Ali TomoR je u pravu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OK - interpolacija je pravljenje zamišljene crte između dvije poznate točke. Ekstrapolacija je pravljenje crte između jedne poznate i jedne zamišljene (prejudicirane) točke, pa u tom slučaju što sam ja napisao ekstrapolacija bi vjerojatno bio pravilniji izraz, ali WTF... Vidiš da te ekipa ne shvaća ozbiljno.
Prije bi se moglo reći da interpolacija znači dodavanje dodatnih uzoraka u skupini poznatih uzoraka, a ekstrapolacija, dodavanje dodatnih uzoraka u nepoznatom podrčju prema poznatim zakonitostima iz poznate skupine uzoraka.
Ali TomoR je u pravu
Objašnjenje je u nastavku rečenice...
Ali TomoR je u pravu
Objašnjenje je u nastavku rečenice...
Ali neće ti nitko udariti TD ako nisi u pravu - samo ako si u pravu dobijaš TD
OK - interpolacija je pravljenje zamišljene crte između dvije poznate točke. Ekstrapolacija je pravljenje crte između jedne poznate i jedne zamišljene (prejudicirane) točke, pa u tom slučaju što sam ja napisao ekstrapolacija bi vjerojatno bio pravilniji izraz, ali WTF... Vidiš da te ekipa ne shvaća ozbiljno.
Prije bi se moglo reći da interpolacija znači dodavanje dodatnih uzoraka u skupini poznatih uzoraka, a ekstrapolacija, dodavanje dodatnih uzoraka u nepoznatom podrčju prema poznatim zakonitostima iz poznate skupine uzoraka.
Ja sam shvatio. Ali nisam siguran za sve ostale tu. Ono moje objašnjenje je bilo pojednostavljeno. Za plavuše pune pive.
@CyberDemonVZ: Za sada samo znamo March 2013 kao datum izlaska za End Game.
@4ntraks:
M1911-ice imaju skoro pa nikakav pad metka, i dva brzo ispucana metka (od kojih jedan u glavu - do nekih 10-12m) su kill. Bez obzira preferiram ove pljuce sa više metaka (BTW, jedino još M9 i MP443 Tact. moram dogurati do 500 killova...).
No, ipak, ponekad kao da se desi neki bug/glitch s M1911 pa ubiješ jednim metkom (ali ti češće izgleda da si ubijen jednim metkom iz istog)
M1911-ice imaju skoro pa nikakav pad metka, i dva brzo ispucana metka (od kojih jedan u glavu - do nekih 10-12m) su kill. Bez obzira preferiram ove pljuce sa više metaka (BTW, jedino još M9 i MP443 Tact. moram dogurati do 500 killova...).
No, ipak, ponekad kao da se desi neki bug/glitch s M1911 pa ubiješ jednim metkom (ali ti češće izgleda da si ubijen jednim metkom iz istog)
Ma nije stvar u tome što me ubio nego kako.
Mogu još i prihvatiti tvoje objašnjenje za jedan metak u glavu, ali to da on nije crk'o nakon sluga u prsa dok je pokušavao oživiti frendića mi ne ide u glavu.
Dakle, ubijem prvog sa slugom iz 870 i u taj čas upada Basta i ima defib u rukama i krene oživjeti lika.
Ugleda mene i okreće se prema meni... ja mu ispaljujem slug u prsa sa pola metra, metar udaljenosti... dobijem hitmark i djelić sekunda nakon toga padnem mrtav.
On nije ni imao vremena za opaliti više od jednog metka.
Štos je još što ja nisam ni vidio taj pištolj jer je on cijelo vrijeme mahao sa onim kurchichima za oživljavanje.
Ma strašno nešto, kažem, ljudina bi istog časa otišao u garažu po kanister s benzinom da mu se ovo dogodilo :P
Basta je čiter!!!
Da sam ja jučer kojim slučajem snimao to što mi se s njim dogodilo, ljudina bi vjerojatno zapalio sebe i PC skupa nakog gledanja tog videa ;)
Naime, uletavam na Markizu u jedan od prolaza prema A zastavi.
Taman ulazi unutra protivnik prvi... BAM slug u prsa, pada k'o pokošen.
Iza njega utrčava protivnik drugi, Basta i bez gledanja tko, gdje, kako, vadi defib i kreće dizati suborca.
Ja ispaljujem ponovo u prsa mrskom mi protivniku, dobijem hitmark i 50 ms nakon toga padam mrtav od tog istog Baste koji je za divno čudo preživio slug s 50 cm udaljenosti.
BTW on je mene ubio jednim metkom iz M1911 - onaj pištoljčić kurchevi i to mislim da je na njemu i silenecer imao.
Eto, pa vi sad dobro razmislite zašto taj isti Basta uvijek bude prvi i ima najviše killeva i to sa zgličanim FAMAS-om?!!
ma čiter i mućko djubre, nema se tu šta razmišljat!
Odgovor na moje twitter pitanje da li ima novosti za End Game release date:
Not just yet, but keep checking in!
Hahaha, da, jučer me je curilo s Famasom ko blesavo; i koliko god je Famas ograničen na dalje (pogotovo moj s lejzerom), na blizinu i neku sredinu stvarno satire kad se malo ušemiš. Znam i da kad ga Ljudina uzme da samo treba bježat od njega, hehe.
Instalirao novu grafičku pa se nekon druge partije ufurao sam tak, valjd' je to...
Ne znam šta mi je bilo zadnju, nisam više slona mogao pogodit s leđa, užas živi. Možda da sam riješio još jednu pivicu... Bilo je definitivno vrijeme za log off :p
E da Antraks, ono je bilo presmješno. Ja sam uletio, rivajvo nekog tipa i odma zastrejfo. Tebi je možda izgledalo da me u sred prsišta rokaš, ali si me gadno ranio, spustio na nekih cca 20% (ak se dobro sjećam) i nabrzinu sam u tebe sasuo par metaka iz M1911 sa silencerom.
To je izgleda mix svega onog što znamo, malo laga, malo slug faila, malo krive detekcije, malo predikcije i malo sreće, ofkors
Bitno da smo se mi dobro nasmijali na TS i bok!
I da, jopis je bio u toj zadnoj nemoguć, svaki put kad riknem pogledam scoreboard, a ono samo skaču killovi
P.S. Odradio par kanala sad prijepodne; Famas, Famas, pa M16, pa 870, pa opet Famas. Fakin nevjerojatno je uzeti M16 nakon 4-5 dana Famasa, recoila ne da nema, nego ono - NEMA naspram francuskog drloga :p
Neko je rekao M16 je dobar u svemu, ali nije najbolji u nicemu... kita, apsolutno najbolja puska, ni blizu "borderline op" vać daleko iza :)
Ja sam hinio da se smijem na TS-u, a ustvari sam u sebi potiho jecao :P
počeli su me kikat sa kanala,pazi ovo dobim kick sa servera u kojem nema pravila jer sam koristio granatu,i još me glupi admin prije toga killa i prekine mi namjerno killstreak
Bad Luck i Killed by admin ne prekidaju streak (bar ne onaj za ribbone...)
Eh, ubio si admina granatom. Reci mu da ne trči više gdje tvoja granata pada.
Na sreću još uvijek ima dovoljno drugih servera...
EDIT: DICE se poigrao s Shoshom:
Instalirao novu grafičku pa se nekon druge partije ufurao sam tak, valjd' je to...
Koju si mrcinu uzeo ajde priznaj ?
počeli su me kikat sa kanala,pazi ovo dobim kick sa servera u kojem nema pravila jer sam koristio granatu,i još me glupi admin prije toga killa i prekine mi namjerno killstreak
Bad Luck i Killed by admin ne prekidaju streak (bar ne onaj za ribbone...)
Eh, ubio si admina granatom. Reci mu da ne trči više gdje tvoja granata pada.
Na sreću još uvijek ima dovoljno drugih servera...
EDIT: DICE se poigrao s Shoshom:
Jesi siguran za bad luck?
Da, hrpu puta se srušili s chopperom sa Bad Luck i streak nastavili nakon toga ko da ništa nije bilo (iako, death ti naravno bude u statsima).
Vi lažete!
Vi lažete!
tko,ja? šta bih lagao,izbacili me sa sa tdm 64 onaj noob serer
Vi lažete!
To je zato jer ti nisi noob, i znaš baciti granatu. Vrijeme je da tražiš pr0 servere.
Vidiš, tvoji izgubili kad te izbacilo:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54330586/1/336431208/
Vi lažete!
To je zato jer ti nisi noob, i znaš baciti granatu. Vrijeme je da tražiš pr0 servere.
granate redovito bacam na kanalima,ja jesam noob,pisalo je noob server i no rules...nebi me smio kickat,nije bila zabrana granata koliko sam primjetio
tko,ja? šta bih lagao...
Znali ste vi koliko ona ima godina!
Vidiš, tvoji izgubili kad te izbacilo:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54330586/1/336431208/
ostali mi statsi
GTX 670
Edit: rekli mi u trgovini da s njom sKiLL u BF3 raste za 10 do 15%
GTX 670
je,nvidia dosta bolja u bf3 od amd
GTX 670
Hehe, i odmah postaneš double čiter.
GTX 670
Skill....a kdr ide odmah gore ili kroz mjesec dana postepeno raste da se kao ne kuži?
Skill....a kdr ide odmah gore ili kroz mjesec dana postepeno raste da se kao ne kuži?
Ma da, isto kao i kad upalim h4x - laganini moraš, po malo, pa čak i namjerno mašiš koji put da ne skuži ekipa na servahu :p
GTX 670
Meni je sa 670 penis narastao jedno 3cm pa sam napokon na "klasičnih" 13 cm; tebi?
GTX 670
Meni je sa 670 penis narastao jedno 3cm pa sam napokon na "klasičnih" 13 cm; tebi?
S obzirom da si Jovanka, misliš valjda da ti je klitoris narastao?
S obzirom da si Jovanka, misliš valjda da ti je klitoris narastao?
Ma joooj, detalji... Daj si mašti na volju...
GTX 670
to si onda uzeo spešl x22 edišn gtx670 - navodno u kutiji bude i kupon za mcdonalds