kako stvari funkcioniraju u gradovima gdje je rukomet uz nogomet najvažniji sport, već desetljećima, a ne od prije 2-3-5 godina. Šta misliš da je jedan Vori pao s neba u rukomet, jedan Lacković, Balić koji je odrastao (sazrijevao, točnije) uz velikane hr rukometa oko sebe, pa cijela ergela vrhunskih igrača iz metkovića - Pako Ćavar, Davor Dominiković, Goluža, Ivica Obrvan, Nikša Kaleb, Dragan Jerković, itd, pa jedan Ljubo Vukić kojeg je ćaća jugićem vozikao na treninge u Solin jer ga Split nije htio, itd. Pričaš totalno nepovezane gluposti semper, svoju gorčinu životom odi riješi drugdje na drukčiji način, a nemoj ovdje blebetat o stvarima o kojima nemaš pojma. Hvala na razumijevanju.

Jesi ti normalan??? Izaša san jer je neki lik doša i reka e semper izađi kad je runda tribala počet. Simple as that.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Falija si poantu. I što god da san ja za primjer navea ti i slični tebi bi to posrali i rekli to nema veze jedno s drugim... Naravno, to san i očekiva. Da san spomenija primjer janice kostelić i njezina puta, kad su je počeli shvaćat i grebat se sponzori tek kad je uspila u tome (a prije joj nije niko pomaga niti je koga bolija kuratc, znači kao ode, malo ljudi na bchr forumu a kad triba igrat i kad se sve izorganizira ima nas 70)...

Al očito ne možeš skužit što oću reć, to je tvoj problem ne moj. I da, ništa neman protiv rukometa, trkeljaš gluposti, siti se stava javnoti prije tog svjetskog prvenstva... Neke reference što san navea ne shvaćaj bukvalno isuse...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

bleh bleh bleh

Ej gle neda mi se, jer mi se neda dešifriravat tvoj post koji nema zareza, točke niti ikakve naznake da je to napisala osoba koja bar ima osnove iz gramatike.

Nemam ništa protiv tebe, dapače, ali thumb down i hvala su sastavni dio foruma i ako mi se neda pisat e ne slažem se, kliknem thumb down, kao i drugi ljudi.
Nitko ne plače otvoreno na to kao ti, sjećam se par tvojih psotova,

evo npr.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=1550&jumpto=3189064&sort=asc&view=flat

tu opet plačeš za thumbove, a čemu? Ako ih dobiješ, samopouzdanje ti pada ili šta?

Nemoj me se doticat i sve bude fajn.

Ajde uživaj, budem ti davao sad thumb upove, pa ćeš se osjećat bolje.

Sry modovi, na spamu, neću više obećajem.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što Semper želi reći je da je postojao popis i na njemu mislim 28 ljudi taj dan koji se igralo te kaže da je sa strane BCHR sve bilo odlično sređeno. Problem je što se na serveru pojavilo blizu 40 Hrvata kojima je bilo teško prijavit se na battlefieldhr.com ili se javit Wolfu da ih on doda na taj popis.

I onda Semper (i još nekoliko drugih igrača) dođe na TS i na server da bi igrao jer računa da će možda i falit HR igrača (zbog nepotpunog popisa) ali ispadne iz igre jer je postojao višak HR igrača (zanemarimo manjak Francuza). A ti igrači nisu bili na popisu.

Dakle, ljudi, prijavite se tamo na BCHR community, kad se igra nešto javite se na vrijeme da vas se stavi na popis

Moj PC  
12 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

od 8-9 sam bio na kuglanju, od kojeg me i danas guzica bolo

lol pa kaj si ti radio??

i ja sam bio na kuglanju pa me ne boli guza nego prstenjak od rupice/a {#}

čudno mi je to vaše kuglanje kad te guza boli... {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
nooir kaže...

Jesi ti normalan??? Izaša san jer je neki lik doša i reka e semper izađi kad je runda tribala počet. Simple as that.

Za razliku od tvojih iznošenja frustracijom životom, državom, sportom i bf-om, jesam, hvala na pitanju, savršeno normalan.

A što se tiče gore napisanog za prijave, kao što si mogao sam primjetiti svojim izričito kritičkim okom, pojedinci koji su i dalje stajali na popisu su napisali na bchr da ne mogu igrati u subotu navečer, a pojedinci koji bi igrali, najavili su se wolfu danima ranije putem pm-a zbog poznatog problema sa aktivacijom novih accounta na bchr-u, u koje i sam spadam.

13 godina
Šef kaže...

Pa, ti! :-)

MasterChurner, ti i ja na nekom serveru, sa lokalnim gunerima i CITVom, na istoj strani!

Ispraznili bi server za 1-2 runde? ;)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Što je, realno, opet propust BCHR-a.

Passworde su trebali dobit samo oni s popisa i isto se tako samo te trebalo poslat u kanale za igru. Zato sam tamo i napisao da je drugi put potrebno više organizacije.

Međutim još uvijek ne shvaćam zašto ljudi ne bi ovdje raspravljali o bilo čemu ako to žele, naravno da će organizacija ići s onog foruma, ali ako se tu raspravlja o meču to je sasvim okej. Isto tako, ne možeš ovdje kritizirati organizaciju, odnosno možeš, al nema utjecaja kad ekipe koja to organizira, s izuzetkom Baštarda (mislim) ovdje zapravo nema.

Svaka čast BCHR-u i ja sam uvijek tu prvi koji će ga promovirati, što sam na GM-u i učinio par puta. Međutim za neaktivnost tamo nije kriva aktivnost ovdje, nego veliki problemi s registracijama, neaktivnost onog najosnovnijeg kruga zajednice itd. Eto, sad je stigao novi sajt, nek se ispravi još par problema i bit će to milina. Veća organizacija idućeg meča će doći sama po sebi.

Prvi mački se ionak u vodu bacaju.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 13:30 (Danny_HR).

4 0 hvala 0
17 godina
Semper, al ono, bas kukas ko curica kojoj nisu dali barbike.
Ak ti se ne svidja - samo produzi...

BF, rukomet, drzava... jel nam sad slijedi paralela sa zdravstvenim odgojem?
Opusti se i igraj... bit ce bolje... ovo je sve zabava i zahebancija; ne kuzim zasto trazis neki uzviseni i nedokucivi_cilj u svemu ovome...
14 godina
Scrappy kaže...

čitam zadnje 3-4 stranice... i odjednom vidim di je čar ove bf3 igre... tolika sloga, toliko dogovaranja bez ikakvog rejđanja, to je onaj timski rad o kojem svi pricaju...ma milina...

Lalness, dugo je i trajalo :)

16 godina
Šef kaže...

Što Semper želi reći je da je postojao popis i na njemu mislim 28 ljudi taj dan koji se igralo te kaže da je sa strane BCHR sve bilo odlično sređeno. Problem je što se na serveru pojavilo blizu 40 Hrvata kojima je bilo teško prijavit se na battlefieldhr.com ili se javit Wolfu da ih on doda na taj popis.

I onda Semper (i još nekoliko drugih igrača) dođe na TS i na server da bi igrao jer računa da će možda i falit HR igrača (zbog nepotpunog popisa) ali ispadne iz igre jer je postojao višak HR igrača (zanemarimo manjak Francuza). A ti igrači nisu bili na popisu.

Dakle, ljudi, prijavite se tamo na BCHR community, kad se igra nešto javite se na vrijeme da vas se stavi na popis

Bi, jasno, samo kad bi radio sustav aktivacija, pa 2x sam se već pokušavao prijavit, kad je složen forum, i prošli tjedan opet, pa ne funkcionira, tj dobijem aktivacijski mail, pošaljem ga i to je to, kad se hoću ulogirat, sustav kaže da me admin nije aktivirao....

13 godina
Battlefield 3

hint za BCHR organizacijski odbor... sljedeći put tko se prijavi taj je na TS-u i kao takav dobije na uvid pass servera i igra.

ako je istina ovo što semper priča onda je to žešći fail.

a semper, ko semper njubara - poderem ga 1 na 1 ljduina style - jednom nogom na stolu, drugom na ženinim leđima i jednom rukom kopam nos

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jopis kaže...

Bi, jasno, samo kad bi radio sustav aktivacija, pa 2x sam se već pokušavao prijavit, kad je složen forum, i prošli tjedan opet, pa ne funkcionira, tj dobijem aktivacijski mail, pošaljem ga i to je to, kad se hoću ulogirat, sustav kaže da me admin nije aktivirao....

točno to,isto je i meni.

još nije došla aktivacija,pa sam neki dan napravio novi account i uzeo od cure mail pošto sam već svoj iskoristio i eto još ništa....

a i ne vidim nikakav problem pisati u vezi ove igre na ovom forumu.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
jopis kaže...
Šef kaže...

bado666@battlefieldhr.com dosta brzo rješava te probleme  Namigiva

14 godina
Battlefield 3

Dobro ajmo završit ovu spiku.

Drugi war, svi se rpijavite ko misli igrat tamo, i pass mistik nek da privatno ljudima koji su se prijavili. Nek se prijavi viška ljudi, pa se mogu ili mjenjat ili za rezreve.

Semper nije ništa loše mislio, samo se možda krivo izrazio.

Trebali bi više dat pažnje bchr forumu, jer oni se bave isključivo bf, a ovo je samo jedna od tema na velikom forumu. Pritom ne pokušavam furat politiku, e ajmo ljude otjerat sa buga tamo, nego da se stvori neka ozbiljnost kod toga, ovdje je ionako sve šala i zezancija, dok tamo kad se dogovoara neki war ili nešto, neka to bude malo ozbiljnije.

eto ukratko, nadajmo se još warova, i manje problema sa aktivacijama accounta na forumu tamo.

gl hf

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Scrappy kaže...

čitam zadnje 3-4 stranice... i odjednom vidim di je čar ove bf3 igre... tolika sloga, toliko dogovaranja bez ikakvog rejđanja, to je onaj timski rad o kojem svi pricaju...ma milina...

Lalness, dugo je i trajalo :)

Jasno da uvijek ima whinera i plačipi.a ko sad semper, tako će uvijek biti i sloge kad zatreba. I u svakom slijedećem ovako velikom waru će opet biti timski rad, bez obzira na klanove i međusobna podhebavanja iz drugih fightova.

Pa mi smo se sinoć spojili iz zafrkancije na cybera i pijanu čarapu, pa je na kraju na 64slota mađarskom serveru igralo, koliko, 40 hrvata, bez iti jedne uvrede, psovke, bilo čega, mi smo sa svoje strane igrali kak treba i kak znamo, oni sa svoje, i bilo je extra, vrhunske runde. Eto ti sloge, bez dogovora, još na random serveru{#}

14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Hvala lijepa BRUNO. Ali jopis i slični će oper serkat po mojim postevima. I mene zove u "grad" da malo naučim. E pa super kad me takvi moraju učit... Samo ovako nastavimo, sa ovakvim stavom kakvog ima jopis pa ćemo i drugi put isto bit savršeno organizirani. Ne možemo se složiti oko činjenice ko je treba igrat i da su se tribali prijavit ljudi na forum a kamoli da se dogovorimo npr taktiku protiv srba...

Ti jopise, ako si posla mail i reka da ćeš igrat to je wolf triba stavit na popis, ne znan jesi li ti bija ili nisi na popisu nije to poanta.. Očito nikad nećeš skužit što oću reć, evo i bruno ti lipo objasni a ti opet trkeljaš kako san ja frustriran. Znači ja ode kažen da se lipo triba tamo prijavit i da sve sve zna prije meča a ti o mojoj frustriranosti i da me niko ne dožoivljava i onda citiraš 2-3 moja posta??

Ali ako je tebi u redu da se javi nas 28 (plus vi kojima aktivacija nije uspila a nema vas više od 5-10) i onda dođe 70 ljudi, ok neka bude tako. Ja san u krivu.

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
Šef kaže...
plavi83 kaže...
Friday kaže...
Šef kaže...

Pa mogli bi malo zaigrat AK ponekad, možda i večeras :)

CyberDemonVZ kaže...
Šef kaže...

Pa, ti! :-)

MasterChurner, ti i ja na nekom serveru, sa lokalnim gunerima i CITVom, na istoj strani!

Ispraznili bi server za 1-2 runde? ;)

@šef aka Bruno....mogli bi, ako ću biti online večeras....

@Cyber....sa time se slažem..nama se događalo da bi nas četvorica iz klana u dva tenka ispraznili server na Firestormu ili caspianu bez pola frke...tako da vjerujem da bi nas trojica napravili dar mar tamo...jer znam da vi dobro vozite tenkove.... :)

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice