- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Super me ide kad sam umoran...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54246736/1/243292282/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54230611/1/392882040/
ja mislio ovdje neka ozbiljna vasa ekipa.. :(
Super si.
Ali u tom trenutku nije igrao nitko s foruma
Upadni kad igra ova ekipa:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54175217/1/
ili
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54101185/1/
Pa onda budi drugi
pa ok, sto da ne, uvijek sam za akciju
vjerojatno bi me izlupali ko majmuna, al ne bi se tek tako dao
Ti jos nemas cir na zelucu?
Odes tu i tamo na public server, malo ownat ekipu i smirit zivce? Mislim da bi ti dobro doslo. Da ne zavrsis u sobi s tapeciranim zidovima.
Upadni kad igra ova ekipa:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54175217/1/
ili
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54101185/1/
Pa onda budi drugi
pa ok, sto da ne, uvijek sam za akciju
vjerojatno bi me izlupali ko majmuna, al ne bi se tek tako dao
That's the spirit!
Evo, sad se tu igra, pa probaj:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/48211400-67ad-4049-90dd-ca740c1ed097/APOCALYPSE-Conquest-24-7-by-G-Portal-de/
EDIT: Pre kasno, osla polovica igraca... valjda ce uskoro i ostali?
evo malo pro battlefilda. i onda meni ljudui kazu, ljudina nemoj se zivcirati. majke mi mile jedan dan cu zapaliti sve zivo.
Daj adresu, ja ću ti donijeti benzin i šibice o svom trošku...
evo malo pro battlefilda. i onda meni ljudui kazu, ljudina nemoj se zivcirati. majke mi mile jedan dan cu zapaliti sve zivo.
kada budemo jednom na lanu, ako bude ovako ogavno radila onda cemo sve zapaliti
kada budemo jednom na lanu, ako bude ovako ogavno radila onda cemo sve zapaliti
Ajde ja ću biti nepristrani sudac da vidim jel stvarno moguće da tebi u cijelom svemiru najgore radi igra. Ako si u pravu plaćam pivo . Ako nisi u pravu basta će ti za kaznu instalirati osmicu na stroj!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/54253617/1/352154476/
pr0 PTFO MVP doctorz united Famasinjo! ph33r!
P.S. Užas su ovi serveri sa 64 duše, pa to je klaonica žešća...
Evo, večerašnja seansa je završila i mogu s ponosom reći da smo se svi skupa zdušno borili i obranili smo čast nacije, a posebno majki nam najdražih.
Ja sam pobrao jedan MVP i moja će mi mati sutra ponosno čestitati na tome, a možda mi i skuha nešto fino za ručak.
Ima samo jedna mama!
Špelac evo ti konkurencije (idola?)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/iGnzlz/dogtags/352413864/ps3/
Dobar lik ali vjerujem da spada u one koji pretjeruju. Malo je pravih frajera koji dobro igraju i dobro kolju. Juka iz CHC-a je vrh vrhova. Frajer dobro igra i ima 20k kilova nožem. To je frajer!
Zašto on pretjeruje a ti ne????? Ako on spada u te koji pretjeruju bogami onda si ti lider te ekipe... Ili barem glavni tajnik.
Zašto on pretjeruje a ti ne????? Ako on spada u te koji pretjeruju bogami onda si ti lider te ekipe... Ili barem glavni tajnik.
Pretjeruje utoliko što vjerujem da mu je većina tagova "namještena" - vidiš da od svakog ima po jedan, najviše 2. Ja imam svega nešto preko 3k kilova nožem (doduše u relativno malo sati) ali nisam nikada igrao na knife only serveru a i ta brojka je zapravo samo zbog načina igre na kanalima. Ni jedna moja partija nije završila tako da mi je nož oružje broj 1.
siguran da sigurniji nemogu biti jer imam cijeli video. ako nevjeruje smogu uplodati cijeli video. o tome ti ja pricam. ja fucking nemogu ubitua covjeka jer metci prolaze kroz njega a ti meni kazes da tu internet nema veze nego citevi.
druig je bio prefire na tu tocku i bez problema ubijam tako ljude mogu uplodati kako tako padaju ali ne i ovaj francuz.
ljudina u prvom klipu valjda si dosada naucio da postoji spawn protect, nekad radi nekad ne.
drugi put si dobio tri hit marka za pogodak... koji ako nisu na dobro mjesto nisu kill.. pogotovo jer si oko 20 plus metara.. a kako oni tebe ubijaju ne mozes biti pametan jer svi koristite smanjen network factor i vraziji m16... A ESL nema pola cisti igraca, tako da je to po meni gubljenje vremena. Kao i sto sam mozes vidit posto to pratite vise to nego ja kar-i-je-ru Lenke Gaboreve, kakva je situacija kad dodju LAN natjecanja.
ljudina u prvom klipu valjda si dosada naucio da postoji spawn protect, nekad radi nekad ne.
drugi put si dobio tri hit marka za pogodak... koji ako nisu na dobro mjesto nisu kill.. pogotovo jer si oko 20 plus metara.. a kako oni tebe ubijaju ne mozes biti pametan jer svi koristite smanjen network factor i vraziji m16... A ESL nema pola cisti igraca, tako da je to po meni gubljenje vremena. Kao i sto sam mozes vidit posto to pratite vise to nego ja kar-i-je-ru Lenke Gaboreve, kakva je situacija kad dodju LAN natjecanja.
Kakav fakin spawn protection kad lik leži na podu?!!!
Ili je upravo oživljen ili je ležao tamo i čekao.. nikakav spawn nije moguć tamo ležećki.
A i druga situacija je smiješna u najmanju ruku.
Čiteri obojica?!
Kakav fakin spawn protection kad lik leži na podu?!!!
Ili je upravo oživljen ili je ležao tamo i čekao.. nikakav spawn nije moguć tamo ležećki.
A i druga situacija je smiješna u najmanju ruku.
Čiteri obojica?!
ma kakvi čiteri ,tipa je netko taman rivajvo ,ali da ,ova igra je retardirana ,
nekad kada ga rivajvaju ti pucaš ubiješ ga odmah ,a nekad taj spawna hebeni protekšn traje dvije-tri sekunde.
nekad se ovi u dice-u dogovore ,a ne ovako....neznaš ko pije ko plaća.
ali svakako čudne su te situacije od ljudine ali šta ćeš to je čar bf3-a NIKAD NEZNAŠ
Ja ne znam ljudina kad ćeš prihvatiti da je igra takva. i dalje puna rupa i bugova...i šot je više igraš više te i smeta. Ti ovdje postaš kao da se samo tebi takve situacije događaju...da mogu snimat brate pa dosađivao bi svaki dan filmićima e gle kako lik ne pada. Najjače mi je kad glitchaju i dobiješ par hitova u njegovu glavu lik te ladno skine sa 90%hp.
Najrađe bi bacio laptop kroz prozor, ali skuliraš se, ohladiš i igraš dalje.
dosađivao bi svaki dan filmićima e gle kako lik ne pada
upravo to...
jučer uletim na Metro-u četvorici protivničkih igrača IZA LEĐA NA 5M sa M240B i... ne ubijem niti jednoga, kada sam počeo šljucat dvojica su se okrenuli i ucmekali me sa m16a3... reko OK idemo dalje - no dogodilo se slična situacija još 2-3 puta (tipa na 1m udaljenosti se nađemo iza ugla protivnik i ja - počnem lika rešetat u predjelu prsa no ne... njegov M9 me dohvati) i rage quit-o sam
oh well...
Omg zasto mi steka igrica?
Prije kupnje sam provjerio jedino ram bi se trebao promjenit ostalo je bilo zelena kvacica moze pomoc?
Omg zasto mi steka igrica?
Prije kupnje sam provjerio jedino ram bi se trebao promjenit ostalo je bilo zelena kvacica moze pomoc?
Sa tom konfom budi sretan što si ju uopće mogao downloadati...
Probao,al meni manje lega s dxtory codecom.
Virtual audio cable je ok i to može raditi s bilo kojim drugim programom za snimanje,jedino je glupo što ga mora svaki put paliti.
Uglavnom meni je bolje mirillis action i taj vac(al taj vac ne koristim baš zbog toga što to sve moram svaki put paliti)
Virtual audio cable je ok i to može raditi s bilo kojim drugim programom za snimanje,jedino je glupo što ga mora svaki put paliti.
Uglavnom meni je bolje mirillis action i taj vac(al taj vac ne koristim baš zbog toga što to sve moram svaki put paliti)
Meni jedino nije jasno zasto se ni jedan programer softvera za snimanje nije sjetio da sam program podrzava snimanje zasebnih programa.
Ocito je moguce, ako VAC to radi bez problema.
Još malo pa će tea baggat starog ko veliki.
*dip dip potato chip*
neznam nisam još probao kako je snimat sa dxtoryem jer cijelo vrijeme isto koristim mirillis i stvarno je odličan, jest da se radi svog proca i rama jedva mučim sa 30-40fpsa... zato sam malo odgledao ovaj video i bas cu probat skinut iako sumnjam da bude mi neke razlike kad mi sve zivo bottlenecka hh
posto imam viska jedan komad, zanima me koliko mogu dobiti za Battlefield 3 Premium Edition? znaci bf3 + premium, novi keyevi, hvala
Još malo pa će tea baggat starog ko veliki.
*dip dip potato chip*
3:-|