Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.120.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Nexus66 kaže...

Evo prve runde Caspian:

Baaaaakaaaaaaaaaa, lajao si! :)

14 godina
fila2208 kaže...
Zero2 kaže...

Šteta, ne slažem se, mape iz vanilije su baš super za classic mečeve, dovoljno velike i prepune taktičkih točaka koje treba uzeti.

Što se tiče aftermatha mogli bi da, epicentre ili tako nešto.

Eventualno malo pobrkat lončiće pa bacit neki rush i tako nešto di smo svi, neiskusni šta se tiče takvih ratova :)

još jednom čestitke i puno hvala na igri, nadam se da igramo opet, što prije.

Dosadne u smislu da zrak ekipa rejpa jedna drugu i onda se sve svodi na to da ekipa koja u datom trenutku ima premoć u zraku ima i premoć na podu. Uglavnom...treba svakako isprobati Aftermath jer imam feeling da bi bilo puno dinamičnije...a i Rush nije loša ideja.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Bas cu probat danas mjenjat malo.

čim ga smanjiš puno lakše je gađat u daljinu,ali puno.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Battlefield 3

Koliko sam ja skužio:

- Tvrdnje da manji FOV daje prednost u smislu većih likova (objekata) na ekranu ne drže vodu.

- Tvrdnje da viši FOV previše reže performanse ne drže vodu.

- Kakav god da je FOV, aim jednako izgleda. Veći FOV - kada se aima djeluje da je veći zoom.

- Veći FOV daje osjećaj bržeg vlastitog kretanja, a to je veća prednost nego "veći" likovi s manjim FOV-om.

- S većim FOV veće je vidno polje, ali nema smisla pretjerivati jer BF3 nije igra u kojoj stigneš napraviti brzi okret.

- FOV treba varirati ovisno o širini ekrana. Pod time mislim horizontalni FOV.

- Nešto ako univerzalni/idealni FOV ne postoji. Pristup problemu mora biti individualan. Drugim riječima trebate sami pronaći onaj koji vam paše.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 12:52 (191x7).
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Koliko sam ja skužio:

1- Tvrdnje da manji FOV daje prednost u smislu većih likova (objekata) na ekranu ne drže vodu.

2- Tvrdnje da viši FOV previše reže performanse ne drže vodu.

3- Kakav god da je FOV, aim jednako izgleda. Veći FOV - kada se aima djeluje da je veći zoom.

4- Veći FOV daje osjećaj bržeg vlastitog kretanja, a to je veća prednost nego "veći" likovi s manjim FOV-om.

5- S većim FOV veće je vidno polje, ali nema smisla pretjerivati jer BF3 nije igra u kojoj stigneš napraviti brzi okret.

6- FOV treba varirati ovisno o širini ekrana. Pod time mislim horizontalni FOV.

7- Nešto ako univerzalni/idealni FOV ne postoji. Pristup problemu mora biti individualan. Drugim riječima trebate sami pronaći onaj koji vam paše.

1.drži vodu,odi na kanale,i prvo igraj sa fov 90,zumiraj prema kraju mape,

onda odi stavi na 75 pa zumiraj ,vidjet ćeš osjetnu razliku.

2.fov ne reže preformanse niti za 0,001%

3.pa ne djeluje nego je veći.

4.nije to prednost

5.pa u bf3 i je bit brze pokrete radit

6.pa čim mijenjaš vertikalni on ti miče i horizontalni

7.slažem se,ne postoji neki defaultni ,svatko bira kako mu paše

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

ali nema smisla pretjerivati jer BF3 nije igra u kojoj stigneš napraviti brzi okret.

Itekako se može napraviti - ovisi o postavama miša. Ja se za 180 stupnjeva okrenem u jednom potezu. Tako sam navikao i ne planiram to promjeniti (a tako je lakše koristiti nož {#})

Freak Show Inc.
13 godina
Nexus66 kaže...

Evo prve runde Caspian:

Ako Vas zanimaju ostale budem ih dignuo gore kasnije tokom dana ,btw još uvijek se video obrađuje ..budite strpljivi.. :)

GG i dobar gameplay nexus....par puta si ih lijepo razguzio sa C4...svaka cast...onaj jeap na D zastavi mi je bio epic... {#}

bitno je da se je ekipa zabavila i malo vidjela kako to izgleda kada se igra protiv ozbilnijih timova.... {#}

Za aplhadawga...evo ti video sa Seine mape ESL kada smo prekorenuli partiju...

My BF3 Battlelog: xXxtreme_Master, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
13 godina
fila2208 kaže...

Šteta, ne slažem se, mape iz vanilije su baš super za classic mečeve, dovoljno velike i prepune taktičkih točaka koje treba uzeti.

Što se tiče aftermatha mogli bi da, epicentre ili tako nešto.

Eventualno malo pobrkat lončiće pa bacit neki rush i tako nešto di smo svi, neiskusni šta se tiče takvih ratova :)

još jednom čestitke i puno hvala na igri, nadam se da igramo opet, što prije.

Bilo je dosta nama nepoznatih imena.

To su ljudi koji su tek dosli u xXx, ili samo nisu toliko cesti u warovima?

Nadam se da niste s prosle njiskusnije postave prosli na najmanje iskusnu. Trebalo je ipak biti vise vas "regularnih" :)

Zero2 kaže...

.

Dosadne u smislu da zrak ekipa rejpa jedna drugu i onda se sve svodi na to da ekipa koja u datom trenutku ima premoć u zraku ima i premoć na podu. Uglavnom...treba svakako isprobati Aftermath jer imam feeling da bi bilo puno dinamičnije...a i Rush nije loša ideja.

Rush.. 12 igraca na svakoj strani... takticki pristup.. napad na dvije tocke... obrana..

Ovo bi moglo biti odlicno, ili se samo meni cini? :)

Da cujem, najbolje rush mape?

191x7 kaže...
- Kakav god da je FOV, aim jednako izgleda. Veći FOV - kada se aima djeluje da je veći zoom.

Ovo ne kuzim.

EDIT: Uskoro ide upload svih cetiri rundi.

P.S. Kao moj gunner i laser designator, moram reci da je Kuky bio genijalan!! {#}

Pogotovo kad je na Firestormu dobio svoj tenk :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 13:21 (CyberDemonVZ).
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
191x7 kaže...

Koliko sam ja skužio:

1- Tvrdnje da manji FOV daje prednost u smislu većih likova (objekata) na ekranu ne drže vodu.

2- Tvrdnje da viši FOV previše reže performanse ne drže vodu.

3- Kakav god da je FOV, aim jednako izgleda. Veći FOV - kada se aima djeluje da je veći zoom.

4- Veći FOV daje osjećaj bržeg vlastitog kretanja, a to je veća prednost nego "veći" likovi s manjim FOV-om.

5- S većim FOV veće je vidno polje, ali nema smisla pretjerivati jer BF3 nije igra u kojoj stigneš napraviti brzi okret.

6- FOV treba varirati ovisno o širini ekrana. Pod time mislim horizontalni FOV.

7- Nešto ako univerzalni/idealni FOV ne postoji. Pristup problemu mora biti individualan. Drugim riječima trebate sami pronaći onaj koji vam paše.

2.fov ne reže preformanse niti za 0,001%

3.pa ne djeluje nego je veći.

4.nije to prednost

5.pa u bf3 i je bit brze pokrete radit

6.pa čim mijenjaš vertikalni on ti miče i horizontalni

7.slažem se,ne postoji neki defaultni ,svatko bira kako mu paše

1. To je isprobano. Nisam pisao za bezveze.

2. Reže, s većim opadaju. Ali ne znatno.

3. Nije. Isto je, samo što naspram hip-a djeluje da je veći. Provjeri ako ne vjeruješ.

4. Je, prednost je, kao u UT-u kada staviš veći speed pa odeš igrati multiplayer na normalnoj brzini.

5. Kada ti netk odolazi s boka, veća vjerojatnost je da će te sahranit prije nego se stigneš okrenuti nego da ćeš ti njega. Zato nema smisla pretjerivanje s vidnim poljem.

6. Da, u BF3 mijenjaš vertikalni FOV čime se mijenja i horizontalni. Ali vertikalni ti nije toliko bitan (koliko vidiš u vertikalu) koliko je bitno vidjeti u horizontalu.

7. da, to jeste.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Maus (Berto) je testirao, imas koji post prije, i vidi se da na ADSu nema nikakve razlike bio FOV 65 ili90.

Dama_The_Crow
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da li nekome radi Whisper na TS3?

Kako god da namjestim kaze: whisper target not found.

Mozda neki permissioni?

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

@ Cyber- Kod nas nije igrao - Master,Dama,Switch,Astra,Mau5,Nick,Chuky,Kiki,Dukela? ...

Znaci,da,bas i nije bila najjaca postava.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Calinjos kaže...

Da li nekome radi Whisper na TS3?

Kako god da namjestim kaze: whisper target not found.

Mozda neki permissioni?

Trebas namjestit drugog lika. Probaj na nasem tsu a ne GP jer mozda nemas dopustenja tamo.

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

1. To je isprobano. Nisam pisao za bezveze.

2. Reže, s većim opadaju. Ali ne znatno.

3. Nije. Isto je, samo što naspram hip-a djeluje da je veći. Provjeri ako ne vjeruješ.

4. Je, prednost je, kao u UT-u kada staviš veći speed pa odeš igrati multiplayer na normalnoj brzini.

5. Kada ti netk odolazi s boka, veća vjerojatnost je da će te sahranit prije nego se stigneš okrenuti nego da ćeš ti njega. Zato nema smisla pretjerivanje s vidnim poljem.

6. Da, u BF3 mijenjaš vertikalni FOV čime se mijenja i horizontalni. Ali vertikalni ti nije toliko bitan (koliko vidiš u vertikalu) koliko je bitno vidjeti u horizontalu.

7. da, to jeste.

1. dobro šta želiš s time reći?da ja sa fov-om 75 vidim iste veličine ljudi dok zumiram kao i sa fov-om 90???

2.nikakav pad u performansama ne postoji u bf3 vezano uz fov,možda u drugim igrama da ali u bf3 ne.

3.u hipu djeluje da je veći,i veći je dok se zumira.

pa kažem ti odi na kraj mape u kanalima kod onog boxa i evo naciljaj u onaj mali prolazić,vidjet ćeš bolje sa manjim fov-om.

4.kakave veze ima osjećaj kretanja kad ja zumiram ,a likovi mi veći?mislim di je tu prednost filinga tog bržeg kretanja?? ne razumijem.

5.a ja ti kažem da ću u dobrih 50% i više ja biti taj koji će se uspjeti okrenuti prema njemu i stisnut mu par metaka ako ne ga i prvi ubit.a pretjerivanje s vidinim poljem znaći veći fov u tom slučaju

6.ok to za vertikalni-horizontalni ali ja se mjerim po onim varijablama koje su mi ponuđene pod options ,znaći on ti da mjenjat samo jedan fov(neznam točno koji) tako da me te brojke zanimaju.

7.ajde da smo se barem za jednu stavku dogovorili {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Maus (Berto) je testirao, imas koji post prije, i vidi se da na ADSu nema nikakve razlike bio FOV 65 ili90.

ok shvatio sam da dok mijenjam rezoluciju ,tu prednosti nema nekakve u tom slmislu ,ali daj ajde

stavi fov na 65 i stavi 90 ,i reci da nema razlike???

neznam ali to mi je čudno kak nema nikakve razlike????

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
drahic kaže...

Ne, fov na ds ne djeluje, samo na hip pogled, to je samo placebo što ti misliš da ti je lakše.

Vrti par strana unatrag, maus je napravio test i pokazao da ne djeluje na ads.

Meni je na 85.

CyberDemonVZ kaže...

Nadam se da niste s prosle njiskusnije postave prosli na najmanje iskusnu. Trebalo je ipak biti vise vas "regularnih" :)

Rush.. 12 igraca na svakoj strani... takticki pristup.. napad na dvije tocke... obrana..

Ovo bi moglo biti odlicno, ili se samo meni cini? :)

Da cujem, najbolje rush mape?

Pa relativno nepoznati jer nisu toliko uigrani i ne igraju često kao mi ''ovisnici''. Sve odreda kvalitetni dečki, koji malo više halaju public i tako. Neki su novi acronis pa čak i orko, mesar...a neki stari.
Ne, nebi htjeli da sad ispada, da kao dobili vas jednu pa sad nećemo da igramo sa prvom. Ovaj put je war malo dogovoren na brzaka i dosta nas je bilo odsutno pa smo, da ne otkažemo, uposlili dečke koji su bili on, da steknu iskustva i vide kako je to, igrat war. Drugi puta ćemo se potrduiti igrati sa najboljom postavom da bude zbilja neizvjesno i zabavno.
Eto još jednom čestitke od mene, iako sam bio off ali sam dobio izvještaj :)
Što se tiče rusha pa da, zašto ne, jednu onako vaniliju kvalitetnu classic pwn pa onda može i onda rush neki dobar. Sve bumo dogovorili.
Po meni je super rush: karkand, siena, teheran, damavand, wake island može isto bit moćan,...ugl. bilo koja di ima i neko vozila i dosta flank ruta.
Dakle ne neki metro :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Sinoć sam objasnio Dadi_Zg na chatu zašto nije bilo ekipe, ali svakako nismo htjeli otkazati meč, jer imamo još puno ljudi u klanu koji igraju i aktivni su pa da osjete malo war adrenalina.

Dama_The_Crow
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Di je sad najbolje kupit igru,

vidim da na cdkeyhouse.com imaju neku hebenica akciju ali i na g2play.net i koja verzija mi uopce treba da je igra full.

btw pokusavam nac i gdje jeftino nabavit BC2+Vietnam jer sam zaboravio login podatke, kakva je uopce situacija sa vietnamom, jel to ko igra vise uopce?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne, fov na ds ne djeluje, samo na hip pogled, to je samo placebo što ti misliš da ti je lakše.

Vrti par strana unatrag, maus je napravio test i pokazao da ne djeluje na ads.

Meni je na 85.

dobro po tome bi onda svi trebali igrat na 90 jer daje ti bolje(šire) vidno polje ,a tak i tak je onda isto na daleko kad naciljaš.

mislim nema mi smisla

sad sam pronašao filić od mausa pa ga idem pogleda,da vidim

lol kažete par stranica unatrag,

ahaaa

nekih 80 lol

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 14:00 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
Battlefield 3

Pa, Zenge, kod AIM-a ti nema razlike bio ti FOV 65, 85, 105. Slobodno sam isprobaj, barem je FOV lako mijenjati.

Da, s FOV-om 75 i FOV-om 90 kada "zumiraš" vidiš objekte jednake veličine. Kao što Fila kaže, razlika je samo u hip-u.

Razlike performansi pri promjeni FOV-a ima, meni se očituje kao porast zauzeća grafe. Ne znatno ali ima.

S tvojim kompom možda nema...

Nema veze osjećaj kretanja već refleksi. Kada ti djeluje da si brži od drugih brže reagiraš.

Opcija u igri za FOV mijenja ti oba FOV-a a ne samo 1. Horizontalni i vertikalni vezani su omjerom.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma dobro sad fov. Kad stavis fov na 120 vidi se da fov utjece na ads, sam je razlika izmedu 70 i 90 mala, prilikom adsa, ali ipak postoji. Meni je fov 81 zbog male reze.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Pa, Zenge, kod AIM-a ti nema razlike bio ti FOV 65, 85, 105. Slobodno sam isprobaj, barem je FOV lako mijenjati.

Da, s FOV-om 75 i FOV-om 90 kada "zumiraš" vidiš objekte jednake veličine. Kao što Fila kaže, razlika je samo u hip-u.

Razlike performansi pri promjeni FOV-a ima, meni se očituje kao porast zauzeća grafe. Ne znatno ali ima.

S tvojim kompom možda nema...

Nema veze osjećaj kretanja već refleksi. Kada ti djeluje da si brži od drugih brže reagiraš.

Opcija u igri za FOV mijenja ti oba FOV-a a ne samo 1. Horizontalni i vertikalni vezani su omjerom.

da sad sam vidio filić od mausa, po tome fakat izgleda da nema razlike dok naciljaš ali

pošto ja u zadnje vrijeme samo šiljim metro/bazaar/seine/kanale i malo aftermatha ,sve ispod 90 mi je prednost,

pogledaj razlike ovih zgrada kada ga smanjiš,a onda samim time vidiš i bolje ostale igrače,

još pogotovo u daljini,ili pogotovo ako su zbuksani negdje ,ili čuče iza nečega.

i pošto ja non stop kad trčkaram gledam lijevo desno ,brzo mičem miš (u biti non stop ga mičem lijevo desno,jedino kad naciljam onda ne)

to mi jako puno znaći.

fakat je palcebo hebeni efekt

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
btw jučer je bila dobra partija sa antraksom i elponerom ,jaooo uzeo sam bolt na tdm kanalima i ljudi moji kako su padali imao sam filing da nemogu praktički fulat.

ma preko 50 killova mi se čini da sam imao nešto tipa 54-9 ili 54-12 tak nešt,

znaći dobitna komba je bolt-psa3.5X (onaj zadnji attačment) + laser sight i perk sprint da možete biti brži jer ti to dosta znaći dok nosiš bolt ,a i među 32 igrača ste na maloj površini.

ŠOU ŠOU

Nije do bolta nego do onog servera.

Stavio sam ga u favorite jer je hitreg nenormalan bio na onom serveru.

Igrao sam k'o žika jebateled... kamo uperim pušku samo leševi ostaju na podu u tom smjeru ;)

Bez nekog pretjeranog čuvanja metaka sam imao, mislim 24-25% preciznost, a inače u takvim situacijama imam uvrh glave 17-18% - obično 15%

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Igrao sam k'o žika jebateled... kamo uperim pušku samo leševi ostaju na podu u tom smjeru ;)

Bez nekog pretjeranog čuvanja metaka sam imao, mislim 24-25% preciznost, a inače u takvim situacijama imam uvrh glave 17-18% - obično 15%

fakat su padali ko čunjevi {#}

ja sam imao 50% {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Battlefield 3

^^ Pffff ja i Rupy neki dan- Ja 140% on oko 110%... {#}{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Skilledžija kaže...

fakat su padali ko čunjevi {#}

ja sam imao 50% {#}

Našao sam report... ipak 21% preciznost :)

Baš sam komentirao na TS-u da padaju k'o blesavi... inače kad iz hipa pucam 1 on 1 dobijem možda 4-5/10 dvoboja - jučer u ovoj rundi je to bilo 9/10 - samo su padali.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54627397/1/247505760/

Ovu drugu gdje si ih ti razbio sam imao standardnih 15%

Ne znam zašto tolika razlika jer nisam bitnije mijenjao način igre?

Znam da nisu padali k'o u prvoj rundi, al zašto?? Nemam pojma.. možda je uletio neki pinger pa shebo server?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54628933/1/247505760/

[19xx] 4ntraks
17 godina
DadoZG kaže...
Nexus66 kaže...

Evo prve runde Caspian:

Gledala je meč LIVE...vidjela je kako nex na 10:40 unistava tenkove i morala je komentirati:)

Pvt_Baka
14 godina
BDS kaže...
DadoZG kaže...
Nexus66 kaže...

Evo prve runde Caspian:

Gledala je meč LIVE...vidjela je kako nex na 10:40 unistava tenkove i morala je komentirati:)

Ma taj tvoj pasov je totalni zakon meni. Nema mi boljeg kad nekom zaljepim hedaru i baš u tom trenutku zalaje....dođe i meni da počnem zavijati odmah. Sad već mislim da ti je namjerno pregrizao žicu na slušalicama tako da može čuti šta se dešava na bojnom polju {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Našao sam report... ipak 21% preciznost :)

Baš sam komentirao na TS-u da padaju k'o blesavi... inače kad iz hipa pucam 1 on 1 dobijem možda 4-5/10 dvoboja - jučer u ovoj rundi je to bilo 9/10 - samo su padali.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54627397/1/247505760/

Ovu drugu gdje si ih ti razbio sam imao standardnih 15%

Ne znam zašto tolika razlika jer nisam bitnije mijenjao način igre?

Znam da nisu padali k'o u prvoj rundi, al zašto?? Nemam pojma.. možda je uletio neki pinger pa shebo server?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54628933/1/247505760/

prvu si ih pohaxo ,pa dok si pogasio čit taman ja upalio hax  pa ti to zna djelovat na hitbox,malo ga shebu te promjene paljenja i gašenja{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
drahic kaže...

lol ne pricaj bezveze, osim ako ti na daljinu ne pucas iz hipa, onda ti tvrdnja stoji...{#}

evo ti video koj sam snimio bas radi te rasprave...

EDIT: vidim da si vec nasao na predhodnoj stranici...

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 15:20 (berto).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice